zvířátková
zvířátková
napsal(a):
ha..už...no super...jsem zrovna psala, ať se založí nové
rozkošní, co?
zvířátková
zvířátková
napsal(a):
No vcelku tam šlo o to, že si koupili tohodle 10-ti letého hřebečka a vezli si ho domů, po cestě se splašil, vyskočil, půl hodiny ho naháněli po dálnici, až ho nahnali do nějaké vilové čtvrti či kam. Veterináři mu ošetřili ty rány, jak psala Lucky. 4 hodiny ho lákali do toho přívěsu, na žrádlo, zakrývali hlavu, ale nechtěl (ani se mu nedivim), takže to po čase vzdali a pozvali veta, který ho polouspal, takže ho pak do toho přepravníku všichni dotlačili.
zvířátková
zvířátková
napsal(a):
No vcelku tam šlo o to, že si koupili tohodle 10-ti letého hřebečka a vezli si ho domů, po cestě se splašil, vyskočil, půl hodiny ho naháněli po dálnici, až ho nahnali do nějaké vilové čtvrti či kam. Veterináři mu ošetřili ty rány, jak psala Lucky. 4 hodiny ho lákali do toho přívěsu, na žrádlo, zakrývali hlavu, ale nechtěl (ani se mu nedivim), takže to po čase vzdali a pozvali veta, který ho polouspal, takže ho pak do toho přepravníku všichni dotlačili.
No jo, krásní. Co asi tak dělá doma ten můj ušák :-( .....
zvířátková
napsal(a):
Tak to je hustý ... díky za infa
Kvávíci super ...
Snad je Bobo ok ...
Chuděra, že na to pořád trpí ...
U nás mají proti téhle nemoci granule ...
Prý to má pomáhat ...
Jiné nemají, tak je kupuju ... je tam i vojtěška atd ...
Ale má je rád ... Třeba by jí to pomohlo ?
Jsou to nějaké obyč, ale jednou mi právě prodavačka říkala, že je to i na tohle ... !
zvířátková
blanche
napsal(a):
Tak to je hustý ... díky za infa
Kvávíci super ...
Snad je Bobo ok ...
Chuděra, že na to pořád trpí ...
U nás mají proti téhle nemoci granule ...
Prý to má pomáhat ...
Jiné nemají, tak je kupuju ... je tam i vojtěška atd ...
Ale má je rád ... Třeba by jí to pomohlo ?
Jsou to nějaké obyč, ale jednou mi právě prodavačka říkala, že je to i na tohle ... !
Tak o takových jsem nic neslyšela. Já mám dva léky - práškovej a tekutej, oba do vody, ale to už je chemie a vím, že by se to prý nemělo moc dávat, jelikož se kazí imunita a pak jsou hned náchylní a to tělo se neubrání. Navíc se musí střídat, ta havěť si prý hned po prvním, druhém užití zvykne a musí se to změnit, jinak je to k ničemu. Tak nevim no. Vet říkal, že už stejně má ta střeva tímhle poznamenaná, že už je nikdy nebude mít úplně "fit". Nevím no. Jak Ty granule vypadají? Já teda nevím, zda by je žrala, jestli jou vyslověně jako ze sena, tak to bych možná ani do ní nedostala. To většinou ve žrádle nechá. Když má to seno.
zvířátková
napsal(a):
Tak o takových jsem nic neslyšela. Já mám dva léky - práškovej a tekutej, oba do vody, ale to už je chemie a vím, že by se to prý nemělo moc dávat, jelikož se kazí imunita a pak jsou hned náchylní a to tělo se neubrání. Navíc se musí střídat, ta havěť si prý hned po prvním, druhém užití zvykne a musí se to změnit, jinak je to k ničemu. Tak nevim no. Vet říkal, že už stejně má ta střeva tímhle poznamenaná, že už je nikdy nebude mít úplně "fit". Nevím no. Jak Ty granule vypadají? Já teda nevím, zda by je žrala, jestli jou vyslověně jako ze sena, tak to bych možná ani do ní nedostala. To většinou ve žrádle nechá. Když má to seno.
o těch granulích taky slyším poprvé
zvířátková
napsal(a):
JJ, bude to asi něco na způsob vojtěškových granulý ...
Jsou to takové válečky ... Zelenobílé ... nebo do šeda ...
zvířátková
blanche
napsal(a):
JJ, bude to asi něco na způsob vojtěškových granulý ...
Jsou to takové válečky ... Zelenobílé ... nebo do šeda ...
Tak to jsem u nás fakt neviděla. On ten zmetek taky jen tak něco nežere, není to s ní lehký. Teď má zase pěkný bohatý žrádlo a opět srajdu jak čuně. Ale když ona to ochuzené fakt nechce.
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
Tak to jsem u nás fakt neviděla. On ten zmetek taky jen tak něco nežere, není to s ní lehký. Teď má zase pěkný bohatý žrádlo a opět srajdu jak čuně. Ale když ona to ochuzené fakt nechce.
Teda vy jste to rozjeli, člověk tu chvíli není a má hnedka co číst
Koukala jsem na to video, docela síla, včera jsem to neviděla, měla jsem na návštěvě kámošku, tak jsme kecali. Chudinka, z toho bude mít trauma a to měl štěstí, že se mu skoro nic nestalo, známý takhle přišli o kobylku
sadzi saj
napsal(a):
Teda vy jste to rozjeli, člověk tu chvíli není a má hnedka co číst
Koukala jsem na to video, docela síla, včera jsem to neviděla, měla jsem na návštěvě kámošku, tak jsme kecali. Chudinka, z toho bude mít trauma a to měl štěstí, že se mu skoro nic nestalo, známý takhle přišli o kobylku
No jo, já to taky viděla až dnes ráno..
Chystám se Use zase vyfoukat kožich
..ta bude mít radost![]()
. Ale psiska už jsou zase špinaví a zaprášení, tak je fouknu všechny.
Taky jsem to chtěla vyzkoušet na podsedlovku. Co to udělá
lucky
napsal(a):
No jo, já to taky viděla až dnes ráno..
Chystám se Use zase vyfoukat kožich
..ta bude mít radost![]()
. Ale psiska už jsou zase špinaví a zaprášení, tak je fouknu všechny.
Taky jsem to chtěla vyzkoušet na podsedlovku. Co to udělá
Ahojík holky..
Máte se.. Lucko ty králíčci jsou úžasní
Tak se vám musim pochlubit sem si taky udělala nehtíky.. není to nic moc, ale nudila jsem se..
dzinecek
napsal(a):
Ahojík holky..
Máte se.. Lucko ty králíčci jsou úžasní
Tak se vám musim pochlubit sem si taky udělala nehtíky.. není to nic moc, ale nudila jsem se..
Jó a ještě jsem vám chtěla ukázat tenhle obrázek.. je to fakt úžasný...![]()
![]()
dzinecek
napsal(a):
Jó a ještě jsem vám chtěla ukázat tenhle obrázek.. je to fakt úžasný...![]()
![]()
pěkné nehtíky
..já mám taky nový model, ale nemám to vyfocené
a už to nemá cenu..včera jsem dost myla nádobí a tak mi toho dost odpadlo![]()
hezký obrázek.
Use jsem vykoupala ocas a za chvíli je půjdu všechny profoukat.
lucky
napsal(a):
pěkné nehtíky
..já mám taky nový model, ale nemám to vyfocené
a už to nemá cenu..včera jsem dost myla nádobí a tak mi toho dost odpadlo![]()
hezký obrázek.
Use jsem vykoupala ocas a za chvíli je půjdu všechny profoukat.
Lucko řekni mamince nebo někomu ať tě vyfotí jak je fénuješ.. to musí být dobrý pohled.. docela bych chtěla vidět jak to vipadá...![]()
zvířátková
dzinecek
napsal(a):
Lucko řekni mamince nebo někomu ať tě vyfotí jak je fénuješ.. to musí být dobrý pohled.. docela bych chtěla vidět jak to vipadá...![]()
No to je fakt úžasný kovboj, nádhera
Teda já teď splácala mail pro sestřenku - Němku. Ještě, že na seznamu ten slovník je
. Ale řeknu vám, že na mě vždycky padne úplně deprese, že jí tam člověk nemá co napsal, že je furt v práci, s něčím nespokojenej, žádnej volnej čas, žádná zábava, akorát ve volných chvílích koníky. Když jsem viděla její mail třeba z hlavních prázdnin (je na vejšce), tak mi jenom padala dolní čelist, nejhorší je, že v téhle rodině asi nezapadáme jenom my. Člověk si pak přijde jak debil, který vede mega bídný život bez zajímavostí...
zvířátková
napsal(a):
No to je fakt úžasný kovboj, nádhera
Teda já teď splácala mail pro sestřenku - Němku. Ještě, že na seznamu ten slovník je
. Ale řeknu vám, že na mě vždycky padne úplně deprese, že jí tam člověk nemá co napsal, že je furt v práci, s něčím nespokojenej, žádnej volnej čas, žádná zábava, akorát ve volných chvílích koníky. Když jsem viděla její mail třeba z hlavních prázdnin (je na vejšce), tak mi jenom padala dolní čelist, nejhorší je, že v téhle rodině asi nezapadáme jenom my. Člověk si pak přijde jak debil, který vede mega bídný život bez zajímavostí...
hehe, tak tímhle už se ani nezabývám...já jsem spokojená, celkem, no, nic moc, ale mám holčí, co víc si přát
lucky
napsal(a):
hehe, tak tímhle už se ani nezabývám...já jsem spokojená, celkem, no, nic moc, ale mám holčí, co víc si přát
Tak dneska super den ... Místo pár hodin jsem tu do 19H
Zítra, pozítří a popozítří si rovnou střihnu 12cky noční ...
Chjo ...
Jsem zvědavá, kdy se dostanu za ségrou do porodnice ...
Bych se z toho vážně posrala ...
To jsem se těšila dneska za Bárou ... To jí tam půjdu ve 20h jen podrbat ![]()
blanche
napsal(a):
Tak dneska super den ... Místo pár hodin jsem tu do 19H
Zítra, pozítří a popozítří si rovnou střihnu 12cky noční ...
Chjo ...
Jsem zvědavá, kdy se dostanu za ségrou do porodnice ...
Bych se z toho vážně posrala ...
To jsem se těšila dneska za Bárou ... To jí tam půjdu ve 20h jen podrbat ![]()
táta přijel, tak mě možná cvakne při tom foukání..zrovna se jdu oblíknout a pustím se do toho.
zvířátková
lucky
napsal(a):
táta přijel, tak mě možná cvakne při tom foukání..zrovna se jdu oblíknout a pustím se do toho.
Tak mě mrzí, Blaní! To je fakt naprd, ale snad by jsi tu návštěvu stihla před noční ne? Jsou asi tak většinou od jedné, dvou? Musíš nám tu slečnu pěkně vyfotit, když už jsi takovej profík
zvířátková
napsal(a):
Tak mě mrzí, Blaní! To je fakt naprd, ale snad by jsi tu návštěvu stihla před noční ne? Jsou asi tak většinou od jedné, dvou? Musíš nám tu slečnu pěkně vyfotit, když už jsi takovej profík
Ahoj holky!!!!!
Tak jsem po trech nočních, mám radost, že je mám už za sebou a dneska jsem ještě s Atrejem drezurovala a dokonce na jízdárně, jak přestalo mrznout a zem povolila je na jízdarně super povrch. A Atrej i šlapal až jsem koukala asi mě nechtěl po těch šichtách trápit
zvířátková
napsal(a):
Profík ne
Fotím ale jen koně ![]()
Snad to zvládnu ...
Zítra asi jo ... Dopol. prochrápu - mám solidní deficit ... Pak Bára a pak asi rovnou porodnice ...
sadzi saj
blanche
napsal(a):
Profík ne
Fotím ale jen koně ![]()
Snad to zvládnu ...
Zítra asi jo ... Dopol. prochrápu - mám solidní deficit ... Pak Bára a pak asi rovnou porodnice ...
Teda Blani, to je pech, to naštve
Kolegyně nakonec na hory nejela, malej onemocněl, tak to odloží a pojedou až za týden po další kolegyni, co jede na hory
Ahoj Zuziku, trénujete, trénujete, mi taky, ale mám z toho většinou akorát ještě větší depky
sadzi saj
napsal(a):
Teda Blani, to je pech, to naštve
Kolegyně nakonec na hory nejela, malej onemocněl, tak to odloží a pojedou až za týden po další kolegyni, co jede na hory
Ahoj Zuziku, trénujete, trénujete, mi taky, ale mám z toho většinou akorát ještě větší depky
Jooo Blani už znám jméno té fotografky písnu ti ho na mail.
Ahoj Andy, sim tě je to soustředění a neeee mistrovství
, a proto tam naše chyby musíme ukázat, aby jsme věděli jak je odstranit. A mě je uplně jasný, že Atrej tam bude dělat samý naschvály a chyby
uličník i když teda dneska jsem z něj měla radost. Žádný přetahování, zvedání hlavy, pěknej shromážděnej cval apod.
zvířátková
naftalinka
napsal(a):
Jooo Blani už znám jméno té fotografky písnu ti ho na mail.
Ahoj Andy, sim tě je to soustředění a neeee mistrovství
, a proto tam naše chyby musíme ukázat, aby jsme věděli jak je odstranit. A mě je uplně jasný, že Atrej tam bude dělat samý naschvály a chyby
uličník i když teda dneska jsem z něj měla radost. Žádný přetahování, zvedání hlavy, pěknej shromážděnej cval apod.
To neva, to zvládneš. Vždyť Fida, kočičáka, ségřiného pejska a jiné taky fotíš. Tak jedno mimčo půjde levou zadní, to jediné Ti bude držet a pózovat bez problémů
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
To neva, to zvládneš. Vždyť Fida, kočičáka, ségřiného pejska a jiné taky fotíš. Tak jedno mimčo půjde levou zadní, to jediné Ti bude držet a pózovat bez problémů
to má Lea pravdu.
Zuzi já vím, ale bojím se, že Elí jako naschvál nebude chtít moc spolupracovat apod.. znáš to, ale i tak doufám, že to bude pro mě i jí přínos a získám nové zkušenosti a informace a doufám, že se to bude všem líbit, už se nám to krátí co
sadzi saj
napsal(a):
to má Lea pravdu.
Zuzi já vím, ale bojím se, že Elí jako naschvál nebude chtít moc spolupracovat apod.. znáš to, ale i tak doufám, že to bude pro mě i jí přínos a získám nové zkušenosti a informace a doufám, že se to bude všem líbit, už se nám to krátí co
jo, jo, hale v kolik se tam v pátek sejdem?? Já teď nevim jak to má Jana v pátek natřískaný, ale asi nějak po obědě budem vyrážet, páč v 15,00 prej musí bejt na rehabilitaci, ještě to s ní zejtra proberu. A berem si na večer vínko
Asi by jsme si ještě přes mail měli vyměnit tel. čísla, co a díky za časový rozpis
sadzi saj
naftalinka
napsal(a):
jo, jo, hale v kolik se tam v pátek sejdem?? Já teď nevim jak to má Jana v pátek natřískaný, ale asi nějak po obědě budem vyrážet, páč v 15,00 prej musí bejt na rehabilitaci, ještě to s ní zejtra proberu. A berem si na večer vínko
Asi by jsme si ještě přes mail měli vyměnit tel. čísla, co a díky za časový rozpis
No kámoška zatím s Moudrým nemluvila, ale co jsme se bavili, tak že by tak kolem 16.00 hod. pro nás přijel, aby jsme stihli naložit, než bude tma, tak zatím přesně taky nevím, pač s ním o tom ještě asi nemluvila. Jinak taky bereme vínko
Jj, jasně, vyměníme a není zač, jsem ráda, že vyhovuje
sadzi saj
napsal(a):
No kámoška zatím s Moudrým nemluvila, ale co jsme se bavili, tak že by tak kolem 16.00 hod. pro nás přijel, aby jsme stihli naložit, než bude tma, tak zatím přesně taky nevím, pač s ním o tom ještě asi nemluvila. Jinak taky bereme vínko
Jj, jasně, vyměníme a není zač, jsem ráda, že vyhovuje
o.k. tak to my tam budeme asi dřív
Tady má Elí hustý oko!!!!!!!!!!!!!
zvířátková
napsal(a):
Tak jsem Usu vyfoukala, je čistá jako mimino. Teda vůbec se ji to ze začátku po tak dlouhé době nelíbilo, ještě se tak táta motal s foťákem.
Kupodivu jak odešel, tak stála už celkem v pohodě a dokonce jsem pak pustila ten vysoký stupeň, to je síla fakt děsná a jak ji to vyprášilo kožich, to bylo úžasné. Takže je čisťounká a jedeme se projet.
tady máte několik fotek
lucky
napsal(a):
Tak jsem Usu vyfoukala, je čistá jako mimino. Teda vůbec se ji to ze začátku po tak dlouhé době nelíbilo, ještě se tak táta motal s foťákem.
Kupodivu jak odešel, tak stála už celkem v pohodě a dokonce jsem pak pustila ten vysoký stupeň, to je síla fakt děsná a jak ji to vyprášilo kožich, to bylo úžasné. Takže je čisťounká a jedeme se projet.
tady máte několik fotek
lucky
napsal(a):
tady jde vidět jak ji ro rozčísne kožíšek a vypudí ven všechen prach
sadzi saj
lucky
napsal(a):
Hustý fotečky
Jj, to jo Zuzi, tahle fotka je úděsná, to Blanka zkušená fotografka
sadzi saj
napsal(a):
Hustý fotečky
Jj, to jo Zuzi, tahle fotka je úděsná, to Blanka zkušená fotografka
Tak to je super, že se Usa nechá takhle vyfoukat ...
Myslím, že v tomhle vichru, co tu máme, tak ten vysavač není ani potřeba ...
JJ, dítko bude ležet, tak to nebude snad taková tragedie, co by bylo se zvířatama ... někde je honit, nahánět atd
zvířátková
blanche
napsal(a):
JJ, dítko bude ležet, tak to nebude snad taková tragedie, co by bylo se zvířatama ... někde je honit, nahánět atd
Tak to nevim, co bychom museli mít na ten spešl hnědý oblek
. Jedině myčka jak pro auta, to by možná pomohlo. Jak já bych brala sníh... Všema deseti.
blanche
napsal(a):
tak to je hustý to foukání![]()
a jak drží!!!!!!!!!!!!!!! No paráda
Andy ta fotka by byla hezká kdyby bylo jiný pozadí. Pozadí udělá hodně, ale kůň sám o sobě je pěknej
naftalinka
napsal(a):
tak to je hustý to foukání![]()
a jak drží!!!!!!!!!!!!!!! No paráda
Andy ta fotka by byla hezká kdyby bylo jiný pozadí. Pozadí udělá hodně, ale kůň sám o sobě je pěknej
joooo jsem vám chtěla říct, včera na D1 vyskočil kůň z vozejku a běhal tam po dálnici!!!!!!!!!!!!!!! Neslyšeli jste o tom?
zvířátková
naftalinka
napsal(a):
joooo jsem vám chtěla říct, včera na D1 vyskočil kůň z vozejku a běhal tam po dálnici!!!!!!!!!!!!!!! Neslyšeli jste o tom?
Koukám, že tady někdo nečte naše "starší" příspěvky...
sadzi saj
naftalinka
napsal(a):
aha tak to sorry, je pravda, že dneska jsem tak unavená, že jsem si přečetla asi tak poslední 4 komentáře
sadzi saj
naftalinka
napsal(a):
děkuju, jste se mi hezky vysmáli![]()
![]()
![]()
eště!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
zvířátková
blanche
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stačí ? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ježkovi oči, jak mě to tu nebaví
Tak k tomu se musím přidat. Mám sice do tří, ale ještě tu furt sedím. Tomu mému v půl třetí naložili práci, přitom od rána skoro nic nedělal. Takže tu teď tvrdnu a ještě tvrdnou budu, jelikož ještě ani neskončil a co teprve ještě pak ta cesta sem. Venku vykukuje sluníčko, to by byla procházka. Jenže já pořádně na to nemám ani náladu, když nevim, co s Bobou doma je. Koníky omrknu pokud bude možno v rychlosti. Chci radši domů.
zvířátková
zvířátková
napsal(a):
Tak k tomu se musím přidat. Mám sice do tří, ale ještě tu furt sedím. Tomu mému v půl třetí naložili práci, přitom od rána skoro nic nedělal. Takže tu teď tvrdnu a ještě tvrdnou budu, jelikož ještě ani neskončil a co teprve ještě pak ta cesta sem. Venku vykukuje sluníčko, to by byla procházka. Jenže já pořádně na to nemám ani náladu, když nevim, co s Bobou doma je. Koníky omrknu pokud bude možno v rychlosti. Chci radši domů.
Jéé, chci taky další zvířátko
. A jak to s nima vůbec je? (Nikdy jsem jí neměla) Já totiž slyšela, že prý v našich podmínkách každá umírá na zápal plic. I když je třeba stará, tak jako to konečné, co jí usmrtí, je ten zápal. Zdá se mi divné, ale fakt jsem to slyšela.
zvířátková
napsal(a):
Sluníčko ?
Tak to jsem tu dneska ani neviděla
To jo ... Snad je Bobo v pořádku a už čeká na tebe
zvířátková
napsal(a):
Jooo jméno mám bude se jmenovat po mojí první chichile, bude to Monti II.
Holky já kolikrát taky po celodenní šichtě nemám náladu už na nic jen doma padnout a spát
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
Jo tak to já tu dneska sedím min. do půl páté
a koukej nám chinchilu vyfotit
zvířátková
blanche
napsal(a):
Sluníčko ?
Tak to jsem tu dneska ani neviděla
To jo ... Snad je Bobo v pořádku a už čeká na tebe
No když čteš všechny ty články o kokdicii, tak šíleně strašej, že je to smrtelný, furt se to zhoršuje a tak. Aby pak člověk neměl z toho trauma, i když vim, že se zatím z každého dostala a že jich v celku nebylo zas tak málo. NO čeká, na mě né, to na vitamínky, přijdu a ona panáčkuje a lítá po kleci jenom kvůli nim, na mě dlabe, ale nedá pokoj, dokud jí nemám její mlsku.
sadzi saj
naftalinka
napsal(a):
jooo určo pokusím se sem dotahnout večer kámoše i s foťákem a pak vám jí hned sem švihnu, je to 3 měsíční kluk
Leo, snad bude Bobo ok a u nás teda dneska taky občas prosvitnul puchýř
sadzi saj
blanche
napsal(a):
Tak na mě puchejř dlabe ... Jedině možná nějakej na patě ![]()
![]()
![]()
sadzi saj
blanche
napsal(a):
NO, tak tady se už stmívá, a puchejř fakt nic ...
Na mě se vybodnul totál ...
Bych spala, až bych brečela ...
Tady se to celkem brutálně zatahuje a vypadá to na nějaký hnus déšť
blanche
napsal(a):
No, tady to vypadá, že si roztáhnu lehátko a snad si zdřímnu ... Zívám neskutečně ![]()
No tak to je teda mazec.. to Džin ten by už dávno prchal daleko, daleko..
Ale tak máš to dobrý co, když jezdíš bez sedla, že nemáš zašpiněný kalhoty od toho prachu.. to já vždycky totálně!!
Tohle bych chtěla.. takhle se projet.. škoda že to nejsem já s Džnym!!
Ta noha mě fakt štve!!
zvířátková
zvířátková
napsal(a):
Ahojky! Tak jsem doma. U koníků jsem se ani nepřevlíkala, Grantíkovo páníček mi zahlásil, že už je hotovo, tak jsem se s radostí obrátila a jeli jsme domů. Bobo je v pořádku, no relativně vypadá dobře, bolesti snad moc nemá, aspoň vypadá čilejší. Ale opravdu vlastně od včerejšího večera nežrala. Což je zlé, žrát by měli furt a odleh celý den je fakt hodně. Ale v misce úplně všechno, moc dobře vim, co si bere jako první, takže vim, že se ničeho nedotkla, suchar taky celý. Ach jo....
dzinecek
napsal(a):
No tak to je teda mazec.. to Džin ten by už dávno prchal daleko, daleko..
Ale tak máš to dobrý co, když jezdíš bez sedla, že nemáš zašpiněný kalhoty od toho prachu.. to já vždycky totálně!!
Tohle bych chtěla.. takhle se projet.. škoda že to nejsem já s Džnym!!
Ta noha mě fakt štve!!
nezoufej ... bude zase líp
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
Ahojky! Tak jsem doma. U koníků jsem se ani nepřevlíkala, Grantíkovo páníček mi zahlásil, že už je hotovo, tak jsem se s radostí obrátila a jeli jsme domů. Bobo je v pořádku, no relativně vypadá dobře, bolesti snad moc nemá, aspoň vypadá čilejší. Ale opravdu vlastně od včerejšího večera nežrala. Což je zlé, žrát by měli furt a odleh celý den je fakt hodně. Ale v misce úplně všechno, moc dobře vim, co si bere jako první, takže vim, že se ničeho nedotkla, suchar taky celý. Ach jo....
JJ, ty už doma a já ještě v práci, ale už razím domů, takže se mějte frčíím a přeju Leo, ať začne Bobo baštit
sadzi saj
napsal(a):
JJ, ty už doma a já ještě v práci, ale už razím domů, takže se mějte frčíím a přeju Leo, ať začne Bobo baštit
Tak já v práci a ještě nějakou hodinu budu ...
No, blbý, že nežere ... tak snad začne, co ?
Fida jsme taky nutili ... strkali zrni do tlamy atd ...
Byl to boj, ale pomohlo ...
Držím palečky, ať je Bobo lepší !
blanche
napsal(a):
Tak já v práci a ještě nějakou hodinu budu ...
No, blbý, že nežere ... tak snad začne, co ?
Fida jsme taky nutili ... strkali zrni do tlamy atd ...
Byl to boj, ale pomohlo ...
Držím palečky, ať je Bobo lepší !
jooo s Bobem je mi to taky líto, nejhorší je, že ty zvířata neumí mluvit, neřeknou kde je bolí, co jim je a jen tak nešťastně koukaj.
Tak já už mám toho chlupatýho kluka chinchilího doma. Je výbornej!!!! Zvědavej, akční a nebojí se
zvířátková
naftalinka
napsal(a):
jooo s Bobem je mi to taky líto, nejhorší je, že ty zvířata neumí mluvit, neřeknou kde je bolí, co jim je a jen tak nešťastně koukaj.
Tak já už mám toho chlupatýho kluka chinchilího doma. Je výbornej!!!! Zvědavej, akční a nebojí se
No jako vypadá od pohledu dobře, hned mi leze hlavou pod ruku, abych jí drbala. Ale fakt nežere, jsem jí přidala seno do jeslí a ona si k tomu sedla a ohlodala ty přečnívající stébla, co čuměly víc z jeslí, než se jí líbilo. Ale to ukousne a hodí na zem. Má tam zrní z rána, vitamíny, suchar, chleba, seno a furt se jí do ničeho nechce. To mě dost znervózňuje. Furt čekám, až něco sežere. Posledně mi vet říkal, že to chce každý den (po dobu přeléčení) klec vyklidit, vše vyhodit, důkladně umýt vařící vodou (jediný spolehlivý způsob, jak to svinstvo zahubí). Prostě se snažit o co největší čistotu v kleci. Jenže te´d jí nevyhodím z klece, když pak třeba nebude chtít zalézt a potřebuju, aby co nejdřív něco snědla...
zvířátková
napsal(a):
No jako vypadá od pohledu dobře, hned mi leze hlavou pod ruku, abych jí drbala. Ale fakt nežere, jsem jí přidala seno do jeslí a ona si k tomu sedla a ohlodala ty přečnívající stébla, co čuměly víc z jeslí, než se jí líbilo. Ale to ukousne a hodí na zem. Má tam zrní z rána, vitamíny, suchar, chleba, seno a furt se jí do ničeho nechce. To mě dost znervózňuje. Furt čekám, až něco sežere. Posledně mi vet říkal, že to chce každý den (po dobu přeléčení) klec vyklidit, vše vyhodit, důkladně umýt vařící vodou (jediný spolehlivý způsob, jak to svinstvo zahubí). Prostě se snažit o co největší čistotu v kleci. Jenže te´d jí nevyhodím z klece, když pak třeba nebude chtít zalézt a potřebuju, aby co nejdřív něco snědla...
To jo ... chudák malá ...
Snad se zase do něčeho zakousne
Jůůů, tak činčilu za nás podrbej
sadzi saj
blanche
napsal(a):
To jo ... chudák malá ...
Snad se zase do něčeho zakousne
Jůůů, tak činčilu za nás podrbej
Jo je to starost s těma našema zvířátkama
Já už doma a tady nikdo
To jsem mohla jet za Elí a vzít ji aspoň na lonž na uvolnění po tom včerejšku, no škoda, jdu nakrmit ten náš zvířetník
Naši mlaďoši ze stáje, jestli tam teda bude něco vidět
zvířátková
sadzi saj
napsal(a):
Jo je to starost s těma našema zvířátkama
Já už doma a tady nikdo
To jsem mohla jet za Elí a vzít ji aspoň na lonž na uvolnění po tom včerejšku, no škoda, jdu nakrmit ten náš zvířetník
Naši mlaďoši ze stáje, jestli tam teda bude něco vidět
Nevím no, zatím furt jídlo ignoruje a takhle tam sedí....
zvířátková
blanche
napsal(a):
To jen chrápe
Co ?
Ne ne, hází na mě vražednej pohled, jelikož jí blejskám před čumou. Je na foťáky už alergická
.
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
Ne ne, hází na mě vražednej pohled, jelikož jí blejskám před čumou. Je na foťáky už alergická
.
tak to je dobrý. Vypadá, jak když dříme.
Já už zvířectvo nakrmeno, freťule si chudák převrhla respektive se jí podařilo sejmout si napaječku z vodou, takže chudák měla pěknou žízeň, krb se mi naštěstí podařilo rozchodit a bundičky už jsou v pračce, takže kuchtím véču a jdu si umýt vlasy, ať to mám z krku, tahle činnost mi moc k srdci nepřirostla ![]()
sadzi saj
napsal(a):
tak to je dobrý. Vypadá, jak když dříme.
Já už zvířectvo nakrmeno, freťule si chudák převrhla respektive se jí podařilo sejmout si napaječku z vodou, takže chudák měla pěknou žízeň, krb se mi naštěstí podařilo rozchodit a bundičky už jsou v pračce, takže kuchtím véču a jdu si umýt vlasy, ať to mám z krku, tahle činnost mi moc k srdci nepřirostla ![]()
Haaaaa Monti už je vzhůru, když mi ho kámoška dovezla, tak si prošmejdil celou svojí vilu pak se vykoupal a spal asi 2 hodiny a teď vylez a prozkoumává podestýlku
hmmmmm možná bude i baštit...............????????????
sadzi saj
naftalinka
napsal(a):
Haaaaa Monti už je vzhůru, když mi ho kámoška dovezla, tak si prošmejdil celou svojí vilu pak se vykoupal a spal asi 2 hodiny a teď vylez a prozkoumává podestýlku
hmmmmm možná bude i baštit...............????????????
Tak, akce čisté vlasy ukončena
To se těším na fotečku Monťáka.
Ty jo, to mě štve, jak to vždycky ty fotky zmenší a je prd vidět![]()
sadzi saj
naftalinka
napsal(a):
to jo, ale neni to zase tak hrozný, ne!!!??? Hale zrzavej kůň na sněhu je vidět!!!!!!!![]()
no nevim
Kolegyně Elí
naftalinka
napsal(a):
no tak tady opravdu neni nic vidět![]()
![]()
a tady budoucí ženich Elííííí![]()
![]()
![]()
sadzi saj
naftalinka
napsal(a):
no tak tady opravdu neni nic vidět![]()
![]()
Tak my jdeme večeřet, už dorazila drahá polovička
sadzi saj
naftalinka
napsal(a):
.
Jj, fešák
, ale nevim nevim ryzoj a šiml, co by z toho vzniklo
a ani snad bych nechtěla vidět ten temperament
zvířátková
sadzi saj
napsal(a):
Tak my jdeme večeřet, už dorazila drahá polovička
Tak u nás stále žádná změna
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
Tak u nás stále žádná změna
Tak to je blbý, že takhle nepapá:-(
zvířátková
sadzi saj
napsal(a):
Tak to je blbý, že takhle nepapá:-(
Mi povídej :-( Už jsem jí i vyndala mrkev, ač bych neměla, aby měla důvod pít. Teprve jí mám venku, aby měla pokojovou teplotu. Teda jako sleduju jí od příchodu a nepila vůbec, ze žrádla vzala tak 2 miniaturní sousta, která ani nestáhla za řeč, když to nebylo ani mezi zub. Fakt nevim no, tohle se nikdy nestalo, jakmile jí za chviličku odlehlo, tak se hned zase normálně cpala, nevím, proč když vypadá dobře, proč fakt nejí.
zvířátková
napsal(a):
Mi povídej :-( Už jsem jí i vyndala mrkev, ač bych neměla, aby měla důvod pít. Teprve jí mám venku, aby měla pokojovou teplotu. Teda jako sleduju jí od příchodu a nepila vůbec, ze žrádla vzala tak 2 miniaturní sousta, která ani nestáhla za řeč, když to nebylo ani mezi zub. Fakt nevim no, tohle se nikdy nestalo, jakmile jí za chviličku odlehlo, tak se hned zase normálně cpala, nevím, proč když vypadá dobře, proč fakt nejí.
hoj, já se loučím a přeju dbrou noc, jsem vytuhla v obejváku u TV a nezvládám udržet hlavu, tak pa
sadzi saj
naftalinka
napsal(a):
hoj, já se loučím a přeju dbrou noc, jsem vytuhla v obejváku u TV a nezvládám udržet hlavu, tak pa
Zuzi dobrou a Leo, snad brzo začne žrát a bude to ok
Já tu teď čtu english book, zítra máme zase angličtinu
zvířátková
napsal(a):
ahojky!
Tak jsem tady, koukám, že tady jedete!
Chubinka Bobša! Doufám, že se ji do zítra uleví, moc na ni myslím!!!!
Jinak šiml a ryzka..hmmm...to by bylo hezké mimino!
Ušlechtilé...no klášné
Jinak jsem byla s Usou u koní, dojely jsme tam bez sedla...pořádně jsem si zaklusala a kousek cválala. Potkaly jsme traktor, ale Usa byla šikovná. Pak si trochu mákla v kruhovce a dojela pan Dvořák s kamarádkou a braly jsme Atíka se sedlem do kruhovky a pak Bettynku. Takže všichni pracovali a domů jsem s Usou došla pěšky, byla už t¨ma jako v pytli....
Teď jsme byli s Fabínkem ještě na veterině, protože mu nějk nafoukalo do očiček, tak jsme radši s ním zajeli, než by se to mělo rozjet v nějaký zánět
. Měl je červené a zanícené
tady Usa dělá, že umře
...ale jinak stojí slušně. Občas začne couvat a zvedat hlavu.....hlavně ten krk se ji nelíbí, no..
Ale čistá je jako mimino
zvířátková
lucky
napsal(a):
ahojky!
Tak jsem tady, koukám, že tady jedete!
Chubinka Bobša! Doufám, že se ji do zítra uleví, moc na ni myslím!!!!
Jinak šiml a ryzka..hmmm...to by bylo hezké mimino!
Ušlechtilé...no klášné
Jinak jsem byla s Usou u koní, dojely jsme tam bez sedla...pořádně jsem si zaklusala a kousek cválala. Potkaly jsme traktor, ale Usa byla šikovná. Pak si trochu mákla v kruhovce a dojela pan Dvořák s kamarádkou a braly jsme Atíka se sedlem do kruhovky a pak Bettynku. Takže všichni pracovali a domů jsem s Usou došla pěšky, byla už t¨ma jako v pytli....
Teď jsme byli s Fabínkem ještě na veterině, protože mu nějk nafoukalo do očiček, tak jsme radši s ním zajeli, než by se to mělo rozjet v nějaký zánět
. Měl je červené a zanícené
tady Usa dělá, že umře
...ale jinak stojí slušně. Občas začne couvat a zvedat hlavu.....hlavně ten krk se ji nelíbí, no..
Ale čistá je jako mimino
Dobré ránko! Tak musím zahlásit, jak se nám vede. No nic moc, stále je čiperná, ale chuť do jídla nebo pití fakt nemá. Večer, jak jsem psala, že mám připravenou mrkev, tak ten kousíček zblajzla s velkou chutí, až jsem šla ještě jednou pro druhý kousek. I když by fakt neměla. Snědla oba, ale samozřejmě v celku je to jenom pár soust. A na to, že 24 hodin nic v tlamě neměla...Přes noc taky nic. Ráno nejevila o žrádlo zájem, jindy tam lítá jak střevo. Tak jsem jí z ruky dala kousky senegálského klasu od andul, vzala si tak 10 soust a choulila se ke mě, abych jí drbala. NO ale jsem ráda, že aspoň něco ochutná, sice už nevim, co "jiného" než má v kleci jí dát. Už tam mám akorát salát, ale ten jí teprve dát nesmim, to je samá voda. Má tam směs, chleba, suchar, klas, seno. Vždycky měla zájem akorát o žrádlo a teď trdlikuje, že chce jenom hladit.
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko! Tak musím zahlásit, jak se nám vede. No nic moc, stále je čiperná, ale chuť do jídla nebo pití fakt nemá. Večer, jak jsem psala, že mám připravenou mrkev, tak ten kousíček zblajzla s velkou chutí, až jsem šla ještě jednou pro druhý kousek. I když by fakt neměla. Snědla oba, ale samozřejmě v celku je to jenom pár soust. A na to, že 24 hodin nic v tlamě neměla...Přes noc taky nic. Ráno nejevila o žrádlo zájem, jindy tam lítá jak střevo. Tak jsem jí z ruky dala kousky senegálského klasu od andul, vzala si tak 10 soust a choulila se ke mě, abych jí drbala. NO ale jsem ráda, že aspoň něco ochutná, sice už nevim, co "jiného" než má v kleci jí dát. Už tam mám akorát salát, ale ten jí teprve dát nesmim, to je samá voda. Má tam směs, chleba, suchar, klas, seno. Vždycky měla zájem akorát o žrádlo a teď trdlikuje, že chce jenom hladit.
Ahoj Leo, přeju dobré ráno všem, tak aspoň malý pokrok a třeba se to zlepší a začne jíst a nemůže jí něco bolet, asi těžko říct co.
Mě se dneska tak nechtělo z pelechu, no děsný. Nevim co dřív zařídit, vyřídit no je toho hodně. Zítra už středa je to fofr.
zvířátková
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj Leo, přeju dobré ráno všem, tak aspoň malý pokrok a třeba se to zlepší a začne jíst a nemůže jí něco bolet, asi těžko říct co.
Mě se dneska tak nechtělo z pelechu, no děsný. Nevim co dřív zařídit, vyřídit no je toho hodně. Zítra už středa je to fofr.
No to netuším,ale nevypadá na to, je vážně taková čilá, všímá si mě víc než jindy. Ale baštit se jí nechce. Nevim no. Jí pozoruju, jak občas vezme do tlamky třeba stéblíčko sena, ale nejí to, spíš si jenom hraje. Rozkouše to, položí jinam, ale nežere to.
Jo jo, mě to povídej, u nás leje jako z konve. Já dostala pár bojových úkolů, tak se je snažím splnit hned začerstva, dokud si všechno pamatuju, ale pomalu mi to nikde nezvedají, od půl sedmé makám asi jenom já
.
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
No to netuším,ale nevypadá na to, je vážně taková čilá, všímá si mě víc než jindy. Ale baštit se jí nechce. Nevim no. Jí pozoruju, jak občas vezme do tlamky třeba stéblíčko sena, ale nejí to, spíš si jenom hraje. Rozkouše to, položí jinam, ale nežere to.
Jo jo, mě to povídej, u nás leje jako z konve. Já dostala pár bojových úkolů, tak se je snažím splnit hned začerstva, dokud si všechno pamatuju, ale pomalu mi to nikde nezvedají, od půl sedmé makám asi jenom já
.
Tak uvidíš, snad brzo začne jíst a bude ok, aby ses o ní nemusela bát
Cože fakt jo?? U nás to vypadalo včera, že bude nějaký pěkný slejvanec, ale nakonec nespadla ani kapka a dneska se to zatím drží, tak snad to vydrží. Jj, to jo, já když někam volám, tak se tam většinou taky nedovolám
nám zatím nedorazila angličtinářka a ani kluci, co mají english před náma, tak nevím co bude
zvířátková
sadzi saj
napsal(a):
Tak uvidíš, snad brzo začne jíst a bude ok, aby ses o ní nemusela bát
Cože fakt jo?? U nás to vypadalo včera, že bude nějaký pěkný slejvanec, ale nakonec nespadla ani kapka a dneska se to zatím drží, tak snad to vydrží. Jj, to jo, já když někam volám, tak se tam většinou taky nedovolám
nám zatím nedorazila angličtinářka a ani kluci, co mají english před náma, tak nevím co bude
Uvidíme no. Hlavně, aby nám nezhubla, moc toho na sobě nemá.
No tak mi trvalo 2 hodiny, než jsem obvolala všechny ty firmy, to je zmatek, už jsem po chvíli nevěděla, kam že to musim zavolat a co už mám hotovo.
Lejt před momentem přestalo a vypadá to dobře, úžasně modré nebe. Jo jo, včera nám i hezky svítilo sluníčko a zem i vcelku pěkně vyschla. Ale tenhle slejvák to určitě napravil a je bahniště.
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
Uvidíme no. Hlavně, aby nám nezhubla, moc toho na sobě nemá.
No tak mi trvalo 2 hodiny, než jsem obvolala všechny ty firmy, to je zmatek, už jsem po chvíli nevěděla, kam že to musim zavolat a co už mám hotovo.
Lejt před momentem přestalo a vypadá to dobře, úžasně modré nebe. Jo jo, včera nám i hezky svítilo sluníčko a zem i vcelku pěkně vyschla. Ale tenhle slejvák to určitě napravil a je bahniště.
Snad bude ok
My měli angličtinu, po dlouhé době, tak to zase bylo něco
Tady je celkem hnusně a větrno
.
zvířátková
sadzi saj
napsal(a):
Snad bude ok
My měli angličtinu, po dlouhé době, tak to zase bylo něco
Tady je celkem hnusně a větrno
.
Tady je taky ošklivo, padá něco jako sníh s děštěm, ale jenom tak decentně. Nebe je trochu zatažené, spíš modrošedé. Sluníčko nikde. Vítr trošku. Nevim teda jak vy, ale já bych brala hned sníh, nesnášim tyhle teplé zimy, to radši sníh, rychlá obleva, hned jarní sluníčko, aby zem vysušilo a ende.
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
Tady je taky ošklivo, padá něco jako sníh s děštěm, ale jenom tak decentně. Nebe je trochu zatažené, spíš modrošedé. Sluníčko nikde. Vítr trošku. Nevim teda jak vy, ale já bych brala hned sníh, nesnášim tyhle teplé zimy, to radši sníh, rychlá obleva, hned jarní sluníčko, aby zem vysušilo a ende.
No já nevím hele, on si člověk nevybere, když je sníh a namrzne to, tak je všude klouzačka a zmrzlo a hnus, když pak takhle leje, tak je zase bahno, nejlepší asi je, když mrzne na sucho a je klid
zvířátková
sadzi saj
napsal(a):
No já nevím hele, on si člověk nevybere, když je sníh a namrzne to, tak je všude klouzačka a zmrzlo a hnus, když pak takhle leje, tak je zase bahno, nejlepší asi je, když mrzne na sucho a je klid
Je to těžký no. Ale teda na jaro se taky dost těšim. Včerejší počasí mě na už docela nabudilo.
zvířátková
napsal(a):
Je to těžký no. Ale teda na jaro se taky dost těšim. Včerejší počasí mě na už docela nabudilo.
Ahojík holčiny.. tak já pádím do Hradce.. musim na tu kontrolu a možná tatíka vytáhnu na nějaký nákupy hadříků na tu dovču
Chudák Bobinka.. to mi je moc líto, že nemá chuť k jídlu.
Ale jako ryzák a šiml to by mohlo být hezoučký mimi..
sadzi saj
dzinecek
napsal(a):
Ahojík holčiny.. tak já pádím do Hradce.. musim na tu kontrolu a možná tatíka vytáhnu na nějaký nákupy hadříků na tu dovču
Chudák Bobinka.. to mi je moc líto, že nemá chuť k jídlu.
Ale jako ryzák a šiml to by mohlo být hezoučký mimi..
No nevím nevím, co by z toho vypadlo šimlatej ryzoj![]()
sadzi saj
napsal(a):
Já si myslim, že kdyby byla maminka šimlatá, tak by dopadl jako Džin, páč jeho maminka je šimlatá a tatínek ryzák, ale když byl malinkej tak byl černej hnědák!
Ale když je to naopak tak to nevím.. se zkusím někde podívat na net..
a dyštak ti řeknu.
buggyna
sadzi saj
napsal(a):
podle mých celoživotních postřehů z ryzí kobyly po běloušovi vypadávaj ryzáci s velkými odznaky.V menší množství to pak jsou šimlové
sadzi saj
buggyna
napsal(a):
podle mých celoživotních postřehů z ryzí kobyly po běloušovi vypadávaj ryzáci s velkými odznaky.V menší množství to pak jsou šimlové
Hm, takový ryzáček s pěknýma bílýma odznakama jako si teď koupila petas, ten by se mi líbil, ale já chci jednou určitě něco nekrevnatého a klidného
jeden plašan doma mi stačí
zvířátková
sadzi saj
napsal(a):
Hm, takový ryzáček s pěknýma bílýma odznakama jako si teď koupila petas, ten by se mi líbil, ale já chci jednou určitě něco nekrevnatého a klidného
jeden plašan doma mi stačí
Uff, tak jsem konečně tu, jsem se tu hodinu prala s tím křápem. Se mi kousnul, musela jsem ho vypnout a zapnout, 2x restartovat a 2x resetovat. Až po těch všech šíleně dlouhých akcích se mi ho podařilo rozchodit.
zvířátková
naftalinka
napsal(a):
Ahoj, já jsem tu taky, dneska jsem zmokla i s koněm
Nazdárek Zuzi! A co foto Monťáka?
zvířátková
naftalinka
napsal(a):
čus, hale já včera v 18,00 hodin vytuhla a pak jsem se nějak probrala jen jsem vám popřála dobrou noc a na víc jsem se nezmohla, jsem byla fakt k.o. dneska by to snad mohlo vyjít
Áha, tak to jo
zvířátková
zvířátková
napsal(a):
Áha, tak to jo
Jo ještě jsem se chtěla zeptat, psala jsem už, ale asi si to přehlídla jak nás psalo víc najednou. Já jsem chtěla vědět, jak to s těma činčilama je, já jí nikdy neměla, ale slyšela jsem právě, že každá dřív nebo později v našich klimatických podmínkách umře na zápal plic. Že i když se dožije velkého věku, tak jako to konečné, na co umře je ten zápal. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli je na tom něco pravdy, nebo je to blbost. Mě se to osobně nezdá, ale fakt jsem to slyšela o někoho, kdo už několik činčil měl.
zvířátková
napsal(a):
Jo ještě jsem se chtěla zeptat, psala jsem už, ale asi si to přehlídla jak nás psalo víc najednou. Já jsem chtěla vědět, jak to s těma činčilama je, já jí nikdy neměla, ale slyšela jsem právě, že každá dřív nebo později v našich klimatických podmínkách umře na zápal plic. Že i když se dožije velkého věku, tak jako to konečné, na co umře je ten zápal. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli je na tom něco pravdy, nebo je to blbost. Mě se to osobně nezdá, ale fakt jsem to slyšela o někoho, kdo už několik činčil měl.
asi na tom něco pravdy bude, naší první bylo 12 let, měli by se dožít až 20 a umřel na zápal plyc. Ale možná to byla i naše chyba, páč jsme tu měli průvan a nechali jsme ho v tom průvanu běhat. Takže tentokrát si na to dám pozor, teď předěláváme, byt takže budou pořádný prahy, okna máme plastový už dávno a ty teplo udržujou a bude v teple a do chodby jí dávat nebudu!!!
zvířátková
naftalinka
napsal(a):
asi na tom něco pravdy bude, naší první bylo 12 let, měli by se dožít až 20 a umřel na zápal plyc. Ale možná to byla i naše chyba, páč jsme tu měli průvan a nechali jsme ho v tom průvanu běhat. Takže tentokrát si na to dám pozor, teď předěláváme, byt takže budou pořádný prahy, okna máme plastový už dávno a ty teplo udržujou a bude v teple a do chodby jí dávat nebudu!!!
Teda, to jsem netušila, že jsou tak dlouhověké....
No vidíš, možná mají k těm zápalům nějakou velkou náchylnost.
zvířátková
napsal(a):
Teda, to jsem netušila, že jsou tak dlouhověké....
No vidíš, možná mají k těm zápalům nějakou velkou náchylnost.
je to možný, že když jsou starší tak se na ně musí dávat víc pozor, jsou to zvířata, který jsou naprosto z jinejch klimatickejch podmínek i když už jsou tady odchovaný. Žijou v Americe kde je 40 stupňů. Mám dokonce o chinchilách knížku, ale abych pravdu řekla ani nevim kde jí mám a moc jsem jí neštudovala
Vim, co maj žrát a co ne apod. a že kabát z jejich kůže je drahej
zvířátková
naftalinka
napsal(a):
je to možný, že když jsou starší tak se na ně musí dávat víc pozor, jsou to zvířata, který jsou naprosto z jinejch klimatickejch podmínek i když už jsou tady odchovaný. Žijou v Americe kde je 40 stupňů. Mám dokonce o chinchilách knížku, ale abych pravdu řekla ani nevim kde jí mám a moc jsem jí neštudovala
Vim, co maj žrát a co ne apod. a že kabát z jejich kůže je drahej
Tak to by se u nás měla dobře, my jsme teplomilní
. Bobo se taky klidně hodinu válí pod pořádně žhavícím topením, přitom člověk by tam na tom místě nevydržel ani pár sekund. Já právě se k činčilkám nikdy nedostala, takže jsou to úplně nová infa. A je to vůbec zvířátko přítulný? Jak se chová?
sadzi saj
naftalinka
napsal(a):
Hojky, tak už jsem tu taky. Jsem jela ke kámošce si něco vypůjčit a nakoupit do kaufu, fuj, jak to tam mají drahý, tisícovka zase v háji
sadzi saj
sadzi saj
napsal(a):
Hojky, tak už jsem tu taky. Jsem jela ke kámošce si něco vypůjčit a nakoupit do kaufu, fuj, jak to tam mají drahý, tisícovka zase v háji
Jinak hlásím, že déšť odešel a je tu jasno, modro a slunečno
, ale na jak dlouho
zvířátková
napsal(a):
Tak to by se u nás měla dobře, my jsme teplomilní
. Bobo se taky klidně hodinu válí pod pořádně žhavícím topením, přitom člověk by tam na tom místě nevydržel ani pár sekund. Já právě se k činčilkám nikdy nedostala, takže jsou to úplně nová infa. A je to vůbec zvířátko přítulný? Jak se chová?
já jsem teď umyslně chtěla miminko, abych si ho vychovala podle svýho, ale jsou to takový mazáci. Vofrklý, zvědavý, naše stará chinchila s náma i občas spala na polštáři, nebo si na gauči vedle mě sedla a koukala se mnou na Tv nebo mi něco vykládal
Rádi běhaj a skáčou po stěnách, kabeli nekoušou, ale okusujou papír nebo knihy
a jsou pěkně vyčůraný!!!!!!!!!!!!
zvířátková
naftalinka
napsal(a):
Hoj, hale teď sem dal někdo inzerát na drezurní prestige, tak se na něj zkus zeptat blíž. Je to super značka.
A mazlí se to dobrovolně, já že králíci jsou třeba takový, že né do náruče, ale hladit hezky na zemi, to jsou spokojení, ale nějaký muchlování v náručí je pro mě mučení. A vydává to vůbec nějaký zvuky? Fakt normálně musim uznat, že jsem jí na vlastní oči (kromě zveráku) neviděla. Ale myslím si, že budou čistotní, co? To se o mém ušákovi fakt říct nedá
.
zvířátková
napsal(a):
A mazlí se to dobrovolně, já že králíci jsou třeba takový, že né do náruče, ale hladit hezky na zemi, to jsou spokojení, ale nějaký muchlování v náručí je pro mě mučení. A vydává to vůbec nějaký zvuky? Fakt normálně musim uznat, že jsem jí na vlastní oči (kromě zveráku) neviděla. Ale myslím si, že budou čistotní, co? To se o mém ušákovi fakt říct nedá
.
čistotný jsou ve všech směrech a vůbec nesmrděj a mají moooc jemnej kožíšek, takový chmíříčko. Jako že by se vysloveně šmajchlovali to ne, ale starej Monti třeba když jsme leželi tak po nás hopskal, nebo si na nás lehnul, pohladit se nechal a hrozně se jim líbej vlasy, v těch se různě prohraboval
Určitě to nejsou samotáři, jsou rádi ve společnosti a když jsou naštvaný tak štěkaj nebo spíš je to něco mezi kašláním a štěkáním a jinak jako by potichu ne pískaj, ale kdyby jsi se pokusila jen na půl našpulit pusu a vytlačit vzduch jazykem přes rty ven tak vydáš takový zahoukání tichý tak to vydávaj chinchily
zvířátková
naftalinka
napsal(a):
čistotný jsou ve všech směrech a vůbec nesmrděj a mají moooc jemnej kožíšek, takový chmíříčko. Jako že by se vysloveně šmajchlovali to ne, ale starej Monti třeba když jsme leželi tak po nás hopskal, nebo si na nás lehnul, pohladit se nechal a hrozně se jim líbej vlasy, v těch se různě prohraboval
Určitě to nejsou samotáři, jsou rádi ve společnosti a když jsou naštvaný tak štěkaj nebo spíš je to něco mezi kašláním a štěkáním a jinak jako by potichu ne pískaj, ale kdyby jsi se pokusila jen na půl našpulit pusu a vytlačit vzduch jazykem přes rty ven tak vydáš takový zahoukání tichý tak to vydávaj chinchily
Tak to je zajímavý, jsem zase o něco chytřejší
.
naftalinka
napsal(a):
ale když si tak vzpomenu tak náš starej Monti od jakživa co jsme ho měli pokašlával a i byl jenou na antibiotikách páč měl velkej kašlík a pčíkal, takže na těch plicích k tomu byl náchylnej.
tak já jedu k mamině na oběd, pak se tu uvidíme, zatím
zvířátková
zvířátková
napsal(a):
Tak dobrou chuť!
Teda, holky, já mám hlad. Hlavně na něco nesladkýho. Ráno jsem si to štrádovala hezky do pekárny pro houstičky a sejrýk. No a na dveřích nápis "rekonstrukce". To mám radost. Musela jsem teda vzít za vděk jedinému dalšímu krámu po cestě - koblihárně. Jsem přímo přeslazená a vůbec mi to nejelo. Ale zase se musí nechat, že nějakou výhodu to mělo. Prodavačka se spletla a vrátila mi i koblihama víc než jsem jí předtím dala, padesátka do kapsy, to se hodí
No a taky jsem zjistila, že o 2 krámy vedle zařizují nový zverimex. To mě jako potěšili, moc toho už tady neni. Mají ve výloze dlouhé akvárko, koukal na mě přes tu zamlženou výlohu bílej prďoch a nějaký morče.