Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.1.2008 18:39

Tak takto nějak vypadaj ohrady u nás momentálně teda tahle fotka je z minulýho roku ale ja jeste nestahla fotky z fotaku tak davam starsi sem lina dojit o obyvaku

A co u vás?? ale porad lepsi nez kdyby to zmrzlo..

No a samozdrejmne moje prasatka si v tom libujou, kdyz se vyvalej a to bahno na nich uschne.. to pak vypadaj jak keramický jakou maj na sobě vrstvu...

29.1.2008 19:28

red and white napsal(a):
Tak takto nějak vypadaj ohrady u nás momentálně teda tahle fotka je z minulýho roku ale ja jeste nestahla fotky z fotaku tak davam starsi sem lina dojit o obyvaku

No a samozdrejmne moje prasatka si v tom libujou, kdyz se vyvalej a to bahno na nich uschne.. to pak vypadaj jak keramický jakou maj na sobě vrstvu...

Máme také všude bahno. KOukám, že vy to máte jen na kousíčku, ale my máme celou ohradu. Naštěstí se koníci neválí. Vlastně včera se vyváleli letos poprvé. Ale nesmím to zakřiknout.Já se snad těším, až to trochu umrzne, jestli vůbec.
Asi každý bychom chtěli něco jiného, že?

29.1.2008 19:37

marketka napsal(a):
Máme také všude bahno. KOukám, že vy to máte jen na kousíčku, ale my máme celou ohradu. Naštěstí se koníci neválí. Vlastně včera se vyváleli letos poprvé. Ale nesmím to zakřiknout.Já se snad těším, až to trochu umrzne, jestli vůbec.
Asi každý bychom chtěli něco jiného, že?

no to víš bylo to rozbahněný tam kde bylo seno těť jsme dočasně jinde, než si koníky odvezu domů do vlastního...

29.1.2008 20:13

red and white napsal(a):

U nás to není o moc lepší. Zde je názorná ukázka kažodenní důkladné práce našeho polohucula

29.1.2008 20:17

evka napsal(a):
U nás to není o moc lepší. Zde je názorná ukázka kažodenní důkladné práce našeho polohucula

tak to my jsme natom podobně

29.1.2008 20:47

causinka2 napsal(a):
tak to my jsme natom podobně

dája : Týýýýýý jo a já si myslela , že mám největší prase
Jinak zítra vám vyfotím jaké máme bahno mi ju ??

29.1.2008 21:09

memmory napsal(a):

Hlásím se k bahňákům - u nás to není o nic lepší, špíš naopak

29.1.2008 21:13

janda napsal(a):
Hlásím se k bahňákům - u nás to není o nic lepší, špíš naopak

Prasata kam se podíváš

29.1.2008 21:15

memmory napsal(a):

nn nemáš,to mám jánejlepší je,jak se s tím mým druhým valachem doplnujou.tenhle naprosto zabahněnej a ten druhej naprosto čistej

29.1.2008 21:32

Adél co my víme,třeba přes nějaké chrochtátkojsem tu tvoji kobušu ale špinavou ještě neviděla,tak se pochlub,at v tom nejsem sama

29.1.2008 21:42

tak tu to moc vidět nejde,hold barva dělá hodně.

31.1.2008 17:23

Tady je to slýbené bahno
Bahno jak daleko vidíš

zvířátková

31.1.2008 17:40
zvířátková

memmory napsal(a):
Tady je to slýbené bahno
Bahno jak daleko vidíš

Tak my taky máme výběh plný bahna, všechno podupou a pak se vesele denně válejí. Přijde mi, jak kdyby se předháněli, kdo bude špinavější. Ale kupodivu vždycky vede to moje malé prasátko. Ten se válí tak kvalitně, že mu člověk nenajde ani chloupek v uchu čistý. Z 99% je vždycky kompletně obalený, od konečků ocasu až po čumák. Přímo se v tom vyžívá. Taky je moc špinavé nefotim, takže tady mám jenom nějakou starší (což je vcelku slabota, jelikož tady už líná, v současné době je to jedna blátivá koule)

zvířátková

31.1.2008 17:42
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Tak my taky máme výběh plný bahna, všechno podupou a pak se vesele denně válejí. Přijde mi, jak kdyby se předháněli, kdo bude špinavější. Ale kupodivu vždycky vede to moje malé prasátko. Ten se válí tak kvalitně, že mu člověk nenajde ani chloupek v uchu čistý. Z 99% je vždycky kompletně obalený, od konečků ocasu až po čumák. Přímo se v tom vyžívá. Taky je moc špinavé nefotim, takže tady mám jenom nějakou starší (což je vcelku slabota, jelikož tady už líná, v současné době je to jedna blátivá koule)

samozřejmě že on za to nemůže

31.1.2008 17:44

zvířátková napsal(a):
samozřejmě že on za to nemůže

Jj to znám viděl sedlo a tak si lehl do pěkně zabahněné kaluže

31.1.2008 17:45

memmory napsal(a):
Jj to znám viděl sedlo a tak si lehl do pěkně zabahněné kaluže

u nás bahno bilo,ale už není je tady sních máme tady cca 5cm sněhu.

3.2.2008 16:54

red and white napsal(a):

Maskování je důležité

4.2.2008 11:35

stieberova napsal(a):
Maskování je důležité

Hehe no u nás je to každoroční....

4.2.2008 11:35

klawdie napsal(a):
Hehe no u nás je to každoroční....

a zadeček

4.2.2008 11:38

klawdie napsal(a):
a zadeček