Pondělí, pondělí...a jsme všichni v prd.....
Kurnik, venku ej tak nádherně, už vbyhc frčela ven...včera jsem už vzala žlutou věc palvat...i kerušák řádil v rybníku, to bylo hrabáníščko..je to tam hrozně krásné zákoutí, doufám, že to někdy vyfotím...)
kukinatost
napsal(a):
Kurnik, venku ej tak nádherně, už vbyhc frčela ven...včera jsem už vzala žlutou věc palvat...i kerušák řádil v rybníku, to bylo hrabáníščko..je to tam hrozně krásné zákoutí, doufám, že to někdy vyfotím...)
a slibuju, že už si to po sobě začnu číst, bo už se fakt stydím...:)
kukinatost
napsal(a):
Dobré ránko všem
Molinatá dnes prvně měla otevřeno i přes noc...Když bylo tak pěkně... Asi si to užívala ,páč večer jsem ji vyčistila a teď má jeden bok pěkně zválený
Včera si hrála na modelku
kukinatost
napsal(a):
Evička mi udělala radost!Řekla,že na živo nevypadá tak tlusťoučká jako na fotkách ![]()
![]()
molly
napsal(a):
Evička mi udělala radost!Řekla,že na živo nevypadá tak tlusťoučká jako na fotkách ![]()
![]()
Zdravíčko...
No samo že není však fotky nám přidávájí všem....
A co hřebci dobrý vybrala jsi?
Tož ale včera bylo vážně luxusně!
kukinatost
napsal(a):
Hoj :-) Klári na té předváděčce jsem nakonec nebyla..Sama jsem měla strach tím mým "neúplným" autíčkem
Ale příští rok musím!
kukinatost
napsal(a):
Jani přesně :)) dneska je tam taky luxusně. My včera strouhali, teda strouhaly
klawdie
napsal(a):
Zdravíčko...
No samo že není však fotky nám přidávájí všem....
A co hřebci dobrý vybrala jsi?
Tož ale včera bylo vážně luxusně!
Dobré jitro,
teda to byl parádní víkend, že? Jaro už je doufám definitivně tady, celej víkend jsem blbla kolem baráku, hrabala stráň, kydala skalku, Arnoštovi bydleníčko...
jinak děvčata v sobotu jsem byla na koňském plese...koupila jsem si za stovku lístky do tomboly a vyhrála prase, takže budeme cca v květnu až v červnu rožnit...
Jo a včera u nás byl pan mistr zapojovač internetu...příští neděli budu on-line i doma...huráááá
strelish
napsal(a):
Jani přesně :)) dneska je tam taky luxusně. My včera strouhali, teda strouhaly
strelish
napsal(a):
A ještě kámoška, aby jí to nebylo líto
- mimochodem conástakytajněčte
kukinatost
napsal(a):
Holkýý,Molinaté to šlo,mně už méně..Ale byla jsem táák nadšená z toho,že mě někdo buzeruje
Šlo jen o rozhýbání...kavaletky,křížek... Bez třmenů... ![]()
molly
napsal(a):
Holkýý,Molinaté to šlo,mně už méně..Ale byla jsem táák nadšená z toho,že mě někdo buzeruje
Šlo jen o rozhýbání...kavaletky,křížek... Bez třmenů... ![]()
Ty bláho, takhle tě mučit?
Se vám musím pochlubit, kam až jsme s Honzíkem včera vyjeli.....To bylo kopečků
lanika
napsal(a):
Lenušku,to potřebuju jako koza drbání![]()
![]()
S těma kopečkama nezlob,víš,jak Ti je závidím....
lanika
napsal(a):
Tady to možná pujde vidět lépe....
klawdie
napsal(a):
Ty vogo Leni nádhera..
Zuzíku, u nás je to taky takto běžně...
AAA DDDAAANNNY to je hustý, já v ty tombole vždycky vyhraju prd..takto kousek schovej až dorazíme!!!!
Zuzi, házej, házej :-) A kdopak to jel v neděli snáma?????
klawdie
napsal(a):
už je to zařízené Leni, tak teda skákání dopadlo a jaká? Zuzí ani nepovíš?
zdar ženy....dneska opět ukázkové ráno
Já v sobotu byla se ségrou na country bale a v neděli jsme si s Grace vyjeli na projížďku...jen byla chudák spocená jak prase jak je ještě chlupatá..
lanika
napsal(a):
Zuzi, házej, házej :-) A kdopak to jel v neděli snáma?????
A jedna pusinka kamarádu
kukinatost
napsal(a):
Leni,to je paráááda![]()
molly
napsal(a):
medvídková molinatáá
Zuzi, smekám, pěkný sed a bez třmenů??????? Pro mě nepochopitelné....Klári a jak je na tom maroda???
kukinatost
napsal(a):
Leni,na tom double křížku jsem je ještě měla,chichi... Pak byl jen malý bez,přece mě nenechají spadnout
Tenhle je bez ...
kukinatost
napsal(a):
Sabula je taky fotogenický...
Jak ta tlapka???
molly
napsal(a):
Leni,na tom double křížku jsem je ještě měla,chichi... Pak byl jen malý bez,přece mě nenechají spadnout
Tenhle je bez ...
No Leni asi takto vet má z obou pokaždé radost, takže asi tak...
molly
napsal(a):
Tenhle je bez ...
A pár foteček šimlíků????? Na Grace mě fascinovaly ty její běloučké řasy
Peti a jak bylo na pátečním jednání?
kukinatost
napsal(a):
"sestry v akci ",jak tu někdo komentoval
kukinatost
napsal(a):
uměleckáá
molly
napsal(a):
Já jsem tuhle fotku hledala, myslela jsem, že je u mě ![]()
![]()
Se stejným nápiskem jsem ji sem chtěla dát.....Hele a Zuzik fotila úplně vše za každé situace, jen Jeroušek ji to trochu kazil, houpal ji v rytmu , bohužel i s foťáčkem
molly
napsal(a):
No takhle je hustě mluvící...já Sabulákovi povídam aby se choval slušně když je tu delegace a segra ...no coment
Hele ale vy jste krásný všechny..
molly
napsal(a):
Jerry mě houpal
Jejda,tu holku já znám!! A co dělá tady???
molly
napsal(a):
Jejda,tu holku já znám!! A co dělá tady???
a blondýny
molly
napsal(a):
uměleckáá
Leni jednání bylo nakonec celkem supr a ani jsem tam neusnula!!!!
O tom skákání bez třmenů mi ani nemluvte, šla jsem tak 110cm a ještě s rozspažením
mazec, to byla ještě Trigy zdravotně vpořádku..
molly
napsal(a):
a blondýny
![]()
Nejtěžší to měla asi Evča, páč mě viděla poprvé
Ale poprala se stím na jedničku
rocky
napsal(a):
Leni jednání bylo nakonec celkem supr a ani jsem tam neusnula!!!!
O tom skákání bez třmenů mi ani nemluvte, šla jsem tak 110cm a ještě s rozspažením
mazec, to byla ještě Trigy zdravotně vpořádku..
Co k tomu říct???? Obdivuju.
" No jo, ty jsi jen moje..."
lanika
napsal(a):
Co k tomu říct???? Obdivuju.
" No jo, ty jsi jen moje..."
......s větrem o závod...
kukinatost
napsal(a):
Tak ještě tuhle a jdu vyvětrat Molly
kukinatost
napsal(a):
Anebo jště jednu
kukinatost
napsal(a):
Jdem se venčit...Zatím čus...
molly
napsal(a):
Jdem se venčit...Zatím čus...
Molča si mě k tělu pustila, ale táááákhle zvědavě na mě koukala a pokud jsem udělala nějaký pohyb navíc, hned to dala najevo
Ale pískla na mě jen jednou v sadu, to mi málem dušička vyskočila z těla
a jednou udělala pohyb \"zlého\" koně.....jinak jsme byly kamarádky
lanika
napsal(a):
Molča si mě k tělu pustila, ale táááákhle zvědavě na mě koukala a pokud jsem udělala nějaký pohyb navíc, hned to dala najevo
Ale pískla na mě jen jednou v sadu, to mi málem dušička vyskočila z těla
a jednou udělala pohyb \"zlého\" koně.....jinak jsme byly kamarádky
a pak ti ještě zapískala na rozloučenou...
a co ta cesta domů Leni neměla jsi to růžový, co? se všichni v pátek vraceli dom...takže co jsi psala tak mazec...jsem tě litovala..
klawdie
napsal(a):
a pak ti ještě zapískala na rozloučenou...
a co ta cesta domů Leni neměla jsi to růžový, co? se všichni v pátek vraceli dom...takže co jsi psala tak mazec...jsem tě litovala..
jejda, na to rozloučení jsem zapoměla
No a cesta domů? O tom raději pomlčím. Asi 2 hodiny jsem stáa v totálně napraném IC ve vydýchané chodbičce natlačená na WC dvířka. Až za Olomoucí jsem si sedla. No a to jsem měla v plánu spát
Ale měli jsme zpoždění, pro mě dobře, nemusela jsem pak dlouho čekat na přestup.
Slova Zuzíka. Molčá není zlá, ona je prostě svá
rocky
napsal(a):
užijte si to holky venku
a fotky která vy nemáte...Leni odjezd...
lístky... cože Jablůnkov tam nemáte?
klawdie
napsal(a):
a fotky která vy nemáte...Leni odjezd...
lístky... cože Jablůnkov tam nemáte?
Už to jede..pá pá Leni
rocky
napsal(a):
to sis teda Leni užila cestu z města
!!!!nechtěla bych..
Janico až budeš mít čas, psala jsem ti mail ohledně sedla co máš na Kerušáka...dík...
klawdie
napsal(a):
Janico až budeš mít čas, psala jsem ti mail ohledně sedla co máš na Kerušáka...dík...
hOLKY A UMĚLECKÁ SVĚTÝLKA???? fuj, caps
Mě došly baterky v tom nejlepším a naše blbnutí fotodokumentované nemám. Tak Klári, šupky
Ale pár úlovku z hospůdky
Peťula byla zřejmě unavená
lanika
napsal(a):
Mě došly baterky v tom nejlepším a naše blbnutí fotodokumentované nemám. Tak Klári, šupky
je to hérečka....chceš ty bludný fotky
lanika
napsal(a):
A jelikož Klárka byla celý večer na vodě, výraz v tvářičce neskutečně čilý
klawdie
napsal(a):
je to hérečka....chceš ty bludný fotky
TAhle je nejlepší...
lanika
napsal(a):
haha no bylo to náročný, ze začátku zásek, pak jsem si uvědomila že je to z hladu, tak jsem z rukávu spapkala rohlík a bylo dobře...
TAdy tři bubáci
lanika
napsal(a):
Evi??????
klawdie
napsal(a):
haha no bylo to náročný, ze začátku zásek, pak jsem si uvědomila že je to z hladu, tak jsem z rukávu spapkala rohlík a bylo dobře...
TAdy tři bubáci
A lenucho nezlob.
Jeden zamyšlený...
lanika
napsal(a):
Evi??????
Jééééééééééééééééé, to neplatí!!!!!! Já už tam měla 3,8 v žíle. Fuj. Takové fotky sis Klári mohla nechat v šuplíku. Ale jak chceš
klawdie
napsal(a):
nádech
A dost neb mě Léna přijede osobně zavraždit...i když to není zas tak špatný nápad
lanika
napsal(a):
Jééééééééééééééééé, to neplatí!!!!!! Já už tam měla 3,8 v žíle. Fuj. Takové fotky sis Klári mohla nechat v šuplíku. Ale jak chceš
ale tahle se mě povedla
lanika
napsal(a):
....řekla sis o to sama
lanika
napsal(a):
....řekla sis o to sama
Se nedivím že nás stavěli ty policajti, jestli nás fakt zčekovali na těch kamerách a pak viděli nasedat do auta, tak určo pochybovali že je někdo z nás střízlivej
tady nás snímali kamery a já se s fotákem válela po zemi..haha
klawdie
napsal(a):
Se nedivím že nás stavěli ty policajti, jestli nás fakt zčekovali na těch kamerách a pak viděli nasedat do auta, tak určo pochybovali že je někdo z nás střízlivej
Klárka evidentně žere svou ségru
klawdie
napsal(a):
A ta slečna navíc je naše Andrejka od nás ze stáje...boží kalička a super kamarádka, co má toho ryzoida, co si furt dělá nějaký bebí...
klawdie
napsal(a):
A ta slečna navíc je naše Andrejka od nás ze stáje...boží kalička a super kamarádka, co má toho ryzoida, co si furt dělá nějaký bebí...
Evička má taky své ksychtíky
lanika
napsal(a):
Holky??????
nen jen jsem jí hlídala aby nepřebrala
pak dopadá takhle....
lanika
napsal(a):
Tady nejspíš vysvětluje jak cheene skáče u rytířů ohrady
lanika
napsal(a):
jo jo taky jsem si ji vychytala, kde se vubec toulá?u koní? nebo spí? nebo vaří? nebo pracuje? no tak Evulíno, musíš nám poreferovat jestli Zuza nekecala...
klawdie
napsal(a):
jo jo taky jsem si ji vychytala, kde se vubec toulá?u koní? nebo spí? nebo vaří? nebo pracuje? no tak Evulíno, musíš nám poreferovat jestli Zuza nekecala...
jo jo tady nám zas povídá o Ejze
lanika
napsal(a):
Tady nejspíš vysvětluje jak cheene skáče u rytířů ohrady
No a Zuzik si dala taky pěkně do nosu po dlouhé době. A to mi doma říkala, že nejdéle budem ponocovat do 23 hod a v konečné byla jedna z těch , které se domů vůbec nechtělo
klawdie
napsal(a):
to jo řádili jsme ještě že město bylo při čtvrtku poloprázdné
taky jen aby jste veděli co se dělo...
A Danísku byla jsi za Leuškou? a kdypak že to teda budem plánovat u tebe ...květen?
kukinatost
napsal(a):
Tak jsem tu babky...
Trocha práce po ránu, ale už kuchtím a udělám vám chutě, u nás bude smažákovanej květáček....
Víkend byl luxusní, sice jsme se v sobotu zadřeli na službě na jízdárně, ale aspoň jsem si užila ty kůní nadšený ksichty, když se jim ráno navalí žrádlo
, pak za Zuzajdou na trénink, za Saxulí (baterky dovolily jedno foto
), pak za Zuzajdou na luxusní palačinky a domů padnout za vlast.... tímto se omlouvám, že jsme se nedostavili na country bál, byli jsme ůplně tuhý a zprávu jsem četla až ráno....
Tady teda jedno jediné foto Saxulíka...
cheyenne
napsal(a):
Tak jsem tu babky...
Trocha práce po ránu, ale už kuchtím a udělám vám chutě, u nás bude smažákovanej květáček....
Víkend byl luxusní, sice jsme se v sobotu zadřeli na službě na jízdárně, ale aspoň jsem si užila ty kůní nadšený ksichty, když se jim ráno navalí žrádlo
, pak za Zuzajdou na trénink, za Saxulí (baterky dovolily jedno foto
), pak za Zuzajdou na luxusní palačinky a domů padnout za vlast.... tímto se omlouvám, že jsme se nedostavili na country bál, byli jsme ůplně tuhý a zprávu jsem četla až ráno....
Tady teda jedno jediné foto Saxulíka...
Týjo Evčo mňam ten květáček bych sï dala, mám ráda ty malinký, křupavoučký, čerstvě osmažený!!!!!
Já taky nepočítala s tím že pujdu na Country bál! Užívala jsem si doma odpočinku a v 19:43 volá ségra zda nepujdem...chjo tak jsem chvílu váhala a pak jsem si něco načmárala na obličej a jela jsem do HK.
rocky
napsal(a):
Týjo Evčo mňam ten květáček bych sï dala, mám ráda ty malinký, křupavoučký, čerstvě osmažený!!!!!
Já taky nepočítala s tím že pujdu na Country bál! Užívala jsem si doma odpočinku a v 19:43 volá ségra zda nepujdem...chjo tak jsem chvílu váhala a pak jsem si něco načmárala na obličej a jela jsem do HK.
A jak bylo na bále?
Povídejte, přehánějte....
Já jsem ještě v sobotu jela na výlet pro jedno miminko.... cestou zpátky mi slečna pomáhala řídit
rocky
napsal(a):
No když šefka zavelí musíme mazat...jinak byla tam paní co dělal show s lasam a bičema, a já málem dostala lasem, když nmám přistálo na stole a po segře letěl bič...takže nejdřív jsem se spíš bála...ale nevím jestli by jsi tam Evi šla byl tam někdo koho potkáváš nerada.
klawdie
napsal(a):
No když šefka zavelí musíme mazat...jinak byla tam paní co dělal show s lasam a bičema, a já málem dostala lasem, když nmám přistálo na stole a po segře letěl bič...takže nejdřív jsem se spíš bála...ale nevím jestli by jsi tam Evi šla byl tam někdo koho potkáváš nerada.
Evi jiný druh, tohle není peruánec, nebo jooo?s tou co nás čte jsme v sobotu udělali kauf nakupy, samozřejmě na morčátka jsme nezapoměli!holky a asi už stárnu, prve jsme jeli nakupovat nějaký hadry a nakonec zkončili v Obi a já jsi největší radost udělal nákupem kytiček...
klawdie
napsal(a):
Evi ahoj. Co Saxík? Jak se má???? A co miminka? Jak probíhal porod?
No a ten koník naproti Hadříka? bylas na něm???
lanika
napsal(a):
Evi ahoj. Co Saxík? Jak se má???? A co miminka? Jak probíhal porod?
No a ten koník naproti Hadříka? bylas na něm???
zas toho Léna ví víc jak já...vy jste rodili? jaký koník?
kukinatost
napsal(a):
Venku začalo pršet a fučí tam jak sviňa :-( Úplně mi to vzalo náladu a Molinatá se v tom pěkně vztekala
jó,včera bylo krásně....
klawdie
napsal(a):
zas toho Léna ví víc jak já...vy jste rodili? jaký koník?
Ještě jsme nerodili, byli jsme pořídit Coronetíka, na miminka stále čekáme (jestli teda vůbec budou
)
Toho rezatce hned zkraje jsem měla na procházce v pátek, bylo krásně, tak jsme si to užili.... sice se jednou leknul a málem mě zašlápnul, ale jinak v pohodě
Zuzi, počasíčko v sobotu vyšlo, co?
molly
napsal(a):
Venku začalo pršet a fučí tam jak sviňa :-( Úplně mi to vzalo náladu a Molinatá se v tom pěkně vztekala
jó,včera bylo krásně....
Tyjo Zuzi mi povídej včera krásných 18 stupňů na sluníčku no přála jsem si aby to vydrželo i dnes....
kukinatost
napsal(a):
oběéééd! Všechny jste se rozprchly???
Já se včera vracela přes vedlejší ves a po dlouhé době jsem zas zahlédla kobylky,co tam mají... No,byly z nás vyjevené víc,než Molča z nich
jedna...šimlatá...
molly
napsal(a):
Já se včera vracela přes vedlejší ves a po dlouhé době jsem zas zahlédla kobylky,co tam mají... No,byly z nás vyjevené víc,než Molča z nich
jedna...šimlatá...
a druhá...
molly
napsal(a):
jedna...šimlatá...
a obě
Nevím,co jsou zač,ale maj štičí profily,tipuju shagya+čt
molly
napsal(a):
jedna...šimlatá...
jé taky vy tam máte i kono sousedy...já zatím nepapám, snažím spíš od rána začít makat, pořád se nedaří...
Holky dnes mám palačinky na slano, takže plněné juniorem, sýrem, kečupem a tatarkou, mnamka a doporučuji ji je ještě na jiný zpusob,plněné kuřecími kousky a sýrovou omáčkou, luxusní!...už ani nemusím palačinky sladké!i když ještě jedna se tu na mě směje jako dezertík se šlehačkou a kakaem!
klawdie
napsal(a):
jé taky vy tam máte i kono sousedy...já zatím nepapám, snažím spíš od rána začít makat, pořád se nedaří...
Holky dnes mám palačinky na slano, takže plněné juniorem, sýrem, kečupem a tatarkou, mnamka a doporučuji ji je ještě na jiný zpusob,plněné kuřecími kousky a sýrovou omáčkou, luxusní!...už ani nemusím palačinky sladké!i když ještě jedna se tu na mě směje jako dezertík se šlehačkou a kakaem!
teda, si dneska dáváte do nosánku....kurnik, nejvíc mě provokuje Evica, ybch si dalla květáček..ve škole byly hnusné sladké buchty - nesnáším jakékoliv sladké obědy, a navíc už úplně nejvíc povidla a marmeládu, takže zas bez oběda..no, nicméně ani mě to netlačí, páč k mé smůle mě zas začíná bolet druhá osmička, která má být od podzimu vyrvaná, a bolí to jak cip, talže mě ani neláká něco jíst...:) no co, nevyšlo:)
dneska si díky bohu přijded někdo pro trochu hnoje..a v sobotu mi dovezou další seno, ještěže mi kámoš sehnal, takhle bch vyšla jenom do dubna - bestyje mají velkou spotřebu...:))
Kláruši, pak se vyjádřím k sedlu:)
kukinatost
napsal(a):
Mazlikůůů
molly
napsal(a):
Taky jsem ji včera vytáhla na slunko
bájo,povídala....
kukinatost
napsal(a):
bossík si chtěl hrát...
kukinatost
napsal(a):
se s Vámi pro dnešek rozloučím...Odpolední na mě volá...
Tak se mějte fajne a odpoledne bez deště
papapapa
A nohy hore![]()
![]()
,však to panička vyčistííí
kukinatost
napsal(a):
tak sjem si zrovna domluvila halu, takže Kerušon si dje večer máknout..Gasula půjde asi ve středu...a v neděli se už jezdilo na jízdárně, takže bych mohla taky vyrazit jezdit ven na jízdárnu, přeci jenom je to větší....halvně mě zajímá, jak se tam bude chovat Gasina, protože jízdárna není nijak významně hrazená, a ona nějak dělala na parkurech bordel, když byla otevřená..ale skáčeme v terénu všecko možné a už ani nevyhazuje po skoku, tak třeba ji to přešlo:)
kukinatost
napsal(a):
Holky, máte někdo zkušenost, jak to probíhá na svodu?
strelish
napsal(a):
Holky, máte někdo zkušenost, jak to probíhá na svodu?
Jani, tak to je fajn. Nevím čím to je, ale já vám fakt moc tu halu všem závidím
A Káti, já se svodem žádné zkušenosti nemám, neporadím
lanika
napsal(a):
Jani, tak to je fajn. Nevím čím to je, ale já vám fakt moc tu halu všem závidím
A Káti, já se svodem žádné zkušenosti nemám, neporadím
.......
strelish
napsal(a):
U Danny jsou zmlsaní, ti si zvou inspektora domů
Já ovšem budu muset nějak vymyslet, jak se v úterý dopoledne dopravím do Opavy, ha ha :-((
Jsem tady, dodělávala jsem resty a nějak jsem zapomněla na oběd...
Káťo, na svodu to probíhá tak, že ti kobuši posoudějí exteriérově, pak krok a klus, nakonec změří obvod hrudníku a holeně a výšku...mno za cca půl hoďky odbité ale čekání podle toho kolikátá přijedeš a nebo podle abecedy...
Holky venku je neřestně kvááásně
Aby¨ch furt nevystavovala Leušu tak tady je Rozárka-polo ségra Gastona...tu obezitu mají asi dědičnou
haisovad
napsal(a):
Jsem tady, dodělávala jsem resty a nějak jsem zapomněla na oběd...
Káťo, na svodu to probíhá tak, že ti kobuši posoudějí exteriérově, pak krok a klus, nakonec změří obvod hrudníku a holeně a výšku...mno za cca půl hoďky odbité ale čekání podle toho kolikátá přijedeš a nebo podle abecedy...
Holky venku je neřestně kvááásně
Aby¨ch furt nevystavovala Leušu tak tady je Rozárka-polo ségra Gastona...tu obezitu mají asi dědičnou
strelish
napsal(a):
Hm, tak asi zavolám tomu komousařovi a vyzjistím, podle jakého schématu se pojede. A vám jeden komisař normálně popsal a zapsal do PK čétéčka i poníky? Já už teda dopředu vím, že máme zadní nožky jako kráva, ale pak už to snad tak strašné není, no tak uvidíme, jak dopadnem :))
JJ, nám popsal obě, jak leušu tak rozárku...
A byl tam pouze Vondrouš při svodu...bylo to pro nás vysvobozením, nikam jsme nemusely hnát, ráno brzo vstávat, brát si dovču, obstarávat přepravník...prostě pohodička...Vondrouš zavolal že je na cestě a bylo...
Za chvíli asi pojedu, už mě začíná pekelně bolet hlavizna...
haisovad
napsal(a):
JJ, nám popsal obě, jak leušu tak rozárku...
A byl tam pouze Vondrouš při svodu...bylo to pro nás vysvobozením, nikam jsme nemusely hnát, ráno brzo vstávat, brát si dovču, obstarávat přepravník...prostě pohodička...Vondrouš zavolal že je na cestě a bylo...
Za chvíli asi pojedu, už mě začíná pekelně bolet hlavizna...
Mějte se moc pěkně holky a papík zítra, Danny