Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2008 09:57

Ferona (po Forry) a její dceři Fidji-K, Latina a Rebeca. Děkuji Věra J.
Obrázek Ferony

17.3.2008 10:07

krizovatka napsal(a):
Ferona (po Forry) a její dceři Fidji-K, Latina a Rebeca. Děkuji Věra J.
Obrázek Ferony

Latina stojí v Hradci Králové, má se dobře, jen jí trochu zlobí šlachy na nohách...
Ferona ještě žije? Pamatuju si jí z Roudnice, mihla jsem se tam před deseti lety....

17.3.2008 11:05

cheyenne napsal(a):
Latina stojí v Hradci Králové, má se dobře, jen jí trochu zlobí šlachy na nohách...
Ferona ještě žije? Pamatuju si jí z Roudnice, mihla jsem se tam před deseti lety....

Jé a můžeš mi o Ferdě říct jaká byla v Roudnici, využití a náhodou kontakt na pani Mullerovou? Fotky Latiny, cokoliv, budu moc vděčná. Ferona žije , je to taková babička ušatá

17.3.2008 11:11

cheyenne napsal(a):

Ferdy fotka ze 6.3.08

17.3.2008 23:44

krizovatka napsal(a):
Ferdy fotka ze 6.3.08

Už si jí moc nepamatuju, vozila jsem se na jíný kobylce, ale na Feruši jsem si taky sedla... občas chodila i pod turisty, ale moc se nenadřela, byl to takový trenažérek, hodná a pro nás "dorostence" super koník, taková pohodářka, mám radost, když vidím, jak skvěle vypadá. Kontakt nemám, ale neměl by být problém sehnat, zítra se poptám. Latinu vídám skoro každý den, vyfotím... ale pro představu, je to celá mamina na té první fotce, správňácky vykrmená, krk jak hřebčák a zadek jak pivovarskej valach . Barva taky stejná, jen má velkou lysinu přes celou hlavu . Fotku z té doby nemám ani jednu...

18.3.2008 08:04

cheyenne napsal(a):
Už si jí moc nepamatuju, vozila jsem se na jíný kobylce, ale na Feruši jsem si taky sedla... občas chodila i pod turisty, ale moc se nenadřela, byl to takový trenažérek, hodná a pro nás "dorostence" super koník, taková pohodářka, mám radost, když vidím, jak skvěle vypadá. Kontakt nemám, ale neměl by být problém sehnat, zítra se poptám. Latinu vídám skoro každý den, vyfotím... ale pro představu, je to celá mamina na té první fotce, správňácky vykrmená, krk jak hřebčák a zadek jak pivovarskej valach . Barva taky stejná, jen má velkou lysinu přes celou hlavu . Fotku z té doby nemám ani jednu...

Budu se moc těšit na fotky . No každý rok už je na Ferdě znát, jinak je opravdu mazlivka. Pod sedlem nemám tušení, co jí mám tak se na ní nejezdí. K ostatním koním je ve stádě spíš podřízená. Akorát je dost veselo u korektur. Nekope, nekousne, ale hrábne, nebo se postaví na zadní ... Mám ji moc ráda, doufám, že tady s náma bude ještě hooodně dlouho . Teď k narozkám plánuju Bonharenovou kůru, aby se nám dobře pohybovalo, ne že by byl nějaký problém, ale raději preventivně. Přišla trochu opadlejší, ale zhruba po roce začala mít louplou záď, snad jí to vydrží. první fotka nahoře byla z roku 2006, tahle 2004 první léto na fotce s Bubčou, šéfkou stáda

Přidejte reakci

Přidat smajlík