Tak takto nějak vypadaj ohrady u nás momentálně
teda tahle fotka je z minulýho roku ale ja jeste nestahla fotky z fotaku tak davam starsi
sem lina dojit o obyvaku
A co u vás?? ale porad lepsi nez kdyby to zmrzlo..
No a samozdrejmne moje prasatka si v tom libujou, kdyz se vyvalej a to bahno na nich uschne.. to pak vypadaj jak keramický jakou maj na sobě vrstvu...
red and white
napsal(a):
teda tahle fotka je z minulýho roku ale ja jeste nestahla fotky z fotaku tak davam starsi
sem lina dojit o obyvaku
No a samozdrejmne moje prasatka si v tom libujou, kdyz se vyvalej a to bahno na nich uschne.. to pak vypadaj jak keramický jakou maj na sobě vrstvu...
Máme také všude bahno. KOukám, že vy to máte jen na kousíčku, ale my máme celou ohradu. Naštěstí se koníci neválí. Vlastně včera se vyváleli letos poprvé. Ale nesmím to zakřiknout.Já se snad těším, až to trochu umrzne, jestli vůbec.
Asi každý bychom chtěli něco jiného, že?
marketka
napsal(a):
Máme také všude bahno. KOukám, že vy to máte jen na kousíčku, ale my máme celou ohradu. Naštěstí se koníci neválí. Vlastně včera se vyváleli letos poprvé. Ale nesmím to zakřiknout.Já se snad těším, až to trochu umrzne, jestli vůbec.
Asi každý bychom chtěli něco jiného, že?
no to víš bylo to rozbahněný tam kde bylo seno
těť jsme dočasně jinde, než si koníky odvezu domů do vlastního...
red and white
napsal(a):
sem lina dojit o obyvaku
U nás to není o moc lepší. Zde je názorná ukázka kažodenní důkladné práce našeho polohucula
evka
napsal(a):
U nás to není o moc lepší. Zde je názorná ukázka kažodenní důkladné práce našeho polohucula
tak to my jsme natom podobně
memmory
napsal(a):
dája : Týýýýýý jo a já si myslela , že mám největší prase ![]()
![]()
Jinak zítra vám vyfotím jaké máme bahno mi ju ??
Hlásím se k bahňákům - u nás to není o nic lepší, špíš naopak
janda
napsal(a):
Hlásím se k bahňákům - u nás to není o nic lepší, špíš naopak
Prasata kam se podíváš
zvířátková
memmory
napsal(a):
Tady je to slýbené bahno
Bahno jak daleko vidíš
Tak my taky máme výběh plný bahna, všechno podupou a pak se vesele denně válejí. Přijde mi, jak kdyby se předháněli, kdo bude špinavější. Ale kupodivu vždycky vede to moje malé prasátko. Ten se válí tak kvalitně, že mu člověk nenajde ani chloupek v uchu čistý. Z 99% je vždycky kompletně obalený, od konečků ocasu až po čumák. Přímo se v tom vyžívá. Taky je moc špinavé nefotim, takže tady mám jenom nějakou starší (což je vcelku slabota, jelikož tady už líná, v současné době je to jedna blátivá koule)
zvířátková
zvířátková
napsal(a):
Tak my taky máme výběh plný bahna, všechno podupou a pak se vesele denně válejí. Přijde mi, jak kdyby se předháněli, kdo bude špinavější. Ale kupodivu vždycky vede to moje malé prasátko. Ten se válí tak kvalitně, že mu člověk nenajde ani chloupek v uchu čistý. Z 99% je vždycky kompletně obalený, od konečků ocasu až po čumák. Přímo se v tom vyžívá. Taky je moc špinavé nefotim, takže tady mám jenom nějakou starší (což je vcelku slabota, jelikož tady už líná, v současné době je to jedna blátivá koule)
samozřejmě že on za to nemůže
red and white
napsal(a):
sem lina dojit o obyvaku
Maskování je důležité
stieberova
napsal(a):
Maskování je důležité
Hehe no u nás je to každoroční....