Trošku ulet po ránu se omlouvám a jelikož mám tyhle možnosti tak je trochu zneužiju a napravím co jsem spískala, všem co sem donutila zapochybovat se omlouvám...je opravdu PÁTEK!![]()
![]()
klawdie
napsal(a):
Trošku ulet po ránu se omlouvám a jelikož mám tyhle možnosti tak je trochu zneužiju a napravím co jsem spískala, všem co sem donutila zapochybovat se omlouvám...je opravdu PÁTEK!![]()
![]()
Tak tos mě uklidnila
klawdie
napsal(a):
![]()
Dobré dopoledne... Už... Tady na severu je bílo!! Včera sypalo sněhu až až a ráno to vypadalo taky,že nepřestane!
Ale Praha a okolí byla jarní a po bílem sajrajtu ani památky...
Jak se máte???
molly
napsal(a):
Dobré dopoledne... Už... Tady na severu je bílo!! Včera sypalo sněhu až až a ráno to vypadalo taky,že nepřestane!
Ale Praha a okolí byla jarní a po bílem sajrajtu ani památky...
Jak se máte???
Tady taky furt chumelí, naštestí to nedrží...blé...dneska nás čeká kovář, takže pujdem s mladým akorát na procházku, někde po měkkým...
klawdie
napsal(a):
Tady taky furt chumelí, naštestí to nedrží...blé...dneska nás čeká kovář, takže pujdem s mladým akorát na procházku, někde po měkkým...
Baby kde jstééééééééééééééééé
Já teda až po uši zahrabaná v papírech, ale koukám, že vy asi taky. Jinka ten sníh mě už taky pěkně štve. Už jsme začli skákat a ted zas čekat, než to vyschne. Peti, zítra budu držet palečky
A co včera? Nenatloukli jste se včera na tom mokrém????
klawdie
napsal(a):
![]()
Tak já si tu hraju s Luldy ňafanem,je to komik...Fotečky samozřejmě dělám!
Líbí se mu moje barevné prstové ponožky
Chystáme se za koníkama,venku zrovinka nechumelí...
molly
napsal(a):
Je holky vy se máte flákačka, pohoda..chci takýýýý
molly
napsal(a):
Ahojky Zuzko koukám že si užíváš
u nás také sněžilo celý den jenže to odpolko roztálo páč svítil pupenec a tak jsme byly s holkama venku s hafanama já jsem měla Kleu a třo kámojdy s 3 labradorama..byl to pořádnej šrumec
tak se měj..páá pádím do HK
helminka
napsal(a):
Ahojky Zuzko koukám že si užíváš
u nás také sněžilo celý den jenže to odpolko roztálo páč svítil pupenec a tak jsme byly s holkama venku s hafanama já jsem měla Kleu a třo kámojdy s 3 labradorama..byl to pořádnej šrumec
tak se měj..páá pádím do HK
Ženský mi zas dřeme, já se právě nacpala těstovinama s kuřecím masem a sýrem, mmnam!
klawdie
napsal(a):
![]()
Dobré poledne všem.... koukám, že to tu dneska moc nefrčííí....
My už máme přezuto na nové botky, v hale od včera probíhají přípravy na zítra, už se těšíme
.
Hadřík je v nové ohlávce dost fešný, ladí mu s dekou, dneska to blejsknu a snad rozchodím počítač, aby šly fotéčky stáhnout....
A jak se včéra trénovalo?
cheyenne
napsal(a):
My už máme přezuto na nové botky, v hale od včera probíhají přípravy na zítra, už se těšíme
.
Hadřík je v nové ohlávce dost fešný, ladí mu s dekou, dneska to blejsknu a snad rozchodím počítač, aby šly fotéčky stáhnout....
Ségra je na školení tak neví jestli odpoví ja byla mrknout jen na chvilku, mám z kobylil radost začala chodit uplně jinak...no snad se ji to povede předvést i zítra
cheyenne
napsal(a):
.
My přezouváme dnes , Tak zítra se tam uvidíme a ať vyhraje nejlepšííííí!!!!!!!!!!!
Trénik včera byl prima, máme ještě trochu problém s udržením ve cvalu na levou ruku, ale lepší se to, chodila i menší řadu aby vyskakovala víc hřbetem. V úterý mi to práskala ještě najednou a teď už pochopila..
rocky
napsal(a):
My přezouváme dnes , Tak zítra se tam uvidíme a ať vyhraje nejlepšííííí!!!!!!!!!!!
Trénik včera byl prima, máme ještě trochu problém s udržením ve cvalu na levou ruku, ale lepší se to, chodila i menší řadu aby vyskakovala víc hřbetem. V úterý mi to práskala ještě najednou a teď už pochopila..
Tak holky, já se sváma předčasně loučím! Nějak mě ta nemoc dost oslabuje, tak se nebudu pracovně vysilovat a jedu na čajík k mamce a pak na kování! Takže ségra od teď jsem na mobilu! a na třetí dorazím:)
Krásnej víkend holky, mějte se pěkně papapa