Danny tak to je super, mě taky balík putuje směrem ke mě, takže věci budou až zítra...Hele segra dneska to vypadá na déšt, blbý né?
klawdie
napsal(a):
Danny tak to je super, mě taky balík putuje směrem ke mě, takže věci budou až zítra...Hele segra dneska to vypadá na déšt, blbý né?
Jsem tady chvíli nebyla, ani nevím, co se tady dělo???
U nás je zatím azurová obloha
lanika
napsal(a):
Peti, za jak dlouho ti přišla ta krev???? nám budou brát ve čtvrtek....
no asi 10 dní to trvalo..ještě musím pro kulatý a už je Jerry na sezónu ready!
rocky
napsal(a):
no asi 10 dní to trvalo..ještě musím pro kulatý a už je Jerry na sezónu ready!
Holky, mě mrzí, že na Oskárka nemám jezdce....Hned bych ho šupla na závody :-) On skočí ve volnosti i 120 cm, více mu nestavěli...Kdyby jste ho viděli, jak na pružinkách
škoda, no :-( Třeba se Markétka časem vypracuje
klawdie
napsal(a):
Neboj Leni jerík ho hledal taky pěkně dlouho...
Doháníte práci...hele tady jsem blejskla devčata jak se přijeli podívat na první křetění bedny...
klawdie
napsal(a):
Doháníte práci...hele tady jsem blejskla devčata jak se přijeli podívat na první křetění bedny...
A tady bloncka v akci
klawdie
napsal(a):
A tady bloncka v akci
Jsem tu z obídka, stavila jsem se ještě v jednom krámě s hadrama...koupila jsem si jednu mikinu křiklavě zelenou na oslavu jara...
haisovad
napsal(a):
Jsem tu z obídka, stavila jsem se ještě v jednom krámě s hadrama...koupila jsem si jednu mikinu křiklavě zelenou na oslavu jara...
Kde jste?????????????? Mám pár foteček ze včerejška :-)
lanika
napsal(a):
Kde jste?????????????? Mám pár foteček ze včerejška :-)
A další
Byl to docela záhul, samé kopečky.....Než se zase dostanem po zimě do té kondičky.....
lanika
napsal(a):
A další
Byl to docela záhul, samé kopečky.....Než se zase dostanem po zimě do té kondičky.....
Bylo nádherně, sluníčko hřálo, juj já se těším na léto
lanika
napsal(a):
Bylo nádherně, sluníčko hřálo, juj já se těším na léto
Tady Honzoloid maká do kopečka a že byl fest dlouhý
lanika
napsal(a):
Tady Honzoloid maká do kopečka a že byl fest dlouhý
I já jsem se prošla a ulevila kopýtkům na kamenité cestě, botičky nbudou až zítra.....
klawdie
napsal(a):
Molly vyvenčena
Mám jídlo v troubě a vařím Molinaté véču
Mám tu kolegyňku,tak zdravíme od hrnku kávičky
molly
napsal(a):
Molly vyvenčena
Mám jídlo v troubě a vařím Molinaté véču
Mám tu kolegyňku,tak zdravíme od hrnku kávičky
Zuzí,
co jí vaříš za dlabanec? Vepřo-knedlo?
molly
napsal(a):
zééélo ![]()
![]()
Aby se hovínkám vén chtěéééló...![]()
![]()
Danny ,já mám rozčesávač a lesk od Eliottu
A šampon taky-je antiparazitární a stačí ho malinko
DAnulí má mě přijít ten koženej podbřišák od Hauzra a kamašky na všechny čtyři + mast na kopytka...segra už si byla na poště pro ten obřišník...
Já používám lesk na hřívu a srst ale značku sakra nevím,taková oranžová lahvička..nahradní náboje kupuju za kilo
molly
napsal(a):
zééélo ![]()
![]()
Aby se hovínkám vén chtěéééló...![]()
![]()
Danny ,já mám rozčesávač a lesk od Eliottu
A šampon taky-je antiparazitární a stačí ho malinko
Kolik ho je a za kolik? Teda jestli to pamatuješ, jinak si to najdu na netu...ale sere mě poštovný za blbej rozčesávač...leda byste mi ho koupili u Vachuťáka a dovezli mi ho v květnu...to by byl důvod, ne?
haisovad
napsal(a):
Kolik ho je a za kolik? Teda jestli to pamatuješ, jinak si to najdu na netu...ale sere mě poštovný za blbej rozčesávač...leda byste mi ho koupili u Vachuťáka a dovezli mi ho v květnu...to by byl důvod, ne?
Danulí.12-13.5 jedu na školení ,zas do Lomnice
Tak třeba....
Mňaminka ![]()
![]()
molly
napsal(a):
Danulí.12-13.5 jedu na školení ,zas do Lomnice
Tak třeba....
Mňaminka ![]()
![]()
No super Zuzí...beru. Hele tak mi ho kup a já ti ho v Lomnici zaplatim ...
Ksichtík
klawdie
napsal(a):
OK,Danny,já to koupím a přivezu![]()
molly
napsal(a):
OK,Danny,já to koupím a přivezu![]()
Super...kolik asi tak stojí? A kolik toho je? Je to rozprašovač, žejo...
haisovad
napsal(a):
No super Zuzí...beru. Hele tak mi ho kup a já ti ho v Lomnici zaplatim ...
Ksichtík
tak jsem byla pro hafíka a teď mi tady leží věrně u stolu
, výsledky krve už mám taky a obřišník také dorazil
haisovad
napsal(a):
Až budu vědět detaily,tak Ti ještě cinku,ju? Takhle z hlavy nevím...
haisovad
napsal(a):
TAk už jsem ti to Danulíku našla, osvědčený a asi nejlevnější prostředek - Equistro za 100.- 250ml...mám to na celou sezonu...stačí strašně málo, udělá to takový protiprachový filtr a vydrží to zhruba týden...
klawdie
napsal(a):
TAk už jsem ti to Danulíku našla, osvědčený a asi nejlevnější prostředek - Equistro za 100.- 250ml...mám to na celou sezonu...stačí strašně málo, udělá to takový protiprachový filtr a vydrží to zhruba týden...
A ten leoveták pro porovnání 500ml za 300 nabízejí je oba na http://www.equis.cz/cz/kosmetika/from-10/
klawdie
napsal(a):
No minule jsem ho kupoval v tý Lysý za 100,- , prodávají i větší balení, to vychází myslím necelý dvě kila, zkusila bych mrknout u nás v jezdeckejch, u Vachutáka meli akorát ten leovet za 250,-....
Super Klárko,
holky tak já za chvíli valím domů... Mějte se moc pěkně a papa zítra, Danny