Venku šero, žádnej svátek, naštestí je zítra pátek:)

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.2.2008 07:19

klawdie napsal(a):
hehe Leni chytila jsem os tebe střevo....

Ahoj...Bylas dřív,tak to moje smaž

14.2.2008 07:24

molly napsal(a):
Ahoj...Bylas dřív,tak to moje smaž

Zdar Zuzíku, tak co je nového...

14.2.2008 07:37

klawdie napsal(a):
Zdar Zuzíku, tak co je nového...

Dobré játro,
holky, dala bych si ještě tak tři hoďky spánku.
Včera byl Gaston naprosto v pohodě, ze začátku dělal zase machry ale já už byla vyzbrojená rukavicema a menším prostorem...takže dvakrát se pokusil vzít čáru ale pak to vzdat a šlapal jako hodiny...dneska ho nevezmu ale zítra ho zase trošku proškolím.
Co Klárko Sabouš? Má to lepší?

14.2.2008 07:42

haisovad napsal(a):
Dobré játro,
holky, dala bych si ještě tak tři hoďky spánku.
Včera byl Gaston naprosto v pohodě, ze začátku dělal zase machry ale já už byla vyzbrojená rukavicema a menším prostorem...takže dvakrát se pokusil vzít čáru ale pak to vzdat a šlapal jako hodiny...dneska ho nevezmu ale zítra ho zase trošku proškolím.
Co Klárko Sabouš? Má to lepší?

No boule se zmenšila, ale předevčírem ještě nešel čistě o víkendu má přijet vet, tak ho ted zbytečně honit nebudu, má to v blbým místě..uvidíme jak dnes včera jsem jen vykydala a připravila mu večeři a byla ho v ohradě pohladit..čunátko jedno

jinak jsem Vám ani neříkala jelikož jsem slepouš a brýle nosím zatím spíš tajně už jsem se dokopala k tomu vybrat si nějaký co by se mi libili a nestyděla bych se v nich vylezt, takže budu mít zas trochu vytuněnou image

Jinak Dany tak vidíš že se dal ukecat, zas o to musíš mít větší radost když pak začne fungovat...

14.2.2008 07:53

klawdie napsal(a):

Holky já žádná sláva...Vedoucí mi včera dovolila odejít dřív,byly jsme na odpolední ve 3..No,tak jsem se potkala"s tím,cojelépezastřelit!" a měla jsem nervy na pochodu... A to tu byl na baráku večer ještě jednou a navozil Markoj garáž haraburdí No ,tak jsem si nalila,aby se mi lépe usínalo.... Ve 3 ráno mě vzbudil Sorbo,páč štěkal jako pominutý a klidná noc byla v ...... To mi to pěkně začalo...Chtěla bych mít povzbudivější náladu...
Jen to kulaté razítko mám v poho a dala jsem včera výborný oběd s kolegyní i Knihomola....

14.2.2008 08:00

molly napsal(a):
Holky já žádná sláva...Vedoucí mi včera dovolila odejít dřív,byly jsme na odpolední ve 3..No,tak jsem se potkala"s tím,cojelépezastřelit!" a měla jsem nervy na pochodu... A to tu byl na baráku večer ještě jednou a navozil Markoj garáž haraburdí No ,tak jsem si nalila,aby se mi lépe usínalo.... Ve 3 ráno mě vzbudil Sorbo,páč štěkal jako pominutý a klidná noc byla v ...... To mi to pěkně začalo...Chtěla bych mít povzbudivější náladu...
Jen to kulaté razítko mám v poho a dala jsem včera výborný oběd s kolegyní i Knihomola....

Zuzí a kdy se ti Mára vrátí:)))byhc teda bejt tebou pustila Molčí po celé zahradě, za brankou to máš pak jistý tam nikoho nepustí.... a můžeš být klidná

14.2.2008 08:04

klawdie napsal(a):
Zuzí a kdy se ti Mára vrátí:)))byhc teda bejt tebou pustila Molčí po celé zahradě, za brankou to máš pak jistý tam nikoho nepustí.... a můžeš být klidná

Klári,je to 3dny co je fuč :-( Si ještě počkám... Bohužel "ten,cojelépezastřelit!",tu má třetinové právo na dům a vlastně si tu může dělat co chce.... Kdybych měla moliny puštěnou všude,tak je schopný nechat otevřená vrata a pustit ji :-( Ach jo... Přesně toho jsem se bála,že Mára odjede a začnou problémy :-(
Holky,taky máte tak ošklivo??Ani to počasí se mnou nedrží....

14.2.2008 08:07

klawdie napsal(a):

Jojo, radost byla ale stále jsem byla ve střehu co kdyby...ale Evině musím říct aby mu naordinovala dietu...on je chuděra hned utahanej, a to jsem s ním dělala jen cca 20 min, chvíli na laně a pak ve volnosti...prostě nebude mít 24 hod přístup k senu a žádnej rohlíček a mrkvičku a chlebíček od návštěv...dostane koš na hubu aby nemohl futrovat
Zuzi, jak radí Klárka, taky bych paní bitbulici Molinatou pustila všude aby tě holka ochránila...lidi si rozmyslej tak vlést
Retro fotka, hádejte plemeno

14.2.2008 08:28

haisovad napsal(a):
Jojo, radost byla ale stále jsem byla ve střehu co kdyby...ale Evině musím říct aby mu naordinovala dietu...on je chuděra hned utahanej, a to jsem s ním dělala jen cca 20 min, chvíli na laně a pak ve volnosti...prostě nebude mít 24 hod přístup k senu a žádnej rohlíček a mrkvičku a chlebíček od návštěv...dostane koš na hubu aby nemohl futrovat
Zuzi, jak radí Klárka, taky bych paní bitbulici Molinatou pustila všude aby tě holka ochránila...lidi si rozmyslej tak vlést

Holky ahojte. Včera jsem nějak nestíhala v práci, ale sem tam jsem zběžně přečetla. Jo a Klári, střevo se chválí No a navíc jsem taky slepá, brýle mám malinké, ještě se základky, takže v nich koukám jen na telku, ale zrak se mi zhoršil, už nevidím ani spoluprocházející na chodníku , tak budu donucena taky něco vykutit,. Ale u mě budou bodovat asi čočky, ve spojení s jízdou na koni. Jinak brýlky se mi páčí, tak ysi pořídím, jako modní doplněk :-) V dnešní době je tolik typů, že lze dopasovat každému
Zuzi, nějak jsem asi vynechala kapitolu toho co lépe zastřelit? Napiš***

14.2.2008 08:29

lanika napsal(a):
Holky ahojte. Včera jsem nějak nestíhala v práci, ale sem tam jsem zběžně přečetla. Jo a Klári, střevo se chválí No a navíc jsem taky slepá, brýle mám malinké, ještě se základky, takže v nich koukám jen na telku, ale zrak se mi zhoršil, už nevidím ani spoluprocházející na chodníku , tak budu donucena taky něco vykutit,. Ale u mě budou bodovat asi čočky, ve spojení s jízdou na koni. Jinak brýlky se mi páčí, tak ysi pořídím, jako modní doplněk :-) V dnešní době je tolik typů, že lze dopasovat každému
Zuzi, nějak jsem asi vynechala kapitolu toho co lépe zastřelit? Napiš***

Zuziku a počasí je u nás taky hnus. Blééééééééééééééééé Dany, co je Gastonek zač? On se narodil tam u vás? To je ten od nedalekých sousedů???

14.2.2008 08:43

haisovad napsal(a):

Tedy Danny Podle krku a hrudníku frís...Ale ta hlava mi přijde hrubá... Nějaký welsh větší sekcše??

14.2.2008 08:44

lanika napsal(a):
Zuziku a počasí je u nás taky hnus. Blééééééééééééééééé Dany, co je Gastonek zač? On se narodil tam u vás? To je ten od nedalekých sousedů???

no taky jsem zvažovala čočky, pač mám mega uzký obličej a byl celkem problém nějaké vybrat, nakonec to vyhrali černobílé, ty pujdou ke všemu, ale na to abych nosila čočky fakt už nemá..ale chci si zakoupit sadu abych je právě mohla mít na parkurek...

14.2.2008 08:44

klawdie napsal(a):

Bré ráno vespolek. Venku je teda megahnusně, mlha jak mlíko a do toho mrholí.

14.2.2008 08:49

strelish napsal(a):
Bré ráno vespolek. Venku je teda megahnusně, mlha jak mlíko a do toho mrholí.

Leníku, Gaston je půl poník a půl čtčko (mamina Kely a tata Monty).
V Turnově je pod mrakem, zatačeno a vypadá to jako v šest večer, totál šero...buj ble
A Zuzíku, je to Frís...kamarádky hřebec

14.2.2008 08:51

haisovad napsal(a):
Leníku, Gaston je půl poník a půl čtčko (mamina Kely a tata Monty).
V Turnově je pod mrakem, zatačeno a vypadá to jako v šest večer, totál šero...buj ble
A Zuzíku, je to Frís...kamarádky hřebec

Tak dej ještě nějakou fotečku-neupravenou

14.2.2008 08:54

molly napsal(a):

Jdu na to...
bludný Holanďan

14.2.2008 08:56

haisovad napsal(a):
Jdu na to...
bludný Holanďan

kolik mu je???

14.2.2008 09:03

molly napsal(a):

dala jsi invertovat barvy, coooo???? ukaž originál....hej babice tak já v sobotu pojede zas na ples tentokrát na hasičskej a až do kostelce nad černými lesy, můj nej kámoš tam má bejvák tak bude akce...

14.2.2008 09:27

klawdie napsal(a):
dala jsi invertovat barvy, coooo???? ukaž originál....hej babice tak já v sobotu pojede zas na ples tentokrát na hasičskej a až do kostelce nad černými lesy, můj nej kámoš tam má bejvák tak bude akce...

Te´d mu je cca pět nebo šest...tak nějak...fešák fešnej boubelatej

14.2.2008 10:00

haisovad napsal(a):
Te´d mu je cca pět nebo šest...tak nějak...fešák fešnej boubelatej

Ženský co je s Vámi jste mrtvý..co vubec dnešní Valentýn...slavíte to?

sadzi saj

14.2.2008 10:01
sadzi saj

klawdie napsal(a):
Ženský co je s Vámi jste mrtvý..co vubec dnešní Valentýn...slavíte to?

Jasně

14.2.2008 10:13

sadzi saj napsal(a):
Jasně

TAkže jdete na večeři do kina, nebo jak? já jdu dnes s kámoškou na vínko, pač se s ním tento týden rozešel přítel a ten s kterým bych chtěla být já nemůže....

14.2.2008 10:20

klawdie napsal(a):
TAkže jdete na večeři do kina, nebo jak? já jdu dnes s kámoškou na vínko, pač se s ním tento týden rozešel přítel a ten s kterým bych chtěla být já nemůže....

My to neslavíme :-)

14.2.2008 10:35

klawdie napsal(a):

Čus, už jsem tu též.... mám dneska brutus zabržděnej internet, vopruz
Po dvanáctý hodině jedu do Prahy na vyhlašování nejlepších pracovníků , to zas bude akce.... já jedu jen jako divák a doufám, že tam bude něco fajnovýho k jídlu....
Kuk

sadzi saj

14.2.2008 10:41
sadzi saj

strelish napsal(a):
My to neslavíme :-)

No my jako slavení nějak extra ne, ale spíš si vzájemně vždycky připravíme nějaký překvapení pro radost a potěšení

14.2.2008 10:54

cheyenne napsal(a):
Čus, už jsem tu též.... mám dneska brutus zabržděnej internet, vopruz
Po dvanáctý hodině jedu do Prahy na vyhlašování nejlepších pracovníků , to zas bude akce.... já jedu jen jako divák a doufám, že tam bude něco fajnovýho k jídlu....
Kuk

Jsem tady, byla jsem na kafíčku s maminou...
Valentýna tak nějak né přehnaně...zajdem na véču, dáme doma vínko...kytička proběhne...
Ale dneska to nevyjde, máme od práce boxling...tak budeme koulet.
Kláry, co to má feňula na hlavě?

14.2.2008 10:56

sadzi saj napsal(a):
No my jako slavení nějak extra ne, ale spíš si vzájemně vždycky připravíme nějaký překvapení pro radost a potěšení

Ještě to upřesním teda - ignorujem to

sadzi saj

14.2.2008 10:57
sadzi saj

strelish napsal(a):
Ještě to upřesním teda - ignorujem to

14.2.2008 10:58

haisovad napsal(a):
Jsem tady, byla jsem na kafíčku s maminou...
Valentýna tak nějak né přehnaně...zajdem na véču, dáme doma vínko...kytička proběhne...
Ale dneska to nevyjde, máme od práce boxling...tak budeme koulet.
Kláry, co to má feňula na hlavě?

...chtěla jsem napsat bowling...

14.2.2008 11:03

haisovad napsal(a):
...chtěla jsem napsat bowling...

Kati trefný...
Danny to má nálepku,jsme takhle blbli na veřejnáku...Evice co autí už je OK?

Brambora chtěla taky...

14.2.2008 11:04

klawdie napsal(a):
Kati trefný...
Danny to má nálepku,jsme takhle blbli na veřejnáku...Evice co autí už je OK?

Brambora chtěla taky...

Valentýn..hmmm..zíívačka

14.2.2008 11:11

klawdie napsal(a):
Valentýn..hmmm..zíívačka

No, autí už asi brzo pošlu ze skály.... v půl jedný potřebuju vyjet do Prahy, tak jsme volali do servisu, že to auto fakt potřebujem a oni nám řekli, že bude až večer. Páč se trochu počůrávalo a praskla hadička někde uprostřed motoru, takže to hoši zas skoro celý rozebíraj takže dneska musíme zadřít maminy velký vůz . Takže budeme mít hotovou kontrolu po výměně a mělo by už šlapkat, ťukám na dřevo
U nás Valentýn asi nestihne proběhnout nějak zásadně, no, máme výlet (ve třech - se šéfovou ), naši jedou do Rakous, tak máme byteček sami pro sebe, tak nějaký vínko a romantika..... snad....

14.2.2008 11:13

cheyenne napsal(a):
No, autí už asi brzo pošlu ze skály.... v půl jedný potřebuju vyjet do Prahy, tak jsme volali do servisu, že to auto fakt potřebujem a oni nám řekli, že bude až večer. Páč se trochu počůrávalo a praskla hadička někde uprostřed motoru, takže to hoši zas skoro celý rozebíraj takže dneska musíme zadřít maminy velký vůz . Takže budeme mít hotovou kontrolu po výměně a mělo by už šlapkat, ťukám na dřevo
U nás Valentýn asi nestihne proběhnout nějak zásadně, no, máme výlet (ve třech - se šéfovou ), naši jedou do Rakous, tak máme byteček sami pro sebe, tak nějaký vínko a romantika..... snad....

Jééé Eviku, jedou do Rakous jo? Tak to je možná potkám

14.2.2008 11:14

cheyenne napsal(a):

Jsem si stáhla reklamu na Volvo "Dejte si cestu dokola", páč si na ní hrozně ujíždim a teď vymejšlim, jak z toho vyndat jen tu písničku, asi jí potřebuju do mobilu jako vyzvánění.... jsem nějak málo programově vybavená

14.2.2008 11:17

haisovad napsal(a):
Jééé Eviku, jedou do Rakous jo? Tak to je možná potkám

Danny, ani nevím, kam to jedou, ale už maj na stole připravený eura, loni byli kolem Valentýna ve Vídni, moc se jim tam líbilo, tak to asi zopáknou , do Vídně se chystám někdy kouknout na koníky, tak jim to trošku závidim
Zas jsem objevila fotky s frísákama, tak se tady směju

14.2.2008 11:24

cheyenne napsal(a):
Danny, ani nevím, kam to jedou, ale už maj na stole připravený eura, loni byli kolem Valentýna ve Vídni, moc se jim tam líbilo, tak to asi zopáknou , do Vídně se chystám někdy kouknout na koníky, tak jim to trošku závidim
Zas jsem objevila fotky s frísákama, tak se tady směju

Jsem si říkala co by dělali u nás v prdelce jménem Rakousy...
Já plánuju v květnu Holandsko...za kámoškou na frísáky a na rozkvetlé tuli tuli pány... Trávu vynechám

14.2.2008 11:27

cheyenne napsal(a):
Jsem si stáhla reklamu na Volvo "Dejte si cestu dokola", páč si na ní hrozně ujíždim a teď vymejšlim, jak z toho vyndat jen tu písničku, asi jí potřebuju do mobilu jako vyzvánění.... jsem nějak málo programově vybavená

hehe to je dneska srandy, vy tam máte Danny nějakou vísku Rakousy, jo?

Teda vy si s tím autem Evi užíváte, tak by ted mohlo dát na takový 2-3 roky pokoj, né?

kuk obludo...

14.2.2008 11:29

klawdie napsal(a):
hehe to je dneska srandy, vy tam máte Danny nějakou vísku Rakousy, jo?

Teda vy si s tím autem Evi užíváte, tak by ted mohlo dát na takový 2-3 roky pokoj, né?

kuk obludo...

JJ, mé bydliště se jmenuje Rakousy... Trvale přihnášených celých 80 obyvatel...to je co? Maxi vesnice, bez signálu, lišky nám dávají dobrou noc...

14.2.2008 11:37

haisovad napsal(a):
JJ, mé bydliště se jmenuje Rakousy... Trvale přihnášených celých 80 obyvatel...to je co? Maxi vesnice, bez signálu, lišky nám dávají dobrou noc...

Jé, to jsem brzda, bych měla líp číst
No, doufám, že autí už žádnou stávku nevyhlásí..... v létě nás ještě budou čekat nový pneu, doufám, že i s nějakejma hezkejma diskama.... a teď v nejbližší době si asi budu přát k narozeninám nový poklice, ten dobrák, co si je půjčil v noci rovnou z auta bez zeptání, nám je asi nevrátí
Kuk potřetí

14.2.2008 11:40

cheyenne napsal(a):
Jé, to jsem brzda, bych měla líp číst
No, doufám, že autí už žádnou stávku nevyhlásí..... v létě nás ještě budou čekat nový pneu, doufám, že i s nějakejma hezkejma diskama.... a teď v nejbližší době si asi budu přát k narozeninám nový poklice, ten dobrák, co si je půjčil v noci rovnou z auta bez zeptání, nám je asi nevrátí
Kuk potřetí

at to lukynovi není líto...

14.2.2008 11:43

klawdie napsal(a):
at to lukynovi není líto...

Jak chceš

14.2.2008 11:47

cheyenne napsal(a):
Jak chceš

no problemhele ty máš ty tančící z roudničky? bych si moc žádala je poslat na meil nebo dát nějaký odkaz jestli si je někde uložila...prosím prosím...jo a co morčíci bude nějaká rodina

14.2.2008 11:53

klawdie napsal(a):
no problemhele ty máš ty tančící z roudničky? bych si moc žádala je poslat na meil nebo dát nějaký odkaz jestli si je někde uložila...prosím prosím...jo a co morčíci bude nějaká rodina

Ty fotky z Roudničky nejlépe na CD, je jich mraky, dneska to stejně nestíhám, ale mám je v počítači .
Morčice se tváří těhotně, zítra jí chci zvážit, jestli přibírá, posledně měla 1.100g

14.2.2008 11:56

klawdie napsal(a):

Hehe, Klárka jako ropnej magnál Jujing
Evi, to je nějaká poloha z kámasutry nebo jak?

14.2.2008 11:59

haisovad napsal(a):

si piš máme doma malou naftařskou společnost

14.2.2008 12:02

haisovad napsal(a):

To je poloha z kamasutry jménem Koala , snažila jsem se vysvětlit, že je koala od protinožců

14.2.2008 12:05

cheyenne napsal(a):
To je poloha z kamasutry jménem Koala , snažila jsem se vysvětlit, že je koala od protinožců

nejlepší název polohy je stejně "Kráva" je to hustý...

14.2.2008 12:08

klawdie napsal(a):
nejlepší název polohy je stejně "Kráva" je to hustý...

Holky, víte, jak zhypnotizovat chlapa?
http://vili.us/hypno.html

14.2.2008 12:18

cheyenne napsal(a):
Holky, víte, jak zhypnotizovat chlapa?
http://vili.us/hypno.html

Mizim do tý Prahy, tak se mějte a čus zítra....

14.2.2008 12:19

cheyenne napsal(a):
Mizim do tý Prahy, tak se mějte a čus zítra....

Šťastnou cestu...

14.2.2008 13:34

haisovad napsal(a):
Šťastnou cestu...

Jste nějak usnuli po obídku, ne?

14.2.2008 13:40

haisovad napsal(a):
Jste nějak usnuli po obídku, ne?

my povídej bych spala....

14.2.2008 15:49

klawdie napsal(a):
my povídej bych spala....

Holky, já se klidím, jedeme na bowling...holky, mějte se moc pěkně a zasráno...Danny

14.2.2008 16:49

haisovad napsal(a):
Holky, já se klidím, jedeme na bowling...holky, mějte se moc pěkně a zasráno...Danny

Jen se hlásím že už jsem z firemního výjezdu zpět živá a zdravá

Přidejte reakci

Přidat smajlík