Máme tady krůček k pátku krycím jménem čtvrtek:))

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.4.2008 07:35

tě pero ďouchy:)
Kurde, včera jsem asi 8x zmokla, tož doufám, že to dneska bude lepší a halvně bude rozumné počasí o weekendu....ale zas jsme ráda, že tak popršelo, páč potřebuju, aby mi hezky rostla travička v ohradě:)

17.4.2008 07:42

kukinatost napsal(a):
Kurde, včera jsem asi 8x zmokla, tož doufám, že to dneska bude lepší a halvně bude rozumné počasí o weekendu....ale zas jsme ráda, že tak popršelo, páč potřebuju, aby mi hezky rostla travička v ohradě:)

No to teda popršelo...ohrady jeden velký bazén, potůček vylitý...naštěstí se to rychle vstřebalo a dneska už jenom bahýnko. Tož ať to rychle uteče...

17.4.2008 07:44

kukinatost napsal(a):

Zdravím, tady je při ránu slunko...a doufám v krásný den...hcic dnes vypadnout kolem dvanáct a vzít koníka do lesíka...a dnes jedu do jezdeckejch pro podkuvky a Danny pro lesk, DAnny equistro prý v krámě nemají ale mají spoustu jinech, tak je omrknu jak velký a za kolik a prozvoním tě a ty mi řekneš který...

17.4.2008 07:47

klawdie napsal(a):
Zdravím, tady je při ránu slunko...a doufám v krásný den...hcic dnes vypadnout kolem dvanáct a vzít koníka do lesíka...a dnes jedu do jezdeckejch pro podkuvky a Danny pro lesk, DAnny equistro prý v krámě nemají ale mají spoustu jinech, tak je omrknu jak velký a za kolik a prozvoním tě a ty mi řekneš který...

Klaruško, k těm velikostem podkov, Keruška má vcelku pidi kopýtka a měl myslím 00..Zkus popasovat nějaké staré, jeslti máte ve stáji:))
já když jsem kdysi i kula, tak většinou Čt myslím jedničky...ale ono je fakt, že podkov byla vždycky kupa, a tak se vybíralo vždycky z těch, co byly a nějaké se našly, co přímo pasovaly:)

17.4.2008 07:56

kukinatost napsal(a):
Klaruško, k těm velikostem podkov, Keruška má vcelku pidi kopýtka a měl myslím 00..Zkus popasovat nějaké staré, jeslti máte ve stáji:))
já když jsem kdysi i kula, tak většinou Čt myslím jedničky...ale ono je fakt, že podkov byla vždycky kupa, a tak se vybíralo vždycky z těch, co byly a nějaké se našly, co přímo pasovaly:)

Dobré jitro,
tak jsem včera s půl litrem vína jela do Klokočí, jsem zásadová ale Marta mi v půl jedenáctý volala, že se jí Gitka nezdá a jestli bych nepřijela. Jelikož je Tomajs na služebce tak jsem sama doma tak jsem sedla do šemíka a tradá do Kloko...tak jsem si ustlala, Luna mě zase začala horním pyskem rovnat spacák tak jsem musela znova posunout poslet ze slámy aby na mě nedošáhla... No takže jsem usnula, ale tak že když se Gitka pohnula tak jsem byla vzhůru...takhle jsem hlídala až do cca jedné a pak jsem usnula a když jsem se v půl třetí probudila tak...

POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ

JDU NA CIGÁRO

17.4.2008 07:58

kukinatost napsal(a):

Dobroš ránoš..
Ségra tak v Bohdanči podkůvky neměli!
Tak dneska si je koupíš sama nebo mám zajet do chov servisu??

17.4.2008 08:05

rocky napsal(a):
Dobroš ránoš..

Safra Danny laskavě nenapínej......

17.4.2008 08:06

rocky napsal(a):
Dobroš ránoš..

danny ty potvůrko, tak coooooo????

Segra psala jsem do bývalého Dalenu výběr podkov tam mají veliký tak se tam dnes zastavím, hele a nezapoměn jdem mámě kupovat ten dárek....

17.4.2008 08:09

klawdie napsal(a):
danny ty potvůrko, tak coooooo????

Segra psala jsem do bývalého Dalenu výběr podkov tam mají veliký tak se tam dnes zastavím, hele a nezapoměn jdem mámě kupovat ten dárek....

No nic, žejo. Gitka spokojeně chroupala seno a já jsem si zbalila pět švestek a jela domů... ale dneska nebo nikdy.

17.4.2008 08:13

haisovad napsal(a):
No nic, žejo. Gitka spokojeně chroupala seno a já jsem si zbalila pět švestek a jela domů... ale dneska nebo nikdy.

No to je potvora! takovejch bezesných nocí, tak at hříbě stojí zato!!!

17.4.2008 08:13

haisovad napsal(a):

Ty bláho dANY, ta vás ale napíná :-) Holky, Honzík má nové botky, konečně.....Ale moc se nám nezdály jeho zadky, má hrozně měký střel ta špička úplně měká a citlivá, měla jsem co dělat udrže t nohu při strouhání jak škubalů Počkáme , nechali jsme ještě bez, ale pokud to bude tak pořád, příště kovu i na zadek....Na doporučení kováře, Janča ho zná, jen tak zbytečně by nekoval....Tak jsem zvědavá jak to dopadne. no a Oskárek při broušení na stoličce držel a tak důležitě se tvářil Kdyby jste viděli ty jeho ksychtíky

17.4.2008 08:38

lanika napsal(a):
Ty bláho dANY, ta vás ale napíná :-) Holky, Honzík má nové botky, konečně.....Ale moc se nám nezdály jeho zadky, má hrozně měký střel ta špička úplně měká a citlivá, měla jsem co dělat udrže t nohu při strouhání jak škubalů Počkáme , nechali jsme ještě bez, ale pokud to bude tak pořád, příště kovu i na zadek....Na doporučení kováře, Janča ho zná, jen tak zbytečně by nekoval....Tak jsem zvědavá jak to dopadne. no a Oskárek při broušení na stoličce držel a tak důležitě se tvářil Kdyby jste viděli ty jeho ksychtíky

Hihi Leni věřim že se Oskárek tvářil stejně jak Jerry. oni jsou vždycky tak důležitý když je někdo zkrášluje a ještě většinou obírá kovářovi zadek a záda pyskama

17.4.2008 08:45

lanika napsal(a):

jasne, Mikoláš je podkovář na svém místě...:) a osobně já moc nechápu, proč kut jenom na předky...páč ono je známo, že pokud kůň má možnost nejlépe celodenního pohybu ve výběhu, tak potom si zadky zatěžuje úplně stejně ne-li víc než předky, a pokud je kůň v boxovém ustájení, tak je určitě fakt, že na předkách má skoro 2/3 váhy...pokud bych kula, tak asi na všechny čtyři...vidím na Kerušákovi, že se mu zadky hoblujou víc než předky, páč je furt v pohybu - na zadkách akorát seřezávám střel a zarolluju stěny a kraje..

17.4.2008 08:47

kukinatost napsal(a):
jasne, Mikoláš je podkovář na svém místě...:) a osobně já moc nechápu, proč kut jenom na předky...páč ono je známo, že pokud kůň má možnost nejlépe celodenního pohybu ve výběhu, tak potom si zadky zatěžuje úplně stejně ne-li víc než předky, a pokud je kůň v boxovém ustájení, tak je určitě fakt, že na předkách má skoro 2/3 váhy...pokud bych kula, tak asi na všechny čtyři...vidím na Kerušákovi, že se mu zadky hoblujou víc než předky, páč je furt v pohybu - na zadkách akorát seřezávám střel a zarolluju stěny a kraje..

jo. to je klasika...:) kerka tež je neskutečný opruz u toho...a jak žárlí, kdy se hrabu Gasulině v kopytech....
no a máme novou hru - přijde ke mně, položí mi hlavu na rameno a pyskama mi z kalhot vytahuje tričko...a teď už se propracoval k tomu, že mi umí vytáhnout přes rajtky i kalhotky..nikdy nekousne, prostě jenom tak něžně pyskama obtěžuje:))

17.4.2008 08:54

kukinatost napsal(a):
jo. to je klasika...:) kerka tež je neskutečný opruz u toho...a jak žárlí, kdy se hrabu Gasulině v kopytech....
no a máme novou hru - přijde ke mně, položí mi hlavu na rameno a pyskama mi z kalhot vytahuje tričko...a teď už se propracoval k tomu, že mi umí vytáhnout přes rajtky i kalhotky..nikdy nekousne, prostě jenom tak něžně pyskama obtěžuje:))

juuu vy máte teda janičko zajímavé hry

17.4.2008 09:02

rocky napsal(a):
juuu vy máte teda janičko zajímavé hry

má včil nějaké choutky..:) no, on ho asi teďkom rozvášňuje ryzoň, páč je rozříjený:))
borok Kerka po ní furt skáče, já přijdu domů, černá věc zpocená, ryzoń zas cleý poslintaný.....nemůže jí chudák vysvětlit, že jejich vztah zůstane pouze platonický....tak rád by ji uspokojil:))

17.4.2008 09:08

kukinatost napsal(a):
má včil nějaké choutky..:) no, on ho asi teďkom rozvášňuje ryzoň, páč je rozříjený:))
borok Kerka po ní furt skáče, já přijdu domů, černá věc zpocená, ryzoń zas cleý poslintaný.....nemůže jí chudák vysvětlit, že jejich vztah zůstane pouze platonický....tak rád by ji uspokojil:))

Janula, tys mi tu tak chyběla Jsem se ted nasmála.......Holky, o půl 11 mizím domů, přijede doktor, bode píchat koníky, pejsky, a krev.......Ale pak hned zase přijdu za váma :-)

17.4.2008 10:09

lanika napsal(a):
Janula, tys mi tu tak chyběla Jsem se ted nasmála.......Holky, o půl 11 mizím domů, přijede doktor, bode píchat koníky, pejsky, a krev.......Ale pak hned zase přijdu za váma :-)

Zase jste zasekané prací????? Tak já mizím, kolem poledne jsem tu Pááááá

17.4.2008 11:58

lanika napsal(a):
Zase jste zasekané prací????? Tak já mizím, kolem poledne jsem tu Pááááá

Babkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

17.4.2008 12:00

lanika napsal(a):

Holky já mizím, jede siu dnes trochu užít koníka, DAnny tebe prozvoním jak jsme domluvené...páááá

17.4.2008 12:01

lanika napsal(a):

ahojte Dámy,přeji krásného dne.... :-)Peťul,písla sem ti mail

17.4.2008 12:02

klafus napsal(a):

teda Kláry dnes si rychlejší i než my školáci :-) Ale já mám dnes stejně do 4

17.4.2008 12:03

klafus napsal(a):

Klári pa a pozdravuj šediváčka.....Až je na tebe hodňoučkýýýýýýýýýý.

17.4.2008 12:19

kukinatost napsal(a):

Čus babky, posílám pozdrav k obědu ***

17.4.2008 12:22

cheyenne napsal(a):
Čus babky, posílám pozdrav k obědu ***

Teda eci mi ani nedělej chutrě,tu zmírám hlady

17.4.2008 12:35

klafus napsal(a):
Teda eci mi ani nedělej chutrě,tu zmírám hlady

kurna já už hlady neumim ani psát :-d oprava: Evi a chutě :-D jinak už se loučim taky,běžim na další hodinu,paa

17.4.2008 15:19

klafus napsal(a):
kurna já už hlady neumim ani psát :-d oprava: Evi a chutě :-D jinak už se loučim taky,běžim na další hodinu,paa

Holky, drtim comp co to jde...mějte se moc pěkně, papík zítra a nebo ještě večer.
Jinak novinka, před chvíli jsem mluvila s Martou a mlíko už kape i Leidýskové...takže dneska asi dvojtej porod...si to pěkně dám
Tak papa Danny

17.4.2008 15:34

haisovad napsal(a):
Holky, drtim comp co to jde...mějte se moc pěkně, papík zítra a nebo ještě večer.
Jinak novinka, před chvíli jsem mluvila s Martou a mlíko už kape i Leidýskové...takže dneska asi dvojtej porod...si to pěkně dám
Tak papa Danny

Pa Danny a držíme pěsťule ať už to dneska klapne!

Přidejte reakci

Přidat smajlík