Radě Starších chybí iFauna?:-D

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2008 13:50

Tak jsem si všimla,že jste sem holky začaly dost hojně přispívatCopak copak?Změna názoru?

25.2.2008 14:06

markemic napsal(a):
Tak jsem si všimla,že jste sem holky začaly dost hojně přispívatCopak copak?Změna názoru?

Tak to myslim ani omylem

25.2.2008 14:07

markemic napsal(a):

Spis jsi to mela nazvat "Markete chybi rada starsich a vyhledava jejich prispevky na faune"

25.2.2008 14:13

hanzy napsal(a):
Spis jsi to mela nazvat "Markete chybi rada starsich a vyhledava jejich prispevky na faune"

Blbneš?Ja tady byla i v době co jsem chodila na Radu starších

25.2.2008 14:14

hanzy napsal(a):

A nechybí miSejde z očí,sejde z mysli

25.2.2008 14:16

markemic napsal(a):
Blbneš?Ja tady byla i v době co jsem chodila na Radu starších

To myslim, ze nejen ty, ale i vsichni z rady. Proto nechapu, proc ted jako sledujes, ze sem stale chodi lidi z rady a ctou si tady prispevky, i kdyz uz jsou davno jinde. Neprijde mi na tom nic prekvapiveho a uz vubec to neni dulezity tak, abys tady zaplacavala sklo dalsim tematem. Jen tim nove zalozenym tematem to prave vypada, jak moc te to stve a jak moc by sis prala, aby se RADACKY uz na sve diskusi nudili a aby se vratili sem, abys mohla zas cist co je noveho...

Howgh

25.2.2008 14:22

hanzy napsal(a):
To myslim, ze nejen ty, ale i vsichni z rady. Proto nechapu, proc ted jako sledujes, ze sem stale chodi lidi z rady a ctou si tady prispevky, i kdyz uz jsou davno jinde. Neprijde mi na tom nic prekvapiveho a uz vubec to neni dulezity tak, abys tady zaplacavala sklo dalsim tematem. Jen tim nove zalozenym tematem to prave vypada, jak moc te to stve a jak moc by sis prala, aby se RADACKY uz na sve diskusi nudili a aby se vratili sem, abys mohla zas cist co je noveho...

Howgh

To nemá smyslNevim ,kde jste vzaly,že mě to "stále" štve,to si tam vymýšlíte VySama vím nejlíp,co cítím,a rozhodně ne lítostAle jestli mě znáš lépe než já sama sebe ,tak to se omlouvám
A propo,nebylo v tom žádné rýpání,či co jako Vám to tam připadá,byl to normální dotaz prostý jakýchkoliv "humusáren"
A je smutné že těch pár přátelství,se zrušilo jen kvůli internetu...Ale tohle sem nepatří,tak to sem netahej,když nechceš odpovědět na dotaz.Toť vše.Nebudu se tady bavit o Radě starších,když už tady neexistuje.Pa PA.

Přidejte reakci

Přidat smajlík