Pracantky podruhé....:)

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.4.2008 10:02

Danny tak to je super, mě taky balík putuje směrem ke mě, takže věci budou až zítra...Hele segra dneska to vypadá na déšt, blbý né?

15.4.2008 10:08

klawdie napsal(a):
Danny tak to je super, mě taky balík putuje směrem ke mě, takže věci budou až zítra...Hele segra dneska to vypadá na déšt, blbý né?

no je to takový na prd, ale snad nezmoknem..
Jo a už mi konečně dorazily ty výsledky krve a ten obřišník, tak ho v poledne vyzvednu:)

15.4.2008 10:10

klawdie napsal(a):

Jsem tady chvíli nebyla, ani nevím, co se tady dělo??? U nás je zatím azurová obloha

15.4.2008 10:13

lanika napsal(a):
Jsem tady chvíli nebyla, ani nevím, co se tady dělo??? U nás je zatím azurová obloha

Peti, za jak dlouho ti přišla ta krev???? nám budou brát ve čtvrtek....

15.4.2008 10:16

lanika napsal(a):
Peti, za jak dlouho ti přišla ta krev???? nám budou brát ve čtvrtek....

no asi 10 dní to trvalo..ještě musím pro kulatý a už je Jerry na sezónu ready!

15.4.2008 10:19

rocky napsal(a):
no asi 10 dní to trvalo..ještě musím pro kulatý a už je Jerry na sezónu ready!

Holky, mě mrzí, že na Oskárka nemám jezdce....Hned bych ho šupla na závody :-) On skočí ve volnosti i 120 cm, více mu nestavěli...Kdyby jste ho viděli, jak na pružinkách škoda, no :-( Třeba se Markétka časem vypracuje

15.4.2008 10:40

lanika napsal(a):
Holky, mě mrzí, že na Oskárka nemám jezdce....Hned bych ho šupla na závody :-) On skočí ve volnosti i 120 cm, více mu nestavěli...Kdyby jste ho viděli, jak na pružinkách škoda, no :-( Třeba se Markétka časem vypracuje

Neboj Leni jerík ho hledal taky pěkně dlouho...

15.4.2008 11:39

klawdie napsal(a):
Neboj Leni jerík ho hledal taky pěkně dlouho...

Doháníte práci...hele tady jsem blejskla devčata jak se přijeli podívat na první křetění bedny...

15.4.2008 11:40

klawdie napsal(a):
Doháníte práci...hele tady jsem blejskla devčata jak se přijeli podívat na první křetění bedny...

A tady bloncka v akci

15.4.2008 13:05

klawdie napsal(a):
A tady bloncka v akci

Jsem tu z obídka, stavila jsem se ještě v jednom krámě s hadrama...koupila jsem si jednu mikinu křiklavě zelenou na oslavu jara...

15.4.2008 13:45

haisovad napsal(a):
Jsem tu z obídka, stavila jsem se ještě v jednom krámě s hadrama...koupila jsem si jednu mikinu křiklavě zelenou na oslavu jara...

Kde jste?????????????? Mám pár foteček ze včerejška :-)

15.4.2008 13:47

lanika napsal(a):
Kde jste?????????????? Mám pár foteček ze včerejška :-)

A další Byl to docela záhul, samé kopečky.....Než se zase dostanem po zimě do té kondičky.....

15.4.2008 13:49

lanika napsal(a):
A další Byl to docela záhul, samé kopečky.....Než se zase dostanem po zimě do té kondičky.....

Bylo nádherně, sluníčko hřálo, juj já se těším na léto

15.4.2008 13:52

lanika napsal(a):
Bylo nádherně, sluníčko hřálo, juj já se těším na léto

Tady Honzoloid maká do kopečka a že byl fest dlouhý

15.4.2008 13:53

lanika napsal(a):
Tady Honzoloid maká do kopečka a že byl fest dlouhý

I já jsem se prošla a ulevila kopýtkům na kamenité cestě, botičky nbudou až zítra.....

15.4.2008 13:57

lanika napsal(a):
I já jsem se prošla a ulevila kopýtkům na kamenité cestě, botičky nbudou až zítra.....

Doháním to dopoledne

15.4.2008 14:00

klawdie napsal(a):
Doháním to dopoledne

Já také drtím, dneska se zase všichni posrali... a chtěj všechno hnedka teďka... Se z té práce asi osypu za chvíli.
Klárko, co sis objednala ty? Já půjdu asi ještě do ostřikovače na hřívu - rozčesávač...máte nějakej zaručeně nejpelší a nejlevnější?

15.4.2008 14:02

klawdie napsal(a):

Molly vyvenčena Mám jídlo v troubě a vařím Molinaté véču Mám tu kolegyňku,tak zdravíme od hrnku kávičky

15.4.2008 14:03

molly napsal(a):
Molly vyvenčena Mám jídlo v troubě a vařím Molinaté véču Mám tu kolegyňku,tak zdravíme od hrnku kávičky

Zuzí,
co jí vaříš za dlabanec? Vepřo-knedlo?

15.4.2008 14:05

haisovad napsal(a):
Zuzí,
co jí vaříš za dlabanec? Vepřo-knedlo?

zééélo Aby se hovínkám vén chtěéééló...

Danny ,já mám rozčesávač a lesk od Eliottu A šampon taky-je antiparazitární a stačí ho malinko

15.4.2008 14:13

molly napsal(a):

Danny ,já mám rozčesávač a lesk od Eliottu A šampon taky-je antiparazitární a stačí ho malinko

DAnulí má mě přijít ten koženej podbřišák od Hauzra a kamašky na všechny čtyři + mast na kopytka...segra už si byla na poště pro ten obřišník...
Já používám lesk na hřívu a srst ale značku sakra nevím,taková oranžová lahvička..nahradní náboje kupuju za kilo

15.4.2008 14:13

molly napsal(a):

Kolik ho je a za kolik? Teda jestli to pamatuješ, jinak si to najdu na netu...ale sere mě poštovný za blbej rozčesávač...leda byste mi ho koupili u Vachuťáka a dovezli mi ho v květnu...to by byl důvod, ne?

15.4.2008 14:25

haisovad napsal(a):
Kolik ho je a za kolik? Teda jestli to pamatuješ, jinak si to najdu na netu...ale sere mě poštovný za blbej rozčesávač...leda byste mi ho koupili u Vachuťáka a dovezli mi ho v květnu...to by byl důvod, ne?

Danulí.12-13.5 jedu na školení ,zas do Lomnice Tak třeba....

Mňaminka

15.4.2008 14:27

molly napsal(a):
Danulí.12-13.5 jedu na školení ,zas do Lomnice Tak třeba....

Mňaminka

No super Zuzí...beru. Hele tak mi ho kup a já ti ho v Lomnici zaplatim ...
Ksichtík

15.4.2008 14:34

klawdie napsal(a):

OK,Danny,já to koupím a přivezu

15.4.2008 14:38

molly napsal(a):
OK,Danny,já to koupím a přivezu

Super...kolik asi tak stojí? A kolik toho je? Je to rozprašovač, žejo...

15.4.2008 14:40

haisovad napsal(a):
No super Zuzí...beru. Hele tak mi ho kup a já ti ho v Lomnici zaplatim ...
Ksichtík

tak jsem byla pro hafíka a teď mi tady leží věrně u stolu, výsledky krve už mám taky a obřišník také dorazil

15.4.2008 14:43

haisovad napsal(a):

Až budu vědět detaily,tak Ti ještě cinku,ju? Takhle z hlavy nevím...

15.4.2008 14:45

haisovad napsal(a):

TAk už jsem ti to Danulíku našla, osvědčený a asi nejlevnější prostředek - Equistro za 100.- 250ml...mám to na celou sezonu...stačí strašně málo, udělá to takový protiprachový filtr a vydrží to zhruba týden...

15.4.2008 14:47

klawdie napsal(a):
TAk už jsem ti to Danulíku našla, osvědčený a asi nejlevnější prostředek - Equistro za 100.- 250ml...mám to na celou sezonu...stačí strašně málo, udělá to takový protiprachový filtr a vydrží to zhruba týden...

A ten leoveták pro porovnání 500ml za 300 nabízejí je oba na http://www.equis.cz/cz/kosmetika/from-10/

15.4.2008 14:50

klawdie napsal(a):

Hele a kde ho kupuješ, tenhle Equistro? Bych vzala rovnou dva...

15.4.2008 14:57

haisovad napsal(a):
Hele a kde ho kupuješ, tenhle Equistro? Bych vzala rovnou dva...

No minule jsem ho kupoval v tý Lysý za 100,- , prodávají i větší balení, to vychází myslím necelý dvě kila, zkusila bych mrknout u nás v jezdeckejch, u Vachutáka meli akorát ten leovet za 250,-....

15.4.2008 15:09

klawdie napsal(a):
No minule jsem ho kupoval v tý Lysý za 100,- , prodávají i větší balení, to vychází myslím necelý dvě kila, zkusila bych mrknout u nás v jezdeckejch, u Vachutáka meli akorát ten leovet za 250,-....

Super Klárko,
holky tak já za chvíli valím domů... Mějte se moc pěkně a papa zítra, Danny

Přidejte reakci

Přidat smajlík