Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.2.2008 13:13

tak to fláknu sem...dneska dvojka, to teda čumím
Tak jsem tu, dala jsem si výborné těstoviny s kuř. masem a sýrem...výborná věc...
a koupila jsem si nové tríčo ve WMku...jsem prostě ulítlá na modrou no...až dorazí šňura (má jí pučenou jedna pani) tak Vám sem fláknu pár fotek, co jsem teďka nafotila u akvárka v práci... ať žije pracovní atmosféra...

29.2.2008 13:27

haisovad napsal(a):
Tak jsem tu, dala jsem si výborné těstoviny s kuř. masem a sýrem...výborná věc...
a koupila jsem si nové tríčo ve WMku...jsem prostě ulítlá na modrou no...až dorazí šňura (má jí pučenou jedna pani) tak Vám sem fláknu pár fotek, co jsem teďka nafotila u akvárka v práci... ať žije pracovní atmosféra...

Jo jo, pracovní atmosféra...je posledního a fakt musím

29.2.2008 13:34

haisovad napsal(a):

Já tu zas všechno chystám na večer,až přijedu z práce,ať dostane havěť jen najíst... A pak budu celý víkend v práci nechccete někdo za mě??

29.2.2008 13:49

molly napsal(a):
Já tu zas všechno chystám na večer,až přijedu z práce,ať dostane havěť jen najíst... A pak budu celý víkend v práci nechccete někdo za mě??

Hehe, Zuzí uhodla jsi...já jsem ráda, že z rachoty vypadnu...stále jsem totál nachcípaná, takže si půjdu okamžitě dadnout až dorazím domů...
Hele kamarádka mi poslala nové fotky Jacka...to je pravý bratr Gastona...ta genetika, že?

29.2.2008 13:50

haisovad napsal(a):
Hehe, Zuzí uhodla jsi...já jsem ráda, že z rachoty vypadnu...stále jsem totál nachcípaná, takže si půjdu okamžitě dadnout až dorazím domů...
Hele kamarádka mi poslala nové fotky Jacka...to je pravý bratr Gastona...ta genetika, že?

Bych si taky lehla :-( A to mě čeká náročný večer, jdem oslavovat Oskárka

29.2.2008 13:55

lanika napsal(a):

Péta už je asi přepracovaná a nevšimla si, že už jsme dávno podruhé rozjeté :-)))

29.2.2008 13:55

lanika napsal(a):

Bych šla oslavovat taky Jinak Danny,taky se o mě něco pokouší... Ale snažím se to přemoct V Pondělí mám volno,takže kdyžtak padnu až v pondělí

29.2.2008 14:01

molly napsal(a):
Bych šla oslavovat taky Jinak Danny,taky se o mě něco pokouší... Ale snažím se to přemoct V Pondělí mám volno,takže kdyžtak padnu až v pondělí

No supr tak jsem se sekla hehe. a Klárka tu není aby mi to smázla, no neva

29.2.2008 14:01

haisovad napsal(a):

Holky,tak se mějte mocinky krásně a primový víkend...A vzpomeňte si jak makám...Aspoň zprávičkou... papa

29.2.2008 14:02

molly napsal(a):
Holky,tak se mějte mocinky krásně a primový víkend...A vzpomeňte si jak makám...Aspoň zprávičkou... papa

Hezkej den Zuzipapa

29.2.2008 14:58

rocky napsal(a):
Hezkej den Zuzipapa

Tak krásnej víkend holky! Musím jet odevzdat své autíčko a bude mi přiděleno jiné, breky breky...
Krásnej víkend, snad se počasí umoudří

29.2.2008 15:47

rocky napsal(a):
Tak krásnej víkend holky! Musím jet odevzdat své autíčko a bude mi přiděleno jiné, breky breky...
Krásnej víkend, snad se počasí umoudří

Tak já už také letím domů...začala mě bolet kebule, tak na to kašlu.
Přeji všem moc pěkný víkend a zase v pondělí papa Danny

29.2.2008 18:02

haisovad napsal(a):
Tak já už také letím domů...začala mě bolet kebule, tak na to kašlu.
Přeji všem moc pěkný víkend a zase v pondělí papa Danny

ZAse makačenkuju, Éda Hrubešů nás tu furt baví, je to veselý pán:) to má asi z toho Natoč to!aspon že je víkend....budu se na vás těšit na pondělí!

29.2.2008 18:21

klawdie napsal(a):
ZAse makačenkuju, Éda Hrubešů nás tu furt baví, je to veselý pán:) to má asi z toho Natoč to!aspon že je víkend....budu se na vás těšit na pondělí!

Ahojda..omlouvám se, že sem lezu, ale občas vás tak zběžně pročítám, ale koukám hlavně na fotky.
Kláro, všimla jsem si, že máš maroda koníka a jsi přihlášená do Kladrub na soustředění. Myslíš, že se ti dá do tej doby do cajku? Dík moc

29.2.2008 18:25

jenysimons napsal(a):
Ahojda..omlouvám se, že sem lezu, ale občas vás tak zběžně pročítám, ale koukám hlavně na fotky.
Kláro, všimla jsem si, že máš maroda koníka a jsi přihlášená do Kladrub na soustředění. Myslíš, že se ti dá do tej doby do cajku? Dík moc

Klarušon, ty tu ještě jsi....kurnik, ty jsi nejpracovitější na světě, ale já jsem náhodou uklidila celé vrchní patro baráku, fakt.))
Btw šup sem s tím, co Sabula nebo klidně na tři hvězdičky:)

29.2.2008 19:29

kukinatost napsal(a):
Klarušon, ty tu ještě jsi....kurnik, ty jsi nejpracovitější na světě, ale já jsem náhodou uklidila celé vrchní patro baráku, fakt.))
Btw šup sem s tím, co Sabula nebo klidně na tři hvězdičky:)

Neboj do kladrub dorazíme, marod už není...

Přidejte reakci

Přidat smajlík