Holky, bré ránko...zrovna přemýšlím, jestli vám to napsat, ať si nemyslíte, že jsem fakt magor..:) Jsem dneska přejela svoji zastávku autobusu...si tak sedím, poslouchám Kryštofy - abyste si rozšířily obzory, moje nejoblíbenější česká kapela..:)No a tak ěnjak jsem zapomněla vystoupit...:))Ale trochu mě omlouvá, že jsem včera přišla po 1..takže 3 hodiny spánku, mmm, fajne..
kukinatost
napsal(a):
Holky, bré ránko...zrovna přemýšlím, jestli vám to napsat, ať si nemyslíte, že jsem fakt magor..:) Jsem dneska přejela svoji zastávku autobusu...si tak sedím, poslouchám Kryštofy - abyste si rozšířily obzory, moje nejoblíbenější česká kapela..:)No a tak ěnjak jsem zapomněla vystoupit...:))Ale trochu mě omlouvá, že jsem včera přišla po 1..takže 3 hodiny spánku, mmm, fajne..
Čaves holky,
moc se omlouvám, že jsem včera vypadla bez rozloučení ale maximálně jsem tu trpěla, tak jsem jela v jednu domů, šéf se mi chechtal, že málo trénuji a pak mám kocovinu...
Holky, včera před obědem přišel šéf a každému rozdal obálku...dal mi trojku jako takovou prémii, slušný že? Jsem ani nevědla co říct...
Já, šéf a kolegyně...
haisovad
napsal(a):
Čaves holky,
moc se omlouvám, že jsem včera vypadla bez rozloučení ale maximálně jsem tu trpěla, tak jsem jela v jednu domů, šéf se mi chechtal, že málo trénuji a pak mám kocovinu...
Holky, včera před obědem přišel šéf a každému rozdal obálku...dal mi trojku jako takovou prémii, slušný že? Jsem ani nevědla co říct...
Já, šéf a kolegyně...
zdarec nado tak já jsem tu dneska na posledy začíná my dvolená ař do 2.1.08 to bude neco.venku všechno zmrzlí a koně bílé(konečně jsem jako popelka) ,ale vypadá to že vyleze sluníčko
jani jsem ti to včera říkala pij s mírou.
woldemortik
napsal(a):
zdarec nado tak já jsem tu dneska na posledy začíná my dvolená ař do 2.1.08 to bude neco.venku všechno zmrzlí a koně bílé(konečně jsem jako popelka) ,ale vypadá to že vyleze sluníčko
Holky ahojte....Já se tady taky včera objevila jen jednou a ještě bez rozloučení, ale klekl mi PC a pak jsem ho ke konci už ani nezapínala.
Dany, šéfik sympa´ták
A k Januli se radši ani vyjadřovat nebudu ![]()
![]()
Jestlipak to řekneš Kerinkovi, co? Ten by ti dal za uši.....No a Dany s těma premiema. Taky jsem s tím tak nějak počítala, účetní se o tom zmínila, že můžu počítat s dárečkem, a u výplaty nic
Tak mě to trochu zamrzelo, no...
woldemortik
napsal(a):
Nazdar bando!
Jééé Marti to ti závidím, já si to tu odmakám až do pátka, jen dnes mám půl dne dovču a jdu dokoupit dárečky!...
Danny o prémiich mi ani nemluv, na to že obě děláme v Heliosu, se ta naše firma moc nepředala!
sadzi saj
rocky
napsal(a):
Nazdar bando!
Jééé Marti to ti závidím, já si to tu odmakám až do pátka, jen dnes mám půl dne dovču a jdu dokoupit dárečky!...
Danny o prémiich mi ani nemluv, na to že obě děláme v Heliosu, se ta naše firma moc nepředala!
Buďte rádi, že jste vůbec něco dostali
, my třeba nedostali nic
strelish
napsal(a):
Bré ranko
O prémiích já raději pomlčím
Nevím jak vám, ale mi vůbec nepřijde, že by nějaké Vánoce měly být ani ne za týden.
Janina, Kryštofy teda fakt nemusím... to radši třeba Support Lesbiens nebo slovenské Polemic...a ska! ska! ska!
Babky chňapky
Děláte mezi svátky, nebo máte volno? Já se modlím, abych si to volno vybojovala, aspoň bych suprově spočla
No, ještě mám 19 dnů dovolenky
Hele, Klárka je ještě pořád bez PC? To ji ten kanclík obkládají zlatem ?
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, přes co máte doma internet, kolik jste dávali vstupní poplatek třeba za antenu a kolik platíte měsíčně? Jsem ted z toh na váškách....
strelish
napsal(a):
Bré ranko
O prémiích já raději pomlčím
Nevím jak vám, ale mi vůbec nepřijde, že by nějaké Vánoce měly být ani ne za týden.
Janina, Kryštofy teda fakt nemusím... to radši třeba Support Lesbiens nebo slovenské Polemic...a ska! ska! ska!
Janíku, to seš teda originální, přejet zastávku...
S těma prémiema to nikdo nečekal, zůstaly jsme na šéfa zírat a nikdo nevěděl co říct...bylo to poprvé co nás takhle ocenil před svátkama...ale moc to potěší, ikdyž problém s koupením dárku pro ségru to nevyřešilo...
Jinak průvodčí ve vlaku nám řekla ať se sklidníme že tam nejsme sami...celkem sranda, že...vůbec jsem se nepoznávala...
Jinak z komatu jsem se včera probrala až v osm večer...
I bowling jsem hrááála, pravá noha pěkně bolí...
lanika
napsal(a):
Babky chňapky
Děláte mezi svátky, nebo máte volno? Já se modlím, abych si to volno vybojovala, aspoň bych suprově spočla
No, ještě mám 19 dnů dovolenky
Hele, Klárka je ještě pořád bez PC? To ji ten kanclík obkládají zlatem ?
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, přes co máte doma internet, kolik jste dávali vstupní poplatek třeba za antenu a kolik platíte měsíčně? Jsem ted z toh na váškách....
já mám doma internet přes pevnou linku od o2 jinek net ut nejde chtěla jsem ten bezdrátovej,ale bohužel bydlim tam kde není signal.jak od wifi,ufona ani nic jiného hol opičí hory.
byla jsem tedka po ránu fotit u koníků tak jsem neco dám jak jsou chudinky malinký chlaputý bílý od mrazu jen co se mi dobije baterie do ftáku dlouho jsem nefotila tak to musím napravyt.
haisovad
napsal(a):
Janíku, to seš teda originální, přejet zastávku...
S těma prémiema to nikdo nečekal, zůstaly jsme na šéfa zírat a nikdo nevěděl co říct...bylo to poprvé co nás takhle ocenil před svátkama...ale moc to potěší, ikdyž problém s koupením dárku pro ségru to nevyřešilo...
Jinak průvodčí ve vlaku nám řekla ať se sklidníme že tam nejsme sami...celkem sranda, že...vůbec jsem se nepoznávala...
Jinak z komatu jsem se včera probrala až v osm večer...
I bowling jsem hrááála, pravá noha pěkně bolí...
to jste šly všichni na svačinu,že je tu takový klid.
woldemortik
napsal(a):
to jste šly všichni na svačinu,že je tu takový klid.
Hele mám vybraný nový sedlo pro Jerryka
pokud mu teda sedne..
sadzi saj
rocky
napsal(a):
Hele mám vybraný nový sedlo pro Jerryka
pokud mu teda sedne..
Hm, tak tuhle barvu bych si taky nechala líbit ![]()
rocky
napsal(a):
Taky mě zaujalo jak barvou tak stavem..Tak uvidíme zda sedne.
, ti ho kdyžtak přepošlu
Peti, co je to za sedlo? A pročpak Jerymu kupuješ nové? Staré je moc staré? :-)
Holky, mám hlad jak vlk, mrznou mi nohy, ruce, a dnes v práci až do půl 5 :-( abych mohla zítra jít potrajdat s Honzíkem do lesa.....
lanika
napsal(a):
Peti, co je to za sedlo? A pročpak Jerymu kupuješ nové? Staré je moc staré? :-)
Holky, mám hlad jak vlk, mrznou mi nohy, ruce, a dnes v práci až do půl 5 :-( abych mohla zítra jít potrajdat s Honzíkem do lesa.....
holkym mizím, mám půl dne dovolené..tamto je malé pro holky, a rozpada se.pa zitra napisu vice info
rocky
napsal(a):
holkym mizím, mám půl dne dovolené..tamto je malé pro holky, a rozpada se.pa zitra napisu vice info
Zdar Baby...no mazec Leni moje kancelář je holá, už nemám ani světla, umyvadlo, prostě holá místnost jak po atomovce....nakonec z vymalování a nového lina budou ještě nová světla nové obložení, a pozor budu mít kancl do merunkova...no jestě novej nábytek a bude to luxus...alllléééé hhlavně že mám novej comp(sice zatím nepřipojenej
)
Danny to sedlo co vybrala segra není to to co jsi chtěla tenkrát na Leošu...hele alkáči komunikuj!
klawdie
napsal(a):
Zdar Baby...no mazec Leni moje kancelář je holá, už nemám ani světla, umyvadlo, prostě holá místnost jak po atomovce....nakonec z vymalování a nového lina budou ještě nová světla nové obložení, a pozor budu mít kancl do merunkova...no jestě novej nábytek a bude to luxus...alllléééé hhlavně že mám novej comp(sice zatím nepřipojenej
)
Danny to sedlo co vybrala segra není to to co jsi chtěla tenkrát na Leošu...hele alkáči komunikuj!
Klárys,
teda ty si v práci púovýšila, že máš takové nové prostředí? Teda si žiješ čoveče...
Jo, to sedlo je rozhodně jiné. To co má vybrané ségra vypadá sice starší ale asi kvalitnější...Norton se rozpadá, nebo co?
Já jsem si včera dělala večer ještě riziko, takže jsem už po jídle...jdu si za chvíli udělat kafíčko a musím makat...
kukinatost
napsal(a):
Zdarec baby, právě jsem se vrátila z oběda se šéfíkama, měli jsme takovou jako rozlučku, páč už s prací končíme pro letošní rok
, jen se s Hradeckou šéficí sejdem mezi svátkama na pokec a plány na příští rok....
Jdu čučet na eurosport, začíná drezúrka z Londýna....
cheyenne
napsal(a):
Zdarec baby, právě jsem se vrátila z oběda se šéfíkama, měli jsme takovou jako rozlučku, páč už s prací končíme pro letošní rok
, jen se s Hradeckou šéficí sejdem mezi svátkama na pokec a plány na příští rok....
Jdu čučet na eurosport, začíná drezúrka z Londýna....
No neke, že dávají drezurku...že bych také zaskočila do modrého salónku na chvíli...
šéfové tady nejsou...
Co sis dala k obídku Eviku?
haisovad
napsal(a):
No neke, že dávají drezurku...že bych také zaskočila do modrého salónku na chvíli...
šéfové tady nejsou...
Co sis dala k obídku Eviku?
Měla jsem žampionky s bramborama a tatarkou, bylo to výborný a bylo toho mraky, jsem ráda, že se můžu vyvalit k televizi naležato
Drezurka se mi zatím standartně moc nelíbí, ale koníci moc hezký...
sadzi saj
cheyenne
napsal(a):
Tak "nečekaně"
vyhrála Anky van Grunsven
haisovad
napsal(a):
Náhodička teda,
já jsem to nesledovala...nečekaně tu musím něco dodělat a pak šupky dopky s dárkama do Semil na bytové družstvo...
Eviku, co Hadřík...co provádíte dneska...
No holky, co je s váma? Sákryš...
já a Víťa...
kukinatost
napsal(a):
Prosím prosím paní správkyně, smázněte tu duplicitní Ostravu. Děkujííí
klawdie
napsal(a):
Káti úkol splněn...
Ale ale baby copak to je? že by honění termínu před vánocemi....teda mě zítra čeká firemní mejdlo, tak jsem zvědavá a naštestí v pátek již máme volno, tak mi je jedno jak se zřídím
Super
Já teda nehoním nic, ale lidi honí recepty co to jde, takže dneska jsem byla v práci o hodinu dýl (tj. do šesti), abych stihla dodělat věci, které běžně stíhám za provozu :( Fakt radost až na kost.
strelish
napsal(a):
Super
Já teda nehoním nic, ale lidi honí recepty co to jde, takže dneska jsem byla v práci o hodinu dýl (tj. do šesti), abych stihla dodělat věci, které běžně stíhám za provozu :( Fakt radost až na kost.
čus ženy
rocky
napsal(a):
čus ženy
hej pusiny, Janka vás zdraví i za oře..před chvilkou jsem přijela z lyží....spíše nelyží, podupal se jim vlek, že...
No, teď hodím film a pak snad něco naspím k těm včerejším necelým 3 hodinkám...začínám si připadat divně, nějak přestávám řešit spánkový deficit...jenom se děsím, až se to fakt projeví:))
Tak brou noc a ráno vám asi holt zas založím téma:))páč zítra jdu letos poslední den do práce...:)