Přeji dobré jitro,
tak jsem včera myslela že mě klepne. Jsem si objednala tu modrou dečku, paní mi posílala fotky tak jsem myslela že bude světlá...mno a přišla mí skoro erná. Jako není to smrtelné ale představa byla jiná....
Co nového u vás?
haisovad
napsal(a):
Přeji dobré jitro,
tak jsem včera myslela že mě klepne. Jsem si objednala tu modrou dečku, paní mi posílala fotky tak jsem myslela že bude světlá...mno a přišla mí skoro erná. Jako není to smrtelné ale představa byla jiná....
Co nového u vás?
Dobré ranko Danny a ostatní co teprve dorazíte.. No to je teda pěkný, tak ses na ni těšila a ono todle..no tak aspoň něco...ale taky bych byla sklamanáá
haisovad
napsal(a):
Se naser. a přebarvím jí doma...
Zdar babi, jen na skok,včera jsme se Sabulkou a rezatým kámošem absolbvovali krásnou procházku a lonžování na poli, bála jsem se volného prostranství, ale byli oba suprový, moc jsme si to užili a bylo fajné počasí, takový teplý večer na zimu...
klawdie
napsal(a):
Zdar babi, jen na skok,včera jsme se Sabulkou a rezatým kámošem absolbvovali krásnou procházku a lonžování na poli, bála jsem se volného prostranství, ale byli oba suprový, moc jsme si to užili a bylo fajné počasí, takový teplý večer na zimu...
jooo a segra budeš chtít to zlatý udidlo? mám na něj už dva zájemce, tak abych věděla co jim mám napsat...
haisovad
napsal(a):
Přeji dobré jitro,
Co nového u vás?
Ahoj.Jdu pozdravit zpod deky a zpoza hrnku s čajem... U mě nového nic...Snad jen-převalila jsem se na druhý bok
Tak se mějte lépe,než já....
molly
napsal(a):
Ahoj.Jdu pozdravit zpod deky a zpoza hrnku s čajem... U mě nového nic...Snad jen-převalila jsem se na druhý bok
Tak se mějte lépe,než já....
Nazdárek Zuzy, tak to pořádně vylež...do čase rum, ať je to pocení příjemnější...
Číča pěkná...
rocky
napsal(a):
Aha sakryš já ho ještě nezkusila:( no pokud na to spěchajou tak ho někomu střel, nebo počkej ještě dnes a já si ho dneska zkusím.
Holky zdravím vás všechny, ale dnes jen na skok, mám dost práce a chci jít dříve za Honzíkem...Ikdyž nevím nevím, sníh taje a na cestách je hotová ledovka, ráno jsem si málem rozbila čumák :-(
Klári, ještě by mě zajímalo jak sabulu lonžuješ po celé jízdárně? Myslím, že včera tu o tom byla zmínka.....To jako, že měníš lonžovací kruh? Nebo nějak jinak?
haisovad
napsal(a):
Nazdárek Zuzy, tak to pořádně vylež...do čase rum, ať je to pocení příjemnější...
Číča pěkná...
Šestnáctileté divka se vrátí domů a smutně oznámí rodičům, že je těhotná.
Otec rozzuřeně nabije pistoli a chce vědět, co je to za bastarda, že ho zabije.
Dcera na to, že je to slušný muž a postaví se k tomu zodpovědně.
Vtom zastaví před domem luxusní auto a vystoupí distingovaný mladý muž.
Pozdraví rodinu, posadí se před rodiče, podívá se jim do očí a říká:
"Měl jsem poměr s vaší dcerou, ale bohužel moje rodina mi nedovolí si ji vzít.
Protože jsem vážený člověk, chci nést následky za vzniklou situaci.
Nechci nechat ani jí, ani dítě v nouzi a proto navrhuji následovní:
Narodí-li se chlapec, pošlu na jeho účet milion Euro a bude spravovat 5 poboček Prodeje vozidel Alfa Romeo. Jestliže se narodí děvče, dostane na účet milion Euro a převezme 10 salonů krásy. Kdyby ale nešťastnou náhodou dítě potratila....."
Otec ho přeruší, položí mu ruku na rameno a říká:
"Tak jí vošukáš znova, žádný problém ..."![]()
![]()
rocky
napsal(a):
Šestnáctileté divka se vrátí domů a smutně oznámí rodičům, že je těhotná.
Otec rozzuřeně nabije pistoli a chce vědět, co je to za bastarda, že ho zabije.
Dcera na to, že je to slušný muž a postaví se k tomu zodpovědně.
Vtom zastaví před domem luxusní auto a vystoupí distingovaný mladý muž.
Pozdraví rodinu, posadí se před rodiče, podívá se jim do očí a říká:
"Měl jsem poměr s vaší dcerou, ale bohužel moje rodina mi nedovolí si ji vzít.
Protože jsem vážený člověk, chci nést následky za vzniklou situaci.
Nechci nechat ani jí, ani dítě v nouzi a proto navrhuji následovní:
Narodí-li se chlapec, pošlu na jeho účet milion Euro a bude spravovat 5 poboček Prodeje vozidel Alfa Romeo. Jestliže se narodí děvče, dostane na účet milion Euro a převezme 10 salonů krásy. Kdyby ale nešťastnou náhodou dítě potratila....."
Otec ho přeruší, položí mu ruku na rameno a říká:
"Tak jí vošukáš znova, žádný problém ..."![]()
![]()
![]()
![]()
Peti, super
klawdie
napsal(a):
pisnu ti to Leni na mejlíka...
máš to tam, dnes koukám všici makají.....
ted na mě vykouklo sluníčko a pálí mě do čela....ráno byla dobrá skluzavka...
klawdie
napsal(a):
Klári dikes....Na to CD se už taky těším, snad si Evča už vzpoměla
jinak to zapnutí lonže zkusím, vypadá to zajímavě
Holky já se z te práce zblázním a to mi ji ještě přibude, páč přeberu část práce za dispečera, který odchází a jde za volant
klawdie
napsal(a):
MARTY
haisovad
napsal(a):
Je du na obídek a apk vám vyfotím náše včerejší dárečky pro šéfika...to budete čubrnět...
Peti, já mám větší stádečko
haisovad
napsal(a):
Přeji dobré jitro,
Co nového u vás?
Kde jste kdo??? Ani netušíte,jak je mi líto,že musím ležet doma...Venku je tak krásně.....
haisovad
napsal(a):
Přeji dobré jitro,
Co nového u vás?
Molčí je venku na slunku a opaluje se... Já bych tak chtěla s ní...
molly
napsal(a):
Molčí je venku na slunku a opaluje se... Já bych tak chtěla s ní...
molly
napsal(a):
ženy, já už mám práci hotovou, takže to brzo zabalííííím a pujdu za koníkama
Je tam nádherně, lituju matroda Zuzu a všechny ostatní co budou dřít ¨dlouho do odpoledne..
rocky
napsal(a):
ženy, já už mám práci hotovou, takže to brzo zabalííííím a pujdu za koníkama
Je tam nádherně, lituju matroda Zuzu a všechny ostatní co budou dřít ¨dlouho do odpoledne..
Tak jsem tady z oběda, dneska se to trochu protáhlo, byla jsem ještě dokupovat do avkvárka rostlinky...jsem netušila jaká je to obtížnost...těch druhů, velikostí...mazec...mno tak jsem to zrovna nainstalovala do našeho akvárka...včera od nás totiž šéf dostal 70 rybiček, jelikož nám ty stařešiny, co tam byly cca 4 roky pomalu odumíraly...je to ještě trochu zakalený, snad z toho bude něco vidět...
haisovad
napsal(a):
Tak jsem tady z oběda, dneska se to trochu protáhlo, byla jsem ještě dokupovat do avkvárka rostlinky...jsem netušila jaká je to obtížnost...těch druhů, velikostí...mazec...mno tak jsem to zrovna nainstalovala do našeho akvárka...včera od nás totiž šéf dostal 70 rybiček, jelikož nám ty stařešiny, co tam byly cca 4 roky pomalu odumíraly...je to ještě trochu zakalený, snad z toho bude něco vidět...
etě detailek
haisovad
napsal(a):
mno ve skutečnosti to vypadá lépe
a poslední, ať to tu nezaplácám...
klawdie
napsal(a):
Moc klíásný libičky...
hele segra zapřahnem dnes toho jeryho????
Mno štve mě že to není vůbec vidět...ale s tím já nic nenadělám...
Hele pokud budete zapřahat tak každopádně foťte...jo?
Ach jo, tak je tááák kráásně a já musím sedět tady...bééé
Hele holky, upravujete koníkům nějak spešl hřívu...nemáte nějaké vychytávky na zhoustnutí...
haisovad
napsal(a):
Mno štve mě že to není vůbec vidět...ale s tím já nic nenadělám...
Hele pokud budete zapřahat tak každopádně foťte...jo?
Ach jo, tak je tááák kráásně a já musím sedět tady...bééé
Hele holky, upravujete koníkům nějak spešl hřívu...nemáte nějaké vychytávky na zhoustnutí...
He he teda ženský dneska jste tomu moc nedali...
Danny nejlepší je do toho hrabat co nejmín, vlastní zkušenost
jesdnou za čas to rozčešu pomaci spreje na hřívu abych to netrhala...
klawdie
napsal(a):
He he teda ženský dneska jste tomu moc nedali...
Danny nejlepší je do toho hrabat co nejmín, vlastní zkušenost
jesdnou za čas to rozčešu pomaci spreje na hřívu abych to netrhala...
Nazdáreeek, už jsem tady taky
, dneska jsem byla v Praze na školení.... nejdrsnější bylo vstávání v 5 ráno, na takhle brzo dost nejsem zvyklá, asi za chvíli usnu
cheyenne
napsal(a):
Nazdáreeek, už jsem tady taky
, dneska jsem byla v Praze na školení.... nejdrsnější bylo vstávání v 5 ráno, na takhle brzo dost nejsem zvyklá, asi za chvíli usnu
Co Jerrýk? Zapřahali jste?