jurasek
napsal(a):
Ahojky nedávno jsme tu řešili školu Lanškroun byli jsme se tam podívat a zároven v Hořicích .V Hořicích se dceři moc líbilo a koníka tam ustájí taky ,však si přes icq píšeš se Simishkem tak se ji můžeš optat,možná bysto měla i blíže
Kdyby jste chtěli nějaké info, tak jsem zemědělku v Hořicích dělala
jurasek
napsal(a):
Ahojky nedávno jsme tu řešili školu Lanškroun byli jsme se tam podívat a zároven v Hořicích .V Hořicích se dceři moc líbilo a koníka tam ustájí taky ,však si přes icq píšeš se Simishkem tak se ji můžeš optat,možná bysto měla i blíže
ahojda, děkuju, vím to...Jenže já jsem už ve třetáku na stavebce a chtěla jsem jít na dva roky někam na střední ke koním. Psala jsem do Hořic, což je bližší a i trochu lepší škola, co jsem se z vyprávění doslechla...Jenže v Hořicích mi řekli, že je jediná možnost a to nastoupit do prváku a absolvovat 4 roky střední školy, což mě připadá naprosto zbytečný.
Díky lidem, se kterými jsem si psala ohledně školy v Lanškrouně, jsem se rozhodla, že ani tam nepůjdu, neslyšela jsem na to snad jediný dobrý slovo a že jsem se ptala, kde to jen šlo. Rozhodla jsem se, že si prostě udělám na stavebce maturu, tak jak jsem chtěla..pak tady ještě strávím léto a odfrčím na rok někam do zahraničí, snad ke koním..když ne ke koním, tak na jakoukoli práci, hlavně, abych se naučila dobře mluvit a měla nějaký zkušenosti..pak si udělám vejšku..snad