Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2008 13:59

Ahoj znáte někdo toho hřebce?? Měl by to být otec mého valáška, na internetu jsem našla jen jeho jméno v původech jiných koní ( a nspdsný jsko Oušor ale ve zdravoťáku mám Ousor... ale nejspíš je to onhaha)

pokud po něm máte koně nebo máta jeho fotku dejte prosím vědět dík

10.2.2008 18:26

red and white napsal(a):
Ahoj znáte někdo toho hřebce?? Měl by to být otec mého valáška, na internetu jsem našla jen jeho jméno v původech jiných koní ( a nspdsný jsko Oušor ale ve zdravoťáku mám Ousor... ale nejspíš je to onhaha)

tohle by měl bejt teda jeho synáček - moje mimi

10.2.2008 18:37

red and white napsal(a):

Ahoj nevím jslti to pomohu, ale tohle jméno mi leze jedině k huculovi, jestli ano tak znam další jeho potomky.

10.2.2008 20:33

denny trikolka napsal(a):
Ahoj nevím jslti to pomohu, ale tohle jméno mi leze jedině k huculovi, jestli ano tak znam další jeho potomky.

jj je to hucul máš nějaký fotečk prosím?? díky

10.2.2008 22:06

red and white napsal(a):
jj je to hucul máš nějaký fotečk prosím?? díky

Ahojky, no já jsem znala jednoho Oušora, plem. hřebce,hucul. Ale nevím, jestli myslíme toho samého...
Stál v Ivančicích u Brna, a pokud vím, tak už zemřel.

11.2.2008 15:59

veronika20 napsal(a):
Ahojky, no já jsem znala jednoho Oušora, plem. hřebce,hucul. Ale nevím, jestli myslíme toho samého...
Stál v Ivančicích u Brna, a pokud vím, tak už zemřel.

možné to je ono těch oušorů je podle www stranek více

Přidejte reakci

Přidat smajlík