"Ty z moderky králíků 126"

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

zvířátková

8.1.2008 12:30
zvířátková

8.1.2008 12:42

zvířátková napsal(a):

jeee jsem dala komentář ještě do starý diskuze

zvířátková

8.1.2008 12:43
zvířátková

naftalinka napsal(a):
jeee jsem dala komentář ještě do starý diskuze

No já právě taky a už se to nehejbalo...

8.1.2008 12:46

zvířátková napsal(a):
No já právě taky a už se to nehejbalo...

no jsem psala že Atrej zejtra dostane do huby nový udidlo co jsem dneska koupila, tak jsem na to zvědavá

8.1.2008 12:53

naftalinka napsal(a):
no jsem psala že Atrej zejtra dostane do huby nový udidlo co jsem dneska koupila, tak jsem na to zvědavá

sadzi saj

8.1.2008 12:56
sadzi saj

naftalinka napsal(a):

Krásná fotečka.

A ahoj Zuzi, já jezdím Elí na gumovém udidle pořád, už delší dobu jí chci koupit nové, protože to co mám, je z druhé ruky a kapánek okousané, ale je to nějak nedostatkové zboží

zvířátková

8.1.2008 13:00
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Krásná fotečka.

A ahoj Zuzi, já jezdím Elí na gumovém udidle pořád, už delší dobu jí chci koupit nové, protože to co mám, je z druhé ruky a kapánek okousané, ale je to nějak nedostatkové zboží

To jo, tam mu to moc sluší, stojí jak model

8.1.2008 13:03

sadzi saj napsal(a):
Krásná fotečka.

no guma byla jen dočasně do doby než začneme zase pracovat, aby si ta huba po těch otlacích odpočala, ale teď jí má už vyléčenou a já už začínám trénovat a i cejtim, že na jízdárně to není ono. Ne že by na něm nechtěl chodit, ale nerespektuje je ho na 100% a já ho na něm moc neudržím. A jaký chceš udidlo??? Jakou máte velikost?? Mám jedno stihlo 13,5 a myslim, že ho nebudu potřebovat, páč dnes jsem si koupila Déčko a objednala drezurní olivu.

8.1.2008 13:05

naftalinka napsal(a):
no guma byla jen dočasně do doby než začneme zase pracovat, aby si ta huba po těch otlacích odpočala, ale teď jí má už vyléčenou a já už začínám trénovat a i cejtim, že na jízdárně to není ono. Ne že by na něm nechtěl chodit, ale nerespektuje je ho na 100% a já ho na něm moc neudržím. A jaký chceš udidlo??? Jakou máte velikost?? Mám jedno stihlo 13,5 a myslim, že ho nebudu potřebovat, páč dnes jsem si koupila Déčko a objednala drezurní olivu.

jeee vy ho zase vychvalujete, eště že to neslyší, by byl eště nafrněnější

sadzi saj

8.1.2008 13:14
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
jeee vy ho zase vychvalujete, eště že to neslyší, by byl eště nafrněnější

Tak tohle je hustá fotka

Elí byla ježděná na jednou lomené olivě, ale vůbec ji to nevyhovovalo a ještě k tomu má docela dost jemnou hubu, tak v minulé stáji jsme jí zkusili dát jednou lomené gumové stihlo a šlape na něm pěkně, tak u něj chci zůstat i když jsem uvažovala i o 2x lomeném.

8.1.2008 13:26

sadzi saj napsal(a):
Tak tohle je hustá fotka

Elí byla ježděná na jednou lomené olivě, ale vůbec ji to nevyhovovalo a ještě k tomu má docela dost jemnou hubu, tak v minulé stáji jsme jí zkusili dát jednou lomené gumové stihlo a šlape na něm pěkně, tak u něj chci zůstat i když jsem uvažovala i o 2x lomeném.

tak pokud je na něm spokojená tak to neměń!!!
Dík za pochvalu fotek, ty fota jsme dělali na novej rok ve výbehu
A tady zase Hero na nás plazí jazyk

sadzi saj

8.1.2008 13:31
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
tak pokud je na něm spokojená tak to neměń!!!
Dík za pochvalu fotek, ty fota jsme dělali na novej rok ve výbehu
A tady zase Hero na nás plazí jazyk

Taky pěkný

No já spíš myslela jí koupit nový to gumový, protože to co má je z druhé ruky a ožvýkané od předešlé kobyly, ale je docela problém sehnat takový co mám, aby nebylo mega tlustý.

Jinak už je naplněn počet Dokonce jsem musela chudáka jednu pani odmítnout už.

8.1.2008 13:52

sadzi saj napsal(a):
Taky pěkný

No já spíš myslela jí koupit nový to gumový, protože to co má je z druhé ruky a ožvýkané od předešlé kobyly, ale je docela problém sehnat takový co mám, aby nebylo mega tlustý.

Jinak už je naplněn počet Dokonce jsem musela chudáka jednu pani odmítnout už.

noooo vida super, tak se zdařilo!!! A kolik nás tam celkem bude??? A s tím místem na víc jak jsem ti psala si nedělěj hlavu ten člověk co pojede se mnou bude spát místo mě a já budu spát u Atreje.
Hale nějaký gumový udidla jsem viděla te´d v equiservisu, ale nevím jaký máš, každopádně v equiservisu nějaký měli

sadzi saj

8.1.2008 13:59
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
noooo vida super, tak se zdařilo!!! A kolik nás tam celkem bude??? A s tím místem na víc jak jsem ti psala si nedělěj hlavu ten člověk co pojede se mnou bude spát místo mě a já budu spát u Atreje.
Hale nějaký gumový udidla jsem viděla te´d v equiservisu, ale nevím jaký máš, každopádně v equiservisu nějaký měli

No teď už jenom, aby byli všichni zdravý a koně taky Bude nás tam celkem 8 lidí, budete dva hřebci, nějaký kladrubák by měl přijet, dva valaši a dvě kobyly plus Moudrý dcera na nějakém koni s tím ubytování v pohodě, já jenom kvůli počtu míst, aby to bylo akorát, jsou tam nějaký dvoulůžkový pokoje, jeden velký apartmán s příslušenstvím, kde jsou dva pokoje 3 a 4 lůžkový

8.1.2008 14:04

naftalinka napsal(a):

Pro Lucky: Dík za pochvalu fotky frísáků. Mně to připadá jako nevýhoda, že jsou tam jen na fotce siluety. bohužel se ti frísi špatně na sněhu fotí. Pokud není doststek sluníčka a není to z blízka a .... Tak většina fotek tak dopadá. Mně se zase líbí Tvé fotky Usi a hafáků. Tvé fotky mají vysokou úroveň. Fotíš profi? A nebo aspoň někdy do časopisů? M.

8.1.2008 14:05

sadzi saj napsal(a):
No teď už jenom, aby byli všichni zdravý a koně taky Bude nás tam celkem 8 lidí, budete dva hřebci, nějaký kladrubák by měl přijet, dva valaši a dvě kobyly plus Moudrý dcera na nějakém koni s tím ubytování v pohodě, já jenom kvůli počtu míst, aby to bylo akorát, jsou tam nějaký dvoulůžkový pokoje, jeden velký apartmán s příslušenstvím, kde jsou dva pokoje 3 a 4 lůžkový

o.k. hale mám zavolat kvůli tomu boxu nebo stačí když přijedeme v pátek a vyberem si box u zdi???
A hodiny budou nějak rozdělený třeba jako 4 a 4, všichni najednou to by asi bylo mooc, ne?

sadzi saj

8.1.2008 14:13
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
o.k. hale mám zavolat kvůli tomu boxu nebo stačí když přijedeme v pátek a vyberem si box u zdi???
A hodiny budou nějak rozdělený třeba jako 4 a 4, všichni najednou to by asi bylo mooc, ne?

Hele, radši si tam zavolej, jistota je jistota, aby si nedorazila a nebyl v tom nedej bože bordel, bude tam další hřebec i ta mu radši taky volala, chtěla zase box mimo kobyly a když koukneš na www.staj-moudry.wz.cz na soustředění říkal, že má ty venkovní boxy, tak nevím, ale radši tam cinkni.

Hodinu má každý sám 45 min. individuálně.

8.1.2008 14:15

sadzi saj napsal(a):
Hele, radši si tam zavolej, jistota je jistota, aby si nedorazila a nebyl v tom nedej bože bordel, bude tam další hřebec i ta mu radši taky volala, chtěla zase box mimo kobyly a když koukneš na www.staj-moudry.wz.cz na soustředění říkal, že má ty venkovní boxy, tak nevím, ale radši tam cinkni.

Hodinu má každý sám 45 min. individuálně.

o.k. zavolám, no tak to je naprostá bombice že je to individuální

8.1.2008 14:15

monikafris napsal(a):
Pro Lucky: Dík za pochvalu fotky frísáků. Mně to připadá jako nevýhoda, že jsou tam jen na fotce siluety. bohužel se ti frísi špatně na sněhu fotí. Pokud není doststek sluníčka a není to z blízka a .... Tak většina fotek tak dopadá. Mně se zase líbí Tvé fotky Usi a hafáků. Tvé fotky mají vysokou úroveň. Fotíš profi? A nebo aspoň někdy do časopisů? M.

Ne, fotím si jen tak pro zábavu. Ale mám dobrý foťák a fotím dlouho, kdysi jsem si i čb fotky dělala, mám fotokomoru, která už je celkem na nic. Do školy jsme kdysi hodně fotila...měli jsme fotku na střední i na vysoké

NO jo, černá se špatně fotí, já vím, jak psi se blbě fotí, pokud nejsou dobré světelné podmínky. To Usu jde vyfotit málem i ve tmě a je něco vidět...psi nejsou vidět vůbec tam, kde ona je ještě krásně prokreslená.

Jinak fotky Atreje a Hera jsou krásné! Oni jsou bráchové? Vypadají tak totiž

tady Usa a malý Fabínek

8.1.2008 14:17

lucky napsal(a):
Ne, fotím si jen tak pro zábavu. Ale mám dobrý foťák a fotím dlouho, kdysi jsem si i čb fotky dělala, mám fotokomoru, která už je celkem na nic. Do školy jsme kdysi hodně fotila...měli jsme fotku na střední i na vysoké

NO jo, černá se špatně fotí, já vím, jak psi se blbě fotí, pokud nejsou dobré světelné podmínky. To Usu jde vyfotit málem i ve tmě a je něco vidět...psi nejsou vidět vůbec tam, kde ona je ještě krásně prokreslená.

Jinak fotky Atreje a Hera jsou krásné! Oni jsou bráchové? Vypadají tak totiž

tady Usa a malý Fabínek

ale fotka je v malém rozlišení, takže tady nic moc..jinak ji mám nádherně ostrou

Jdu teď s Usou na dlouhý špacír a budeme si po cestě hrát, někde ji asi pustím se proběhnout , tak zatím ahojky

8.1.2008 14:20

lucky napsal(a):
ale fotka je v malém rozlišení, takže tady nic moc..jinak ji mám nádherně ostrou

Jdu teď s Usou na dlouhý špacír a budeme si po cestě hrát, někde ji asi pustím se proběhnout , tak zatím ahojky

no tak ty jsou hustý jak si dávaj jazyky!!!!!!!!!!!!!!!
Hero s Atrejem nejsou bráchové jen se nám tak vyvedli, že jsou uplně skoro stejný

8.1.2008 14:24

naftalinka napsal(a):
no tak ty jsou hustý jak si dávaj jazyky!!!!!!!!!!!!!!!
Hero s Atrejem nejsou bráchové jen se nám tak vyvedli, že jsou uplně skoro stejný

No jo, jsou úžasní! Fakt krásní a teď v tom kožíšku jsou si strašně podobní. Neuvažovali jste o dvojpřeží?
Já mám poslední dobou nutkání, že bych Usu naučila tahat..když mám ty psy do zápřahu, kdysi jsem zaučovala chlaďase a jezdila s dvojpřežím teplasek.

tady arábek....tak bych viděla Usu

no nic, já letím, jinak zatmíme

8.1.2008 14:32

lucky napsal(a):
No jo, jsou úžasní! Fakt krásní a teď v tom kožíšku jsou si strašně podobní. Neuvažovali jste o dvojpřeží?
Já mám poslední dobou nutkání, že bych Usu naučila tahat..když mám ty psy do zápřahu, kdysi jsem zaučovala chlaďase a jezdila s dvojpřežím teplasek.

tady arábek....tak bych viděla Usu

no nic, já letím, jinak zatmíme

jooo to by byla krásná dvoujka, to víš že o tom často mluvíme, ale to by bylo zase sehnat vozejk, cajky a naučit je to...........uuuffff

sadzi saj

8.1.2008 14:36
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
jooo to by byla krásná dvoujka, to víš že o tom často mluvíme, ale to by bylo zase sehnat vozejk, cajky a naučit je to...........uuuffff

Jj, každý má hodinu sám, podle výcviku a toho, co bude potřeba

My máme ve tři hodiny schůzku pracovní, celá firma, přijel šéfik z Holandska, tak jsem zvědavá, co chce, to bude zase něco

8.1.2008 14:42

sadzi saj napsal(a):
Jj, každý má hodinu sám, podle výcviku a toho, co bude potřeba

My máme ve tři hodiny schůzku pracovní, celá firma, přijel šéfik z Holandska, tak jsem zvědavá, co chce, to bude zase něco

tak ať vás dlouho nedusí

sadzi saj

8.1.2008 14:57
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
tak ať vás dlouho nedusí

No, snad ne, každou chvíli by to mělo vypuknout

A zítra další a zase se skladem, to je mazec

8.1.2008 15:23

sadzi saj napsal(a):
No, snad ne, každou chvíli by to mělo vypuknout

A zítra další a zase se skladem, to je mazec

jéé konečně už bylo dneska sluníčko a teplejší počasí takhle už by to mohlo vydržet

8.1.2008 15:25

red and white napsal(a):
jéé konečně už bylo dneska sluníčko a teplejší počasí takhle už by to mohlo vydržet

pózuje ...

8.1.2008 15:26

red and white napsal(a):
pózuje ...

a ještě jedna popelky

8.1.2008 15:27

red and white napsal(a):
a ještě jedna popelky

poslední...

8.1.2008 15:33

red and white napsal(a):
poslední...

hmmm my máme už po sněhu!!!

8.1.2008 15:34

naftalinka napsal(a):
hmmm my máme už po sněhu!!!

to koukam že ho tam moc nemáte jenom tak bílá zem aby se neřeklo ..

8.1.2008 15:35

red and white napsal(a):
to koukam že ho tam moc nemáte jenom tak bílá zem aby se neřeklo ..

todle je focený na novej rok, ale nám tu předevčírem nasněžilo tak 20cm, ale už je to zase pryč

8.1.2008 15:39

naftalinka napsal(a):
todle je focený na novej rok, ale nám tu předevčírem nasněžilo tak 20cm, ale už je to zase pryč

aha, .. no my tam zatim něco máme, tak doufám že ještě chviličku vydrží . uvidíme no

8.1.2008 15:54

monikafris napsal(a):

tady další fotečka z dneška ...zase siluety

8.1.2008 15:57

monikafris napsal(a):
tady další fotečka z dneška ...zase siluety

dnes svítilo sluníčko, takže některé fotky jsou lepší. Wilda

8.1.2008 16:10

monikafris napsal(a):

Wim

sadzi saj

8.1.2008 16:17
sadzi saj

monikafris napsal(a):

JJ, tak je po schůzi a za chvíli frčím domů

8.1.2008 16:19

sadzi saj napsal(a):
JJ, tak je po schůzi a za chvíli frčím domů

já jedu k babice a dědovi menší rodinná oslava narozenin

8.1.2008 17:16

naftalinka napsal(a):
já jedu k babice a dědovi menší rodinná oslava narozenin

tady je ale ziima snad ani nejde topení nebo co.... brr ... ještě si dovolím jednu fotečku z dneška

8.1.2008 20:52

red and white napsal(a):
tady je ale ziima snad ani nejde topení nebo co.... brr ... ještě si dovolím jednu fotečku z dneška

dobrej večííír, je tu někdo?????????

zvířátková

9.1.2008 06:37
zvířátková

naftalinka napsal(a):
dobrej večííír, je tu někdo?????????

Dobré ránko! Tak jak je po ránu? Já jsem opět nadšená, že mám před sebou 8 a půl hodiny tvrdnutí tady.

Pěkné fotečky frísáčků. Wim roste jako z vody

9.1.2008 07:24

zvířátková napsal(a):

Ahojky,

tak jsem tu taky ... Atrejovi to moooc sluší ... Frísáčkům taky
Krásné fotky ... Já jsem fotila taky jak manjak ...
Když viděla včera mamina, jak to stahuju a jak upravuju ... říkala, že mě z toho ještě jednou jebne

No, mě trefí z něčeho jiného - jsem opět nějaká nachcípaná

sadzi saj

9.1.2008 07:30
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ahojky,

Když viděla včera mamina, jak to stahuju a jak upravuju ... říkala, že mě z toho ještě jednou jebne

Ahoj všichni,

také přeji krásné dobré ráno, ráno jsem si stihla pěkně natankovat do autí, tak jsem spokojená, aspoň se s tím nemusím zdržovat odpoledne, až pojedu za Elí. Ráno namrzlý auto, ale dobře, takže to šlo rychle sundat a mohla jsem frčet

Fotečky frísáků jsou

zvířátková

9.1.2008 07:30
zvířátková

blanche napsal(a):
Ahojky,

Čauky Blaní! Tak to nás dneska určitě zásobíš fotečkama, super To na mě kdysi taky měla mamina kecy, že nechápe, co z toho mam, když fotim zvířata zleva, zprava, zepředu, zezadu a tak . Ony tomu nerozumí...

9.1.2008 07:33

zvířátková napsal(a):
Čauky Blaní! Tak to nás dneska určitě zásobíš fotečkama, super To na mě kdysi taky měla mamina kecy, že nechápe, co z toho mam, když fotim zvířata zleva, zprava, zepředu, zezadu a tak . Ony tomu nerozumí...

Jojo ... táta si tam pak ze mě utahoval ... tak co, kůň z prava, leva ... zepředu ... spící, běžící

Ale už to neřešej
No, mám jich tu mooooc

Tak dneska jsme se tady pěkně sešli

9.1.2008 07:34

blanche napsal(a):
Jojo ... táta si tam pak ze mě utahoval ... tak co, kůň z prava, leva ... zepředu ... spící, běžící

Ale už to neřešej
No, mám jich tu mooooc

Tak dneska jsme se tady pěkně sešli

zvířátková

9.1.2008 07:36
zvířátková

blanche napsal(a):

Super, už jsme tři . Téééda, i sluníčko jste měli, co? Tiše závidím...

9.1.2008 07:38

zvířátková napsal(a):
Super, už jsme tři . Téééda, i sluníčko jste měli, co? Tiše závidím...

JJ, pak i slunko ... To jsem taky nevěřila vlastním očím ...
Tak jsem si to taky náležitě užila

sadzi saj

9.1.2008 07:46
sadzi saj

blanche napsal(a):
JJ, pak i slunko ... To jsem taky nevěřila vlastním očím ...
Tak jsem si to taky náležitě užila

Supéér fotečky

Tak já si jdu udělat čajík k snídani nebo tu za chvíli padnu hladu

zvířátková

9.1.2008 07:55
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Supéér fotečky

A já musím makat, teda zatím spíš úspěšně dělám, že něco dělám. Šéf měl jet na celý den pryč a rozmyslel si to, takže tu zřejmě celý den bude, ten mě zase zadře, ach jo...

9.1.2008 07:58

sadzi saj napsal(a):
Supéér fotečky

Já tu mám čajík taky
Ale na bacily

Ráno jsem jela na kole - po hlavní - nebyl na ní takový led jak na těch vedlejších ... Jela jsem po hlavní, kokot mi tam vjel z vedlejší ... tak jsem brzdila a dostala pořádnýho smyka ... Tak jsem si tam kráááásně zrána zanadávala ... naštěstí jsem to ustála ... Ale měla plné ruce práce

9.1.2008 07:58

zvířátková napsal(a):
A já musím makat, teda zatím spíš úspěšně dělám, že něco dělám. Šéf měl jet na celý den pryč a rozmyslel si to, takže tu zřejmě celý den bude, ten mě zase zadře, ach jo...

Se nesmíš nechat

zvířátková

9.1.2008 08:01
zvířátková

blanche napsal(a):
Já tu mám čajík taky
Ale na bacily

Ráno jsem jela na kole - po hlavní - nebyl na ní takový led jak na těch vedlejších ... Jela jsem po hlavní, kokot mi tam vjel z vedlejší ... tak jsem brzdila a dostala pořádnýho smyka ... Tak jsem si tam kráááásně zrána zanadávala ... naštěstí jsem to ustála ... Ale měla plné ruce práce

Koukám, že vzrůšo hned po ránu...

To máš Báru venku puštěnou jen tak i bez ohlávky, nebo je to v ohradě?

zvířátková

9.1.2008 08:09
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Koukám, že vzrůšo hned po ránu...

To máš Báru venku puštěnou jen tak i bez ohlávky, nebo je to v ohradě?

Jinak koukám, že ty bacili s Tebou dost mávaj. Už půjdeš na ty testy na alergie?

9.1.2008 08:24

zvířátková napsal(a):
Jinak koukám, že ty bacili s Tebou dost mávaj. Už půjdeš na ty testy na alergie?

Byla v ohradě - raději
NO, už jsem byla OK, teď se mi to asi vrací, nebo nevím, no ...
Předevčírem jsem pěkně vymokla a včera jsem měla půl dne prochlastaný boty
To bude asi ono ...

zvířátková

9.1.2008 08:29
zvířátková

blanche napsal(a):
Byla v ohradě - raději
NO, už jsem byla OK, teď se mi to asi vrací, nebo nevím, no ...
Předevčírem jsem pěkně vymokla a včera jsem měla půl dne prochlastaný boty
To bude asi ono ...

No to jo, jak prochladneš od nohou, tak je konečná...

9.1.2008 08:31

zvířátková napsal(a):
No to jo, jak prochladneš od nohou, tak je konečná...

sadzi saj

9.1.2008 08:42
sadzi saj

blanche napsal(a):

Na mě snad taky něco leze, tu od rána prskám, ale snad to zažehnám

9.1.2008 08:46

sadzi saj napsal(a):
Na mě snad taky něco leze, tu od rána prskám, ale snad to zažehnám

No, to já doufám taky
Já už z tý rýmy nemůžu ...
Jevím, jestli alergie, nachlazení ... ale nebaví mě

sadzi saj

9.1.2008 08:49
sadzi saj

blanche napsal(a):
No, to já doufám taky
Já už z tý rýmy nemůžu ...
Jevím, jestli alergie, nachlazení ... ale nebaví mě

Jé to je dobrá fotka

9.1.2008 08:51

sadzi saj napsal(a):
Jé to je dobrá fotka

Je jak pocukrovaná, co ?

zvířátková

9.1.2008 08:55
zvířátková

blanche napsal(a):
Je jak pocukrovaná, co ?

To je pěkný, jak se válí

sadzi saj

9.1.2008 08:59
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
To je pěkný, jak se válí

To jo, jak od cukru

Já jsem zvědavá, jak to bude dneska venku vypadat, jestli se dá vůbec jezdit.

9.1.2008 09:03

zvířátková napsal(a):
To je pěkný, jak se válí

Ahoj! teda holky, já vám závidím ten sníh. My máme jet v sobotu s Fabbym do Olomouce na výstavu a je jako prase, tady je bláta nad hlavu. teda nyní je zmrlé, ale venku peče slunko, takže to roztaje a zase bude "veselo" Asi kluky vezmu za chvíli na procházku někde do lesa do zmrzlého, dokud je zzima. Odpoledne už bude všude klouzací břečka těch zbytk sněhu, co tady jsou.

9.1.2008 09:10

sadzi saj napsal(a):
To jo, jak od cukru

Já jsem zvědavá, jak to bude dneska venku vypadat, jestli se dá vůbec jezdit.

No, včera nic moc ... byly nášlapky, tak šli do haly ...
Pak krokovali venku

JJ, sníh tu byl, ale už je z toho dost kačvara

9.1.2008 09:17

zvířátková napsal(a):

holky, chtěla jsem se zeptat, když Blanka zmínila nášlapy. Míváte s nimi problémy? Máte kované či bosé koně?

sadzi saj

9.1.2008 09:19
sadzi saj

lucky napsal(a):
holky, chtěla jsem se zeptat, když Blanka zmínila nášlapy. Míváte s nimi problémy? Máte kované či bosé koně?

Já s nimi problémy nemám, protože Elí je na boso

9.1.2008 09:24

sadzi saj napsal(a):
Já s nimi problémy nemám, protože Elí je na boso

No ji, právě my kdysi hrozně řešili nášlapy, a vlastně všichni koně byli kovaní. Usa má nášlapy tak maximálně 50 metrů od stáje, když má studenější kopýtky. Pak spadnou, nebo je zťknu...to prosím musí být hodně mráz.... a pak už v pohodě. Má prokrvená kopýtky, takže nášlapy se netvoří.
Takže by mě zajímalo, jestli to asi fakt dělají jen podkovy...si ano.

9.1.2008 09:33

lucky napsal(a):
No ji, právě my kdysi hrozně řešili nášlapy, a vlastně všichni koně byli kovaní. Usa má nášlapy tak maximálně 50 metrů od stáje, když má studenější kopýtky. Pak spadnou, nebo je zťknu...to prosím musí být hodně mráz.... a pak už v pohodě. Má prokrvená kopýtky, takže nášlapy se netvoří.
Takže by mě zajímalo, jestli to asi fakt dělají jen podkovy...si ano.

NO, když je prašan, nebo je dost umrzlo, tak je to OK ...
Ale když je pak hodně mokro ... Tak se to dělá docela dost ...
Včera to ještě šlo ... spíš to klouzalo ...
Ale jednou to bylo šílený - to jsem i slezla ... Ale to bylo loni ...
Zkoušela i olejem, aby kopyta byla mastná ... trochu lepší, ale nic moc ...

9.1.2008 09:42

blanche napsal(a):
NO, když je prašan, nebo je dost umrzlo, tak je to OK ...
Ale když je pak hodně mokro ... Tak se to dělá docela dost ...
Včera to ještě šlo ... spíš to klouzalo ...
Ale jednou to bylo šílený - to jsem i slezla ... Ale to bylo loni ...
Zkoušela i olejem, aby kopyta byla mastná ... trochu lepší, ale nic moc ...

JJ, ono jak to namrzne, tak se to nabaluje a pak jde koním jako na podpatcích, co?

Já jdu se psy ven, dokud je trochu zmrzlo, jinak se pak budou válet v blátě...

9.1.2008 09:46

lucky napsal(a):
JJ, ono jak to namrzne, tak se to nabaluje a pak jde koním jako na podpatcích, co?

Já jdu se psy ven, dokud je trochu zmrzlo, jinak se pak budou válet v blátě...

No, jednou jsem byla jak na chůdách ... To jsem ale slezla ...
To bylo o zlámání nohou ...
Nešel ani pořádně krok ... a to jsem koníka vedla ... No, horor ...

9.1.2008 09:51

blanche napsal(a):

Jedna krasavice ze stáje ... Krásná, co ?

9.1.2008 09:53

blanche napsal(a):

No, ona posledně chodila ve výběhu a pak jsme šly na procházku. Asi dvacet metrů od vrátek jsem zjistila, že nějak divně jde a ona měla na kopýtkách namrzlé a postupně nalepené nášlapy tak 10cm!!! Neuvěřitelné. Nešlo to sundat, nakonec jsem to trochu otřískala karabinou od vodítka a jak to šlo, tak jsem ji vzala a kousek jsme zaklusaly. Kopýtka se ohřála a prokrvila a zbytek odpadnul a najednou byla OK. Byl takový ten přimrzající sníh. Ale celou dobu už pak byla v pořádku.

Tak jsem si dala jogurt a letím s těmi hafany.

sadzi saj

9.1.2008 09:54
sadzi saj

lucky napsal(a):
No, ona posledně chodila ve výběhu a pak jsme šly na procházku. Asi dvacet metrů od vrátek jsem zjistila, že nějak divně jde a ona měla na kopýtkách namrzlé a postupně nalepené nášlapy tak 10cm!!! Neuvěřitelné. Nešlo to sundat, nakonec jsem to trochu otřískala karabinou od vodítka a jak to šlo, tak jsem ji vzala a kousek jsme zaklusaly. Kopýtka se ohřála a prokrvila a zbytek odpadnul a najednou byla OK. Byl takový ten přimrzající sníh. Ale celou dobu už pak byla v pořádku.

Krásná, vypadá jako ty Zuzky co??

9.1.2008 09:54

lucky napsal(a):

Tak je pozdravuj a hezky si to užijte

9.1.2008 09:56

sadzi saj napsal(a):
Krásná, vypadá jako ty Zuzky co??

Barevně asi trochu jo ... Ale je to kobylucha ...
Moc spolupracovat při focení nechtěla, ale pár inteligentních pohledů jsem z ní vyloudila

zvířátková

9.1.2008 09:56
zvířátková

blanche napsal(a):
Tak je pozdravuj a hezky si to užijte

Teda ta má ale krásně poctivé groše . A kam vyrazíme my, holky pracující?

sadzi saj

9.1.2008 10:07
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Teda ta má ale krásně poctivé groše . A kam vyrazíme my, holky pracující?

Není to ta, co jsem ho na ní potkávala venku v Liblicích??

9.1.2008 10:09

sadzi saj napsal(a):

Není to ta, co jsem ho na ní potkávala venku v Liblicích??

No, asi jo
NO vidíš, to už jí vlastně znáš
No, mi vyrazíme max. na oběd

zvířátková

9.1.2008 10:11
zvířátková

blanche napsal(a):
No, asi jo
NO vidíš, to už jí vlastně znáš
No, mi vyrazíme max. na oběd

takže ne my, ale vy dvě, ach jo, to je vůči mě tak nespravedlivý ...

sadzi saj

9.1.2008 10:14
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
takže ne my, ale vy dvě, ach jo, to je vůči mě tak nespravedlivý ...

Jj, to jo Leo

Já mám teda oběd už v práci, ale stejně musím do města nakoupit něco domů k večeři na večer

9.1.2008 10:17

sadzi saj napsal(a):
Jj, to jo Leo

Já mám teda oběd už v práci, ale stejně musím do města nakoupit něco domů k večeři na večer

Já tu dneska nemám nic
Tak budu muset razit ...

zvířátková

9.1.2008 10:27
zvířátková

blanche napsal(a):
Já tu dneska nemám nic
Tak budu muset razit ...

A jak tam u vás máte? Já, že dneska končím snad ve tři a mám foťák, kupodivu je tady hnusně, mlha by se dala krájet, šedo.

9.1.2008 10:31

zvířátková napsal(a):
A jak tam u vás máte? Já, že dneska končím snad ve tři a mám foťák, kupodivu je tady hnusně, mlha by se dala krájet, šedo.

Mlha ne ... Ale je tak nějak zataženo ... Ale ráno to vypadalo na azuro ...
Přece bys nám tak rychle neprchla, co ?

zvířátková

9.1.2008 10:37
zvířátková

blanche napsal(a):

Hm, takže taky nic moc, sněhu jako máme dost, ale je to takový ošklivě zakaboněný, to mě štve, být dneska jako včera, něco by se dalo nafotit, holt mi nahoře nepřejou no...

sadzi saj

9.1.2008 10:37
sadzi saj

blanche napsal(a):

No Blani, asi tu budeš dneska sama, já také prchám ve 3 hod.

U nás pěkná mlha a tak nějak zataženo celkem hnusně

9.1.2008 10:48

sadzi saj napsal(a):
No Blani, asi tu budeš dneska sama, já také prchám ve 3 hod.

U nás pěkná mlha a tak nějak zataženo celkem hnusně

Já chudinka

9.1.2008 11:24

blanche napsal(a):
Já chudinka

ahoj chudinko ....teda já jsem vyřízená. Byla jsem hodinu se psy v lese, ale v těžkém terénu, šílené svahy. Psiska šplhali málem po břiše do svahu a sjížděli pak po břiše dolů a tak..no a já jim to někdy musím trochu ukázat, jinak se mi po pár svazích na to vyprdnouKluci teď denně makají, protože Fabby musí ještě pořádně se nasvalit, za chvíli je tady bonitace.....sakra, teď jsem si uvědomila, že jsem si chtěla vzít poplašňák a zase jsem ho zapoměla.....no jo, to už je ta nemoc...strašná nemoc s tím sklem...ona nebolí, ale člověk se nachodí....víte o čem mluvím.....skleróza...taky ji máte? Já si někdy připadám, že už mám pokročilé stádium.....to je to stáááříííí

9.1.2008 12:00

lucky napsal(a):
ahoj chudinko ....teda já jsem vyřízená. Byla jsem hodinu se psy v lese, ale v těžkém terénu, šílené svahy. Psiska šplhali málem po břiše do svahu a sjížděli pak po břiše dolů a tak..no a já jim to někdy musím trochu ukázat, jinak se mi po pár svazích na to vyprdnouKluci teď denně makají, protože Fabby musí ještě pořádně se nasvalit, za chvíli je tady bonitace.....sakra, teď jsem si uvědomila, že jsem si chtěla vzít poplašňák a zase jsem ho zapoměla.....no jo, to už je ta nemoc...strašná nemoc s tím sklem...ona nebolí, ale člověk se nachodí....víte o čem mluvím.....skleróza...taky ji máte? Já si někdy připadám, že už mám pokročilé stádium.....to je to stáááříííí

http://www.youtube.com/ watch?v=KAcEDipzjfk&feature =related

http://www.youtube.com/ watch?v=LPsGrzpkyCo&feature =related

jukněte..bacha na mezery

9.1.2008 12:09

lucky napsal(a):
http://www.youtube.com/ watch?v=KAcEDipzjfk&feature =related

http://www.youtube.com/ watch?v=LPsGrzpkyCo&feature =related

jukněte..bacha na mezery

Mě tu v práci youtube nefachá ... a nevím proč - škoda
Tak jsem byla v krámě, koupila jsem si bagetu ... tak se tu cpu a pak něco dobrého ... I něco na zítřek ...

9.1.2008 12:12

blanche napsal(a):
Tak jsem byla v krámě, koupila jsem si bagetu ... tak se tu cpu a pak něco dobrého ... I něco na zítřek ...

Pro Andrejku: Kočko zahlídla jsem že sháníš lomený gumový udidlo..tady mám pro tebe tip.... http://www.jezdeckepotrebyostrava. cz/udidlo-gumove- lomene-p-175.html

zvířátková

9.1.2008 12:13
zvířátková

blanche napsal(a):

Já jsem teď spráskala velký makovo-tvarohovo-povidlový koláč, byl to teda boj, ale chtěla jsem se ho zbavit najednou, abych tu operaci s likvidováním máku v zubech nemusela dělat dvakrát .

9.1.2008 12:25

zvířátková napsal(a):
Já jsem teď spráskala velký makovo-tvarohovo-povidlový koláč, byl to teda boj, ale chtěla jsem se ho zbavit najednou, abych tu operaci s likvidováním máku v zubech nemusela dělat dvakrát .

Tak to já jsem měla bagetu s kuřecím masem, ale mělo to trvanlivost do dneška ...
Snad nebudu litovat dodatečně

sadzi saj

9.1.2008 12:28
sadzi saj

blanche napsal(a):
Tak to já jsem měla bagetu s kuřecím masem, ale mělo to trvanlivost do dneška ...
Snad nebudu litovat dodatečně

Tak já už taky dorazila z města, podařilo se mi ulovit ve slevě nějaký maso, tak na dva dny mám pokoj, ale ještě musím vymyslet dvě jídla, se z toho vaření jednou picnu. Tady je taky lezavo hnusný, fuj, včera snad bylo tepleji. Já si jdu ohřát obídek a udělat čajík a koupila jsem si krásný jablíčko

9.1.2008 12:34

sadzi saj napsal(a):
Tak já už taky dorazila z města, podařilo se mi ulovit ve slevě nějaký maso, tak na dva dny mám pokoj, ale ještě musím vymyslet dvě jídla, se z toho vaření jednou picnu. Tady je taky lezavo hnusný, fuj, včera snad bylo tepleji. Já si jdu ohřát obídek a udělat čajík a koupila jsem si krásný jablíčko

Já jsem dostala jablíčko od pokojské
Tak si dáme

Nějaké vitamíny potřebuju ... Není mi nejlíp

zvířátková

9.1.2008 12:37
zvířátková

sadzi saj napsal(a):

No snad jo, aby jsi bagetku neviděla ještě jednou, až poleze zpátky nahoru . Mi povídej, já blbá si nechala maso v mrazáku, takže dneska budu muset vymyslet něco jiného. Je to děs, co? I když já dělám vcelku pořád to stejné dokola, jelikož jsem hodně vybíravá. Ale když vejdu do krámu a mám v tu chvíli nakoupit na několik dní = několik obědů, tak jsem na nervy, jelikož mě nic nenapadá. Tak přeju dobrou chuť

9.1.2008 12:42

zvířátková napsal(a):
No snad jo, aby jsi bagetku neviděla ještě jednou, až poleze zpátky nahoru . Mi povídej, já blbá si nechala maso v mrazáku, takže dneska budu muset vymyslet něco jiného. Je to děs, co? I když já dělám vcelku pořád to stejné dokola, jelikož jsem hodně vybíravá. Ale když vejdu do krámu a mám v tu chvíli nakoupit na několik dní = několik obědů, tak jsem na nervy, jelikož mě nic nenapadá. Tak přeju dobrou chuť

No, když nevím, vítězí pizza - rychlá a dobrá

sadzi saj

9.1.2008 12:48
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

Děkujeme Leo já si tu teď poňuchňávám na brambůrkách, špenátku a masíčku, je to ňamka. Jinak, to se mi taky běžně stává, že si zapomenu vyndat maso z mrazáku K snídani jsem si do práce koupila od Danone Fantasii s křupinkama, taky ňamka

Lucky, videjka teda to je rychlost, Blani, na to se doma jukni, ale nevím, jestli jste s Bárou byli taky tak rychlý

9.1.2008 12:52

sadzi saj napsal(a):
Děkujeme Leo já si tu teď poňuchňávám na brambůrkách, špenátku a masíčku, je to ňamka. Jinak, to se mi taky běžně stává, že si zapomenu vyndat maso z mrazáku K snídani jsem si do práce koupila od Danone Fantasii s křupinkama, taky ňamka

Lucky, videjka teda to je rychlost, Blani, na to se doma jukni, ale nevím, jestli jste s Bárou byli taky tak rychlý

No, škoda, že to nevidím
Kdyžtak juknu u Endyho, co to je
Se vám to krátí, co ? Potvory
Mě taky .. už jen 6 hodin ...
Aha ... to jsem teprve v puuuuuulce

sadzi saj

9.1.2008 12:54
sadzi saj

blanche napsal(a):
No, když nevím, vítězí pizza - rychlá a dobrá

Jj, pizza je dobrá, ale ten můj jich schroustá těch malých klidně dvě a ani se u toho nezačervená a je případně i schopný ještě ječet, že má hlad

9.1.2008 12:55

sadzi saj napsal(a):
Jj, pizza je dobrá, ale ten můj jich schroustá těch malých klidně dvě a ani se u toho nezačervená a je případně i schopný ještě ječet, že má hlad

Hmmmm, tak to je blbý ...

sadzi saj

9.1.2008 12:59
sadzi saj

blanche napsal(a):
No, škoda, že to nevidím
Kdyžtak juknu u Endyho, co to je
Se vám to krátí, co ? Potvory
Mě taky .. už jen 6 hodin ...
Aha ... to jsem teprve v puuuuuulce

Jukni, akorát je to na lyžích, ale ta rychlost

Jj, máš recht, akorát máme od 2 hod. schůzku se skladem a jestli je účast i má povinná, tak se modlím, aby se to max. do tří doschůzovalo, bych jinak byla fakt naštvaná

zvířátková

9.1.2008 12:59
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Téda, to je přesný jak já, taky když jsem líná vařit, tak zapnu troubu a oznámim za oběd pizzu . To je fakt rychle hotovo a bez námahy.

9.1.2008 13:06

zvířátková napsal(a):
Téda, to je přesný jak já, taky když jsem líná vařit, tak zapnu troubu a oznámim za oběd pizzu . To je fakt rychle hotovo a bez námahy.

Viď

Se máte, závidím ...
Mě utěšuje, že mám volno pak PÁ, SO, NE

zvířátková

9.1.2008 13:09
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Jo jo, už se to krátí, ale zase 2 hodiny je ještě dost.

Jinak jsem teď špatná z babičky, jsem jí volala, ona se musí stěhovat, můj strejda jí sehnat super karzonku kousek od nich, protekčně přednostně , ale ona to samozřejmě haní, jelikož se jí stěhovat nechce. Už je zbalená a čeká, kdy se to tam všechno připraví. Mělo by to být teď pátek - sobota, pomáhá celá rodina, všichni to myslí dobře a ona má akorát řeči, že by se nejradši oběsila a tak. Člověk chápe, že tam bydlí dlouho a stěhovat se jí nechce, ale zase musí myslet logicky, že nic jiného nezbývá, stěhovat se musí a může být ráda, že má všechno ze dne na den zajištěné bez jakéhokoliv jejího přičinění.

9.1.2008 13:15

zvířátková napsal(a):
Jo jo, už se to krátí, ale zase 2 hodiny je ještě dost.

Jinak jsem teď špatná z babičky, jsem jí volala, ona se musí stěhovat, můj strejda jí sehnat super karzonku kousek od nich, protekčně přednostně , ale ona to samozřejmě haní, jelikož se jí stěhovat nechce. Už je zbalená a čeká, kdy se to tam všechno připraví. Mělo by to být teď pátek - sobota, pomáhá celá rodina, všichni to myslí dobře a ona má akorát řeči, že by se nejradši oběsila a tak. Člověk chápe, že tam bydlí dlouho a stěhovat se jí nechce, ale zase musí myslet logicky, že nic jiného nezbývá, stěhovat se musí a může být ráda, že má všechno ze dne na den zajištěné bez jakéhokoliv jejího přičinění.

NO, je to těžké ...
Chápu a rozumím oboum stranám ...
Pro babču určo lepší ... i pak pro vás ...
Asi jí to bude líto, ale snad to pak po nějaké době pochopí a bude ráda ...

sadzi saj

9.1.2008 13:17
sadzi saj

blanche napsal(a):
NO, je to těžké ...

Jj, tak tak, se starými je to těžký, ale uvidíš, že nakonec bude ráda

Jsem Vám zapomněla napsat, že včera jsem poprvé jela v práce v půl páté a bylo SVĚTLO!!!! Tak už se nám to pomalu snad prodlužuje, dřív, půl pátá rovnalo se tma, jak v pytli.

zvířátková

9.1.2008 13:22
zvířátková

blanche napsal(a):
NO, je to těžké ...

No pro ní to bude zlepšení o 100%, jde do čistého, pěkného. Pro nás taky super, hned u zastávky, ne jak ten zapadákov, kde je teď. Ona ani nechodí ven, akorát na poštu (kterou teď má naproti přes ulici, takže tak 2m od baráku), nechodí na procházky, ke kamarádkách, na nákup jí vozí strejda, takže si myslím, že pouto k tomu městu ani nemusí mít. K ní chodí jen jedna kamarádka, ale ta za ní prý bude jezdit, jelikož má v tom "novém" městě dceru či někoho, kdo jí tam bude vozit autem. Navíc v tom "novém" městě babička prožila celé dětství až do svatby, takže žádná cizina. Nejhorší je, že se všichni snaží, strejda lítá furt a něco zařizuje a babička pak má řeči a všechno haní. Všichni to mysllí dobře a nemůžeme za to, že v tom starém bytě už zůstat nemůže.

zvířátková

9.1.2008 13:25
zvířátková

zvířátková napsal(a):
No pro ní to bude zlepšení o 100%, jde do čistého, pěkného. Pro nás taky super, hned u zastávky, ne jak ten zapadákov, kde je teď. Ona ani nechodí ven, akorát na poštu (kterou teď má naproti přes ulici, takže tak 2m od baráku), nechodí na procházky, ke kamarádkách, na nákup jí vozí strejda, takže si myslím, že pouto k tomu městu ani nemusí mít. K ní chodí jen jedna kamarádka, ale ta za ní prý bude jezdit, jelikož má v tom "novém" městě dceru či někoho, kdo jí tam bude vozit autem. Navíc v tom "novém" městě babička prožila celé dětství až do svatby, takže žádná cizina. Nejhorší je, že se všichni snaží, strejda lítá furt a něco zařizuje a babička pak má řeči a všechno haní. Všichni to mysllí dobře a nemůžeme za to, že v tom starém bytě už zůstat nemůže.

Jo jo, taky jsem si všimla. Včera jsem odcházela ve čtvrt na pět a "teprve" se stmívalo. Řekla bych, že možná tak o půl hodinky se to natáhlo, i když je fakt, že včera bylo mimořádně hezky, takže možná i od toho jasna bylo déle vidět.

9.1.2008 13:33

zvířátková napsal(a):
Jo jo, taky jsem si všimla. Včera jsem odcházela ve čtvrt na pět a "teprve" se stmívalo. Řekla bych, že možná tak o půl hodinky se to natáhlo, i když je fakt, že včera bylo mimořádně hezky, takže možná i od toho jasna bylo déle vidět.

Tak s babčou držím palečky :)
JJ, je to už lepší ... A blíží se hromnice ... na hromnice o hodinu více

zvířátková

9.1.2008 13:40
zvířátková

blanche napsal(a):
Tak s babčou držím palečky :)
JJ, je to už lepší ... A blíží se hromnice ... na hromnice o hodinu více

Díky moc, mě nejvíc vždycky dostanou ty řeči o umírání, oběšení, poslední cestě atd. Na to jsem fakt alergická .

Už aby to bylo, protože jestli dál budu chodit do práce za tmy a z práce za tmy, tak mi hrábne...

9.1.2008 13:42

zvířátková napsal(a):
Díky moc, mě nejvíc vždycky dostanou ty řeči o umírání, oběšení, poslední cestě atd. Na to jsem fakt alergická .

Už aby to bylo, protože jestli dál budu chodit do práce za tmy a z práce za tmy, tak mi hrábne...

NO, tyhle řeči taky žeru ... To je pak na palici a na depku

zvířátková

9.1.2008 13:46
zvířátková

blanche napsal(a):
NO, tyhle řeči taky žeru ... To je pak na palici a na depku

Jo jo, přesně...

sadzi saj

9.1.2008 13:52
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Jo jo, přesně...

Souhlasím

9.1.2008 14:04

sadzi saj napsal(a):
Souhlasím

Hoj, hoj, hoj!!!!
Jak se vám dnes vede??? Mě zatím dobře, ale při představě, že jdu na noční se mi kazí nálada
Dnes jsem okovala uličníky a rozloučila se se setřenkou, která zítra frčí nazpět do saudský Arabie

sadzi saj

9.1.2008 14:06
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
Hoj, hoj, hoj!!!!
Jak se vám dnes vede??? Mě zatím dobře, ale při představě, že jdu na noční se mi kazí nálada
Dnes jsem okovala uličníky a rozloučila se se setřenkou, která zítra frčí nazpět do saudský Arabie

Ahoooj,

moje kámoška zase v neděli letí zpátky do Irska

9.1.2008 14:07

sadzi saj napsal(a):
Ahoooj,

to nám od koní teď jedna holka už z Irska přijela a už prej nikam nechce!!!!
Pracovala tam na nějakym hotelu.

zvířátková

9.1.2008 14:11
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Ahoooj,

Já ty lidi obdivuju, jak se jen tak vydají do cizí země, to je pro mě fakt nepochopitelné, bych se bála....

Teda, já teď začala tisknout ceníky, co šéf chtěl. Koukám první asi 40 stránek, jsem se zděsila, pak začnu tisknout druhý a furt stránky jely a jely. Teď koukám, kolik to má a 260 stran, ale jelikož jsem měla už dost vytisklého, tak jsem váhala, zda to vypnout či ne. No a nakonec jsem to teda nechala, tiskárna je teda statečná, to se musí nechat. Je to mega štos, snad šéf nebude nadávat, ale chtěl to sám....

9.1.2008 14:11

naftalinka napsal(a):
to nám od koní teď jedna holka už z Irska přijela a už prej nikam nechce!!!!
Pracovala tam na nějakym hotelu.

Ahojky,

na hotelu jo, chudinka
Irsko je ale super ...
To jela sestřenka na Araby ... Co ?
Bych se taky ohřála ...

zvířátková

9.1.2008 14:18
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Já ty lidi obdivuju, jak se jen tak vydají do cizí země, to je pro mě fakt nepochopitelné, bych se bála....

Teda, já teď začala tisknout ceníky, co šéf chtěl. Koukám první asi 40 stránek, jsem se zděsila, pak začnu tisknout druhý a furt stránky jely a jely. Teď koukám, kolik to má a 260 stran, ale jelikož jsem měla už dost vytisklého, tak jsem váhala, zda to vypnout či ne. No a nakonec jsem to teda nechala, tiskárna je teda statečná, to se musí nechat. Je to mega štos, snad šéf nebude nadávat, ale chtěl to sám....

Teda, teď jsem zhlídla pořádný antikoncepční video, že vám ho sem musim hodit, to je fakt síla

http://www.super.cz/vtipky /9910-ach-ty-deti.html

(1 mezera)

9.1.2008 14:20

zvířátková napsal(a):

Tak jsem tady! Na skok. Holky, já jsem nadšená!!!!!

Mám dokonale čistého koně!!!!

Totiž jedeme s Fabbym v sobotu na výstavu a tak jsem vytáhla fukar, že ho musím vyprášit a vyčesat a přiberu i Darése a Usu. No a tak jsem foukla Darés, šel z něj šílený prach a bordel. A pak jsem viděla kolik toho je na česání, tak jsem přešla hned na Usu, že ji fouknu a hodím do večera k Čipovi, tam se nebude nudit, jako doma, když já tady budu dávat do pucu psiska.

Tak jsem ji dala parelku, vodítko a přivedla k fukaru. Usa ze začátku je nejistá, není nadšená že, ale stála. Zapla jsem to na první stupeň, pak je ještě super silný, ale to je tak na ty psy (mají hustou dvojí srst), na toho koně stačí ta jednička a profoukne ji skvěle.

Když jsem ji foukala poprvé jak jsme to koupili, tak to byly oči na vrch hlavy, foukla jsem ji spíše z dálky..cca 1-1,5 metru a kousek kolem jedné lopatky si nechala blíže profouknout. Minule jsem ji foukala podruhé a to jsem udělala půlku koně. Nenechala už si zadek, ten zůstal zaprášený, ale celý hrůdník, hřbet a bříško si nechala.

A dneska jsem si dávala na čas, moc ji chválila, je tady povichr, takže zase tak velký rozdíl to nebyl, jestli ji čechrá vítr nebo já

A nakonec jsem ji vyfoukala krom hlavy celou !!!! Dokonce snesla i krk až po hlavu!!!!

A Pripadalo mi, že si to nakonec užívá, ten zadek zjistila že ji nikdo nesní, tak stála. Já to brala už potom úplně zblízka, takže to krásně masíruje koně a pod silným tlakem naprosto vypudí oblaky prachu z kožíčku. Kdyby jste viděli tu hrůzu, co ji šla z bříška a z toho zadku! No děsné! A zajisté znáte tu prachovou deku plnou bordýlku na zádi. Ať čistíte jak čistíte, tak když pak plácnete koně po zadku, zvedne se obr oblak prachu! NO tak já nyní můžu plácat jak chci a nic! Vůbec nic! A teda mírně vyjevená byla z ocasu. Když už jsem byla u toho foukání zadku, tak jsem foukla i ocas. Na kořeni ocasu měla humus, fujík prach a lupy, fakt bodel. Kůže byla šedá, špinavá, lupy, prach....foukla jsem ji do kořene ocasu, málem se posadila na zadek, zvedl se obří oblak bordelu a pak nic! Čisto! Černá kůže, bílé žíně, nic víc! Já jsem nadšená! Nikdy jsem neviděla tak čistého koně!

Jak jsem ji vedla k Čipovi, tak se ji větru čechrala bílá srst a na sluníčku vypadala jako posypaná ryzím stříbrem! Teda lidi, ani vysavač na koně neudělá takový efekt! Vím, že jejího tátu vysávají, jinak je pořád jako prasátko, ale tohle je teda o něčem jiném. Hřbílka a kartáče mohu vyhodit

Navíc jsem si všimla, že posledně jak jsem ji vyfoukla ten prach, tak trvalo dost dlouho, že ta srst byla zase zaprášená vevnitř. Nějak to pak odpuzuje, ono to ten kožich trochu nabije statickou elektřinou, pak to dost prach odpuzuje.

No nic, jen jsem se podělila a jdu foukat psy.....
Hlavně Fabbyho musím vyčesat. Foukne se dvě minuty, ale česání je hafo

tak já jdu na ty dvě naše obludky

sadzi saj

9.1.2008 14:28
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Teda, teď jsem zhlídla pořádný antikoncepční video, že vám ho sem musim hodit, to je fakt síla

http://www.super.cz/vtipky /9910-ach-ty-deti.html

(1 mezera)

Ona je v Irsku u koní a spokojená má tam svého miláčku koňského i toho druhého

No schůze zatím není, čeká se na kolegyni brzdu, všude chodí pozdě, bych se z toho po.... to nestíhám

9.1.2008 14:31

sadzi saj napsal(a):
Ona je v Irsku u koní a spokojená má tam svého miláčku koňského i toho druhého

No schůze zatím není, čeká se na kolegyni brzdu, všude chodí pozdě, bych se z toho po.... to nestíhám

No si říkám, že jsi tu stále ...
To naštve ...

9.1.2008 14:32

lucky napsal(a):

Totiž jedeme s Fabbym v sobotu na výstavu a tak jsem vytáhla fukar, že ho musím vyprášit a vyčesat a přiberu i Darése a Usu. No a tak jsem foukla Darés, šel z něj šílený prach a bordel. A pak jsem viděla kolik toho je na česání, tak jsem přešla hned na Usu, že ji fouknu a hodím do večera k Čipovi, tam se nebude nudit, jako doma, když já tady budu dávat do pucu psiska.

Tak jsem ji dala parelku, vodítko a přivedla k fukaru. Usa ze začátku je nejistá, není nadšená že, ale stála. Zapla jsem to na první stupeň, pak je ještě super silný, ale to je tak na ty psy (mají hustou dvojí srst), na toho koně stačí ta jednička a profoukne ji skvěle.

Když jsem ji foukala poprvé jak jsme to koupili, tak to byly oči na vrch hlavy, foukla jsem ji spíše z dálky..cca 1-1,5 metru a kousek kolem jedné lopatky si nechala blíže profouknout. Minule jsem ji foukala podruhé a to jsem udělala půlku koně. Nenechala už si zadek, ten zůstal zaprášený, ale celý hrůdník, hřbet a bříško si nechala.

A dneska jsem si dávala na čas, moc ji chválila, je tady povichr, takže zase tak velký rozdíl to nebyl, jestli ji čechrá vítr nebo já

A nakonec jsem ji vyfoukala krom hlavy celou !!!! Dokonce snesla i krk až po hlavu!!!!

A Pripadalo mi, že si to nakonec užívá, ten zadek zjistila že ji nikdo nesní, tak stála. Já to brala už potom úplně zblízka, takže to krásně masíruje koně a pod silným tlakem naprosto vypudí oblaky prachu z kožíčku. Kdyby jste viděli tu hrůzu, co ji šla z bříška a z toho zadku! No děsné! A zajisté znáte tu prachovou deku plnou bordýlku na zádi. Ať čistíte jak čistíte, tak když pak plácnete koně po zadku, zvedne se obr oblak prachu! NO tak já nyní můžu plácat jak chci a nic! Vůbec nic! A teda mírně vyjevená byla z ocasu. Když už jsem byla u toho foukání zadku, tak jsem foukla i ocas. Na kořeni ocasu měla humus, fujík prach a lupy, fakt bodel. Kůže byla šedá, špinavá, lupy, prach....foukla jsem ji do kořene ocasu, málem se posadila na zadek, zvedl se obří oblak bordelu a pak nic! Čisto! Černá kůže, bílé žíně, nic víc! Já jsem nadšená! Nikdy jsem neviděla tak čistého koně!

Jak jsem ji vedla k Čipovi, tak se ji větru čechrala bílá srst a na sluníčku vypadala jako posypaná ryzím stříbrem! Teda lidi, ani vysavač na koně neudělá takový efekt! Vím, že jejího tátu vysávají, jinak je pořád jako prasátko, ale tohle je teda o něčem jiném. Hřbílka a kartáče mohu vyhodit

Navíc jsem si všimla, že posledně jak jsem ji vyfoukla ten prach, tak trvalo dost dlouho, že ta srst byla zase zaprášená vevnitř. Nějak to pak odpuzuje, ono to ten kožich trochu nabije statickou elektřinou, pak to dost prach odpuzuje.

hmmmm velké mýtí

zvířátková

9.1.2008 14:42
zvířátková

naftalinka napsal(a):
hmmmm velké mýtí

Ten fukar by se mi taky vyplatilo občas zkusit. Čiki má po té alergii na zádech v srsti stroupky. Přes tu srst teda v poslední době už na kůži nevidim, ale vím, že předtím už byla ok, ale stroupky se v srsti drží. Ono by to šlo vydrhnout kartáčem nebo hřbítkem, ale stejně mi to nedá a nechci mu to zbytečně dráždit, takže to nechávám, asi to nakonec vypadá i se srstí. Jelikož ta alergie začíná až spíš na léto, takže do línání možná ani šampónovat nebudu.

9.1.2008 14:42

lucky napsal(a):

Tak to je hustýýýý

9.1.2008 14:43

blanche napsal(a):
Tak to je hustýýýý

Dneska jsme to rozjeli, co ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík