Ahojda všem,
tak už je tu zse pondělí. Mno kde začít, sobota fičáková ale krásná. Holky se snažili ale nemůže být každý den posvícení...
Jo a paparaci Danny zradila...ze soboty na neděli se Laydýýýs narodilo hříbátko...no si schválně typněte pohlaví...Hříbo i Laydy v pohodě.
Všem přeji celý týden aby utekl, aby nás nikdo nenas...
Tenhle byl úžasnej
haisovad
napsal(a):
Ahojda všem,
tak už je tu zse pondělí. Mno kde začít, sobota fičáková ale krásná. Holky se snažili ale nemůže být každý den posvícení...
Jo a paparaci Danny zradila...ze soboty na neděli se Laydýýýs narodilo hříbátko...no si schválně typněte pohlaví...Hříbo i Laydy v pohodě.
Tenhle byl úžasnej
Zdar DAnulí, myslela jsem si že budu kaput ale večer jsme ještě vyrazila na kloboukovou párty...
Koníček luxusní...ještě jsem si poslintala nad tím tmavým hnědáčkem s lysinkou....jééé já už se dnes těším pod sedlo...snad počasí nezklame...
klawdie
napsal(a):
Zdar DAnulí, myslela jsem si že budu kaput ale večer jsme ještě vyrazila na kloboukovou párty...
Koníček luxusní...ještě jsem si poslintala nad tím tmavým hnědáčkem s lysinkou....jééé já už se dnes těším pod sedlo...snad počasí nezklame...
Mno a klobouková není nafocená? Jsem celkem zvědavá...
Hele já jsem domů přijela, jenom jsem naložila krkovičku a mazala k sousedům na opejkačku...taky jsem se pěkně zdunila
Neděle byla celá pracovní...dělali jsme se dřevem a uklízeli kolem baráku...pak od pěti na spinink, ty jo si na nás vymyslel, že pošlapeme celou hodinu...brutáááál
haisovad
napsal(a):
Mno a klobouková není nafocená? Jsem celkem zvědavá...
Hele já jsem domů přijela, jenom jsem naložila krkovičku a mazala k sousedům na opejkačku...taky jsem se pěkně zdunila
Neděle byla celá pracovní...dělali jsme se dřevem a uklízeli kolem baráku...pak od pěti na spinink, ty jo si na nás vymyslel, že pošlapeme celou hodinu...brutáááál
hm a štve mě že foto má zas u sebe segra...ch jo...hele segra přitáhni cd a kartu a vypalím to, nech mi to u koní, dorazím po šesté...
klawdie
napsal(a):
hm a štve mě že foto má zas u sebe segra...ch jo...hele segra přitáhni cd a kartu a vypalím to, nech mi to u koní, dorazím po šesté...
Zdar babky...Jsem zvědavá na fotečky ze soboty, tak doufám, že nás dnes zahltíte
Já měla víkend pracovní, brutát. V neděli jsem vzala ráno Honzíka před práci pod sedlo, no byla jsem jak na hopsací dráze
Po 3 dnech volna a já bláhová vlezla s ním na obrovskou louku a chtěla kousek zaklusat směrem ke kravičkám na které vždycky řehtáme ![]()
![]()
Aspon jde vidět jak se těší na práci
No a Oskaroidek mě pěkně naštval včera....Taky vystátý, tak vymyšlel kraviny....
lanika
napsal(a):
Zdar babky...Jsem zvědavá na fotečky ze soboty, tak doufám, že nás dnes zahltíte
Já měla víkend pracovní, brutát. V neděli jsem vzala ráno Honzíka před práci pod sedlo, no byla jsem jak na hopsací dráze
Po 3 dnech volna a já bláhová vlezla s ním na obrovskou louku a chtěla kousek zaklusat směrem ke kravičkám na které vždycky řehtáme ![]()
![]()
No a Oskaroidek mě pěkně naštval včera....Taky vystátý, tak vymyšlel kraviny....
Ahojda Leníku,
mno Jerýka jsem vyfotila několikrát naprosto luxusně ale bílá byla naspídovalá a všude je mázlá
Co dělal Oskouš? Co blbnul?
Péťa a Grace v akci...
lanika
napsal(a):
![]()
Leník měla veselo s chlapákama, jo???no já zas fakt čuměla jak šedivej spolupracoval, nechtěla jsem s ním jít ještě na tvrdý když mám poprvé botky, takže jsme zalezli do kruhovky, nahodila jsem novej koženej obřišník(mimochodem segra! ten asi kobyle není vid, my ho měli na posledních dírkách)obnosek a uzdečku a makali jsme furt po mě valil očkem, měl super tempo vubec jsme ho nemusela pobízet, ukázkově zrychloval a zpomaloval v klusu, reakce okamžité, pak jsem mu narazila nakonec chambon a makal v klusu, zas prodlužování a zkracování, pěkně se uvolnil...pak jsem ho uplně odstrojila a nechala ho udělat kolečko na obě ruce na volno a pak ho nechal odpočívat v kruhovce...musím říct že fakt chodí uplně jinak, tak jistě, zvedá nohy, natahuje je dopředu, fakt mu to kování hrozně pomohlo, ted ještě zvažuji jestli nenakout i zadky...ale to asi proberu s kovářem, jestli teda ještě bude chtít dorazit, chudák si s šedivým užil, trochu se bál když zatloukal podkováky, ale dalo se to...
Koukali jsme včera na to videjko ze závodu a musím říct že ta zima byla cítit i z té televize...ale bylo to fajn a zas další zkušenost... no chtěli jsme vyrazit o víkendu s Jarouškem, ale nevím nevím jak to s těma hnusákama dopadne...
haisovad
napsal(a):
Ahojda Leníku,
mno Jerýka jsem vyfotila několikrát naprosto luxusně ale bílá byla naspídovalá a všude je mázlá
Co dělal Oskouš? Co blbnul?
Péťa a Grace v akci...
Danny nádherná fotka! Hele jestli budeš mít čásek hod fotky na ten náš fotoalbum..hodim ti odkaz jestli jsi ho už zapoměla*** a kdo z ostatních byl v Hořicích na hobíkách, tak mám spoustu fotek, mohu dpodoat až vypálím...
klawdie
napsal(a):
Leník měla veselo s chlapákama, jo???no já zas fakt čuměla jak šedivej spolupracoval, nechtěla jsem s ním jít ještě na tvrdý když mám poprvé botky, takže jsme zalezli do kruhovky, nahodila jsem novej koženej obřišník(mimochodem segra! ten asi kobyle není vid, my ho měli na posledních dírkách)obnosek a uzdečku a makali jsme furt po mě valil očkem, měl super tempo vubec jsme ho nemusela pobízet, ukázkově zrychloval a zpomaloval v klusu, reakce okamžité, pak jsem mu narazila nakonec chambon a makal v klusu, zas prodlužování a zkracování, pěkně se uvolnil...pak jsem ho uplně odstrojila a nechala ho udělat kolečko na obě ruce na volno a pak ho nechal odpočívat v kruhovce...musím říct že fakt chodí uplně jinak, tak jistě, zvedá nohy, natahuje je dopředu, fakt mu to kování hrozně pomohlo, ted ještě zvažuji jestli nenakout i zadky...ale to asi proberu s kovářem, jestli teda ještě bude chtít dorazit, chudák si s šedivým užil, trochu se bál když zatloukal podkováky, ale dalo se to...
Koukali jsme včera na to videjko ze závodu a musím říct že ta zima byla cítit i z té televize...ale bylo to fajn a zas další zkušenost... no chtěli jsme vyrazit o víkendu s Jarouškem, ale nevím nevím jak to s těma hnusákama dopadne...
Klárko, spíš ti je pošlu na mail a ty je tam hoď, já jsem na to debža...
lanika
napsal(a):
Ty bláho, to je kobylica
Petíííííííííííí, vždyť ona je čím dál tím krásnější. Moc vám to spolu sluší a je vidět jak vyšlapuje
Holky, musím jít makačenko abych to všechno stihla...
klawdie
napsal(a):
Ta kobyla všude chrápe...no počkej až segra vytáhne fota, mám tam jednu moc peknou která prezentuje tvé jméno Tajemná Danny![]()
Co? Kde? Jak? Nevím, neznám...
Co jsi kde fotila...i ty jedna, vždyť jsem v tý bundě vypadala, že mám 150 kilo
klawdie
napsal(a):
Ta kobyla všude chrápe...no počkej až segra vytáhne fota, mám tam jednu moc peknou která prezentuje tvé jméno Tajemná Danny![]()
hezký den holky.. danny moc gratuluji k novému přírustku
už se těším na fotos!
Já jsem z toho víkendu mrtě utahaná a ještě jsem to včera zakončila hospodou a třema pivkama a jedním panákem, tatku jsem vydrtila v sipkach 6:5 a sly jsme domuu..padla jsem jak zabita...
Zitra prinesu moje fotos. Nemám tady kábloš
rocky
napsal(a):
hezký den holky.. danny moc gratuluji k novému přírustku
už se těším na fotos!
Já jsem z toho víkendu mrtě utahaná a ještě jsem to včera zakončila hospodou a třema pivkama a jedním panákem, tatku jsem vydrtila v sipkach 6:5 a sly jsme domuu..padla jsem jak zabita...
Zitra prinesu moje fotos. Nemám tady kábloš
Péťo, co nám to děláš...musíš si už zapamatovat, že když je nějaká akce tak v pondělí nesmí chybět kabel...kabel je věc číslo jedna při pondělním ifaunování...o čem se teďka budou bavit na hnoji...
haisovad
napsal(a):
Péťo, co nám to děláš...musíš si už zapamatovat, že když je nějaká akce tak v pondělí nesmí chybět kabel...kabel je věc číslo jedna při pondělním ifaunování...o čem se teďka budou bavit na hnoji...
Neboj bunda není vidět..však se Jarda hned ptal kde je ta blondýna s mají bundou, jestli si ji vrátila:)
segra vem kartu prosím ke koním, vypálím ti to...please...
klawdie
napsal(a):
Neboj bunda není vidět..však se Jarda hned ptal kde je ta blondýna s mají bundou, jestli si ji vrátila:)
segra vem kartu prosím ke koním, vypálím ti to...please...
No pokoušela jsem se s ní vyrtatit ale vy jste mě načapali...
Ale maminka Jardy mi fakt zachránila život, nebejt jí tak bych musela odjet tak o pět hodin dřív, protože bych umrzla...
Heh, každopádně fotka s Jarinem je boží...
haisovad
napsal(a):
No pokoušela jsem se s ní vyrtatit ale vy jste mě načapali...
Ale maminka Jardy mi fakt zachránila život, nebejt jí tak bych musela odjet tak o pět hodin dřív, protože bych umrzla...
Heh, každopádně fotka s Jarinem je boží...
no a kdyby jsi to viděla na živo, taky suprový...
tobě se povedla tato mě zas jiná:) hehe...muž má pěkný make-up
rocky
napsal(a):
Já vím jsem ostuda, ale já jsem od pátka nebyla doma, takže teprva dnes se vracím domů...a kabel dotáhnu!
No to jediný tě omlouvá...
rocky
napsal(a):
Jojo Jerryk lítal jako profík!! Moc jim to šlo, jen musí s Míšou ještě trénovat a doladit drobné chybky, které pak zapříčiní, takové zbytečné chybce...
Jerýk byl velice fotogenický...
haisovad
napsal(a):
Jerýk byl velice fotogenický...
a Míša má přeje ty zkušenosti...
haisovad
napsal(a):
Jerýýý úsměv
Chádák malinkej, doufám že se dostal z toho, jak jsem ho chtěla řídit ušima...
haisovad
napsal(a):
Chádák malinkej, doufám že se dostal z toho, jak jsem ho chtěla řídit ušima...
aspon že už neměl to černý čelo, jar zabral...ch jo mě to tak štve takovejch pěknejch fotek jsem nabouchala jak si tam Klárka s Míšou si pěkně notovali, tak jsem je načapala s fotákem v ruce...jsem si to s tím fotákem fakt užila, začínám mít velký sen o velkém fotáku! ch jo...začínám šetřit...
Jerík se snažil, Míška zaváhala a on toho pacholek využil, ale jsou to první hobíky, byla nervozita, uvidíme jak dál...ale jerík je bourák
jsem jeho veliká fanynka...Danulí tak to máme zas na práci dalšího panáka...
Jinak holky velká novinka a radost v mém životě a doufám že mi to vydrží, holky potvrdí...přetala jsem kouřit...muž je celkem dobrá motivace!
haisovad
napsal(a):
Ahojda všem,
Tenhle byl úžasnej
Spíte???? Klári, jinak gratuluji k rozhodnutí :-) Jak dlouho už bez?????
No a nejaktualnější foto dnešního dne, kámoška byla dopoledne fotit koňoušky
Hele, dlouháááááán Honzík, špíndírek
lanika
napsal(a):
Spíte???? Klári, jinak gratuluji k rozhodnutí :-) Jak dlouho už bez?????
No a nejaktualnější foto dnešního dne, kámoška byla dopoledne fotit koňoušky
Hele, dlouháááááán Honzík, špíndírek
Pane jo tohle že je Honzík, uplně jiný koní, není takovej "oranžovejší" přijde mi že má jinou barvičku ale to možná dělá ta fotka, fešák...ják dlouho, ehm, no v pátek už jsem seděla v hospodě a cígo si nezapálila, v sobotu už mi cígo nechutnalo když jsem si ze vzteku chtěla zapálit a v sobotu večer už mě vadil kouř, takže jsem asi vyléčená, pač už mi to vážně nechutná...mám radost, motivace je důležitá
klawdie
napsal(a):
Pane jo tohle že je Honzík, uplně jiný koní, není takovej "oranžovejší" přijde mi že má jinou barvičku ale to možná dělá ta fotka, fešák...ják dlouho, ehm, no v pátek už jsem seděla v hospodě a cígo si nezapálila, v sobotu už mi cígo nechutnalo když jsem si ze vzteku chtěla zapálit a v sobotu večer už mě vadil kouř, takže jsem asi vyléčená, pač už mi to vážně nechutná...mám radost, motivace je důležitá
Malinko tu barvu měníme
lanika
napsal(a):
Malinko tu barvu měníme
Tady v tom místě mám vždycky strach jak kluci běhají, že se Honzajs zapomene a zvedne hlavu
Skoro se pod tu větev nevleze
lanika
napsal(a):
Tady v tom místě mám vždycky strach jak kluci běhají, že se Honzajs zapomene a zvedne hlavu
Skoro se pod tu větev nevleze
Honzík má pěkný sestřih
Holky vy spinkáte, né? já za chvilu mizím, musím jet koupat hafíky, a pak s mužem vyrazíme s koníka do lesíka...už se těším.
klawdie
napsal(a):
Honzík má pěkný sestřih
Holky vy spinkáte, né? já za chvilu mizím, musím jet koupat hafíky, a pak s mužem vyrazíme s koníka do lesíka...už se těším.
Hočeny ste tu ještě?
klafus
napsal(a):
Hočeny ste tu ještě?
Já měla dnes volno,dělali se unás přijímačky,takže sem byla u koní ráno a od půl desáty si vyhřejvaj kožíšky,to sem hodná co
Ráno bylo fakt krásně,sem kydala v tričku
klafus
napsal(a):
Já měla dnes volno,dělali se unás přijímačky,takže sem byla u koní ráno a od půl desáty si vyhřejvaj kožíšky,to sem hodná co
Ráno bylo fakt krásně,sem kydala v tričku
A jedinej koho sem tam potkala byla Denisa s Vetem,koukal na Anabell
klafus
napsal(a):
A jedinej koho sem tam potkala byla Denisa s Vetem,koukal na Anabell
Ale notak,to mi nedělejte,zrovna když přídu,tak si tady zase budu povídat sama se sebou ..
klafus
napsal(a):
Ale notak,to mi nedělejte,zrovna když přídu,tak si tady zase budu povídat sama se sebou ..
Tahle fotka se mi moc líbí :-)
klafus
napsal(a):
Tahle fotka se mi moc líbí :-)
Samozřejmě ifauńácká kvalitka žejo....
klafus
napsal(a):
Samozřejmě ifauńácká kvalitka žejo....
Samozřejmě sem zbytek fotek už nastrkala na album
klafus
napsal(a):
Samozřejmě sem zbytek fotek už nastrkala na album
Kláry nekecej,že si přestala kouřit,že bychom u koní byli již dva nekuřáci ...no nekecej,tomu se mi nechce ani věřit
lanika
napsal(a):
Klári, hoď sem odkaz .-)
Jééé alespoń Leník mi tu zůstal,to si hodná :-)))
Tady odkázek:
http://klafus.rajce.idnes.cz/19.4.08_VT_Horice/
lanika
napsal(a):
Hotová fotografka
Klári, hezké fotečky, až mě zašimralo u srdíčka že chci takýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
Jako že chceš taky na veřejńáček,nebo fotky ?
přije´d na nějakej blízko a my tě s Klárkou moc rády vyfotíme...ona s tou její mašinkou dělá supr fotky,to se pokoukáš zítra,už se taky mocinky těšim :-)
klafus
napsal(a):
Jako že chceš taky na veřejńáček,nebo fotky ?
přije´d na nějakej blízko a my tě s Klárkou moc rády vyfotíme...ona s tou její mašinkou dělá supr fotky,to se pokoukáš zítra,už se taky mocinky těšim :-)
Ten foťák není ségry, ale jistě by byla moc ráda kdyby byl, fotila jak o život dneska ji předám kartu a zítra vás tím zahltí. Co Klárko u koní dobrý. Jerryn nebyl moc unavenej, z toho jeho sportovniho dne??
písnu ti na email.
rocky
napsal(a):
Jsem tu taky Klárko
Fotky máš supr tak já hodím odkaz na jerryho a Grace stránečky
No v neděli sem se mu dost pověnovala,chuděrka na mě dělal takový unavený vočička,tak sem mu slibovala,že ho to nebude bolet.Sama vim jak bolej unavený svaly,tak sem ho pořádně vyčistila a namasážovala,byla sem sice zase celá zasypaná chlupama,ale jemu se to asi líbilo a pak sme vyrazili bez sedla do lesa 2x sme po měkkym pěkně pomaloučku zacválali a podrandili jsme asi ho´dku a půl.Pak sme přišli a měl ze soboty z toho písku dost vysušený kopyta,tak sem mu je ještě mázla a jako prémii sem ho nechala chvíli popást v zahradě,tak myslim,že měl pěkněj rehabilitační den :-)
klafus
napsal(a):
No v neděli sem se mu dost pověnovala,chuděrka na mě dělal takový unavený vočička,tak sem mu slibovala,že ho to nebude bolet.Sama vim jak bolej unavený svaly,tak sem ho pořádně vyčistila a namasážovala,byla sem sice zase celá zasypaná chlupama,ale jemu se to asi líbilo a pak sme vyrazili bez sedla do lesa 2x sme po měkkym pěkně pomaloučku zacválali a podrandili jsme asi ho´dku a půl.Pak sme přišli a měl ze soboty z toho písku dost vysušený kopyta,tak sem mu je ještě mázla a jako prémii sem ho nechala chvíli popást v zahradě,tak myslim,že měl pěkněj rehabilitační den :-)
a dnes sme byli se Zuzkou a Pepřem na vyjíž´dce a aj se pánové zapotili,měli takovou kondiční vyjíž´dku,hodně sme klusali a přechody s cvalem,pěkný to bylo
klafus
napsal(a):
a dnes sme byli se Zuzkou a Pepřem na vyjíž´dce a aj se pánové zapotili,měli takovou kondiční vyjíž´dku,hodně sme klusali a přechody s cvalem,pěkný to bylo
No tak mě už zas vyhazujou od počítače,tak musim sbalit kufry,tak zatím pátě děvčata a přeju krásný týden,keéž by dnešní počasí doprovázelo celý tenhle týden.mmmm