tak to fláknu sem...dneska dvojka, to teda čumím
Tak jsem tu, dala jsem si výborné těstoviny s kuř. masem a sýrem...výborná věc...
a koupila jsem si nové tríčo ve WMku...jsem prostě ulítlá na modrou no...až dorazí šňura (má jí pučenou jedna pani) tak Vám sem fláknu pár fotek, co jsem teďka nafotila u akvárka v práci... ať žije pracovní atmosféra...
haisovad
napsal(a):
Tak jsem tu, dala jsem si výborné těstoviny s kuř. masem a sýrem...výborná věc...
a koupila jsem si nové tríčo ve WMku...jsem prostě ulítlá na modrou no...až dorazí šňura (má jí pučenou jedna pani) tak Vám sem fláknu pár fotek, co jsem teďka nafotila u akvárka v práci... ať žije pracovní atmosféra...
Jo jo, pracovní atmosféra...je posledního a fakt musím
haisovad
napsal(a):
Já tu zas všechno chystám na večer,až přijedu z práce,ať dostane havěť jen najíst... A pak budu celý víkend v práci
nechccete někdo za mě??
molly
napsal(a):
Já tu zas všechno chystám na večer,až přijedu z práce,ať dostane havěť jen najíst... A pak budu celý víkend v práci
nechccete někdo za mě??
Hehe, Zuzí uhodla jsi...já jsem ráda, že z rachoty vypadnu...stále jsem totál nachcípaná, takže si půjdu okamžitě dadnout až dorazím domů...
Hele kamarádka mi poslala nové fotky Jacka...to je pravý bratr Gastona...ta genetika, že?
haisovad
napsal(a):
Hehe, Zuzí uhodla jsi...já jsem ráda, že z rachoty vypadnu...stále jsem totál nachcípaná, takže si půjdu okamžitě dadnout až dorazím domů...
Hele kamarádka mi poslala nové fotky Jacka...to je pravý bratr Gastona...ta genetika, že?
Bych si taky lehla :-( A to mě čeká náročný večer, jdem oslavovat Oskárka ![]()
![]()
lanika
napsal(a):
Bych si taky lehla :-( A to mě čeká náročný večer, jdem oslavovat Oskárka ![]()
![]()
Bych šla oslavovat taky
Jinak Danny,taky se o mě něco pokouší... Ale snažím se to přemoct
V Pondělí mám volno,takže kdyžtak padnu až v pondělí
haisovad
napsal(a):
Holky,tak se mějte mocinky krásně a primový víkend...A vzpomeňte si jak makám...
Aspoň zprávičkou...
papa
rocky
napsal(a):
Hezkej den Zuzi
papa
Tak krásnej víkend holky! Musím jet odevzdat své autíčko a bude mi přiděleno jiné, breky breky...
Krásnej víkend, snad se počasí umoudří
klawdie
napsal(a):
ZAse makačenkuju, Éda Hrubešů nás tu furt baví, je to veselý pán:) to má asi z toho Natoč to!
aspon že je víkend....budu se na vás těšit na pondělí!
Ahojda..omlouvám se, že sem lezu, ale občas vás tak zběžně pročítám, ale koukám hlavně na fotky.
Kláro, všimla jsem si, že máš maroda koníka a jsi přihlášená do Kladrub na soustředění. Myslíš, že se ti dá do tej doby do cajku? Dík moc
jenysimons
napsal(a):
Ahojda..omlouvám se, že sem lezu, ale občas vás tak zběžně pročítám, ale koukám hlavně na fotky.
Kláro, všimla jsem si, že máš maroda koníka a jsi přihlášená do Kladrub na soustředění. Myslíš, že se ti dá do tej doby do cajku? Dík moc
Klarušon, ty tu ještě jsi....kurnik, ty jsi nejpracovitější na světě, ale já jsem náhodou uklidila celé vrchní patro baráku, fakt.))
Btw šup sem s tím, co Sabula nebo klidně na tři hvězdičky:)