Hodně štestí zdraví...pracantky zas slaví!

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.4.2008 06:49

Evici všechno nej...a nám všem do pátku přeji krásný den!huuuurrrrá víkend

11.4.2008 07:10

klawdie napsal(a):

hejj, takové optimistické foto, Klaruša, Sabulák vypadá, ajk kdyby mu ubližovali a on z posledních sil ještě aspoň vyplázne jazyk....:)))
Já zas frčím šetřit, včera mi volala policie Čr, jsme si myslela, že si ze mě kámoš dělá kozy, tak sjem v rámci svého osobitého humoru taktéž zažertovala a ejhle, on to byl fakt nějaký praporčík:)))
No, ostuda, ale jenom trošku...
slečinky, nevím, jestli se tu ještě dostanu, jak ni, tož vám přeju fajny weekend...:)

11.4.2008 07:47

klawdie napsal(a):

Dobré ránko všem, děkuji za přání a všem hodně slunéčka do dnešního dne a víkendu.... budu tu s vámi tak hodinku a pak zmizím, i oslavenec musí hákovat

11.4.2008 07:55

cheyenne napsal(a):
Dobré ránko všem, děkuji za přání a všem hodně slunéčka do dnešního dne a víkendu.... budu tu s vámi tak hodinku a pak zmizím, i oslavenec musí hákovat

Dobré jitro,
Eviku všechno nej nej nej...***
Holky, já jsem byla v Tomem včera v Kloko, Tom ořezával větve a já je tahala na hromadu. Tomáš za pomocí jedné pneu založil fatru (kdyby ho viděl Bursík tak má Tomajs vyfasováno min 12 let na tvrdo). U koní jsem nekydala, byly tam holky tak se smekaly. Já jsem pomáhala Tomovi, fakt jsme si mákly ale je za náma vidět kus práce. A v půl desáté jsme byly doma, já jsem se vysprchla a šla chrupat...mno a jelikož Gitce začalo včera téct mlíko tak jsem na dvanáctou jela zase do Kloko...ustelu si, zalezu do spacáku a Luna mě nepřestala asi půl hodiny ojíždět spacák horním pyskem a furt do mě žďuchala...ale přestalo jí to bavit a lehla si...mno já jsm usnula a když mě probral ve dvě bodík tak Gitka spokojeně chroupala seno a nic se nedělo...jelikož jsem dneska na chalupě tak tam bude spát Lucka...

11.4.2008 08:23

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,
Eviku všechno nej nej nej...***
Holky, já jsem byla v Tomem včera v Kloko, Tom ořezával větve a já je tahala na hromadu. Tomáš za pomocí jedné pneu založil fatru (kdyby ho viděl Bursík tak má Tomajs vyfasováno min 12 let na tvrdo). U koní jsem nekydala, byly tam holky tak se smekaly. Já jsem pomáhala Tomovi, fakt jsme si mákly ale je za náma vidět kus práce. A v půl desáté jsme byly doma, já jsem se vysprchla a šla chrupat...mno a jelikož Gitce začalo včera téct mlíko tak jsem na dvanáctou jela zase do Kloko...ustelu si, zalezu do spacáku a Luna mě nepřestala asi půl hodiny ojíždět spacák horním pyskem a furt do mě žďuchala...ale přestalo jí to bavit a lehla si...mno já jsm usnula a když mě probral ve dvě bodík tak Gitka spokojeně chroupala seno a nic se nedělo...jelikož jsem dneska na chalupě tak tam bude spát Lucka...

Dobré ránečko
Holky včera jsme byli nakupovat v Dance and jump Jerrymu nějakou slušivou dečku na závody.. nechtěla jsem žádnou klasiku, a padla mi tam do oka krásná tyrkysová, károvaná modrá dečka!! Od HKM, fakt boží, musím vám ji nafotit
A včera Jerry úspěšně s Míšou přelítali metrový kolmáčky a 90cm poctivý oxery!!Mám z něj radost, z kluka oranžovýho

11.4.2008 08:25

rocky napsal(a):
Dobré ránečko
Holky včera jsme byli nakupovat v Dance and jump Jerrymu nějakou slušivou dečku na závody.. nechtěla jsem žádnou klasiku, a padla mi tam do oka krásná tyrkysová, károvaná modrá dečka!! Od HKM, fakt boží, musím vám ji nafotit
A včera Jerry úspěšně s Míšou přelítali metrový kolmáčky a 90cm poctivý oxery!!Mám z něj radost, z kluka oranžovýho

Heh, teda to je pašák Péťo A jak jste vytunili tu jeho hubu cenící se...? Už mátě nějaké to udidýlko?

11.4.2008 08:32

klawdie napsal(a):

Bré ranko a oslavencům hodně štěstí, zdraví...a tak ..a ať nám to dneska rychle uteče...

11.4.2008 08:49

haisovad napsal(a):
Heh, teda to je pašák Péťo A jak jste vytunili tu jeho hubu cenící se...? Už mátě nějaké to udidýlko?

DAnny segra nakonec sehnala toho bauchera, myslím že je to ok...fakt začal "oranžovej"(nová přezdívka od kluku, jeden měl sluneční brýle, tak se hodně divil když je sundal že je žlutý) chodit, skvěle, myslím že ostudu určitě neuřízne...

11.4.2008 08:52

klawdie napsal(a):

Dobré ránko všem...
Evi ,jen to NEJ...! Však Ty sama nejlíp víš co
Jsem dost K.O,ale Molinatá je již vyvenčena...Jdu uvařit pro hafana a pozlobit freťulu...Víkend budu trávit na výstavě koček,tož jsem na ně silně zvědavá...
Jak se máte,babky??
Leňuch maká jako šroub,ten kouř co z ní jde,je vidět až tady

váleníčko....

11.4.2008 08:52

strelish napsal(a):
Bré ranko a oslavencům hodně štěstí, zdraví...a tak ..a ať nám to dneska rychle uteče...

Byla jsem v cukrárně pro větrníčky...měli jsme s klukama mlsnou, mňam tak už mám v sobě jeden větrník a bombičku....
Holky kvetou stromy, velezli mušky, ono je to vážně tu...jaro..už žádný sníh a mráz...hurá...už jsem dokonce vytáhla sukýnku

11.4.2008 09:09

molly napsal(a):
Dobré ránko všem...
Jsem dost K.O,ale Molinatá je již vyvenčena...Jdu uvařit pro hafana a pozlobit freťulu...Víkend budu trávit na výstavě koček,tož jsem na ně silně zvědavá...
Jak se máte,babky??

váleníčko....

Víkend na výstavě koček...hm...upřímnou soustrast Záleží teda dost na organizátorech, ale co jsem teda zatím viděla, tak to je spíš utrpení pro kočky i pro ty lidi trčet tam od rána do večera...

11.4.2008 09:11

molly napsal(a):
Dobré ránko všem...
Jak se máte,babky??

váleníčko....

Zuzíku, kolik je vůbec pesanovi, už je to starej kmet viď? Je stále ale takovej vitální...bouceroni se mi moc líbí...kamarád má fenu, asi čtyřletou a je to obranářka a hlídačka...jednou v zimě když bylo opravdu hafo sněhu se k nim na zahradu záhadným způsobem dostala srna a ráno když šel Martin krmit fenu tak ona vůbec nežrala, otočila se a šla si lehnout...a pak zjistil proč, slečna si přes noc ulovila snídani, ze srnky toho moc nezbylo.
Jinak jednou jim chtěl někdo ukrást hliníkový žebřík a milá mladá dáma vystartovala a pánovi ukousla půl prdele když se snažil přeskočit plot na zpět... měla jsem z ní respekt ale je vidět že ona přesně ví kdy a co...tudíž jakmile mě páníček pustí brankou tak ona schodí naježené chlupy ze zad a začne okamžitě mrskat ocáskem a vyžaduje min hodinové drbání...ale jakmile jsem za plotem tak je to trhač...

11.4.2008 09:17

haisovad napsal(a):
Zuzíku, kolik je vůbec pesanovi, už je to starej kmet viď? Je stále ale takovej vitální...bouceroni se mi moc líbí...kamarád má fenu, asi čtyřletou a je to obranářka a hlídačka...jednou v zimě když bylo opravdu hafo sněhu se k nim na zahradu záhadným způsobem dostala srna a ráno když šel Martin krmit fenu tak ona vůbec nežrala, otočila se a šla si lehnout...a pak zjistil proč, slečna si přes noc ulovila snídani, ze srnky toho moc nezbylo.
Jinak jednou jim chtěl někdo ukrást hliníkový žebřík a milá mladá dáma vystartovala a pánovi ukousla půl prdele když se snažil přeskočit plot na zpět... měla jsem z ní respekt ale je vidět že ona přesně ví kdy a co...tudíž jakmile mě páníček pustí brankou tak ona schodí naježené chlupy ze zad a začne okamžitě mrskat ocáskem a vyžaduje min hodinové drbání...ale jakmile jsem za plotem tak je to trhač...

Přesně jsi vystihla beauceroní povahu...Bossík je zlatej... Když ho vemu na prochajdu,tak srny už ho moc nezajímaj.Ale když mladší... .. Letos mu je 12 let Ale vitální je !Tuhle jsem si ho vzala s sebou pěšo vedle do vsi na poštu a měly jste vidět,jak se nesl!
Chtěla bych k němu příští rok štěndo,zas bossíka... A nebo kamkoliv jinam,pokud mne osud zavane...Plemenu jako takovému jsem propadla
Tak vařím nejen Bossíkoj,ale i Molly ,aby jí to nebylo líto Mamka mi včera dovezla nějaké maso,tak budou dneš baštit jak o život

11.4.2008 09:19

haisovad napsal(a):

ty vole ta je hustá...DAnny tam bych asi za plot nelezla
Holky já mám dnes fajné náladu, tak dooufám, že mi ji dnes nikdo nezkazí...kdyžtak mám v záloze ještě jeden větrník a bombičku na nervi

11.4.2008 09:24

klawdie napsal(a):
ty vole ta je hustá...DAnny tam bych asi za plot nelezla
Holky já mám dnes fajné náladu, tak dooufám, že mi ji dnes nikdo nezkazí...kdyžtak mám v záloze ještě jeden větrník a bombičku na nervi

Heh, větrníka bych si taky dala.
Mno je to trhačka ale jak sjem říkala v hlavě nemá guláš, ta fena přesně ví co je žádané a co ne...jen občas zneužívá ve svůj prospěch, ty oči ...ty mě vždycky dostanou. Martin nemá rád když se krmí pes mimo vyhraženej čas a hlavně né ze stolu... vždycky neodolám a když se nedívá tak jí něco podám...vím že se to nemá ale to fakt nejde odolat.
Jinak v noci nezná bratra, jak vidí nějakýho podezřelýho tak vypadá drsně...škoda že jí nemám na fotce

11.4.2008 09:28

haisovad napsal(a):
Heh, větrníka bych si taky dala.
Mno je to trhačka ale jak sjem říkala v hlavě nemá guláš, ta fena přesně ví co je žádané a co ne...jen občas zneužívá ve svůj prospěch, ty oči ...ty mě vždycky dostanou. Martin nemá rád když se krmí pes mimo vyhraženej čas a hlavně né ze stolu... vždycky neodolám a když se nedívá tak jí něco podám...vím že se to nemá ale to fakt nejde odolat.
Jinak v noci nezná bratra, jak vidí nějakýho podezřelýho tak vypadá drsně...škoda že jí nemám na fotce

Tak jsem byla na rychloschůzce a zas mám chvilku čas doma, aspoň ukuchtím Lukinovi nějakou mňamku..
Danny, taky znám takovýho psíka, je to teda vlčák, ale za brankou mazel, který je okamžitě na zádech s výrazem drbej, ale když jsme za plotem a páníček v nedohlednu, tak bych si nedovolila na branku ani šáhnout
A fotku mám

11.4.2008 10:38

cheyenne napsal(a):
Tak jsem byla na rychloschůzce a zas mám chvilku čas doma, aspoň ukuchtím Lukinovi nějakou mňamku..
Danny, taky znám takovýho psíka, je to teda vlčák, ale za brankou mazel, který je okamžitě na zádech s výrazem drbej, ale když jsme za plotem a páníček v nedohlednu, tak bych si nedovolila na branku ani šáhnout
A fotku mám

Evčo nemáš nějaké knížky autoškoly na pujčení + otázky jaké jsou v technice na E??

11.4.2008 10:45

rocky napsal(a):
Evčo nemáš nějaké knížky autoškoly na pujčení + otázky jaké jsou v technice na E??

Mám ty z loňska, mělo by to být stejný.... mrknu po nich

11.4.2008 10:47

cheyenne napsal(a):
Mám ty z loňska, mělo by to být stejný.... mrknu po nich

Tak jsem našla, mám to všechno.... kdy budete v neděli u koníků? Stavili bysme se na čumendu a dala bych ti to....

11.4.2008 12:38

klawdie napsal(a):

Mějte prima víkend,pěkné počasí a spoustu nových zážitků...

11.4.2008 12:42

molly napsal(a):
Mějte prima víkend,pěkné počasí a spoustu nových zážitků...

Ahoj Zuzí, krásnej víkend....

11.4.2008 13:06

klawdie napsal(a):
Ahoj Zuzí, krásnej víkend....

Taky přeji hezký víkend Zuzí.
Já jsem teďka dodělávala pár restíků, do kterých se mi nechtělo celý dlouhý týden...
Už jste po o? Já jsem měla riziko s kys. okurkem

11.4.2008 13:16

haisovad napsal(a):
Já jsem teďka dodělávala pár restíků, do kterých se mi nechtělo celý dlouhý týden...

Juu to je supr Evčo!!! Jo u koní budu v neděli určitě, tak se stavte

Nebo kdyby jste šli na ten šipkařskej turnaj?? Tak to vem tam.

11.4.2008 13:29

haisovad napsal(a):

Já už jsem taky po o.. Včera jsem dělala halušky se zelím a uzeným, mňam mňam..
venku je tak kráááásně a my tvrdnem v práci.. dneska jsem si chtěla dát pohov od koní a nakonec mě ukecala kámoška ať přijedu k nim za tou moji oblíbenkyní co jsem na ni byla v zimě na hale.. Příští víkend ji odváží, bude se vracet zase k dostihům:( ...

Co máte v plánu na víkend??

11.4.2008 13:30

rocky napsal(a):
Juu to je supr Evčo!!! Jo u koní budu v neděli určitě, tak se stavte

Nebo kdyby jste šli na ten šipkařskej turnaj?? Tak to vem tam.

Jsem tu ......Byla jsem zakopaná v papírech Evikovi taky vše nej a nej a nej....Holky, dneska je tak nádherně, už se nemůžu dočkat do sedla. Jo a včera jsem pokládala to lino, vám řeknu, za trest Skoro 3 hodiny jenom schodiště a to mě čeká ještě ten obývák. Nemám ho ani vystěhovaný a celý víkend zase makám . Chjo.
Peti, Jeryk je šikulka

11.4.2008 13:33

rocky napsal(a):
Já už jsem taky po o.. Včera jsem dělala halušky se zelím a uzeným, mňam mňam..
venku je tak kráááásně a my tvrdnem v práci.. dneska jsem si chtěla dát pohov od koní a nakonec mě ukecala kámoška ať přijedu k nim za tou moji oblíbenkyní co jsem na ni byla v zimě na hale.. Příští víkend ji odváží, bude se vracet zase k dostihům:( ...

Co máte v plánu na víkend??

Ješiši, to jí zase táhnou do dostihů, vždyť krásně chodila na hale, ne? A na parkury jí nechtějí proč?
Já mám víkend jasnej, jak jsem si říkala již včera že budu ležet a neležela jsem tak dneska také ne, jedu s Tomem na chatu dooslavit s kámošema narozky... a v neděli návrat, každopádně si myslím že dneska bude rodit Gitka, už má břicho úplně dole a funí i když jen stojí, už aby se toho pupku zbavila...
Hele Péťo, ty stojany jste si dělali sami?

11.4.2008 13:40

haisovad napsal(a):
Ješiši, to jí zase táhnou do dostihů, vždyť krásně chodila na hale, ne? A na parkury jí nechtějí proč?
Já mám víkend jasnej, jak jsem si říkala již včera že budu ležet a neležela jsem tak dneska také ne, jedu s Tomem na chatu dooslavit s kámošema narozky... a v neděli návrat, každopádně si myslím že dneska bude rodit Gitka, už má břicho úplně dole a funí i když jen stojí, už aby se toho pupku zbavila...
Hele Péťo, ty stojany jste si dělali sami?

všechno domácí výroba Danny, letos nás zas čeká obnovit barvy na kavaletkách, všechno je Hand Made!

11.4.2008 13:42

klawdie napsal(a):
všechno domácí výroba Danny, letos nás zas čeká obnovit barvy na kavaletkách, všechno je Hand Made!

a škoda sepinky, kobyla chodila na otěži sama...luxusní koník a trochu je nechápu, je po schvácení tak jak ji můžou znovu poslat do dostihů...

11.4.2008 13:50

klawdie napsal(a):
a škoda sepinky, kobyla chodila na otěži sama...luxusní koník a trochu je nechápu, je po schvácení tak jak ji můžou znovu poslat do dostihů...

No jo no taky mi je ji líto, v dostihách prý byla dobrá ale po schvácení kopyta bych ji už tímhle sportuem nezatěžovala...ale jejich volba! Tak se sní jedu dnes rozloučit a naposled si svést zadek, třeba udělám i nějaké foto

11.4.2008 15:04

rocky napsal(a):
No jo no taky mi je ji líto, v dostihách prý byla dobrá ale po schvácení kopyta bych ji už tímhle sportuem nezatěžovala...ale jejich volba! Tak se sní jedu dnes rozloučit a naposled si svést zadek, třeba udělám i nějaké foto

Tak děvčátka,
balím a valím...
Přeji všem vydaření víkend pokud možno bez opic a pádů...ať vám slunco svítí nad hlavama a koníci šlapou...tak papa zase v to ukrutné pondělí, Danny
Foceno před rokem, v neděli nafotím nové...

Přidejte reakci

Přidat smajlík