Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2008 07:37

Ahojda děvčátka,
tak jaký jste měli víkend? Já jsem včera byla poprvé po zimě na tréninku...a také to podle toho vypadalo...ajajaj. Hanka mě pěkně cupovala, nohy nebudu cejtit ještě va týden...
Mám spoustu fotek

4.2.2008 07:39

haisovad napsal(a):
Ahojda děvčátka,
tak jaký jste měli víkend? Já jsem včera byla poprvé po zimě na tréninku...a také to podle toho vypadalo...ajajaj. Hanka mě pěkně cupovala, nohy nebudu cejtit ještě va týden...
Mám spoustu fotek

Ahojky Dany...Ukazuj fotky, ukazuj, jsem nedočkavá :-) a co Leoška? jak vám to šlo spolu?

4.2.2008 07:44

lanika napsal(a):
Ahojky Dany...Ukazuj fotky, ukazuj, jsem nedočkavá :-) a co Leoška? jak vám to šlo spolu?

hoj slunečka, tak já sjem vám zaplnila fotogralerii....:)takže ***:))
a jinak bylo úžasně, jsem fajně vylyžovaná, akorát mi teda asi umřou stehna, docela záhul...vyblbli jsme se luxxusně..jo a nejpovedenější včerejší foto jenom pro vás:)

4.2.2008 07:45

lanika napsal(a):

My si vyjížďkovali. Ale jinak nálada na houby, toho dementa jsem v pátek poslala do oněch míst a on si dovolil vlézt aj k nám domů a nechat mi tam za stěračem vzkaz, že prý čeká na usmiřující sms!

4.2.2008 07:45

lanika napsal(a):

Ahojda Leníku,
no ze začátku nervila jako prase, jelikož hnedka za jízdárnou byly koníci a ona musela makat...tak se vztekala ale nakonec jsme se dohodli
Byla to první hodina takže jsme jí moc nesepovali ale fakt mám nohy totál odrovnané...příště už se zaměříme více na přechody...a přestavování, vůbec mrška nechce být přistavěná dovnitř, furt mi cpe hlavu ven...a holení jí prostě neprotlaším...snad se to zlepší

4.2.2008 07:46

strelish napsal(a):
My si vyjížďkovali. Ale jinak nálada na houby, toho dementa jsem v pátek poslala do oněch míst a on si dovolil vlézt aj k nám domů a nechat mi tam za stěračem vzkaz, že prý čeká na usmiřující sms!

ty jo Kači, tak vidím, že to je kurevský urpuťák...kdybys potřebovala poradit, jak se ho zbavit, napiš maila..:))
btw u toho jsme málem umřela smíchy při každé jízdě..navíc s mou bujnou fantazií to ani jinak nejde...)

4.2.2008 07:47

haisovad napsal(a):
Ahojda Leníku,
no ze začátku nervila jako prase, jelikož hnedka za jízdárnou byly koníci a ona musela makat...tak se vztekala ale nakonec jsme se dohodli
Byla to první hodina takže jsme jí moc nesepovali ale fakt mám nohy totál odrovnané...příště už se zaměříme více na přechody...a přestavování, vůbec mrška nechce být přistavěná dovnitř, furt mi cpe hlavu ven...a holení jí prostě neprotlaším...snad se to zlepší

jo, chyběl tam text: nesouožte se svýma dětma na pomě..:))
Btw Danny, to je mazec, jak ta má krásně našlápnuto:)

4.2.2008 07:48

haisovad napsal(a):
Ahojda Leníku,

Hehe Jani, tak tuhle značku jsem na svahu ještě nepotkala... Dóst dobrá

4.2.2008 07:50

haisovad napsal(a):
Hehe Jani, tak tuhle značku jsem na svahu ještě nepotkala... Dóst dobrá

Kdepak máme ostatní pracantky? Že by makaly?
Ve clavu ještě to shromáždění není takové...ale je to mlaďoch, ještě k tomu s pytlem na zádech...že

4.2.2008 07:52

haisovad napsal(a):
Kdepak máme ostatní pracantky? Že by makaly?
Ve clavu ještě to shromáždění není takové...ale je to mlaďoch, ještě k tomu s pytlem na zádech...že

no, mně se teda pod sedlem ten tvůj ryzoid fest líbí..:)

4.2.2008 07:56

kukinatost napsal(a):

ÓÓÓ, děkujeme, pochvalu vyřídím.
Jo, máme novou dečku, od Míši, je luxusní, moc se mi líbí, prostě modrá je dobrá

4.2.2008 07:59

kukinatost napsal(a):

samý zrzoni co jste se rozjeli, krásné pokoukání
mě SAbulák o víkendu zlobil tak jsem na něj naštvaná, lečím bebí a má roupy a v sobotu sem udělala totál chybu že jsem mu chtěla namazat nohu ve výběhu on se mi vyškubl a už jsem ho nechytila, byla to děsná sranda(pro něj), tak ze mě měl dobrý den, no a včera si to pamatoval a opět ode mě odcházel, ale pak jsem využila situace chytila ho za ohlavku, pochopitelne chtěl prchnout a měl smolíka dobře jsem se čapla tak se mnou par metru poodběhl ale vzdal to, tak jsem ho vzala napást a popovídat si do kruhovky, měl štestí že nemuže litat lonžovala jsem jen v kroku a pak se konečně matlak rozhodl zas spolupracovat, sklonil hlavu a odpustili jsme si to...
Ale citlivka jedna šedivá to je děs....ještě v pátek jsem ho pouštěla na polootevřenou zahradu a nechala ho na volno pást...stahla jsem mu kukuřici, nemá práci tak aby mu to nelezlo na mozek, ale vaše fota baby jsou uchvatné tak hazejte hazejte at se mám na co koukati...

4.2.2008 08:05

klawdie napsal(a):
samý zrzoni co jste se rozjeli, krásné pokoukání
mě SAbulák o víkendu zlobil tak jsem na něj naštvaná, lečím bebí a má roupy a v sobotu sem udělala totál chybu že jsem mu chtěla namazat nohu ve výběhu on se mi vyškubl a už jsem ho nechytila, byla to děsná sranda(pro něj), tak ze mě měl dobrý den, no a včera si to pamatoval a opět ode mě odcházel, ale pak jsem využila situace chytila ho za ohlavku, pochopitelne chtěl prchnout a měl smolíka dobře jsem se čapla tak se mnou par metru poodběhl ale vzdal to, tak jsem ho vzala napást a popovídat si do kruhovky, měl štestí že nemuže litat lonžovala jsem jen v kroku a pak se konečně matlak rozhodl zas spolupracovat, sklonil hlavu a odpustili jsme si to...
Ale citlivka jedna šedivá to je děs....ještě v pátek jsem ho pouštěla na polootevřenou zahradu a nechala ho na volno pást...stahla jsem mu kukuřici, nemá práci tak aby mu to nelezlo na mozek, ale vaše fota baby jsou uchvatné tak hazejte hazejte at se mám na co koukati...

tož ještě něco na pokoukáníčko...on je ryzoň vcelku fotogenický..:)

4.2.2008 08:05

haisovad napsal(a):
Ahojda děvčátka,
Mám spoustu fotek

a keruška samozřejmě taky...:)

4.2.2008 08:07

haisovad napsal(a):
Ahojda děvčátka,
Mám spoustu fotek

a tady jsem já a mí chacharáci zbožňovaní...:)

4.2.2008 08:09

kukinatost napsal(a):
tož ještě něco na pokoukáníčko...on je ryzoň vcelku fotogenický..:)

V tomhle počasí se to fotí jedna báseň, přeji všem krásné dobré ráno..

4.2.2008 08:10

kukinatost napsal(a):
a tady jsem já a mí chacharáci zbožňovaní...:)

DAnísku čumím kam kobyla strčí nohu pod břicho, pěkně!

A dečka taky krásssnáááá...
Janičko a kdo to jel s tebou?

4.2.2008 08:12

klawdie napsal(a):
DAnísku čumím kam kobyla strčí nohu pod břicho, pěkně!

A dečka taky krásssnáááá...
Janičko a kdo to jel s tebou?

ale takový jeden...:)

4.2.2008 08:13

haisovad napsal(a):
Ahojda děvčátka,
Mám spoustu fotek

a tahle fotka z hor je nejhezčí...)

4.2.2008 08:21

haisovad napsal(a):
Ahojda děvčátka,
Mám spoustu fotek

Dobré ránko, už jsem tu taky
Fotečky pěkný, doufám, že se dneska bude opakovat včerejší počasí, tady bylo krásně....
Jinak víkend takovej jako normální, jedinou zvláštní událostí asi bylo, že jsme se pokoušeli do mámina auta nacpat megaskříň a málem se tam vešla no, nakonec jsem si odvezla aspoň jednu malou a včera jsme budovali paneláček pro morčáčky, dneska ho doděláme a holky se budou stěhovat.
Konečně jsem zase vztáhla foťák na černou potvůrku, tak tady je

4.2.2008 08:26

cheyenne napsal(a):
Dobré ránko, už jsem tu taky
Fotečky pěkný, doufám, že se dneska bude opakovat včerejší počasí, tady bylo krásně....
Jinak víkend takovej jako normální, jedinou zvláštní událostí asi bylo, že jsme se pokoušeli do mámina auta nacpat megaskříň a málem se tam vešla no, nakonec jsem si odvezla aspoň jednu malou a včera jsme budovali paneláček pro morčáčky, dneska ho doděláme a holky se budou stěhovat.
Konečně jsem zase vztáhla foťák na černou potvůrku, tak tady je

Jedna vcelku.... jen nesledujte pozadí, ohrada je dost šílená...

4.2.2008 08:27

cheyenne napsal(a):
Jedna vcelku.... jen nesledujte pozadí, ohrada je dost šílená...

Tak tady snad bude něco vidět.... no, nejvíc je na ní vidět, že máme před sebou ještě hodně práce...

4.2.2008 08:28

cheyenne napsal(a):
Tak tady snad bude něco vidět.... no, nejvíc je na ní vidět, že máme před sebou ještě hodně práce...

Pokusy o umění

4.2.2008 08:29

cheyenne napsal(a):
Pokusy o umění

Taky jsme si včera skočili s Hadříkem, ale fotky nic moc, v hale to fakt nemá cenu, už aby byl skokovej materiál venku....

4.2.2008 08:30

cheyenne napsal(a):
Taky jsme si včera skočili s Hadříkem, ale fotky nic moc, v hale to fakt nemá cenu, už aby byl skokovej materiál venku....

Halová simulace vodního příkopu

4.2.2008 08:30

cheyenne napsal(a):
Halová simulace vodního příkopu

A to je tak nějak skoro všechno

4.2.2008 08:34

cheyenne napsal(a):

Hezký Eviku koukám černá je pořád dost hubená, je přesně jak Grace, když ji k nám přivezli byla buřt, nic nedělala a pak se začalo makat a hups kila byla dole a nehoru ne a ne...krmíte ji nečím speciálním?

4.2.2008 08:35

cheyenne napsal(a):

Krásný krásný hadřík nezapoměl
Ta Ejza je jak Grace taky stále hubená jak lunt. pamatuju si když ji dovezli, to byl kus koňa, ale ona to dožene

4.2.2008 08:38

klawdie napsal(a):
Hezký Eviku koukám černá je pořád dost hubená, je přesně jak Grace, když ji k nám přivezli byla buřt, nic nedělala a pak se začalo makat a hups kila byla dole a nehoru ne a ne...krmíte ji nečím speciálním?

Jsem tu, musela jsem něco honem honem dodělat.
Mno Leuša když se zrovna soustředí tak jí to teda fakt šlape...ale když zrovna čumí jak lítaj koně ve výběhu tak šmatlá jako oslik...
Nejhorší je, že se učím já i ona...kdyby na sobě měla nějakého profíka, tak chodí úplně jinak...
Dubnové zkoušky jsem po včerejšku vzdala...ale pojedu se tam alespoň podívat...

4.2.2008 08:38

rocky napsal(a):
Ta Ejza je jak Grace taky stále hubená jak lunt. pamatuju si když ji dovezli, to byl kus koňa, ale ona to dožene

Slepý myje nádobí, pak veme do ruky struhadlo..Chvíli po něm jezdí prsatem a pak dodá: "Větší kravinu jsem dlouho nečetl"

4.2.2008 08:39

rocky napsal(a):

My tu postavu nějak moc neřešíme, pracuje, nabírá pomaličku svaly, ničím nedokrmujem, energie má dost a vet jí trochu prohlídnul a říkal, že je zdravá.
Vystavovat jí nikde nebudem, hubená není, jen prostě není moc osvalená....
Žebra se nehledají tak snadno

4.2.2008 08:40

rocky napsal(a):

hm jsem se ségrou trochu sešla

4.2.2008 08:40

cheyenne napsal(a):
My tu postavu nějak moc neřešíme, pracuje, nabírá pomaličku svaly, ničím nedokrmujem, energie má dost a vet jí trochu prohlídnul a říkal, že je zdravá.
Vystavovat jí nikde nebudem, hubená není, jen prostě není moc osvalená....
Žebra se nehledají tak snadno

To je plňaska Evíku? Si myslím, že je to takovej typ koňa...samá noha

sadzi saj

4.2.2008 08:42
sadzi saj

rocky napsal(a):

Ahoj holky,

Danny, moc Vám to s Leošou sekne, je to kus pěkné kobyly a nevěš hlavu, je lepší, to nelámat přes koleno, vždyť jsou ty zkoušky celý rok až do podzimu, tak se vyjezdíš a až si budeš jistá, vlítneš na to

Jinak Gasuli to moc sekne, s tou šmiklou hřívou Jani

4.2.2008 08:45

haisovad napsal(a):
To je plňaska Evíku? Si myslím, že je to takovej typ koňa...samá noha

Plňaska není, ale krve má dost, mamina byla A1/1, osvodovaná jako ČT , tatík je polokrevný Valát... ( http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=5114 ), takže kobyla je třičtvrtěkrevník
Má celkem silnou kostru, širokej hrudník, ale ty svaly nejsou žádná sláva, vždycky bude vypadat sportovněji

4.2.2008 08:45

sadzi saj napsal(a):
Ahoj holky,

Danny, moc Vám to s Leošou sekne, je to kus pěkné kobyly a nevěš hlavu, je lepší, to nelámat přes koleno, vždyť jsou ty zkoušky celý rok až do podzimu, tak se vyjezdíš a až si budeš jistá, vlítneš na to

Zdar paní...kam jste cestovali..?

Evi to nebylo nic zlého my jsme ji viděli když přijela k nám, ale to zas byl hroznej špekoun...tak je to velký rozdíl

4.2.2008 08:46

sadzi saj napsal(a):
Ahoj holky,

JJ Andy, uvrtala mě do toho kámoška...zajistila mi koně, kterej jde na překážky sám, kterej je 100%...ale já bych si to ráda udělala s Leuškou...počkám si, nikam nespěcháme. Letos se pokusíme jet jen na jeden veřejňáček, pokud se to povede a stačilo...holky, po té zimě jsem totál lenivec, jak člověk nepobízí při vyjížďce co krok ale spíše se jen veze tak na té jízdárně je to naprosto mazec...pózování pro fotografa cestou domů...

sadzi saj

4.2.2008 08:58
sadzi saj

klawdie napsal(a):
Zdar paní...kam jste cestovali..?

Evi to nebylo nic zlého my jsme ji viděli když přijela k nám, ale to zas byl hroznej špekoun...tak je to velký rozdíl

Na to soustředění

sadzi saj

4.2.2008 08:58
sadzi saj

haisovad napsal(a):
JJ Andy, uvrtala mě do toho kámoška...zajistila mi koně, kterej jde na překážky sám, kterej je 100%...ale já bych si to ráda udělala s Leuškou...počkám si, nikam nespěcháme. Letos se pokusíme jet jen na jeden veřejňáček, pokud se to povede a stačilo...holky, po té zimě jsem totál lenivec, jak člověk nepobízí při vyjížďce co krok ale spíše se jen veze tak na té jízdárně je to naprosto mazec...pózování pro fotografa cestou domů...

Tak držím palce

4.2.2008 09:20

sadzi saj napsal(a):
Tak držím palce

No Andrej a jak jste naložili, koukám lonžka...zlobila??? já z toho mám taky vítr, budem muset přivést vlek a trochu potrenovat nakladaní....

4.2.2008 09:47

klawdie napsal(a):
No Andrej a jak jste naložili, koukám lonžka...zlobila??? já z toho mám taky vítr, budem muset přivést vlek a trochu potrenovat nakladaní....

COPAK MAKÁTE?
KONEČNĚ PO PRÁCI A DOMA...

sadzi saj

4.2.2008 09:52
sadzi saj

klawdie napsal(a):

Ne ne, byla zlatíčko, až mě překvapila, protože mi ji přivezla bývalá majitelka, takže já ji nikdy ještě nenakládala a co jsem psala bývalé majitelce, tak mi říkala, že když ji kupovala ona, nakládní nic moc a nakonec jí dali hadr přes hlavu, aby do přepraváku vlezla, ale že když mi ji ona vezla, tak měli udělanou ze dvou lonží uličku, kterou procházela a naložili ji bez větších problémů. Nakládali jsme ještě jednu kobylu, ale té se tam nechtělo, tak jsme zkusili nejdřív nás a přepravce nakládá přes lonž, tak ji tam měl, ale já s ní k tomu přišla, nechala ji na to kouknout, očuchat a pak to pěkně vlezla, byla jsem překvapená, ale druhá kobyla tam nechtěla, takže jsme pak ještě vylézali, zda tam nevleze, když bude více prostoru, ale po 2 hod. snahy bohužel zůstali doma a my šli nakládat znova v půl šesté nás, to už byla skoro tma, tak se jí moc nechtělo, pač už nebylo světlo, tak to se mi zvedla jednou na zadní, ale pak tam v poho vlezla a domů taky bez nějakých větších problémů

4.2.2008 09:53

haisovad napsal(a):
COPAK MAKÁTE?
KONEČNĚ PO PRÁCI A DOMA...

Leuška má ten správný vyčítací výraz, kdyby mohla mluvit, tak nám řekne, jak jsi jí zmučila
Já mám jen zprávy, že Lenička maká, ale brzo snad na nás příjde juknout....
Hadřík je po práci přítulnej

sadzi saj

4.2.2008 09:55
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Ne ne, byla zlatíčko, až mě překvapila, protože mi ji přivezla bývalá majitelka, takže já ji nikdy ještě nenakládala a co jsem psala bývalé majitelce, tak mi říkala, že když ji kupovala ona, nakládní nic moc a nakonec jí dali hadr přes hlavu, aby do přepraváku vlezla, ale že když mi ji ona vezla, tak měli udělanou ze dvou lonží uličku, kterou procházela a naložili ji bez větších problémů. Nakládali jsme ještě jednu kobylu, ale té se tam nechtělo, tak jsme zkusili nejdřív nás a přepravce nakládá přes lonž, tak ji tam měl, ale já s ní k tomu přišla, nechala ji na to kouknout, očuchat a pak to pěkně vlezla, byla jsem překvapená, ale druhá kobyla tam nechtěla, takže jsme pak ještě vylézali, zda tam nevleze, když bude více prostoru, ale po 2 hod. snahy bohužel zůstali doma a my šli nakládat znova v půl šesté nás, to už byla skoro tma, tak se jí moc nechtělo, pač už nebylo světlo, tak to se mi zvedla jednou na zadní, ale pak tam v poho vlezla a domů taky bez nějakých větších problémů

4.2.2008 09:59

sadzi saj napsal(a):

no jo šikulky jste Andrej
Mě kobyla naštěstí nalejzat umí, ale musí se rychle zavřít jelikož pak hned couve zase ven No a erryka toho prostě chytnu za zadek a odnesu ho do vleku

4.2.2008 10:10

rocky napsal(a):
Mě kobyla naštěstí nalejzat umí, ale musí se rychle zavřít jelikož pak hned couve zase ven No a erryka toho prostě chytnu za zadek a odnesu ho do vleku

To Leuše když jela poprvé přepravákem tak v pohodě...a ze zkoušek jsme jí nemohly dostat, se jí tam normálně líbilo...ale nakonec jsme jí tam natlačili...každopádně mám slíbenej přepravník a budu jí na jízdárně učit do něj lést...aby nebyl nějakej šprajc...

4.2.2008 10:15

haisovad napsal(a):
To Leuše když jela poprvé přepravákem tak v pohodě...a ze zkoušek jsme jí nemohly dostat, se jí tam normálně líbilo...ale nakonec jsme jí tam natlačili...každopádně mám slíbenej přepravník a budu jí na jízdárně učit do něj lést...aby nebyl nějakej šprajc...

No a my zas potřebujem druhýho asistenta aby nám zvedal nožičky, jinak jsem ho zatím níjak lámat ne,musela, potřebuje čas na čumendu, jinak je super..

červenej Sahib

4.2.2008 10:16

haisovad napsal(a):
Ahojda děvčátka,
Mám spoustu fotek

Pohádka pro holky
Žila, byla v jedné zemi krásná, chytrá a emancipovaná princezna.
Když jednou seděla ve své nádherné zahradě na břehu potoka,
vyskočila zpotoka žába a řekla jí: "Jsem princ zakletý zlým čarodějem.
Stačil by jediný tvůj polibek, abych se znovu proměnil v pohledného, urostlého a elegantního muže. Pak se můžeme vzít a žít šťastně na tvém zámku s mou matkou.
Budeš mě moci milovat, připravovat moje jídlo, prát moje košile a
rodit moje děti. Budeme velmi šťastní."
Tentýž večer si princezna při vychutnávání lehce osmahnutých žabích stehýnek ve vinné omáčce pomyslela:
"Tos uhod, blbečku..."

4.2.2008 10:17

klawdie napsal(a):
No a my zas potřebujem druhýho asistenta aby nám zvedal nožičky, jinak jsem ho zatím níjak lámat ne,musela, potřebuje čas na čumendu, jinak je super..

červenej Sahib

Čau kočky, musím se vám pochlubit - už mám sedýlko

4.2.2008 10:18

cheyenne napsal(a):
Pohádka pro holky
Žila, byla v jedné zemi krásná, chytrá a emancipovaná princezna.
Když jednou seděla ve své nádherné zahradě na břehu potoka,
vyskočila zpotoka žába a řekla jí: "Jsem princ zakletý zlým čarodějem.
Stačil by jediný tvůj polibek, abych se znovu proměnil v pohledného, urostlého a elegantního muže. Pak se můžeme vzít a žít šťastně na tvém zámku s mou matkou.
Budeš mě moci milovat, připravovat moje jídlo, prát moje košile a
rodit moje děti. Budeme velmi šťastní."
Tentýž večer si princezna při vychutnávání lehce osmahnutých žabích stehýnek ve vinné omáčce pomyslela:
"Tos uhod, blbečku..."

Trefný....hele a shání te Evi ještě nějaký skříně, já jen jestli se vám mám poptat po ty velky co se valí u nás na chodbě, co s ní bude¨?

4.2.2008 10:20

klawdie napsal(a):
Trefný....hele a shání te Evi ještě nějaký skříně, já jen jestli se vám mám poptat po ty velky co se valí u nás na chodbě, co s ní bude¨?

Skříň máme, teď zrovna řešíme dopravu

sadzi saj

4.2.2008 10:21
sadzi saj

rocky napsal(a):

Jj, to si umím představit, kobylu kamarádky jsme nakládali 2 hod. a bez úspěchu a to tam asi 3x min. už vlezla, ale pokaždé začla hned couvat a bohužel tam vždy byla zadníma tak, že ještě stála na rampě, že se to nedalo zavřít.

4.2.2008 10:22

janulka napsal(a):
Čau kočky, musím se vám pochlubit - už mám sedýlko

TAkže Janička má Hauzr Nova, jak se sedí....

4.2.2008 10:23

haisovad napsal(a):
Ahojda děvčátka,
Mám spoustu fotek

Ahoj Holky...krásný fotečkyLeuša je kus no a Jani,Ty sis opravdu užívala Já snad taky něco pofotím,mám dnes volno.. No a v kufru auta 3sedla,co musím ozkoušet Bude Molinatá čumět,až budu přesedlávat chichi
Takže letím...Moc času není a zítra už valím zas do práce...
Čas spěchá jak splašená mrcha
Zatím čůůůůs...

4.2.2008 10:23

cheyenne napsal(a):
Skříň máme, teď zrovna řešíme dopravu

jé bych vám ráda pomohla, sice do fiestičky narvu kolo ale skřín ne e! , jesrli máte auto s koulí tak by vám třeba tatík vozík pujčil, at se ho Péta zeptá...

4.2.2008 10:25

molly napsal(a):
Ahoj Holky...krásný fotečkyLeuša je kus no a Jani,Ty sis opravdu užívala Já snad taky něco pofotím,mám dnes volno.. No a v kufru auta 3sedla,co musím ozkoušet Bude Molinatá čumět,až budu přesedlávat chichi
Takže letím...Moc času není a zítra už valím zas do práce...
Čas spěchá jak splašená mrcha
Zatím čůůůůs...

jééé Zuzíku tak přeci! a copak máš za sedýlka, nezapomen dokumentovat, to mě moc zajímá....

4.2.2008 10:32

klawdie napsal(a):
jééé Zuzíku tak přeci! a copak máš za sedýlka, nezapomen dokumentovat, to mě moc zajímá....

JJ Zuzíku, foť...a dokumentuj o sto šest...jaká máš na zkoušku sedla?
Holky, kdyby se mi chtělo dělat jako se mi nechce...sakra to bych udělala práce

4.2.2008 10:34

klawdie napsal(a):
TAkže Janička má Hauzr Nova, jak se sedí....

Jj, moc dobře se sedí Děkuju za radu

4.2.2008 12:08

haisovad napsal(a):
JJ Zuzíku, foť...a dokumentuj o sto šest...jaká máš na zkoušku sedla?
Holky, kdyby se mi chtělo dělat jako se mi nechce...sakra to bych udělala práce

ŽENY NĚJAKO ASI HAJÁME BO CO...

4.2.2008 12:12

rocky napsal(a):
ŽENY NĚJAKO ASI HAJÁME BO CO...

Já jsem před chvíli dorazila z obídku, dala jsem si smažák...a jak si psala Péťo, jsem připravená k zalehnutí...bééé, a bude porada, se z toho picnu...nemám rád porady...

4.2.2008 12:26

haisovad napsal(a):
Já jsem před chvíli dorazila z obídku, dala jsem si smažák...a jak si psala Péťo, jsem připravená k zalehnutí...bééé, a bude porada, se z toho picnu...nemám rád porady...

fuj ty taky nesnáším,jelikož to může být sebevíc zajímavější ale já stejně usnu-hihi
Já měla k obědu palačinky s malinovým pudinkem!!
Hele je pro vás taky tak neobvyklé dělat palačinky s pudinkem, tady na mě všici čučej že to nikdy neviděli

4.2.2008 12:38

rocky napsal(a):
fuj ty taky nesnáším,jelikož to může být sebevíc zajímavější ale já stejně usnu-hihi
Hele je pro vás taky tak neobvyklé dělat palačinky s pudinkem, tady na mě všici čučej že to nikdy neviděli

No teda, to jě nějakej hradeckej recept? Ale musí to být dobrý...
Já dělám palačinky (bez cukru) se špenátem - recept tchýně...
Vám ukážu co ta rezavka rezavá dělala z hlavou

4.2.2008 12:39

rocky napsal(a):

Holky já se pujdu pustit do řízečku...a copak je s tou lenuškou a Lucík se tu taky neukázal...
Tady jedny betonový záda

4.2.2008 12:42

klawdie napsal(a):
Holky já se pujdu pustit do řízečku...a copak je s tou lenuškou a Lucík se tu taky neukázal...
Tady jedny betonový záda

Holky línaj vám už koňouchové? Já už jsem měla včera plnou hubu chlupů...slečinka už shazuje zimní kožuch...

4.2.2008 12:52

haisovad napsal(a):
Holky línaj vám už koňouchové? Já už jsem měla včera plnou hubu chlupů...slečinka už shazuje zimní kožuch...

jo jo včera začal...dost dobrý, už se těším až to shodí... a taky ten pupek...

4.2.2008 12:57

klawdie napsal(a):
jo jo včera začal...dost dobrý, už se těším až to shodí... a taky ten pupek...

Hele to dělaj taky ty chlupy...zvětšujou pupky
Kuku

4.2.2008 13:01

haisovad napsal(a):
Hele to dělaj taky ty chlupy...zvětšujou pupky
Kuku

My už taky línáme na straně břicha máme mega dlouhé chlupyska.už ať je to dole nebo ji oholim

4.2.2008 13:03

rocky napsal(a):
My už taky línáme na straně břicha máme mega dlouhé chlupyska.už ať je to dole nebo ji oholim

Depilace je lepší.... roste to pomaleji

4.2.2008 13:48

haisovad napsal(a):
Ahojda děvčátka,
Mám spoustu fotek

babky,kde jste kdo

4.2.2008 13:50

molly napsal(a):
babky,kde jste kdo

tož tady jen není s kým komunikovat...

4.2.2008 13:52

klawdie napsal(a):

stavovala jsem se u "sestřičky" ve stáji... Moje malé "L" má ve stáji takovou krasavici

4.2.2008 13:53

klawdie napsal(a):

4.2.2008 13:53

molly napsal(a):
stavovala jsem se u "sestřičky" ve stáji... Moje malé "L" má ve stáji takovou krasavici

Páni to je fešanda

a já tady mám jednoho chlapáka...

4.2.2008 14:02

haisovad napsal(a):
Ahojda děvčátka,
Mám spoustu fotek

první...

4.2.2008 14:07

molly napsal(a):
a třetí...

A pro které jsi se rozhodla? mě by se llibila jednička koukám samy skočky, né?

4.2.2008 14:09

haisovad napsal(a):
Ahojda děvčátka,
Mám spoustu fotek

Teda tež kukám na ty los sedlos...já zas prostě dřu jak kůň..
Jinak Zuzajdi, to jsou fakt samé skočky, to nevím, jestli bych já mohla jít do takového placatého polštáře, já spíš ty univerzály...v čem se tobě nejlíp sedí a co nejlíp sedí Molinaté?

4.2.2008 14:12

kukinatost napsal(a):
Jinak Zuzajdi, to jsou fakt samé skočky, to nevím, jestli bych já mohla jít do takového placatého polštáře, já spíš ty univerzály...v čem se tobě nejlíp sedí a co nejlíp sedí Molinaté?

btw ta černá věc mě fakt rajcuje...:)
Jo a my už tež línáme, včera jsem to měla v nose, v hubě, no všude...halvně teda ty hedvábné chlupy mojí již už opět hnědnoucí černé věci...

4.2.2008 14:12

kukinatost napsal(a):

chci trošku luxusu pro svou zadnici Zatím (můj první dojem a pocit),že nejlépe to třetí

4.2.2008 14:17

kukinatost napsal(a):

Teda Zuzí, to je úžasná kobuše...no frís no...libí se mi, jako asi každému.
Mno ty jsi asi zvyklá ja skočky...jsou dost podobný dostihovejm placiškám... já byhc z toho asi vypadla...

4.2.2008 14:19

haisovad napsal(a):
Mno ty jsi asi zvyklá ja skočky...jsou dost podobný dostihovejm placiškám... já byhc z toho asi vypadla...

Ta trojka je nafocená jinak, ale to ji také sedí dobře ta dvojka má zbytečně vysokou opřední rozcochu, né? Jinak ta trojka je stubben?

haisovad napsal(a):

Mě by asi vyhovovalo to druhé...vypadá dobře i na molinaté...
heh, nevím které fotky jsem sem už plácla a které ne

haisovad napsal(a):

mrzí mne,že nemám možnost jít si v tom skočit! Ale jinak fakt prima!!! Jen ten nejsvětljší-kiefer,je trochu tvrdej... Zítra už jsem zas v práci a tady vše kolem totál podmočené...

4.2.2008 14:21

molly napsal(a):
mrzí mne,že nemám možnost jít si v tom skočit! Ale jinak fakt prima!!! Jen ten nejsvětljší-kiefer,je trochu tvrdej... Zítra už jsem zas v práci a tady vše kolem totál podmočené...

Hele která je ta europa? To je ta drojka?

4.2.2008 14:22

haisovad napsal(a):
Hele která je ta europa? To je ta drojka?

jj 2-nejsvětlejší...

4.2.2008 14:23

molly napsal(a):

no, mi tež přišlo to druhé s tou přední rozsochou nějak moc do vrchu...to první mi přijde jenom takhle z fotky, že sedí docela good, ale je pdostatně rozdíl to vidět a osahat "live"...no, ty musíš vědtě nejlíp, co bude pro molinaté hřbet a tvou dupu nejlepší...:) tož držím palce, ať vybereš a nepřebereš..:)

molly napsal(a):
jj 2-nejsvětlejší...

Co je to za komoru? Kolik za něj chtějí?
Tak doněho bych šla...

haisovad napsal(a):
Ahojda děvčátka,
Mám spoustu fotek

Ten můj "favorit" je anglic. model

4.2.2008 14:25

molly napsal(a):

to je ta trojka co je to teda za sedlo Zuzule?

4.2.2008 14:26

klawdie napsal(a):
to je ta trojka co je to teda za sedlo Zuzule?

Klári trojka...Já si až pak všimla,že jsem ji nevyfotila s podsedlovkou z boku

4.2.2008 14:33

molly napsal(a):

To je nějakej stubben ne? Na mě moc plochý sedla...kontaktní
Hele teď jste mě dostaly...myslíte, že má Leuša také přední rozsochu hodně vysoko?

4.2.2008 14:35

haisovad napsal(a):
To je nějakej stubben ne? Na mě moc plochý sedla...kontaktní
Hele teď jste mě dostaly...myslíte, že má Leuša také přední rozsochu hodně vysoko?

Vypadá to v poho... Ten kieffer je spešl

4.2.2008 14:39

molly napsal(a):
Vypadá to v poho... Ten kieffer je spešl

Víš co jde o to kde se sedí u molinaté si myslím že by tě to v tom kiefru hazelo hodně dozadu...

4.2.2008 14:44

klawdie napsal(a):
Víš co jde o to kde se sedí u molinaté si myslím že by tě to v tom kiefru hazelo hodně dozadu...

To máš danny to sedlo z H4Y? jak se jedzí? já bych řekl že u vás je to ok,ale lepší by bylo foto z profilu...

4.2.2008 14:46

klawdie napsal(a):
To máš danny to sedlo z H4Y? jak se jedzí? já bych řekl že u vás je to ok,ale lepší by bylo foto z profilu...

Teda a čumím na tu dečku a fakt hodně good...

4.2.2008 14:50

klawdie napsal(a):

Zuzi sedýlka parádní Ale já bych si k tomu musela nechat svýho Hauzra jelikož se v těhle kontaktech vůbec nedá dělat drezůrka, ale zas ty seš zvyklá na dostihácký takže v tom problém mít nebudeš:) Jsou ale parádní

4.2.2008 14:52

haisovad napsal(a):
Ahojda děvčátka,
Mám spoustu fotek

no vymýšlím,jak a kde si v tom skočit...Mít na dvorku vlek,nevidím problém..Ale takhle A taky nemusím kupovat ,vždyť sedel ještě bude Jdu se věnovat úklidu,páč to tu vypadá jak po atomovce...Vstávala jsem v 6 ráno(po celém víkendu v práci) a tak se musím udržovat v pohybu,nebo usnu a padnu za vlast ...
Takže dál zkoumejte a pište názory

4.2.2008 15:14

rocky napsal(a):
Zuzi sedýlka parádní Ale já bych si k tomu musela nechat svýho Hauzra jelikož se v těhle kontaktech vůbec nedá dělat drezůrka, ale zas ty seš zvyklá na dostihácký takže v tom problém mít nebudeš:) Jsou ale parádní

Kláry, to je ten Jupiterák...

4.2.2008 15:17

haisovad napsal(a):
Kláry, to je ten Jupiterák...

Ty vole kecáš z tohohle uhlu vypadá že má delší bočnice, hehe telátko jalové, teda ale vypadá suprově!

4.2.2008 15:21

molly napsal(a):
no vymýšlím,jak a kde si v tom skočit...Mít na dvorku vlek,nevidím problém..Ale takhle A taky nemusím kupovat ,vždyť sedel ještě bude Jdu se věnovat úklidu,páč to tu vypadá jak po atomovce...Vstávala jsem v 6 ráno(po celém víkendu v práci) a tak se musím udržovat v pohybu,nebo usnu a padnu za vlast ...
Takže dál zkoumejte a pište názory

No tady mám jeden obrázek ale už je to po ježdění a má povolenej podbřišák...tak sedlo trochu sjelo...všimněte si luxusního břucha...

4.2.2008 15:22

haisovad napsal(a):
No tady mám jeden obrázek ale už je to po ježdění a má povolenej podbřišák...tak sedlo trochu sjelo...všimněte si luxusního břucha...

fíha to je břucháček
Tak pa holky jdu za bílou

4.2.2008 15:54

rocky napsal(a):
fíha to je břucháček
Tak pa holky jdu za bílou

No tak lidičky, chvítál k domovu...musím doma vykydat...přes víkend jsem doma téměř nebyla...jen se vysprchovat a vyspat tak to tam podle toho také vypadaá...tak papa Danny

4.2.2008 17:28

haisovad napsal(a):
Ahojda děvčátka,
Mám spoustu fotek

Tak mám naočkováno,kobyla machrovala a vet zůstal celý

4.2.2008 17:35

molly napsal(a):

No mi nemluv já musím dneska odčervit a naša kobyla s ní to je boj - u bývalé majitelky párkrát dostala sedativa v pastě a tak ji odčervit ??? Boj tak na půl hodiny a pár roztržených ohlávek jme taky už měly a tak jí vždycky ošidím má pastu v rohlíku

4.2.2008 17:41

molly napsal(a):

odčervovací pastu tu mám na večer nachystanou taky Ale to bude ta jednodušší část dne

4.2.2008 18:00

molly napsal(a):
odčervovací pastu tu mám na večer nachystanou taky Ale to bude ta jednodušší část dne

Já jim ji dávám do trochy žrádla a ještě kyblík i vylížou. Bych to mohla ohrát se s nima prát

4.2.2008 18:53

strelish napsal(a):
Já jim ji dávám do trochy žrádla a ještě kyblík i vylížou. Bych to mohla ohrát se s nima prát

No Luis s tím problém nemá - ten to "vysaje" z té tuby - nejraději by si to dal i za ostatní koně - chutná mu to .
No já se s ní neperu prostě po kouskách naplním tvrdej rohlík pastou jak říkám - pasta v rohlíku

4.2.2008 18:54

molly napsal(a):

Jo a Molly ty očkuješ a odčervuješ ve stejný den ??? To se přece nemá ne ??

4.2.2008 19:29

memmory napsal(a):
No Luis s tím problém nemá - ten to "vysaje" z té tuby - nejraději by si to dal i za ostatní koně - chutná mu to .
No já se s ní neperu prostě po kouskách naplním tvrdej rohlík pastou jak říkám - pasta v rohlíku

S Telminem jsem problém neměla, ale Noromectin nebo Equimax ty už jim tolik nejely. A aby mi vyplivali drahej Equimax, tak po tom fakt netoužím

4.2.2008 19:34

strelish napsal(a):
S Telminem jsem problém neměla, ale Noromectin nebo Equimax ty už jim tolik nejely. A aby mi vyplivali drahej Equimax, tak po tom fakt netoužím

No ona ale Melody ten rohlík s tím sní a nevyplive ani kousek , na jabko se to nenalepí a jak to má v krmení tak si k tomu čuchne a nežere - je to potvora . No dneska to ale už neudělám už jsme byla ve stáji rožnu a nic kkoně jsou někde na pastvě . Tak to nechám na zítra

Přidejte reakci

Přidat smajlík