Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.3.2008 16:09

ahoj všemka pracujícím i nepracujícím, to se nám to ale nějak zbláznilo březen a ono u nás ráno bylo -6 stupňů, to snad nebylo za celou zimu ....

Každopádně už se nám to nějak vyjasnilo, a co u vás jaké máte počasí? Nechce se mi do učení - Ekonomika , máte zajímavé fotečky?

Dneska jsme kupovali novou ohlavku .... co myslíte jak nám sluší???

6.3.2008 16:23

red and white napsal(a):
ahoj všemka pracujícím i nepracujícím, to se nám to ale nějak zbláznilo březen a ono u nás ráno bylo -6 stupňů, to snad nebylo za celou zimu ....

Každopádně už se nám to nějak vyjasnilo, a co u vás jaké máte počasí? Nechce se mi do učení - Ekonomika , máte zajímavé fotečky?

u nás taky ráno byla pěkná kosa, ale ted je venku nádherně a já sedím doma...čekám na mamku až přijede z práce-mimochodem měla bejt dávno doma a já už klidně mohla mít odježdíno-a pojedeme nakupovat, páč zejtra odjíždíme na tejden do alp.

Venku je to fakt jedna básen a když jsem šla ze školy, tak jsem si i říkala, že tam není moc velká zima, dneska by se to sakriš jezdilo..

ohlávka super, moc vám sekne..

6.3.2008 16:26

red and white napsal(a):

Tahle barva ohlávky tomuhle koni sekne!!!!

6.3.2008 16:35

stieberova napsal(a):
Tahle barva ohlávky tomuhle koni sekne!!!!

děkujeme za pochvalu

Nojo dneska by se jezdilo super .. ja mam zatím ještě relax, jezdit začneme až tak za měsíc, ( to prokletý stěování, už aby byli koně doma )

6.3.2008 16:37

red and white napsal(a):
děkujeme za pochvalu

Nojo dneska by se jezdilo super .. ja mam zatím ještě relax, jezdit začneme až tak za měsíc, ( to prokletý stěování, už aby byli koně doma )

proč až za měsíc?? se stěhuješ ty nebo koníci nebo co vám brání v ježdění??

6.3.2008 16:44

jenysimons napsal(a):
proč až za měsíc?? se stěhuješ ty nebo koníci nebo co vám brání v ježdění??

Ano stěhuji se a koně budu mít doma, ale teť je mám vcelku daleko od bydliště dočasně než se připraí v baráku stáje a přez zimu nebyl čas jezdit, brzo se stmívalo tak jsem nejezdila ( opustila jsem stáj kde byla hala takže mám smůlu )

Než abych se jela projet bezúčelně jen o výkendu jsem jim přez zimu dala tentokrát volno, aspoň si oba odpočinuli tuhle zimu a budou mít energii na zbytek roku. Byla to vyjímka, těším se až budou konečně doma a bude klid, to by mělo být do dvou měsíců, ale tak za měsíc začnu pomalu zase jezdit protože už je dele svetlo

6.3.2008 16:45

red and white napsal(a):
Ano stěhuji se a koně budu mít doma, ale teť je mám vcelku daleko od bydliště dočasně než se připraí v baráku stáje a přez zimu nebyl čas jezdit, brzo se stmívalo tak jsem nejezdila ( opustila jsem stáj kde byla hala takže mám smůlu )

Než abych se jela projet bezúčelně jen o výkendu jsem jim přez zimu dala tentokrát volno, aspoň si oba odpočinuli tuhle zimu a budou mít energii na zbytek roku. Byla to vyjímka, těším se až budou konečně doma a bude klid, to by mělo být do dvou měsíců, ale tak za měsíc začnu pomalu zase jezdit protože už je dele svetlo

dostanu se k nim každej den až kolem 4-5 hodiny ale to v zimě už byla tma

olga visnakova

6.3.2008 16:45
olga visnakova

red and white napsal(a):

Ahojky, zdraví Tě v uvozovkách \"pracující\": Rovnám fotky a pak musím dát do cajku rozpis služeb..............a úbec se mi nechce. Také všem zpříjemním ráda den D -předposlední- hezkou fotkou, ju. Mohu-li se vmísit, tedy vzpomínka na Gracku, naši nejmazlíkovanější kobču........................opravdová dáma

6.3.2008 16:47

olga visnakova napsal(a):
Ahojky, zdraví Tě v uvozovkách \"pracující\": Rovnám fotky a pak musím dát do cajku rozpis služeb..............a úbec se mi nechce. Také všem zpříjemním ráda den D -předposlední- hezkou fotkou, ju. Mohu-li se vmísit, tedy vzpomínka na Gracku, naši nejmazlíkovanější kobču........................opravdová dáma

ma krásný "odznak" na zadku

6.3.2008 16:53

red and white napsal(a):

jo takhle..no tak si nějak nedovedu představit, že bych si ani o tom víkendu na toho koně nesedla..jak to vydržíš?? Copak je zač ten druhý koník, o kterém píšeš??

6.3.2008 16:59

jenysimons napsal(a):
jo takhle..no tak si nějak nedovedu představit, že bych si ani o tom víkendu na toho koně nesedla..jak to vydržíš?? Copak je zač ten druhý koník, o kterém píšeš??

No to já si třeba sednu jen tak na uhlávce a objedu si stáj když mám hotovo ale to trva tak 4minuty

Vydrzim, sice bych ráda už zase jezdila ale vydrzet se to da, ono prace je tet hodne takze prijedu ke konim jenom vykidat nakrmit vycistit zamist a letim zase pryc, je to na nic ale jeste tak dva mesice a budou doma, to me utesuje

Jinak treba minulej tejden sem byla s kamaradkou na jejich konich protoze mi nejel bus domu a tak sem chtela nejak zabit cas, no dala mi jeji plnasku bez sedla .. hehe ale bylo to super, az na to ze kdyz se cestou domu nacvalalo trochu kozlovala

Jinak druhy konik o kterim pisi je moje miminko kobylka ČT

foto

6.3.2008 17:08

red and white napsal(a):
No to já si třeba sednu jen tak na uhlávce a objedu si stáj když mám hotovo ale to trva tak 4minuty

Vydrzim, sice bych ráda už zase jezdila ale vydrzet se to da, ono prace je tet hodne takze prijedu ke konim jenom vykidat nakrmit vycistit zamist a letim zase pryc, je to na nic ale jeste tak dva mesice a budou doma, to me utesuje

Jinak treba minulej tejden sem byla s kamaradkou na jejich konich protoze mi nejel bus domu a tak sem chtela nejak zabit cas, no dala mi jeji plnasku bez sedla .. hehe ale bylo to super, az na to ze kdyz se cestou domu nacvalalo trochu kozlovala

Jinak druhy konik o kterim pisi je moje miminko kobylka ČT

foto

a takhle vypadala v lete kdyz kazdej den pracovala ...

Mrzi me ze tet schodila svalstvo jak nic nedela

6.3.2008 17:15

red and white napsal(a):
a takhle vypadala v lete kdyz kazdej den pracovala ...

Mrzi me ze tet schodila svalstvo jak nic nedela

ta první fotečka se mi nezobraila..:( ale jinak ta druhá..tam je to ale kočka, moc hezká kobylka.. kolik jí je??

No tak aspon, že si takhle občas sedneš...taky by mě hodně utěšovalo, že je budu mít co nevidět doma a bude to o něčem jiným..těším se, až jednou budu mít koníky doma a budu mít starosti s kydáním a s těmahle věcma, který ted za mě dělají Hejnovi.

6.3.2008 17:20

jenysimons napsal(a):
ta první fotečka se mi nezobraila..:( ale jinak ta druhá..tam je to ale kočka, moc hezká kobylka.. kolik jí je??

No tak aspon, že si takhle občas sedneš...taky by mě hodně utěšovalo, že je budu mít co nevidět doma a bude to o něčem jiným..těším se, až jednou budu mít koníky doma a budu mít starosti s kydáním a s těmahle věcma, který ted za mě dělají Hejnovi.

zkoušim dát ještě jednou tu fotku... .

kobylce bude teď v pondělí 13let ...

6.3.2008 17:29

red and white napsal(a):
zkoušim dát ještě jednou tu fotku... .

kobylce bude teď v pondělí 13let ...

no nám bude 23.3. 13 je to můj jedinej miláček a znám ho už fakt dlouho...kolik ti je??

6.3.2008 17:31

jenysimons napsal(a):
no nám bude 23.3. 13 je to můj jedinej miláček a znám ho už fakt dlouho...kolik ti je??

No vypadá fakt pěkně !!! fešák.... no mě je 16 a tobě?

6.3.2008 17:32

red and white napsal(a):
No vypadá fakt pěkně !!! fešák.... no mě je 16 a tobě?

oo děkujem ;)

mě je 18...tak to předpokládám, se stěhujete celá rodinka..jsem myslela, že se někam stehuješ s přítelem a když ti je 16 tak to asi ještě ne, cooo?? Jste doma všichni konáci??

6.3.2008 17:38

jenysimons napsal(a):
oo děkujem ;)

mě je 18...tak to předpokládám, se stěhujete celá rodinka..jsem myslela, že se někam stehuješ s přítelem a když ti je 16 tak to asi ještě ne, cooo?? Jste doma všichni konáci??

No jo celá rodinka šílená ... stěhujeme se hlavně kvuli konim protože tady nemáme pozemky pro chov a plánujeme časem pomalu ale jistě rozšiřování stádečka ale kdo ví, se ještě uvidí zatím stačej koně dva

6.3.2008 17:41

red and white napsal(a):
No jo celá rodinka šílená ... stěhujeme se hlavně kvuli konim protože tady nemáme pozemky pro chov a plánujeme časem pomalu ale jistě rozšiřování stádečka ale kdo ví, se ještě uvidí zatím stačej koně dva

no to věřím, že dva stačej..nejsou sami a i tak je to už dost práce, coo? :)
No tak to ti závidím.v rodině jsem na to sama, jen přítel se do koní taky docela zbláznil Ale naštěstí přestože doma na to nikdo není, tak mě rodiče v tom zcela finančně podporujou

6.3.2008 17:44

jenysimons napsal(a):
no to věřím, že dva stačej..nejsou sami a i tak je to už dost práce, coo? :)
No tak to ti závidím.v rodině jsem na to sama, jen přítel se do koní taky docela zbláznil Ale naštěstí přestože doma na to nikdo není, tak mě rodiče v tom zcela finančně podporujou

Haha má to i špatné stránky třeba v okamžiku kdy se "hádáme" kdo vyčistí koně který je špinavější a kdo čistějšího

6.3.2008 17:45

red and white napsal(a):
Haha má to i špatné stránky třeba v okamžiku kdy se "hádáme" kdo vyčistí koně který je špinavější a kdo čistějšího

no jo, ale to je to nejmenší, ne?!

6.3.2008 17:46

jenysimons napsal(a):
no jo, ale to je to nejmenší, ne?!

No to je jasný sem ráda že mám podporu doma... ostatně není moc bláznů co se stěhujou kvuli konim že

6.3.2008 17:48

red and white napsal(a):
No to je jasný sem ráda že mám podporu doma... ostatně není moc bláznů co se stěhujou kvuli konim že

no já si myslím, že právě dost konáků nebo lidí, co by koně chtěli, si vybírají nový bydlení podle pozemků a možností mít doma koně..;) nebo aspon poblíž ustájko...já to tak jednou mám v plánu, ale...to je ještě moooc daleko..

6.3.2008 17:53

jenysimons napsal(a):
no já si myslím, že právě dost konáků nebo lidí, co by koně chtěli, si vybírají nový bydlení podle pozemků a možností mít doma koně..;) nebo aspon poblíž ustájko...já to tak jednou mám v plánu, ale...to je ještě moooc daleko..

co ty víš třeba to tak daleko není ...

6.3.2008 18:18

red and white napsal(a):
co ty víš třeba to tak daleko není ...

no podle toho, že chci jet po matuře na rok do zahraničí ke koním, pak si udělat vejšku a pochybuju o tom, že přítel začne makat natolik, že bysme si pak mohli někde postavit baráček...je to daleko..

olga visnákova

6.3.2008 18:49
olga visnákova

red and white napsal(a):

práce holek..........................

6.3.2008 18:49

olga visnákova napsal(a):
práce holek..........................

tenhle příspěvek nechápu??

olga visnákova

6.3.2008 19:08
olga visnákova

jenysimons napsal(a):
tenhle příspěvek nechápu??

ono se mi to blbě zařadilo..........patří to o pár příspěvků výš, ke kobče se srdíčkem, omlouvám se.

6.3.2008 19:09

olga visnákova napsal(a):
ono se mi to blbě zařadilo..........patří to o pár příspěvků výš, ke kobče se srdíčkem, omlouvám se.

to nic...jen jsem si říkala, esli se mi zase nezobrazila fotečka...

6.3.2008 19:19

jenysimons napsal(a):
to nic...jen jsem si říkala, esli se mi zase nezobrazila fotečka...

to vypadá jako super plán, no musí se přítel činit

6.3.2008 19:42

red and white napsal(a):
to vypadá jako super plán, no musí se přítel činit

plán je to super, ale jestli si to někdy splním?? je to spíš jako takovej sen, než plán..prostě bych to tak jednou chtěla a chtěla bych stodolu postupně zvětšovat, až bych měla agroturistickou stáj, ale to jsou takový ty dětský sny, který mě držej a držet budou, dokud ho nebudu mít nebo dokud nebudu vědět, že je to pro mě nemožný..

6.3.2008 19:59

jenysimons napsal(a):
plán je to super, ale jestli si to někdy splním?? je to spíš jako takovej sen, než plán..prostě bych to tak jednou chtěla a chtěla bych stodolu postupně zvětšovat, až bych měla agroturistickou stáj, ale to jsou takový ty dětský sny, který mě držej a držet budou, dokud ho nebudu mít nebo dokud nebudu vědět, že je to pro mě nemožný..

nic neni nemozny

6.3.2008 20:17

red and white napsal(a):
nic neni nemozny

to je taky fakt...a hlavně: Jaký si to uděláš, takový to máš!!

7.3.2008 14:31

jenysimons napsal(a):
to je taky fakt...a hlavně: Jaký si to uděláš, takový to máš!!

no moje rec!! otazka jestli je to dobre nebo spatne

7.3.2008 14:32

red and white napsal(a):
no moje rec!! otazka jestli je to dobre nebo spatne

Přidejte reakci

Přidat smajlík