Tak všem přeji dobré jitro...
všera jsme přežili a Luna také zůstala celá...
Seznámení se sedlem...
haisovad
napsal(a):
Seznámení se sedlem...
Danny ty jsi dnes nějaká akční po ránu, vidíš to a nebyt tebe tak ani nevím že je apríl...
Taky mám pár kousků ze včera
klawdie
napsal(a):
Danny ty jsi dnes nějaká akční po ránu, vidíš to a nebyt tebe tak ani nevím že je apríl...
Taky mám pár kousků ze včera
MNo to víš...akční hned po ránu...dneska jsem se podezřele dobře probudila, doufám, že mi ta nálada zůstane
Co to je?
haisovad
napsal(a):
MNo to víš...akční hned po ránu...dneska jsem se podezřele dobře probudila, doufám, že mi ta nálada zůstane
Co to je?
Bohužel jí s dečkou vyfocenou nemám protože jsem musela chvílit pšeci...
Ale ze začátku to byly nervy, Luna chuděra nevěděla co jí to drbe za černou věc...aby jí dečka náhodou nekousla, ale nakonec se nechala přesvědčit. Pak večer při krmení jsem na ní dečku ještě jednou hodila a to už jí byla všechno šumák.
Tady jeden intimní pohled...
Chuděra už se sotva kulí, už aby to bylo venku
haisovad
napsal(a):
Ale ze začátku to byly nervy, Luna chuděra nevěděla co jí to drbe za černou věc...aby jí dečka náhodou nekousla, ale nakonec se nechala přesvědčit. Pak večer při krmení jsem na ní dečku ještě jednou hodila a to už jí byla všechno šumák.
Danny supr detailní pohled matky v očekávání
Jinak přeji také dobré ráno, já teda nevím proč, ale mě se od té doby co se změnil čas krásně vstává, přitom by to mělo být obráceně..ale to bude asi tím sluníčkem
, nechápu proč se zase ten sníh vfírá, když už má odzvoníno...
A fotky z akce mám dnes sebou jen chvilu počkejte než trochu nabiju baterky abych je stáhla...
haisovad
napsal(a):
DAnny krásný fotos, Luna je koča a Kalu lituju no už aby to bylo...
olga visnakova
haisovad
napsal(a):
tak hurrrá, konečně stahuji fotky z víkendu. Choudě, to je panděro. Asi se už sotva kulí.............
rocky
napsal(a):
Danny supr detailní pohled matky v očekávání
Jinak přeji také dobré ráno, já teda nevím proč, ale mě se od té doby co se změnil čas krásně vstává, přitom by to mělo být obráceně..ale to bude asi tím sluníčkem
, nechápu proč se zase ten sníh vfírá, když už má odzvoníno...
A fotky z akce mám dnes sebou jen chvilu počkejte než trochu nabiju baterky abych je stáhla...
Segra ty méně přípustný prosím jinam!!!!***
klawdie
napsal(a):
DAnny krásný fotos, Luna je koča a Kalu lituju no už aby to bylo...
No jo, musela jsem jí vyfotit, vemínko se už nalejvá ale nic neteče...Leuša dělala nálety...
olga visnakova
napsal(a):
tak hurrrá, konečně stahuji fotky z víkendu. Choudě, to je panděro. Asi se už sotva kulí.............
Tak Péťo, šup sem s fotkama...jsem zvědavá jako opice
Včera jsem odjížděla od koní asi v 20,45. Prostě jsem seděla a poslouchala to přehrabování v kyblích...to je super zvuk...
když do kýblu nikdo zrovna nekope
Askona má po tom semínku trochu sračku...
ale to je asi pochopitelný, že
Takhle vypadá v celé své kulaté kráse...zadní už jí pěkně opuchaj, tak děláme chladivé zábaly
haisovad
napsal(a):
Tak Péťo, šup sem s fotkama...jsem zvědavá jako opice
Včera jsem odjížděla od koní asi v 20,45. Prostě jsem seděla a poslouchala to přehrabování v kyblích...to je super zvuk...
když do kýblu nikdo zrovna nekope
Askona má po tom semínku trochu sračku...
ale to je asi pochopitelný, že
Takhle vypadá v celé své kulaté kráse...zadní už jí pěkně opuchaj, tak děláme chladivé zábaly
no to je sud, mazec....danny a kolik jsi jim toho dala...někdo je na to citklivější, ja neměla potíž ani u šedivýho...
klawdie
napsal(a):
no to je sud, mazec....danny a kolik jsi jim toho dala...někdo je na to citklivější, ja neměla potíž ani u šedivýho...
Kobylák nedávám vůbec semínka ale jen ten šlem, který právě pomáhá při porodu...a každá březí dostane cca decku toho šlemu. Jinak ostatní dostávají semínka + šlem také cca decku.
Víc toho zatím nedávám, dostávají to cca týden takhle
haisovad
napsal(a):
Kobylák nedávám vůbec semínka ale jen ten šlem, který právě pomáhá při porodu...a každá březí dostane cca decku toho šlemu. Jinak ostatní dostávají semínka + šlem také cca decku.
Víc toho zatím nedávám, dostávají to cca týden takhle
Tak fotky staženy
Slavila se kolaudačka new bytu a narozky klawdie
oslavenec..
rocky
napsal(a):
Tak fotky staženy
Slavila se kolaudačka new bytu a narozky klawdie
oslavenec..
a foukáááme
rocky
napsal(a):
účastníci: Agáta + Taconásčte (Péťa)
Zuzka (Pocahontasz) + Andy (od Cardíka)
klawdie
napsal(a):
jak vichřice Ema, příhodné je že nám teta když jsme byli malý vichřice říkala
Zuza (Molly)
rocky
napsal(a):
A hrajeme na schovku![]()
pykám...
deset dvacet už nevím kdo na postely
rocky
napsal(a):
deset dvacet už nevím kdo na postely
deset dvacet ségra a Megie za počítačem
rocky
napsal(a):
deset dvacet ségra a Megie za počítačem
že by deset dvacet Agáta
klawdie
napsal(a):
Já se z tebe zblázním segra, co jsi všechno fotila:)
hehe fotila jsem jen začátek
a druhej ušáček
rocky
napsal(a):
hehe fotila jsem jen začátek
a druhej ušáček
a třetí ušáček
rocky
napsal(a):
Byla i rvačka domácích
Jarda vyhrál, ségra byla moc opiláááá
rocky
napsal(a):
Jarda vyhrál, ségra byla moc opiláááá
pak už se jen hamalo
rocky
napsal(a):
chlastalo
no a takhle to zabalili pejskové, tak si asi představíte jak jsme dopadli my![]()
, pro ty co vydrželi nejdéle stčí jen heslo: HUBY HUBY HUBY....![]()
![]()
klawdie
napsal(a):
Já už vím on nechtěl ouška, opilá jsem nebyla, je holt silnější, tak to má být!
A POSLEDNÍ LOS FOTOS, SORRY ŽE JSEM TO TU TAK ZAPLÁCELA.. (safra caps lock)
haisovad
napsal(a):
Seznámení se sedlem...
Bré ranko...
klawdie
napsal(a):
fotografka
Ty jo, byla jsem na skok ve městě.
Péťa se taky minula povoláním a měla být fotografkou...
pseny chlastaly sváma? Jsou taky nějaký hotovson...
Pokus o vyfocení včerejšího káněte, které hlídalo stádečko
klawdie
napsal(a):
uŽ JSEM koukala v poníkářích pustila ses do toho! jak Jamy šlapala...
Celkem v pohodě, ona na lonži chodí vcelku kulturně, i když si neodpustí aspoň jeden pokus o zdrhnutí...ale tak co bych chtěla, měla jsem ji na lonži asi 5x
Ale už se to mírní. No a pak jsem si obkroužila v kroku pár koleček, pochopila vcelku rychle, co po ní chci - zastavit se a rozejít. Příště možná zkusíme i naklusat
A pak budeme pochodovat na volno za "maminou"
rocky
napsal(a):
Ahojda Káťo, víc fotek nebude
Detailik pro Péťu...kdybych šla blíž tak mi uletí...
rocky
napsal(a):
Juuuu ta je lepší danny
A káťo chodí parádně
Káťo, já jsem včera poprvé seznamovlaa Lunu s dečkou a deslem...deka se jí vysloveně líbila jen na zemi, to jí oňuchávala, kousala do ní i na ní šlápla ale jakmile jsem ji pomalu zvedla tak bojim bojim...ale za chvíli už v pohodě...dneska jí skusím položit na hřbet už si sedlo...a pokud to půjde tak s ní půjdu na procházku na ruce...Zatím jen na ohlávce, v hubě ještě nikdy nic neměla...
haisovad
napsal(a):
Káťo, já jsem včera poprvé seznamovlaa Lunu s dečkou a deslem...deka se jí vysloveně líbila jen na zemi, to jí oňuchávala, kousala do ní i na ní šlápla ale jakmile jsem ji pomalu zvedla tak bojim bojim...ale za chvíli už v pohodě...dneska jí skusím položit na hřbet už si sedlo...a pokud to půjde tak s ní půjdu na procházku na ruce...Zatím jen na ohlávce, v hubě ještě nikdy nic neměla...
Tak Jami dečku neřešila vůbec, sedlo si okoukala, očichala (a skoro aj ohryzala...kéž by už z toho ohryzávání vyrostla
) a nějak velký bubák to taky nebyl. No a my v zimě absolvovaly pár procházek na stájovce se sedlem, pak se sedlem se spuštěnými třmeny, na udidle jsem s ní nechodila vůbec, jen ho párkrát dostala, ať si na něj zvykne, ale vodila jsem jen na stájovce. Máme dvakrát lomené s pecičkou uprostřed.
strelish
napsal(a):
Tak Jami dečku neřešila vůbec, sedlo si okoukala, očichala (a skoro aj ohryzala...kéž by už z toho ohryzávání vyrostla
) a nějak velký bubák to taky nebyl. No a my v zimě absolvovaly pár procházek na stájovce se sedlem, pak se sedlem se spuštěnými třmeny, na udidle jsem s ní nechodila vůbec, jen ho párkrát dostala, ať si na něj zvykne, ale vodila jsem jen na stájovce. Máme dvakrát lomené s pecičkou uprostřed.
je apríl to je bomba![]()
haisovad
napsal(a):
Nechrápejte...holkýýý, kde vás mám
DAnny si mě načapala jsem grogy, to víš když po večerech zašíváš děravé pantalony a pak ještě doručuješ mamince tatínka z hospody, tak to holt zmůže, ale taky jsem si tu projížděla letáky, musím dotunit byt, dorazili kapříci tak vymyšlím co všechno!
takhle krásně bylo včera večer v roudničce...
klawdie
napsal(a):
DAnny si mě načapala jsem grogy, to víš když po večerech zašíváš děravé pantalony a pak ještě doručuješ mamince tatínka z hospody, tak to holt zmůže, ale taky jsem si tu projížděla letáky, musím dotunit byt, dorazili kapříci tak vymyšlím co všechno!
takhle krásně bylo včera večer v roudničce...
A box nám zase nevyfotej...to je materiál![]()
Ty sis koupila pantáče? A jak se ti v nich jezdí? Já mám teda raději chapsy...když mi pěkně obepínají nožku...
Búúúúúúúú
haisovad
napsal(a):
A box nám zase nevyfotej...to je materiál![]()
Ty sis koupila pantáče? A jak se ti v nich jezdí? Já mám teda raději chapsy...když mi pěkně obepínají nožku...
Búúúúúúúú
Ne ne ty jsou muže, prej v rajtkách vypadá jak harapes
box vyfocen je už jsem ho i dávala
olga visnakova
haisovad
napsal(a):
Jééé, tak to sorááč
jsem zrovna asi spala
O chlapech ***
Škoda, že k tomuhle nemám fotku. A to ani nemusí být apríl. Jdu si takhle uklidnit Sikču, jak si sama-kobči jsou venku-lítá po výběhu, bahno, bota uvízne a...............já i se svým slavným chodítkem-buch. Už jsem zase čistoučká, ale fakt super-a ty hadry-ani nechtějte vědět, to mám aby se pračka nenudila-jdu si na čajík, nějak mi je zima. Pane jo, ještě že mě neviděl náš škodolibec soused. Ten by se mě asi zeptal, jakou chut má bahno. Tak už to vím já, Lenča i dcera. Zkoušíme to asi na etapy.................
olga visnakova
napsal(a):
Škoda, že k tomuhle nemám fotku. A to ani nemusí být apríl. Jdu si takhle uklidnit Sikču, jak si sama-kobči jsou venku-lítá po výběhu, bahno, bota uvízne a...............já i se svým slavným chodítkem-buch. Už jsem zase čistoučká, ale fakt super-a ty hadry-ani nechtějte vědět, to mám aby se pračka nenudila-jdu si na čajík, nějak mi je zima. Pane jo, ještě že mě neviděl náš škodolibec soused. Ten by se mě asi zeptal, jakou chut má bahno. Tak už to vím já, Lenča i dcera. Zkoušíme to asi na etapy.................
No nic holky,
za chvíli tu mám Tomajse a tradáááá
jen převlíknout, hup do šemíka a hurá ke koníkům...jsem tam dneska sama, tak si to pěkně dám...ale koně jsou od rána venku tak toho přes noc doufám tolik nenapáchali...no ikdyž. Tak papík zítra a nebo ještě večer na skypu...Danny
haisovad
napsal(a):
No nic holky,
za chvíli tu mám Tomajse a tradáááá
jen převlíknout, hup do šemíka a hurá ke koníkům...jsem tam dneska sama, tak si to pěkně dám...ale koně jsou od rána venku tak toho přes noc doufám tolik nenapáchali...no ikdyž. Tak papík zítra a nebo ještě večer na skypu...Danny
tady pro danny trochu detail.
pádím pa, dnes mám trénovat Jerryka