Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.12.2007 12:31

ahoj nasla jsem tady od tebe tuto fotku... mas toho kone jeste? jak se jmenuje a mas jeste nejakou fotku?? prosím odpovez !!!! kdyztak na mail ph-@seznam.cz dík moc

23.12.2007 21:24

red and white napsal(a):
ahoj nasla jsem tady od tebe tuto fotku... mas toho kone jeste? jak se jmenuje a mas jeste nejakou fotku?? prosím odpovez !!!! kdyztak na mail ph-@seznam.cz dík moc

Ahojky
http://www.nannetka. estranky.cz/clanky/Ostatni-konici/iris
Pokud máš nějaké další otázky,klidně se ptej...
A ty Iríska znáš?
(mezera před estranky)

24.12.2007 13:40

rubie napsal(a):
Ahojky
http://www.nannetka. estranky.cz/clanky/Ostatni-konici/iris
Pokud máš nějaké další otázky,klidně se ptej...
A ty Iríska znáš?
(mezera před estranky)

nene ja jen ze je jakoby z oka vypadl mému koníkovy tak sem jen zvědavá ... co má za rodiče?

24.12.2007 13:42

red and white napsal(a):
nene ja jen ze je jakoby z oka vypadl mému koníkovy tak sem jen zvědavá ... co má za rodiče?

uz jsem to nasla:)

24.12.2007 15:33

red and white napsal(a):
uz jsem to nasla:)

A mají někoho z rodičů společného?Nebo co má tvůj koník za rodiče?A nějaká fotečka by nebyla?

25.12.2007 12:50

rubie napsal(a):
A mají někoho z rodičů společného?Nebo co má tvůj koník za rodiče?A nějaká fotečka by nebyla?

nene nemají, když jsem koukala na ostatní foto tvého koníka tak si podobní ani nejsou ale na té z toho vagonu sem se zadívala jestli to neni ten můj drobek no vkládám nějaký foto ...

25.12.2007 12:54

red and white napsal(a):
nene nemají, když jsem koukala na ostatní foto tvého koníka tak si podobní ani nejsou ale na té z toho vagonu sem se zadívala jestli to neni ten můj drobek no vkládám nějaký foto ...

no jeste jedna s mojím druhým kopytníkem

25.12.2007 12:57

red and white napsal(a):
no jeste jedna s mojím druhým kopytníkem

hehe no na ty druhy vypadaj oba divne je to fotka z telefonu no.. tak dám jeste jednu poslední

25.12.2007 13:35

red and white napsal(a):
hehe no na ty druhy vypadaj oba divne je to fotka z telefonu no.. tak dám jeste jednu poslední

¨Ty brďo fáákt-jsou si hodně podobní A co má teda za původ?

25.12.2007 17:40

rubie napsal(a):
¨Ty brďo fáákt-jsou si hodně podobní A co má teda za původ?

matka: hucul Lenka, otec 375 Ousor 8

Přidejte reakci

Přidat smajlík