Už mi dochází inspirace..prostě ČTVRTEK!

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.2.2008 07:26

Zdar Baby tak co je nového, já se včera na brigošce zdržela měli jsme raut tak jsme se pěkně nažralí a Edou Hrubešem:)

28.2.2008 07:30

klawdie napsal(a):
Zdar Baby tak co je nového, já se včera na brigošce zdržela měli jsme raut tak jsme se pěkně nažralí a Edou Hrubešem:)

No to je morálka

28.2.2008 07:39

strelish napsal(a):
No to je morálka

Ahoja,
holky, já za chvíli odjíždím na jednání do Jičína...ale do obídku jsem tu...

28.2.2008 07:42

strelish napsal(a):
No to je morálka

Hezké ránko. Doufám, že Peťka dnes dorazí včas a naháže nám ta fota Já měla včera Honzíka na lonži, dala jsem mu na kruh 4 kavalety zvýšené až se snaží hošánek.....Ze začátku byl tak naburcovaný na to, že si těch 15 čísel od země skákal No a pak jsem mu postavila malý křížek s odskokovkami před i za pěkně z klusu. Chodil jak starý profesor.....tak jsem na něj docela zvědavá jaký bude pak pod sedlem

28.2.2008 08:08

lanika napsal(a):
Hezké ránko. Doufám, že Peťka dnes dorazí včas a naháže nám ta fota Já měla včera Honzíka na lonži, dala jsem mu na kruh 4 kavalety zvýšené až se snaží hošánek.....Ze začátku byl tak naburcovaný na to, že si těch 15 čísel od země skákal No a pak jsem mu postavila malý křížek s odskokovkami před i za pěkně z klusu. Chodil jak starý profesor.....tak jsem na něj docela zvědavá jaký bude pak pod sedlem

Holky vlezla jsem na pěkné stranky, koho zajímá lonžování dejte si do oblíbených...
http://www.dominika-svehlova.cz/lonzovani.asp

28.2.2008 08:12

klawdie napsal(a):

ahojda všem..V práci to včera moc neutíkalo...Sakriš,co tam budu dělat o víkendu??Molinatou čeká taky lonž,jsem nějakej unaveňouš na to abych s ní .dělala ze shora..Stejně bude mít o víkendu volno...

Koukaly jste na počasí,jak se má zas příští týden ochladit??A o víkendu bude fučet!...:-(

28.2.2008 08:23

molly napsal(a):
ahojda všem..V práci to včera moc neutíkalo...Sakriš,co tam budu dělat o víkendu??Molinatou čeká taky lonž,jsem nějakej unaveňouš na to abych s ní .dělala ze shora..Stejně bude mít o víkendu volno...

Koukaly jste na počasí,jak se má zas příští týden ochladit??A o víkendu bude fučet!...:-(

dobré ráníčko, už jsem tu a jdu stáhnout ty fotečky. Baterky už jsou nabité takže dnes mě nic nezastaví

28.2.2008 08:40

rocky napsal(a):
dobré ráníčko, už jsem tu a jdu stáhnout ty fotečky. Baterky už jsou nabité takže dnes mě nic nezastaví

Tady jsem našla ještě Klárku

28.2.2008 08:41

rocky napsal(a):
Tady jsem našla ještě Klárku

A první fotos- póza než se rozjedem

28.2.2008 08:41

rocky napsal(a):
A první fotos- póza než se rozjedem

28.2.2008 08:42

rocky napsal(a):

Detail hlavičky,skoušeli jsme nové udidlo..

28.2.2008 08:42

rocky napsal(a):
Detail hlavičky,skoušeli jsme nové udidlo..

28.2.2008 09:01

rocky napsal(a):
klusík

řekla bych krok...hele to jsi se moc nerozjela a co jerík!

28.2.2008 09:08

rocky napsal(a):
jedna ze skákání

a byl tam i Sahibek

28.2.2008 09:09

rocky napsal(a):
a byl tam i Sahibek

mezi tím co osstatní dřeli, on upravoval trávníček

28.2.2008 09:10

rocky napsal(a):
mezi tím co osstatní dřeli, on upravoval trávníček

občas po nás kouknul

28.2.2008 09:12

rocky napsal(a):
občas po nás kouknul

jízdárna, po zimě celkem ve slušném stavu

28.2.2008 09:14

rocky napsal(a):
občas po nás kouknul

Ty jo co povídáš jak jste začali skákat čuměl po vás furt a žraní ho přestalo zajímat, chudáček chtěl taky, tak mě furt lezl do skoku když jsme stavěla kládičky:) o víkendu zas jezdit začnem tak jsem zvědavá!

28.2.2008 09:15

rocky napsal(a):
jízdárna, po zimě celkem ve slušném stavu

a pak se vám chci pochlubit s naším new akvariem-hehe.Rybičky jsou zatím imaginární

28.2.2008 09:17

klawdie napsal(a):
Ty jo co povídáš jak jste začali skákat čuměl po vás furt a žraní ho přestalo zajímat, chudáček chtěl taky, tak mě furt lezl do skoku když jsme stavěla kládičky:) o víkendu zas jezdit začnem tak jsem zvědavá!

Taky jsem zvědavá ale věřím že bojovník sahibek to zmakne!!!

?????????????nemá někdo zájem??????????

28.2.2008 09:18

rocky napsal(a):
Taky jsem zvědavá ale věřím že bojovník sahibek to zmakne!!!

?????????????nemá někdo zájem??????????

..

28.2.2008 09:19

klawdie napsal(a):

hehe a to budete mít pouštní akvárko, nebo budou aspon kytičky:) jo a mě rozkvelt hyacint tak to mám doma provoněné, nádherá, ty wole segra si tu povídáme sami či co... jinak něco jsem řešila s adminem tak jsem orodovala za zvětšení nabídky smajlíků, tak uvidme co napíše...

28.2.2008 09:51

klawdie napsal(a):
hehe a to budete mít pouštní akvárko, nebo budou aspon kytičky:) jo a mě rozkvelt hyacint tak to mám doma provoněné, nádherá, ty wole segra si tu povídáme sami či co... jinak něco jsem řešila s adminem tak jsem orodovala za zvětšení nabídky smajlíků, tak uvidme co napíše...

jerík

28.2.2008 10:00

klawdie napsal(a):
jerík

Peti, co chceš za ten nánosník????

28.2.2008 10:01

klawdie napsal(a):
jerík

Já mám tudle, je to origoš kupovaná, ale mám ji tak nějak navíc.

28.2.2008 10:03

lanika napsal(a):
Peti, co chceš za ten nánosník????

asi 200kč, ale Leni pokud na Honzulu tak nedoporučuju...moji kobyle je malej, takže tý vaší hlavičce by nesednul tak jak má!!..

28.2.2008 10:06

rocky napsal(a):
asi 200kč, ale Leni pokud na Honzulu tak nedoporučuju...moji kobyle je malej, takže tý vaší hlavičce by nesednul tak jak má!!..

No, to asi ne Jo, chtěla jsem ho vyzkoušet Honzoidi, ale nevadí. Petiku, ty máš i funglovku uzdečku? A co udidlo? Co na něj Grace?

28.2.2008 10:08

lanika napsal(a):
No, to asi ne Jo, chtěla jsem ho vyzkoušet Honzoidi, ale nevadí. Petiku, ty máš i funglovku uzdečku? A co udidlo? Co na něj Grace?

Lenulko to mám pujčený od kámošky já chtěla jsem vyzkoušet jak se na tom roubíku jezdí, ale zatím jsem neměla možnost tak ho prubla segra...

28.2.2008 10:26

rocky napsal(a):

Kárám Klárku že nám neukázaůla tyhle hezký foto jeríka z kruhovky...

28.2.2008 10:26

klawdie napsal(a):
Kárám Klárku že nám neukázaůla tyhle hezký foto jeríka z kruhovky...

fešák

28.2.2008 10:27

klawdie napsal(a):
fešák

tak mě snad za krádež nezabije...ale jemu to tak sluší pindovi!

28.2.2008 10:28

klawdie napsal(a):
tak mě snad za krádež nezabije...ale jemu to tak sluší pindovi!

samo i Klarušákovi

28.2.2008 10:28

klawdie napsal(a):
samo i Klarušákovi

a ještě z profilu...

28.2.2008 10:29

klawdie napsal(a):
fešák

Klári, takže obvod hlavy má 56-57 cm. To by mohla mít dobré, že? Takže kdybys mi to během týdne poslala, budu ráda. Jo a holky fotky bomba. To jsi skákala Peti poprvé letos? Jak se na to tvářila kobča? No ten Honzajs včera docela nadšeně Jen mám strach, co já po zimě, to zas budou lety

28.2.2008 10:29

klawdie napsal(a):
fešák

však on je fešáák

Káťo uzdečka pěkná, tak ji v létě můžeš využít na koupání když není kožená..

Jinak nemáte někdo doma pony uzdečku, stačil by jen nátylník...

28.2.2008 10:39

lanika napsal(a):
Klári, takže obvod hlavy má 56-57 cm. To by mohla mít dobré, že? Takže kdybys mi to během týdne poslala, budu ráda. Jo a holky fotky bomba. To jsi skákala Peti poprvé letos? Jak se na to tvářila kobča? No ten Honzajs včera docela nadšeně Jen mám strach, co já po zimě, to zas budou lety

Jo jo to by mělo být fajné...hele Leni tak ještě tu tvoji adresu..poštovný je děsný 97Kč...takže polovic platím.ju!

28.2.2008 10:43

rocky napsal(a):
však on je fešáák

Káťo uzdečka pěkná, tak ji v létě můžeš využít na koupání když není kožená..

Jinak nemáte někdo doma pony uzdečku, stačil by jen nátylník...

Ne párkrát jsem si už byla skočit Leni, ale když jdu sama postavim si tam tak tři skoky a jsem pak líná to jít zvedat atd...Takže skákání lážo plážo, ale myslím si že kobyla problémy nemá a naopak si myslím že na to jak dělala přes zimu prd tak teď šlape jak hodinky. jen škoda že nám vždycky baterky vydrží na rozhejbání a uvolnění a pak když už koník šlape jak má tak je vybito

kuk

28.2.2008 10:53

klawdie napsal(a):

Úž jsem tady taky, právě jsem "obědvala" čínskou polívku, nic se mi nechce dělat (pro změnu ).
Včera jsme přestěhovali černou na skorosamotku ke zdi, konečně se v klídku nažrala. Vyrazili jsme jen na procházku na ohlávce, aby si po zubařce odpočinula, dneska má ještě kování, zítra očkování, má chuděra akční týden, ale na dlouho bude mít pokoj...
Leni, snažila jsem se o fotky, kde by vypadala líííp
A co sabula? Nožička lepší? A jak kobyla na udidlo? Zatáčí se líp?

28.2.2008 10:53

rocky napsal(a):
Ne párkrát jsem si už byla skočit Leni, ale když jdu sama postavim si tam tak tři skoky a jsem pak líná to jít zvedat atd...Takže skákání lážo plážo, ale myslím si že kobyla problémy nemá a naopak si myslím že na to jak dělala přes zimu prd tak teď šlape jak hodinky. jen škoda že nám vždycky baterky vydrží na rozhejbání a uvolnění a pak když už koník šlape jak má tak je vybito

kuk

Klári, máš ji tam *** Holkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý, Já mám takovou mega a ještě větší radost Jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííí. Hádejde proč???????

28.2.2008 10:54

cheyenne napsal(a):
Úž jsem tady taky, právě jsem "obědvala" čínskou polívku, nic se mi nechce dělat (pro změnu ).
Včera jsme přestěhovali černou na skorosamotku ke zdi, konečně se v klídku nažrala. Vyrazili jsme jen na procházku na ohlávce, aby si po zubařce odpočinula, dneska má ještě kování, zítra očkování, má chuděra akční týden, ale na dlouho bude mít pokoj...

Jééééééé, Evi, kóča Takhle ale hubený kůň nevypadá

28.2.2008 10:55

cheyenne napsal(a):

Zablbnuli jsme na kopečkách....

28.2.2008 10:56

cheyenne napsal(a):
Zablbnuli jsme na kopečkách....

Leni, máš určitě radost, protože za náma zas přijedeš, né?

28.2.2008 10:59

cheyenne napsal(a):

Včera jsme zase strouhli kopýtka Saxulovi a dalším čtyřem mlaďochům, já jsem byla držák u hlavy a ládovač sena do tlamiček, takže jsem se nenadřela
Představuji náš barevný model "jaro 2008"

28.2.2008 11:02

cheyenne napsal(a):
Včera jsme zase strouhli kopýtka Saxulovi a dalším čtyřem mlaďochům, já jsem byla držák u hlavy a ládovač sena do tlamiček, takže jsem se nenadřela
Představuji náš barevný model "jaro 2008"

Od zítřka jsem hrdou majitelkou Oskárka Jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí Asi se pujdu opít

28.2.2008 11:03

lanika napsal(a):
Od zítřka jsem hrdou majitelkou Oskárka Jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí Asi se pujdu opít

Tak to gratulaceeeee velikýýý.....

28.2.2008 11:04

cheyenne napsal(a):

Zdraec no černá toho má vážně, dost no SAbuláka už mám zkusit pod sedle, ale jsem ted zasekaná v kině na kinoautomatu, takže má čas to rozhejbat ještě do víkendu, pak uvidím, boule nám díky prvnímu panu doktorovi asi zustane, už přestala mizet, včera jsem se radila s vetem číslo dvě takže to mám ozkusit...odpočívá již 3 a půl týdne:)
jinka orčák má novou klec , takže ted má ještě o třetinu vetší výběh a jelikož je to obehnaný plastem, není kolem něj konečně bordel, dokonce jsem mu vedle domečku udělala kopeček at se trochu namahám, ráno byli baterky unavený, tak blejsknu jinddy...

28.2.2008 11:06

klawdie napsal(a):
Zdraec no černá toho má vážně, dost no SAbuláka už mám zkusit pod sedle, ale jsem ted zasekaná v kině na kinoautomatu, takže má čas to rozhejbat ještě do víkendu, pak uvidím, boule nám díky prvnímu panu doktorovi asi zustane, už přestala mizet, včera jsem se radila s vetem číslo dvě takže to mám ozkusit...odpočívá již 3 a půl týdne:)
jinka orčák má novou klec , takže ted má ještě o třetinu vetší výběh a jelikož je to obehnaný plastem, není kolem něj konečně bordel, dokonce jsem mu vedle domečku udělala kopeček at se trochu namahám, ráno byli baterky unavený, tak blejsknu jinddy...

Ty jo tak to gratulace veliká, tak hlavně aby ti dělal pořád radost!
Evíku super barva...

28.2.2008 11:07

klawdie napsal(a):

Tak blejskni, jsem zvědavka, jak morčák bydlí..... já dneska budu čistit bydleníčko, spodní slečnu potřebuju vykoupat a horní učesat
O Sabulovi můžeš říct, že je maximálně pošetřenej, za chvilku pátý narozeniny a pořád se ještě nenadřel . Bude oslava?

28.2.2008 11:07

klawdie napsal(a):
Ty jo tak to gratulace veliká, tak hlavně aby ti dělal pořád radost!
Evíku super barva...

Jéé a to ted Léna taky bude shánět pony věci...aspon si je můžete vyměnovat:)

28.2.2008 11:09

cheyenne napsal(a):
Tak blejskni, jsem zvědavka, jak morčák bydlí..... já dneska budu čistit bydleníčko, spodní slečnu potřebuju vykoupat a horní učesat
O Sabulovi můžeš říct, že je maximálně pošetřenej, za chvilku pátý narozeniny a pořád se ještě nenadřel . Bude oslava?

Ještě mám zprávičku pro milovníky soplíků - malej Carda už je zpátky u svojí majitelky...
Takhle Saxík kámoší s malým Mistíkem - úžasně dělal malýho hodnýho

28.2.2008 11:11

cheyenne napsal(a):

si piš....! bude mejddan...už to plánuji..akorát to má v uterý, takže nevím kdy to sfouknout...

Hele uplně výbroná klec, spíš teda něco jako alá box na morčata, spodek je modrej, pak je nahoru pruhlednej plast a na horní straně jsou mřížky přes celý strop...no fakt super...no a hlavně to je to možná metr dlouhý, tak fakt veget, moc se mu tam libí...musím nafotit, nebo se klidně přijedte mrknout!

28.2.2008 11:12

klawdie napsal(a):
si piš....! bude mejddan...už to plánuji..akorát to má v uterý, takže nevím kdy to sfouknout...

Hele uplně výbroná klec, spíš teda něco jako alá box na morčata, spodek je modrej, pak je nahoru pruhlednej plast a na horní straně jsou mřížky přes celý strop...no fakt super...no a hlavně to je to možná metr dlouhý, tak fakt veget, moc se mu tam libí...musím nafotit, nebo se klidně přijedte mrknout!

počkej a co bylo se soplíkem, nějak nechápu...??

28.2.2008 11:20

klawdie napsal(a):
počkej a co bylo se soplíkem, nějak nechápu...??

To byla narážka na fotku Péti s malým Cardou se soplíkem u nosu..... tak jen, že už malej Cardík nestojí tam, co Saxula

28.2.2008 12:25

cheyenne napsal(a):
To byla narážka na fotku Péti s malým Cardou se soplíkem u nosu..... tak jen, že už malej Cardík nestojí tam, co Saxula

Zdravím,Kláry,neboj neuvařím tě,neuškrtím tě ani nesním,měla jsem za to,že jsem posílala odkaz na nový album + s neww fotkama kz kruhajdy a kunčic,ale asi je má skléroza moc vyvinutá :-D Tak to je supr jesi se to sábuloj už lepší a pomaloučku začnete pod sedlem.ten tvůj ťulpas tu bandáž asi nemá rád :-d V pondělí sem mu to v ohradě 2x převazovala,páč mu to pořád padalo nebo si to sundal,ale v ohrádce už zas blbne s koníkama,tak se to snad lepší :-)

28.2.2008 12:34

klafus napsal(a):
Zdravím,Kláry,neboj neuvařím tě,neuškrtím tě ani nesním,měla jsem za to,že jsem posílala odkaz na nový album + s neww fotkama kz kruhajdy a kunčic,ale asi je má skléroza moc vyvinutá :-D Tak to je supr jesi se to sábuloj už lepší a pomaloučku začnete pod sedlem.ten tvůj ťulpas tu bandáž asi nemá rád :-d V pondělí sem mu to v ohradě 2x převazovala,páč mu to pořád padalo nebo si to sundal,ale v ohrádce už zas blbne s koníkama,tak se to snad lepší :-)

No jo no nesmíte se bat mu přivázat pěvně, mě to nepadá

ale díky že na něj

Evíku tohle je ta klec, řekla bych přímo..rozměry odpovídají 99 x 51,5 x 37cm, je teda pro králiky ale mají i morčecí....ty mají za 900,-, králíči dvojku

28.2.2008 12:35

klawdie napsal(a):
No jo no nesmíte se bat mu přivázat pěvně, mě to nepadá

ale díky že na něj

Evíku tohle je ta klec, řekla bych přímo..rozměry odpovídají 99 x 51,5 x 37cm, je teda pro králiky ale mají i morčecí....ty mají za 900,-, králíči dvojku

tady morčecí..jak tam jsou ty karlící tak to nevypadá tak veliký...

28.2.2008 12:41

klawdie napsal(a):
tady morčecí..jak tam jsou ty karlící tak to nevypadá tak veliký...

To vypadá moc hezky
Já jsem právě ničitele vrátila do čistýho a novýho, řáděj jak pominutý, zeleninu jsem jim pověsila do vzduchu, vypadá to u nich jako na vánoce, se budou muset trochu snažit . Největší úspěch slaví průchozí papírová krabička, se o ní trochu perou . Horní líná lemra zjistila, že mrkvička visí ve vzduchu, tak to vzdala a zalehla
Jesličky na seno jsou nepřipevnitelný

28.2.2008 12:47

cheyenne napsal(a):
To vypadá moc hezky
Já jsem právě ničitele vrátila do čistýho a novýho, řáděj jak pominutý, zeleninu jsem jim pověsila do vzduchu, vypadá to u nich jako na vánoce, se budou muset trochu snažit . Největší úspěch slaví průchozí papírová krabička, se o ní trochu perou . Horní líná lemra zjistila, že mrkvička visí ve vzduchu, tak to vzdala a zalehla
Jesličky na seno jsou nepřipevnitelný

tak to je brutální, Evi vy jste mě těma morčata tak zblbli až je to děsný, ted pořád nakupuju koníkovi a morčákovi a v jeho případě je to mnohem méně nákladné, takže no problém...hehe počkej až uvidíš co jsem mu tam vybudovala já a to jsem přišla v jedenáct z kina a prostě to do dneška nemohlo počkat, Tedík hlásí spokojenost, sice si to přes noc trošku přestavěl, ale moc se mu libí vyhlídka a kopeček! chodí se na mě koukat a hlavně když hodí čáru, nemám piliny po pokoji, fakt šikovná klec, jen ty prašule, no...díky segře za pujčení!

Klafuš na fotky jsem koukala, krásná kobyla a taky jsem tam poznala hlavinku Ohája

28.2.2008 13:00

klawdie napsal(a):
tak to je brutální, Evi vy jste mě těma morčata tak zblbli až je to děsný, ted pořád nakupuju koníkovi a morčákovi a v jeho případě je to mnohem méně nákladné, takže no problém...hehe počkej až uvidíš co jsem mu tam vybudovala já a to jsem přišla v jedenáct z kina a prostě to do dneška nemohlo počkat, Tedík hlásí spokojenost, sice si to přes noc trošku přestavěl, ale moc se mu libí vyhlídka a kopeček! chodí se na mě koukat a hlavně když hodí čáru, nemám piliny po pokoji, fakt šikovná klec, jen ty prašule, no...díky segře za pujčení!

Klafuš na fotky jsem koukala, krásná kobyla a taky jsem tam poznala hlavinku Ohája

hele a prosímtě jak jsou ty stranky jak to odebíráte tady ve skladištní, dík...

28.2.2008 13:01

klawdie napsal(a):
hele a prosímtě jak jsou ty stranky jak to odebíráte tady ve skladištní, dík...

http://minishop.kralici.cz/

28.2.2008 13:16

cheyenne napsal(a):
http://minishop.kralici.cz/

Tak jsem tady z jednání, včera na mě skočil odpoledne bacil a jsem totál nakřápaná...všechno mě bolí jak po martonu, nejraději bych hupsla do peřin a nevylezla z nich týden...
Vy to s těma morčákama pěkně rozjíždíte...

28.2.2008 14:14

haisovad napsal(a):
Tak jsem tady z jednání, včera na mě skočil odpoledne bacil a jsem totál nakřápaná...všechno mě bolí jak po martonu, nejraději bych hupsla do peřin a nevylezla z nich týden...
Vy to s těma morčákama pěkně rozjíždíte...

Danny jsou to morčecí šílenci!

28.2.2008 14:17

rocky napsal(a):
Danny jsou to morčecí šílenci!

Ahojik

28.2.2008 14:23

rocky napsal(a):
ahojda soňátko

Jak pak to jde - pracovně ??? Já mám dneska volno
Se tak těšim a ž bude teplo že to ani nejni možné

28.2.2008 14:48

memmory napsal(a):
Jak pak to jde - pracovně ??? Já mám dneska volno
Se tak těšim a ž bude teplo že to ani nejni možné

Venku je nádherně, v práci vopruz, takže naprd!!!!Sice už to za hodinku balím, ale stejně ....taky už slintám po těch zelenejch loukách, sluníčku a vodě-juch už aby to tu bylo!!!!!!

28.2.2008 14:49

rocky napsal(a):
Venku je nádherně, v práci vopruz, takže naprd!!!!Sice už to za hodinku balím, ale stejně ....taky už slintám po těch zelenejch loukách, sluníčku a vodě-juch už aby to tu bylo!!!!!!

Tak právě udeřila hodinka, kdy už pracantky přestávaj komunikovat a dohánějí to dopolední žvanění, co

Přidejte reakci

Přidat smajlík