Tak se nám to půlíííí....

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.2.2008 07:01

Zdar Baby...tak dnes jsem již více optimistická... Jani mám pro tebe nafocené ty helmy...pošlu na email---)

20.2.2008 07:34

klawdie napsal(a):
Zdar Baby...tak dnes jsem již více optimistická... Jani mám pro tebe nafocené ty helmy...pošlu na email---)

Ahoj Klárko...Tak šup sem s optimistickými zprávami

Taky Vám zas tak namrzlo??Ale vypadá to,že bude pěkné počasí...

20.2.2008 07:36

molly napsal(a):
Ahoj Klárko...Tak šup sem s optimistickými zprávami

Taky Vám zas tak namrzlo??Ale vypadá to,že bude pěkné počasí...

Bych spala

20.2.2008 07:44

lanika napsal(a):
Bych spala

Tak si ted projíždím nějaké fotečky a koukám na tu trávu. Jsem zvědavá, kdy se pastvina vzpamatuje

20.2.2008 07:45

klawdie napsal(a):

Nedokážu popsat,co ve mě tenhle snímek vyvolává,ale je úžasnej....
Klári,Sabulák bude OK a zas bude skotačit...Počkej,třeba si pak pro Tebe taky něco přichystá

20.2.2008 07:48

molly napsal(a):
Klári,Sabulák bude OK a zas bude skotačit...Počkej,třeba si pak pro Tebe taky něco přichystá

Nazdárek děvčátka,
včera jsem domluvila s holkama vyvenčení chlapáků. Blesk je již prodaný a v sobotu poputuje do jednoho klubu do Prahy dělat učitele dětem...
Tak si chlapci naposledy spolu poblbli...samozřejmě jsem měla sebou foťák, jak jinak taky

20.2.2008 07:50

molly napsal(a):

jo je frajer nadrbanej jak prase, už mu relaxy jen zasypávám trochu ječmene...hej Zuzi to je nádhrená fotka, myslíš že by jsi mi ji poslat meil...

20.2.2008 07:51

klawdie napsal(a):
jo je frajer nadrbanej jak prase, už mu relaxy jen zasypávám trochu ječmene...hej Zuzi to je nádhrená fotka, myslíš že by jsi mi ji poslat meil...

no hurá DAnísku, tak uka co vyváděli...

20.2.2008 07:52

klawdie napsal(a):

Bude dobře Klárys...
vet na kole...to jsi měla vyfotit, hehe

klawdie napsal(a):

Máš to tam

klawdie napsal(a):

Já tu fotečku chcu taky Jo a ještě jsem vám sem neházela fotky jak jsem s trdýlkem skákala ve volnosti.......Bohužel segra nestačila fotit a řádně popohánět bičem, tak jsou fotečky hrozné. Ale dám je sem, pro pobavení

20.2.2008 07:53

molly napsal(a):
Máš to tam

Teda Zuzi, kde na to chodíš čéče...

20.2.2008 07:54

lanika napsal(a):
Já tu fotečku chcu taky Jo a ještě jsem vám sem neházela fotky jak jsem s trdýlkem skákala ve volnosti.......Bohužel segra nestačila fotit a řádně popohánět bičem, tak jsou fotečky hrozné. Ale dám je sem, pro pobavení

Leni, sem s nima...šup

20.2.2008 07:54

klawdie napsal(a):

Tajemství domácí kuchyně

Tahle je pro Danny Kdž má toho Pepíčka

20.2.2008 07:55

molly napsal(a):
Máš to tam

No jo vlastně ještě že jsi mi to připoměla, to bylo asi nejftipnější vet se přiřítil na kole, prý urazila vanu na autě, ale pobavil mě, poradil, dal léky, jedno cígo, nasadil batoh a povídal že pokračuje dál do němčic...

Díky Zuzí

20.2.2008 07:55

molly napsal(a):
Tajemství domácí kuchyně

Tahle je pro Danny Kdž má toho Pepíčka

Hi, tohle skoro překlusal

20.2.2008 07:57

lanika napsal(a):

On vážně nerespektuje nic malého......Flinkač. Ale nechtěla jsem zvedat, není 100% povrch. Až vyschne, tak na to hupsnem

20.2.2008 07:58

lanika napsal(a):
On vážně nerespektuje nic malého......Flinkač. Ale nechtěla jsem zvedat, není 100% povrch. Až vyschne, tak na to hupsnem

...a ten náš styl odskoku

20.2.2008 07:59

lanika napsal(a):

Dobré ráno

20.2.2008 08:01

lanika napsal(a):

Jééé, Zuzíku, díkas... Kíča má chuť na ptáčka...
Když jsme měla Arnošta po operaci doma (byl doma protože by se nevešel se satelitem do boudy) v zimě, tak nám dvakrát málem překousnul Pepíčka, jelikož je Pepik stále puštěnej tak mu lítal nad hlavou a to se Arnoštovi vůbec nepáčilo...ale přežil žluťák

20.2.2008 08:02

rocky napsal(a):
Dobré ráno

No a pak se vybili baterky, ale o nic jste nepřišly, segra ten den vážně nestíhala Dany, lumpíci si to včera určitě hezky užili

20.2.2008 08:04

lanika napsal(a):
No a pak se vybili baterky, ale o nic jste nepřišly, segra ten den vážně nestíhala Dany, lumpíci si to včera určitě hezky užili

JJ, užili ale louka je obrovská a chlapci vyčůraní...proběhli nám na druhou stranu, tak si počkali na nás až doběhnem k nim...
Holky jedu do města, za chvíli jsem tu...

20.2.2008 08:17

klawdie napsal(a):

Koníci si to užili,viď Danny?? Nebude jim po sobě smutno?
Co ta "Tvá" zrzavá kráska???Nějaké novinky?

Číča k pomazlení....

20.2.2008 08:31

klawdie napsal(a):

Bré ráno vespolek.

Holky, krmíte někdo jílkovým senem?

20.2.2008 08:40

strelish napsal(a):
Bré ráno vespolek.

Holky, krmíte někdo jílkovým senem?

Ahoj Katko...měla jsem nabídku na jílkové seno,viděla jsem ho...Ale samotné moc výživné není,lépe to míchat s klasickým lučním(nebo jetelotravní směskou)..Vychází levně,aspoň tady... Pokud máš něco k tomu,klidně do něj běž

20.2.2008 08:54

klawdie napsal(a):

jdu něco dělat... Ještě sem mrknu,tak se snažte....

20.2.2008 08:56

molly napsal(a):
Ahoj Katko...měla jsem nabídku na jílkové seno,viděla jsem ho...Ale samotné moc výživné není,lépe to míchat s klasickým lučním(nebo jetelotravní směskou)..Vychází levně,aspoň tady... Pokud máš něco k tomu,klidně do něj běž

No mám jen 6 balíků, ale právě nechápu, jak tím někdo může krmit celoročně. To je seno dělané z odrostlé trávy, že vypadá tak trochu jak sláma?

20.2.2008 09:07

strelish napsal(a):
No mám jen 6 balíků, ale právě nechápu, jak tím někdo může krmit celoročně. To je seno dělané z odrostlé trávy, že vypadá tak trochu jak sláma?

ne...Je to samostatný druh trávy,většinou se pěstuje v družstvech,kvůli semenu..To se pak přidává do lučních směsí... I když můj případný "dodavatel" to dává pod jalovice... Mně se to nechtělo brát,protože klasické seno mají výborné a tohle není potřeba...

20.2.2008 09:16

molly napsal(a):
jdu něco dělat... Ještě sem mrknu,tak se snažte....

Tak jsem tady, no Leuška si užívá volna...byla jsem za ní na kukačku v neděli, jen pomazlit, trochu vyčistit a tradá domů...pěkně z ní jdou chlupy dolů, hřbílko je plný rezatých chlupů...a né jen hřbílko, ale i můj svetr, kalhoty, huba...no vždyť to znáte

20.2.2008 09:19

molly napsal(a):
ne...Je to samostatný druh trávy,většinou se pěstuje v družstvech,kvůli semenu..To se pak přidává do lučních směsí... I když můj případný "dodavatel" to dává pod jalovice... Mně se to nechtělo brát,protože klasické seno mají výborné a tohle není potřeba...

Jo takhle, dík za objasnění :) Jsem právě uvažovala, že bych příští rok vzala pár balíků tohohle horšího sena na zimu - do výběhu, pokud by uhodily větší mrazy. Dát jim tam celý balík pěkného lučního je mi zas líto, když vidím, kolik toho zdevastujou.

20.2.2008 09:31

haisovad napsal(a):
Tak jsem tady, no Leuška si užívá volna...byla jsem za ní na kukačku v neděli, jen pomazlit, trochu vyčistit a tradá domů...pěkně z ní jdou chlupy dolů, hřbílko je plný rezatých chlupů...a né jen hřbílko, ale i můj svetr, kalhoty, huba...no vždyť to znáte

Vím o čem mluvíš Danny, jen já teda mám v hřbílku bílý chlupy ale už to z nich jde parádně

20.2.2008 09:47

rocky napsal(a):
Vím o čem mluvíš Danny, jen já teda mám v hřbílku bílý chlupy ale už to z nich jde parádně

JJ, jsem ráda, že bude zase bez kožichu...a už se těším až jí na jaře trochu opláchnu ocas, má ho totál zasranej...jelikož při prvním tréninku jak byla vynervená tak měla průjem jako cip... Janica, se učím rychle viď
A nechci jí to brát teďka ale počkám si na teplo...
Leuša je herečka, miluje drbání na vnitřní straně stehen, jsem jí drbala, ona nohu zvednutou a hlavu v oblacích s mravenečníkovským výrazem...je to požitkářka

sadzi saj

20.2.2008 09:51
sadzi saj

rocky napsal(a):

Holky prosím hlavně Leničku, Zuzika a Káťu a Janicu, snad jsem na nikoho nezapomněla, jak máte doma pro oře velký ty Vaše výběhy travnatý??? Díkes

20.2.2008 10:25

sadzi saj napsal(a):
Holky prosím hlavně Leničku, Zuzika a Káťu a Janicu, snad jsem na nikoho nezapomněla, jak máte doma pro oře velký ty Vaše výběhy travnatý??? Díkes

Ahoj Andrej...Na te menší části,co je Molly celou zimu není ani Ň! Ani bych to nečekala...A tam co nechodí,ještě nic neroste...Je brzy...

20.2.2008 10:29

molly napsal(a):
Ahoj Andrej...Na te menší části,co je Molly celou zimu není ani Ň! Ani bych to nečekala...A tam co nechodí,ještě nic neroste...Je brzy...

Jestli se mohu přidat tak mi máme společnou pastvinu s krávama cca 18 ha...

20.2.2008 10:31

molly napsal(a):

Andrejko, já bych ti taky ráda řekla, bohužel sama nevím jak je to velké. Já mám výběhy 3, ketré střídám, takže tráva stíhá docela dorůst.....Ale tys měla asi na mysli hektary??? Nevím kočko

20.2.2008 10:39

lanika napsal(a):
Andrejko, já bych ti taky ráda řekla, bohužel sama nevím jak je to velké. Já mám výběhy 3, ketré střídám, takže tráva stíhá docela dorůst.....Ale tys měla asi na mysli hektary??? Nevím kočko

Obecně se na 1 koně počítá 0,5 ha. My to máme celkem 0,9 ha s tím, že zhruba půlku mají přístupnou pořád ( čili to není tráva, ale tankodrom při tomhle počtu zvěře) a druhou půlku mám zatravněnou, kam je ale pouštím jen občas, jinak by bylo taky raz dva po trávě. Bohužel, no...snad v budoucnu vyjde pronájem ještě aspoň jednoho hektaru.

20.2.2008 10:52

strelish napsal(a):
Obecně se na 1 koně počítá 0,5 ha. My to máme celkem 0,9 ha s tím, že zhruba půlku mají přístupnou pořád ( čili to není tráva, ale tankodrom při tomhle počtu zvěře) a druhou půlku mám zatravněnou, kam je ale pouštím jen občas, jinak by bylo taky raz dva po trávě. Bohužel, no...snad v budoucnu vyjde pronájem ještě aspoň jednoho hektaru.

Taky si nejsem jistá jestli se andrej ptá na velikost nebo zatravněnost..u nás tráva taky nula a velikost netuším..nazorně...

sadzi saj

20.2.2008 10:52
sadzi saj

strelish napsal(a):

Kati a kolik máš koní?? Šlo mi spíše o ty menší výběhy v řádu m2

20.2.2008 10:57

klawdie napsal(a):

Andrej,já jsem asi blondýna Velikostně to tu mám cca 3/4 ha... Ale Molča je na menší části...Na další je dřevo,co je potřeba uklidit a vršek snad zjara zaroste.Ale než to vypase,tak jí to zabere max .3neděle až měsíc! Pak už musím přikrmovat...A já chodím hodně pást na družstevní do sadůůů

20.2.2008 10:59

sadzi saj napsal(a):
Kati a kolik máš koní?? Šlo mi spíše o ty menší výběhy v řádu m2

2 velcí a pak ponička 130 cm a poňouch 110 cm, chvíli (cca 3 měs) tam s nima byl ještě hafloš.

V létě to ještě vypadalo takhle.

20.2.2008 11:00

strelish napsal(a):
2 velcí a pak ponička 130 cm a poňouch 110 cm, chvíli (cca 3 měs) tam s nima byl ještě hafloš.

V létě to ještě vypadalo takhle.

No a teď

20.2.2008 11:02

strelish napsal(a):
No a teď

A jinak většinu času tráví u sena, takže v původně zahradě, ta je asi 20x40m; obě ohrady jsou propojené.

20.2.2008 11:04

molly napsal(a):
Andrej,já jsem asi blondýna Velikostně to tu mám cca 3/4 ha... Ale Molča je na menší části...Na další je dřevo,co je potřeba uklidit a vršek snad zjara zaroste.Ale než to vypase,tak jí to zabere max .3neděle až měsíc! Pak už musím přikrmovat...A já chodím hodně pást na družstevní do sadůůů

Holky nevyplňoval jste někdo ŽÁDOST O VYDÁNÍ LICENČNÍHO PRŮKAZU KONĚ???

sadzi saj

20.2.2008 11:43
sadzi saj

rocky napsal(a):

Klárko a nevíš, kolik to máte metrů??? Dík

20.2.2008 11:46

klawdie napsal(a):

Uff,půlku úklidu mám hotovou... Teď najít něco k snědku a pak hurá s Molčí...Vylezlo slunko,snad půjde v sadu trochu zapracovat...
Copak máte dobrého Vy?? Pochlubte se Na mě koukaj z ledničky párky...
Peti,já zřizovala licenci Molinaté... Copak?

rocky napsal(a):

Tak děvušky, jsme nějaké zaseknuté po obídku...
já jsem si po vžoru Klárky včera udělala těstoviny s boloňskou...jsem na to dostala nechutnou chuť, tak jsem ještě večer při růžovce vařila...
Když si vzpomenu jak jsem na tu plachtu nemohla Gitku dostat, 3/4 hodiny přemlouvání ze země...ale nakonec polehoučku se tam dostala...a dokonce jí plachta ani kopyta nesežrala Druhé kolo bylo ze hřbehu, ale to už frajerka věděla do čeho jde...

sadzi saj napsal(a):
Klárko a nevíš, kolik to máte metrů??? Dík

Ty brdo Andrejko na odhady jsem nikdy nebyla, nezbývá než že se ti zeptám a pak ti to písnu...

20.2.2008 11:48

molly napsal(a):
Uff,půlku úklidu mám hotovou... Teď najít něco k snědku a pak hurá s Molčí...Vylezlo slunko,snad půjde v sadu trochu zapracovat...
Copak máte dobrého Vy?? Pochlubte se Na mě koukaj z ledničky párky...
Peti,já zřizovala licenci Molinaté... Copak?

Fazole na kyselo od maminky.to bude ale veselo, ale nemám čas ani pracovat jsem se zavrtala do tvorby našich nových stájových stranek...jsem myslela že se pustím do něčeho náročnějšího a pak jsem to vzdala a skončila jsem u estranek..

sadzi saj

20.2.2008 11:50
sadzi saj

klawdie napsal(a):
Fazole na kyselo od maminky.to bude ale veselo, ale nemám čas ani pracovat jsem se zavrtala do tvorby našich nových stájových stranek...jsem myslela že se pustím do něčeho náročnějšího a pak jsem to vzdala a skončila jsem u estranek..

Klárko tak prosím zeptej, děkuju

20.2.2008 11:54

sadzi saj napsal(a):
Klárko tak prosím zeptej, děkuju

TAk jsem se zeptala, uplně přesně na metry to není ale cca 30-50(možná 60) m.

20.2.2008 11:58

klawdie napsal(a):
TAk jsem se zeptala, uplně přesně na metry to není ale cca 30-50(možná 60) m.

No, kéž by se chtěli takhle nadnášet furt, aby to nebylo tak podupané

sadzi saj

20.2.2008 12:02
sadzi saj

strelish napsal(a):

Klárku děkuji a můžu ještě otravovat, zda mi můžeš nějaké dobré fotečky toho výběhu, kde je vidět poslat na mail??? Tady ta zmenšenina, vždyť víš Děkuji

20.2.2008 12:03

strelish napsal(a):

Taky máme oranici...hlavně u vany s vodou, a u vchodu...tadyto je cesta, kterou choděj koníci...to je masakr cesta

20.2.2008 12:04

haisovad napsal(a):
Taky máme oranici...hlavně u vany s vodou, a u vchodu...tadyto je cesta, kterou choděj koníci...to je masakr cesta

Andy, co řešíš smím-li se szeptat?

20.2.2008 12:13

haisovad napsal(a):
Andy, co řešíš smím-li se szeptat?

už ti to letí...

20.2.2008 12:14

klawdie napsal(a):

Andrej,fakt,pochlub se...Sháníš domeček a chceš vědět jaký pozemek

Já padám...Tedy odcházím...Jdu jezdit a snad neupadnu No se v tom vyznejte...

Jeden upřený pohled....

sadzi saj

20.2.2008 12:21
sadzi saj

molly napsal(a):
Andrej,fakt,pochlub se...Sháníš domeček a chceš vědět jaký pozemek

Já padám...Tedy odcházím...Jdu jezdit a snad neupadnu No se v tom vyznejte...

Jeden upřený pohled....

Klárko díky Jestli chcete, můžu na mail

20.2.2008 12:26

sadzi saj napsal(a):
Klárko díky Jestli chcete, můžu na mail

Chceme

20.2.2008 12:45

haisovad napsal(a):
Chceme

Danny taky jsem po vzoru Klárky papkala Boloněs:)

Andrejko taky mi to pls pošli jsem zvědavá co kuješ

20.2.2008 12:49

rocky napsal(a):
Danny taky jsem po vzoru Klárky papkala Boloněs:)

Andrejko taky mi to pls pošli jsem zvědavá co kuješ

Zuzi chci totiž přehlásit kobyly licenci z TJ hřebčín slatiňany na SJK Roudnička Hk. Na čjf je na to formulář : Žádost o vydání licenčního průkazu koně. Ale některé údaje na vyplnění mi nejsou jasné a navíc mi to přijde že to ani nemá nic společného s tím co potřebuju

20.2.2008 12:51

rocky napsal(a):
Zuzi chci totiž přehlásit kobyly licenci z TJ hřebčín slatiňany na SJK Roudnička Hk. Na čjf je na to formulář : Žádost o vydání licenčního průkazu koně. Ale některé údaje na vyplnění mi nejsou jasné a navíc mi to přijde že to ani nemá nic společného s tím co potřebuju

HE He to by mě nenapadlo že jsem pro vás takovou inspirací, a co povedli se????

sadzi saj

20.2.2008 12:52
sadzi saj

klawdie napsal(a):
HE He to by mě nenapadlo že jsem pro vás takovou inspirací, a co povedli se????

Máte to tam děvčice

20.2.2008 14:42

sadzi saj napsal(a):
Máte to tam děvčice

Holky, mizím domů a brzy naviděnou

20.2.2008 14:51

lanika napsal(a):
Holky, mizím domů a brzy naviděnou

Já drtím comp...zítra jedu do Práglu na prezentačku, tak se musím připravit...a za chvíli také pomažu tradááá domů

20.2.2008 14:57

klawdie napsal(a):

já se jdu přihlásit,že jsem celá...Páč,co mi dneska fešanda dokazovalaI mi blesklo hlavou,že začnu jezdit v přilbě Nebo jí zas uberu jádra... Teda...Chěla jsem po ní poprvé po Novém roce fakt práci!Ohybání,nacválání,obraty... No,madam to těžce nesla a dávala najevo nelibost!A když to nezabíralo,tak že mě jako vysadí,abych jí dala pokoj
To zas bude makačka,než se do toho dostane...Jenže ono se porát makat nedá,páč se klouže,je mokro... To bude veselo...
Jo a zítra jdeme na jízdánu a uvidí taky nějakou kavaletku...Tak jsem zvědavá,jak se na to frajerka vyspí!!!

20.2.2008 15:12

molly napsal(a):
já se jdu přihlásit,že jsem celá...Páč,co mi dneska fešanda dokazovalaI mi blesklo hlavou,že začnu jezdit v přilbě Nebo jí zas uberu jádra... Teda...Chěla jsem po ní poprvé po Novém roce fakt práci!Ohybání,nacválání,obraty... No,madam to těžce nesla a dávala najevo nelibost!A když to nezabíralo,tak že mě jako vysadí,abych jí dala pokoj
To zas bude makačka,než se do toho dostane...Jenže ono se porát makat nedá,páč se klouže,je mokro... To bude veselo...
Jo a zítra jdeme na jízdánu a uvidí taky nějakou kavaletku...Tak jsem zvědavá,jak se na to frajerka vyspí!!!

Tak se hlasím zase z prace ale ted z pokladny kina, přesun musel být mega rychlí-pulhodinka s tím že jsem nabrala pejsky...

Zuzi tak to mi to máme obraceně trumbera je rád že se něco děje a ted spolupracuje, no ale uvidím na jak dlouho no máš doma dámu,tak ti to holt musela dát najevo...

20.2.2008 15:16

klawdie napsal(a):
Tak se hlasím zase z prace ale ted z pokladny kina, přesun musel být mega rychlí-pulhodinka s tím že jsem nabrala pejsky...

Zuzi tak to mi to máme obraceně trumbera je rád že se něco děje a ted spolupracuje, no ale uvidím na jak dlouho no máš doma dámu,tak ti to holt musela dát najevo...

jo,dámu...Hyenu jednu
Dneska jsi brzy v práci č.2 ? Posílala jsem Vám mail...I Evíkoj... mrkněte,ju?...
Já jdu pokračovat ve šlechtění domu... A mám už 4 pračku!Když je tak kráááásněě...

20.2.2008 15:19

molly napsal(a):
jo,dámu...Hyenu jednu
Dneska jsi brzy v práci č.2 ? Posílala jsem Vám mail...I Evíkoj... mrkněte,ju?...
Já jdu pokračovat ve šlechtění domu... A mám už 4 pračku!Když je tak kráááásněě...

Vím o čem mluvíš Zuzi, taky jsem včera dostala nálož od kobyly kozlíků..Ty mi házela snad jen jednou když jsem si ji zkoušela u bývalého majitele:)
NO JO JARO

20.2.2008 15:19

rocky napsal(a):
Vím o čem mluvíš Zuzi, taky jsem včera dostala nálož od kobyly kozlíků..Ty mi házela snad jen jednou když jsem si ji zkoušela u bývalého majitele:)
NO JO JARO

zzuzi psala jsem ti to s tou licenci nahoře, nevíš teda jak s tím formulářem ještě než prchneš uklízet?

20.2.2008 15:20

rocky napsal(a):
NO JO JARO

Tý jo nestrašte I když já jsem vůbec zvědavá, co mi pak přichystá mladice. Btw máte někdo zkušenost s bezkostráčema, seděly jste v tom?

20.2.2008 15:20

rocky napsal(a):
NO JO JARO

hele Zuzík se rozmakal..panečku...no to víš dětské kino, taky mám fakt radost, se dnes nedostanu za marodem..

20.2.2008 15:22

klawdie napsal(a):
hele Zuzík se rozmakal..panečku...no to víš dětské kino, taky mám fakt radost, se dnes nedostanu za marodem..

Hej Káti neseděla ale moc mě láká si do něj sednout, btw na stary kolena na duchod pro nás o takovej uvažuji....

20.2.2008 15:28

klawdie napsal(a):

Peti,u koně zkušenost nemám,ale asi budeš muset sesmolit něco jako u jezdce,tj.žádost o přestup.Za koho máš psanou licenci Ty?Kdo tam dělá vedoucího JK?Spíš s ním zkus řešit administrativu...
Nebo zkus napsat panu Zvěřinovi a poradit se přímo s ním...Protože licenci a seznam koní,kteří jí vlastní mu posílá vedoucí JK...Aspoň já to tak mám...

20.2.2008 15:28

molly napsal(a):
Peti,u koně zkušenost nemám,ale asi budeš muset sesmolit něco jako u jezdce,tj.žádost o přestup.Za koho máš psanou licenci Ty?Kdo tam dělá vedoucího JK?Spíš s ním zkus řešit administrativu...
Nebo zkus napsat panu Zvěřinovi a poradit se přímo s ním...Protože licenci a seznam koní,kteří jí vlastní mu posílá vedoucí JK...Aspoň já to tak mám...

Letím domů, opatrujte se mi a zas ráno, papa Danny

20.2.2008 15:29

haisovad napsal(a):
Letím domů, opatrujte se mi a zas ráno, papa Danny

Pá pracantko...

20.2.2008 15:30

molly napsal(a):

Pro dnešek se taky loučím..Ať už nemusím odbíhat od práce...Jo a chystám se koupat Safí-to bude šrumec... Ale sama to nenafotím
Takže pěkný zbytek dne!!!

20.2.2008 15:31

klawdie napsal(a):
Hej Káti neseděla ale moc mě láká si do něj sednout, btw na stary kolena na duchod pro nás o takovej uvažuji....

Kámoška mi právě nabídla to co prodávala, byl to nějaký dovoz z Němec a prý na občasné ježdění super, i na přiježďování, že máš lepší kontakt s koněm. Tak nevim, no...

20.2.2008 17:26

klawdie napsal(a):

Makáš,Klári ? Já začala chystat na palačinky a k véče bude br. kaše s řízkem ...přijede kamoš,tak aby nebyl hladný... Jsem tu sám... :-( Tak jsem ráda za každou živou dušičku! :-)

20.2.2008 17:42

molly napsal(a):
Makáš,Klári ? Já začala chystat na palačinky a k véče bude br. kaše s řízkem ...přijede kamoš,tak aby nebyl hladný... Jsem tu sám... :-( Tak jsem ráda za každou živou dušičku! :-)

142 lidí na Občana Havla..mazec
TAk palačinky nebo řízek? já abych věděla na co se mám těšit....

20.2.2008 17:49

klawdie napsal(a):
142 lidí na Občana Havla..mazec
TAk palačinky nebo řízek? já abych věděla na co se mám těšit....

Tak to je mazééc...

Řízek k večeři a palačinky na snídani

20.2.2008 18:04

klawdie napsal(a):

čuus pusiny, tak končně se hlásím i tady...před chvílí jsem zmákla s Keruškou 3 hoďkovou cajdací vyjížďko - procházku...:) Keruna euforická a já tež, fakt čuper počasí...Kláruli, jak je v kině? jaký je ten občan Havel, vidělas to? Já akorát v cinestaru ukázky...dneskasjem měla vpráci mazec, ale snad to zítra bude lepčejší...
jo, Zuzajdi a mi nic nepřišlo...:((

20.2.2008 18:06

kukinatost napsal(a):
čuus pusiny, tak končně se hlásím i tady...před chvílí jsem zmákla s Keruškou 3 hoďkovou cajdací vyjížďko - procházku...:) Keruna euforická a já tež, fakt čuper počasí...Kláruli, jak je v kině? jaký je ten občan Havel, vidělas to? Já akorát v cinestaru ukázky...dneskasjem měla vpráci mazec, ale snad to zítra bude lepčejší...

Janíííí.Ty taky žiješ???
Napravím to,promííííň...

20.2.2008 18:09

kukinatost napsal(a):

Tak už ,Jani??? Jak se máš?? A co Ryzoň???

20.2.2008 18:10

molly napsal(a):
Janíííí.Ty taky žiješ???
Napravím to,promííííň...

Sorry zlatečka, že jsem se vám nevěnovala...ale když já někdy v práci fakt musím pracovat...zítra mi díky bohu zrušili tu hospitaci a kontrolu, bo jinak by mě odvezlo...a Andrejka se mě ptala na pozemky, sice nevím proč, páč mi to taky neposlala, ale klidně jí to nějak poměřím..akorát na jaře budu ohradu ještě více zvětšovat..:) juchú, už teď se těším, že budou mít smradi větší působiště...a jestli mi tam někdy naroste tráva, budu nejšťastnější na světě:)))

20.2.2008 18:15

molly napsal(a):
Tak už ,Jani??? Jak se máš?? A co Ryzoň???

ryzoň byk včera vyjížďkovat po dlouhé době pode mnou..no, zase jsme museli poslouchat...ježiš, já na ní jezdím tak ráda, škoda že tu hubu má panceřovou, toho se už u skoro 13 leté oř zřejmě moc nezbavím...
jinak miluju, kdyžsi jenom tak na mega poli stoupnu do třmenů a kůň letí...a v klidu pak stač zasednout a chvilku šíšat..ne jak Kerušák, kterého to akorát rozohní..:))Fkt se mi jelo prostě fajně:))a Kerka má novou hru, zvedá pytel s pilinama, co je postavený u dveří...děda dneska potmě nechápal, proč se ten pytel sám zvedá...:)))
musím mu vymyslet nějakou hračku do boxu, i když tam j jenom na noc...

20.2.2008 18:19

kukinatost napsal(a):
ryzoň byk včera vyjížďkovat po dlouhé době pode mnou..no, zase jsme museli poslouchat...ježiš, já na ní jezdím tak ráda, škoda že tu hubu má panceřovou, toho se už u skoro 13 leté oř zřejmě moc nezbavím...
jinak miluju, kdyžsi jenom tak na mega poli stoupnu do třmenů a kůň letí...a v klidu pak stač zasednout a chvilku šíšat..ne jak Kerušák, kterého to akorát rozohní..:))Fkt se mi jelo prostě fajně:))a Kerka má novou hru, zvedá pytel s pilinama, co je postavený u dveří...děda dneska potmě nechápal, proč se ten pytel sám zvedá...:)))
musím mu vymyslet nějakou hračku do boxu, i když tam j jenom na noc...

Kdyby to bylo tady,tak by Molčí třeba zvedala i dědu

Co chlap?? Je hodný ??

Přidejte reakci

Přidat smajlík