Zdarec babizny,. kurnik, jak mi se nechtělo vstávat.,nicméně měla jsem skvostný weekend..:)
V sobotu sjem byla celý den na lyžích...a celou neděli sjem musela makat, nicméně ta sobota mi to vybnahradila..jo, a včera sjem měla oba koně v hale..a už sjem asi pochopila význam slova tlačivý kůň na jízdárně..S Gasinou už nejdeu bez bičíku...:))ale ona umí tolik věcí, to by jeden neřekl...:)Nejprve jsem tlačila, že jsem z nich nevypustila duši, a pak přišel na řadu černý tryskáč..:)
A co vy, jakej byl vejkend?:))
kukinatost
napsal(a):
Zdarec babizny,. kurnik, jak mi se nechtělo vstávat.,nicméně měla jsem skvostný weekend..:)
V sobotu sjem byla celý den na lyžích...a celou neděli sjem musela makat, nicméně ta sobota mi to vybnahradila..jo, a včera sjem měla oba koně v hale..a už sjem asi pochopila význam slova tlačivý kůň na jízdárně..S Gasinou už nejdeu bez bičíku...:))ale ona umí tolik věcí, to by jeden neřekl...:)Nejprve jsem tlačila, že jsem z nich nevypustila duši, a pak přišel na řadu černý tryskáč..:)
Dobré ránko všem
Já měla víkend čistě pracovní a makaly jsme fest...Je znát,že se nakupuje na vánoce,byl docela mazec
Ale krásné tržby,tak se to snad promítne do prémií
Jinak máme nový přírůstek na prodejně- "Kubíka" :-) (i když prý je to asi samička
)
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem
Já měla víkend čistě pracovní a makaly jsme fest...Je znát,že se nakupuje na vánoce,byl docela mazec
Ale krásné tržby,tak se to snad promítne do prémií
Jinak máme nový přírůstek na prodejně- "Kubíka" :-) (i když prý je to asi samička
)
ježiš, toho chci já:))))
Furt přemýšlím, že bych šedivého krasavce koupila babičce na narozeniny...teda, většinu by sponzorovali naši...za kolik ho máte Zuzajdi?
kukinatost
napsal(a):
U nás byl víkend pracovní, jako vždycky :)) Ale vcelku fajn, vzala jsem mladici na ruce na procházku, no - příjemně překvapila, ani jsem nevěděla, že něco vedu.
strelish
napsal(a):
U nás byl víkend pracovní, jako vždycky :)) Ale vcelku fajn, vzala jsem mladici na ruce na procházku, no - příjemně překvapila, ani jsem nevěděla, že něco vedu.
jo, to potěší, Kači...:) já jdu dneska s oběma taky na procházku, páč večer jdu s kámošem do kina...a navíc ořové si spočnou, páč včera si mákli...Kerkovi sjem postavila dvojitý křížek, a byl to takový bubák, že co skok, to taxis hadra:)))
kukinatost
napsal(a):
Jani,přijde na ty samé penízky,jako ten krasavec,co tam byl předtím...Cca 23.tis...+ 6.tis. za klec.... Už umí říkat "kubíku" "kuku", no,je tam pár dnů,takže přes víkend vyluzoval neuvěřitelné zvuky a říkal si jménem...Poslali nám ho z Teplic...Takže už něco umí...
kukinatost
napsal(a):
ježiš, toho chci já:))))
Furt přemýšlím, že bych šedivého krasavce koupila babičce na narozeniny...teda, většinu by sponzorovali naši...za kolik ho máte Zuzajdi?
Holky ahojte....
Tak mě se taky nechtělo vstávat dneska, nějak jsem si přes víkend přispala a dnes si to moje tělo žádalo nejspíš znova
Jinak víkend jsem měla taky vpohodě, v sobotu z rána jsem byla s Honzulíkem vlese, takovou radost mi udělal, šlapal moc pěkně, i v klusu si už vykračoval jak frajer....No a večer jsem šla na tu viliovku, taky parádní akce. V neděli jsem dospávala a pak šla zase na vyjížďku s kámoškou, to jsem po dlouhé době i cválala a taky jsem měla z toho fajn pocit. Na holeň už "vystřelil" dopředu.....No, ale zase jak byl s koněm, byl takový tupý, více tlačivější, jako by mě zase nevnímal :-( kdybych to měla srovnat jak byl sám.....
Jo a taky jsem nafotila pár foteček " Honzík v akci ve sněhu " , ale půjčila jsem mamce foťák, tak nevím, kdy vám je ukážu....
molly
napsal(a):
Jani,přijde na ty samé penízky,jako ten krasavec,co tam byl předtím...Cca 23.tis...+ 6.tis. za klec.... Už umí říkat "kubíku" "kuku", no,je tam pár dnů,takže přes víkend vyluzoval neuvěřitelné zvuky a říkal si jménem...Poslali nám ho z Teplic...Takže už něco umí...
mm, slušná pálka..no, já bych chtěla jít do prcka, ať k babči fakt přilne...a vím, že by mi kámoši sehnali mladé nějak kolem 13000 kč...Btw baby, mám svého nového favorita zpšváka - Xavier Baumaxa, pusťte si Pažitky nebo Frustrovánek...ujíždím si na tom od rána..:)
kukinatost
napsal(a):
jo, to potěší, Kači...:) já jdu dneska s oběma taky na procházku, páč večer jdu s kámošem do kina...a navíc ořové si spočnou, páč včera si mákli...Kerkovi sjem postavila dvojitý křížek, a byl to takový bubák, že co skok, to taxis hadra:)))
No vidíš, můžeš na Pardubickou :-))) My zkusíme příště některý z místních vodních příkopů
Aspoň kouknu, jak to bude vypadat jak v sedle, třeba budem taky skákat taxisy jako vy
Ale stejně nechápu, jak ty to všecko stíháš
kukinatost
napsal(a):
mm, slušná pálka..no, já bych chtěla jít do prcka, ať k babči fakt přilne...a vím, že by mi kámoši sehnali mladé nějak kolem 13000 kč...Btw baby, mám svého nového favorita zpšváka - Xavier Baumaxa, pusťte si Pažitky nebo Frustrovánek...ujíždím si na tom od rána..:)
http://www.youtube.com/ watch?v=RhoCnDd1gFs&feature=related
tady máte pažitky, nciméně blbý zvuk, ale užijte si text..:) páč : "Pašuješ zážitky, pašuješ všechno, co se dá...sáčky suchý pažitky, tomu se říká dobrá nálada..:)"
kukinatost
napsal(a):
Kači, nikomu to neříkej, ale mám pár klonů:)))
kukinatost
napsal(a):
Kači, nikomu to neříkej, ale mám pár klonů:)))
to víte,že vím,že se nechá sehnat levněji
Ale cenu na prodejně neurčuji já
Jinak Molču vezmu taky dnes jen na chvilku na prochajdu,bo jdu na odpoledne do práce...
strelish
napsal(a):
Jani, neváhej a pošli ke mně jednoho
Bude se mít dobře...a včera jsem dělala karbenátky s nivou, ani hlady (možná) neumře
jéééééééééééé, takže i Kačka kuchařka
To může mít zajímavou chuť, kurde, ikdyž mám po snídani, docela bych si ten jeden karbeňouš dala
Jani, zkoušela jsi s Gasí hipnout nějaký pidi křížek?
kukinatost
napsal(a):
Holky,pořídila jsem si ježíška... Ale ještě ho nemám v ruce
Musím se naučit...
Ochutnávka
(jak říká Evča)...
molly
napsal(a):
Holky,pořídila jsem si ježíška... Ale ještě ho nemám v ruce
Musím se naučit...
Ochutnávka
(jak říká Evča)...
strelish
napsal(a):
Jani, neváhej a pošli ke mně jednoho
Bude se mít dobře...a včera jsem dělala karbenátky s nivou, ani hlady (možná) neumře
Ahojda Holky!! To je děs, člověk než se rozkouká tak už je zas pondělí...My víkend měli moc hezký..však bude fotodokumentace až se nám probudí Evča
Nejdřív jsme šly na turnaj v šipkách, co pořádal můj tatík.. Evča v ženách první, ségra čtvrtá, já pátá, a trenér třetí v chlapech, no a pak jsme se přemístili do sklepa ke koním, a kalilo se
domů jsme dorazili ve 4 ráno, brrrr to byla kosa!!Na koníky jsme samozřejmě nezapoměli, v sobotu, jsem byla na chvilku na louce a včera na vyjížďce ve třech!
Zuzi papoucha jsme viděli v pátek, je luxusní, mít ty peníze tak jel hned semnou!
lanika
napsal(a):
Zuziku, ty už máš ten foťáček???? Jéééé, tak to musíš být moc šťastná, co? Kolik si za něj nakonec dala?
Ty bláho, Peti, to bylo nějaká domácí soutěž, nebo hrajete za ligu ? Ale i tak moc krásné výsledky, koňuši musí být na vás pyšní :-)
Holt musím vařit, bo chlap by byl zlý :))) A fakt jsem už nevěděla co, bo nějak extra se mi vyvařovat zas nechce, tak jsem brouzdala po netu a narazila na tohle...olizoval se až za ušima ![]()
lanika
napsal(a):
Zuziku, ty už máš ten foťáček???? Jéééé, tak to musíš být moc šťastná, co? Kolik si za něj nakonec dala?
Ty bláho, Peti, to bylo nějaká domácí soutěž, nebo hrajete za ligu ? Ale i tak moc krásné výsledky, koňuši musí být na vás pyšní :-)
Peti,fretečky nevím...Můžeš udělat návrh inzerátu s kontaktem ,pošli mi to na mail..Vytisknu to a dám na nástěnku v práci...Jinak nevím..Mně stačí ta jedna
.
![]()
Leni,Mára sám navrhnul,abych se na něj jela podívat!Tak jsem si ho i odvezla
Bude(je) na splátky...Takže OK...
Ježíšek už mi naježil...
molly
napsal(a):
Peti,fretečky nevím...Můžeš udělat návrh inzerátu s kontaktem ,pošli mi to na mail..Vytisknu to a dám na nástěnku v práci...Jinak nevím..Mně stačí ta jedna
.
![]()
Ježíšek už mi naježil...
Zrovna zpracovávám páteční poštu a už otvírám asi dvacáté PF-ko přání
Už to začíná, o dva dny později to nestačím ani ukládat....
A jak to vypadá tamm uvás se sněhem? Mátë co????b U nás se to zatím drží...
molly
napsal(a):
.
![]()
Ježíšek už mi naježil...
Gratuluji k new fotoaparátu zuzi. A s těma freťulema to necháme být. Oni jsou až u Český Lípy, tak ať je současná majitelka někomu udá, však on si je někdo veme!
Leni byl to jen takovej vánoční turnaj. Byli tam lidi z ligy i hráči amatéři.. Já už v současné době ligu taky nehraju ani ségra, jen Evču s Lukášem to drží, já na to nemám už bohužel čas!...
lanika
napsal(a):
Zrovna zpracovávám páteční poštu a už otvírám asi dvacáté PF-ko přání
Už to začíná, o dva dny později to nestačím ani ukládat....
A jak to vypadá tamm uvás se sněhem? Mátë co????b U nás se to zatím drží...
Tak u nás na vsi je zmrzlo,ale po sněhu ani památky
Molčí se po tom špatně šmajdá :(
rocky
napsal(a):
Gratuluji k new fotoaparátu zuzi. A s těma freťulema to necháme být. Oni jsou až u Český Lípy, tak ať je současná majitelka někomu udá, však on si je někdo veme!
Leni byl to jen takovej vánoční turnaj. Byli tam lidi z ligy i hráči amatéři.. Já už v současné době ligu taky nehraju ani ségra, jen Evču s Lukášem to drží, já na to nemám už bohužel čas!...
Zdar baby jen letmý pozdrav jsem bez počítače, bez kanceláře,vlastně uplný bezdomovec...víkend byl hustý, já měla náskok ještě jsem byl v pátek s kamoškou v hospodě kde jsme luxusně popili a šli jsme spát ve tři...koník je zaltej v sobotu mě ho vyvětral můj b-rajtr Agáta a v něděli sem si ho vyvenčila v lese ale bylo just tvrdo...možná se tu ještě stavím, Zuzi luxus fota, ale těš te se na ty naše sobotní zase jsme řádili...tentokrát hlavní téma obsedání blondaté věci...
a topení kočkama v kamnech
kukinatost
napsal(a):
Tak Zuzuli, že ježíška zdravím a kdyby se chtěl stavit, tak se nebudu zlobit..nicméně, já jsme si dárek už taky vybrala, mám ty nové lyže, co sjem je už byla v sobotu testovat...byli sjm s kámošem největší hovada na sjezdovek...miluju ty pohledy lidí, jak enhcápou..:) a jak já zbožňuju rychlost:)) ale ke konci mi už málem umřely stehna:))
Btw Kači, jestli jeden z mých klonů hodláš poctivě živit, dal by se ukecat...jinak zmáknou toho tolik, co já..takže skoro perpetum mobile
A Lenošku, jasně že jsem si s Gasii hopla, když už tam byla..nejprve jsem se chtěla pokochat těma jejíma chodama, tak jsem jí psutila, ať si to tam oňuchá, pak sjem jí nechala něco hopnout ve volnosti..a pak jsme dělal pod sedlem..chtěla jsem jí celou tak nějak uvolnit, takže sjem se ohýbaly, umí úplně krásně obraty kolem předku i zadku, fak t mě překvapila, na holeń hezky ustupuje, couvá, fakt byla šikovná..a kavalety jí evidentně taky byly známé..:)nicméně mega rozdíl při nájezdu na překážku, Kerouše musím mít úplně zasednutého, fakt ho držet, aby se mi těsně před skokem nerozletěl a Gasii naprostý opak, musím ji ke skoku fakt držet v tom pravidelném cvalu, jakože ten bičík bude třeba, páč se pak moc soustředím na pobízení...ale myslím, že skáče slušně, úplně jinak než Kerouš, přijde mi, že si jakoby sam najíždí více pod skok..jakože taková rozumná kobyla, co ví, comá dělat, pokud jí k tomu někdo dokope..:)
kukinatost
napsal(a):
A kde se toulá zbytek??? Evča ještě spí...asi..
Janica je umořena prací,Kačka vaří.... Kde je Danka???
A Lucinka??? holkýýýýýý ![]()
kukinatost
napsal(a):
Jsem tu děvčata....
Zuzi, omlouvám se, že jsem se nestavila, nějak jsem celej víkend nestíhala, bylo to náročný
.
Přemejšlela jsem už včera večer, že dám fotodokumentaci, ale čekala jsem na souhlas spolufocených, takže jdu na to, těšte se
Mučení kočky č.1
cheyenne
napsal(a):
Jsem tu děvčata....
Zuzi, omlouvám se, že jsem se nestavila, nějak jsem celej víkend nestíhala, bylo to náročný
.
Přemejšlela jsem už včera večer, že dám fotodokumentaci, ale čekala jsem na souhlas spolufocených, takže jdu na to, těšte se
Mučení kočky č.1
Mučení kočky č.2 - takzvaně "B(l)ýt či neb(l)ýt"
cheyenne
napsal(a):
Mučení kočky č.2 - takzvaně "B(l)ýt či neb(l)ýt"
Materiálu máme doost
cheyenne
napsal(a):
Materiálu máme doost
Obsedání mouraté věci - bohužel bez sedla, žádné nesedělo....
cheyenne
napsal(a):
Obsedání mouraté věci - bohužel bez sedla, žádné nesedělo....
Obsedání blonďaté věci 1. - příprava....
cheyenne
napsal(a):
Obsedání blonďaté věci 1. - příprava....
Obsedání blonďaté věci 2.
cheyenne
napsal(a):
Obsedání blonďaté věci 2.
Obsedání blonďaté věci 3. - jdeme na to.... a nohy bude zvedat od začátku!!!
cheyenne
napsal(a):
Obsedání blonďaté věci 3. - jdeme na to.... a nohy bude zvedat od začátku!!!
Sedí to udidlo dobře?
cheyenne
napsal(a):
Sedí to udidlo dobře?
No, moc ne, radši budem jezdit ve westernu a na ohlávce....
cheyenne
napsal(a):
No, moc ne, radši budem jezdit ve westernu a na ohlávce....
Pěkně padnoucí výstroj musí být...
cheyenne
napsal(a):
Pěkně padnoucí výstroj musí být...
Jak je možný, že vyhazuje???
cheyenne
napsal(a):
Jak je možný, že vyhazuje???
Druhá blonďatá věc na lonži - votližní ukázka...
cheyenne
napsal(a):
Druhá blonďatá věc na lonži - votližní ukázka...
Jak pěkně zvedá nožičky na gumách..... že???
kukinatost
napsal(a):
Super fotkýýý![]()
![]()
Budeš pokračovat???
kukinatost
napsal(a):
vy jste fakt zvířata...:)))) To udidelko je luxusní, volila bych však velikost tak 4,5...:)))a má to seldo dost širokou komoru?.:)
Chovatelská ukázka vysoké školy španělské - leváda....
molly
napsal(a):
Super fotkýýý![]()
![]()
Budeš pokračovat???
Jasan, ještě dlouho
A schováme koníčka, aby nám ho někdo neukradl....
cheyenne
napsal(a):
Jasan, ještě dlouho
A schováme koníčka, aby nám ho někdo neukradl....
Veterinární ukázka - pravidelná kontrola zubů....
cheyenne
napsal(a):
Veterinární ukázka - pravidelná kontrola zubů....
Oslava kvalitního obsednutí - fáze č.1
cheyenne
napsal(a):
Oslava kvalitního obsednutí - fáze č.1
A fáze číslo 2. ...
cheyenne
napsal(a):
A fáze číslo 2. ...
Dražba voltižního koně - kolik dáte?
rocky
napsal(a):
NECHÁPU NĚKTERÝ LIDI CO SE S TÍM OBSEDÁNÍM TAK SEROU![]()
![]()
Tak tak....
Spokojená obsednutá blonďatá věc
cheyenne
napsal(a):
Tak tak....
Spokojená obsednutá blonďatá věc
Ukázka taneční kreace č.1
cheyenne
napsal(a):
Ukázka taneční kreace č.1
Ukázka taneční kreace č.2
cheyenne
napsal(a):
Mučení druhé kočky....
chovatelsá ukázka handlingu - musí si nechat líbit všechno....
dodatek - strakatou věc obsednem příště.... jdeme na ní pomalu
cheyenne
napsal(a):
chovatelsá ukázka handlingu - musí si nechat líbit všechno....
dodatek - strakatou věc obsednem příště.... jdeme na ní pomalu
Anebo ne, už nás nebaví, půjde do kamen....
cheyenne
napsal(a):
Anebo ne, už nás nebaví, půjde do kamen....
Hoří dobře?
cheyenne
napsal(a):
Hoří dobře?
Opalovačka na pláži.... bohužel jsme zapomněly plavky...
cheyenne
napsal(a):
Opalovačka na pláži.... bohužel jsme zapomněly plavky...
trénink na surfování....
cheyenne
napsal(a):
trénink na surfování....
Svišti na golfovým hřišti....
cheyenne
napsal(a):
Svišti na golfovým hřišti....
No, babky, musím se s vámi rozloučit, letím za kůněma, po poledni budu z5....
Pro Péťu - s otevřenou tlamičkou
kukinatost
napsal(a):
luxus akce
molly
napsal(a):
luxus akce
Holky, maras akce
Jste se zase musely nasmát na měsíc dopředu
molly
napsal(a):
luxus akce
Nonazdar,
teda holky, koukám luxusní akcička...
Teďka jsem přišla od zubaře, jedna z posledních návštěv, příští je 7 ledna, tak doufám že už budu střízliva...
Jinak jsem měla totál makací víkend...
v sobotu jsme dělali dřevo, Tomajs totiž přivezl asi osm obr klád, nařezal, naštípal a já jsem celou sobotu rovnala...mazec, asi bych potřebovala chvíli šlapat na gumách aby se me pořádně nasvalili záda, protože jsem si je totál namohla...večer jsem měla sraz od zákaldky, maso...jsem si naivka myslela že po tak náročné sobotě budu v devět vyřízená a ono právě naopak...jsem se rozjela a nevěděla kdy jet domů...přitáhla jsem v půl třetí ráno...
Mno a celou neděli jsem se ségrou pekla...s hadrem na hlavě, protože jsem měla motanici jako prase...
Jinak PC stále nefunkční takže píšu z jiného, kde na mě čumí milion lidí...
haisovad
napsal(a):
Nonazdar,
teda holky, koukám luxusní akcička...
Teďka jsem přišla od zubaře, jedna z posledních návštěv, příští je 7 ledna, tak doufám že už budu střízliva...
Jinak jsem měla totál makací víkend...
v sobotu jsme dělali dřevo, Tomajs totiž přivezl asi osm obr klád, nařezal, naštípal a já jsem celou sobotu rovnala...mazec, asi bych potřebovala chvíli šlapat na gumách aby se me pořádně nasvalili záda, protože jsem si je totál namohla...večer jsem měla sraz od zákaldky, maso...jsem si naivka myslela že po tak náročné sobotě budu v devět vyřízená a ono právě naopak...jsem se rozjela a nevěděla kdy jet domů...přitáhla jsem v půl třetí ráno...
Mno a celou neděli jsem se ségrou pekla...s hadrem na hlavě, protože jsem měla motanici jako prase...
Jinak PC stále nefunkční takže píšu z jiného, kde na mě čumí milion lidí...
Jsem na tom stejně DAnny, taky jsem ted zasedla šefův..ježíš mi jsme magoři a to jsme s těma rohama vběhli ještě na sousední akci kde kamarádi a nekamarádi slavili narozky..
klawdie
napsal(a):
Jsem na tom stejně DAnny, taky jsem ted zasedla šefův..ježíš mi jsme magoři a to jsme s těma rohama vběhli ještě na sousední akci kde kamarádi a nekamarádi slavili narozky..
Teda Holkyyy to je fakt bomba..vy se umíte bavit
Petul ja se omlouvám,ale ten jedninej mobil na kterej si mi napsala sem zasila na sedacku doma a pozvanku sem si precetla az v nedeli zejo
no,ale ja se aspon pobavim nad tema fotkama :-))
klafus
napsal(a):
Teda Holkyyy to je fakt bomba..vy se umíte bavit
Petul ja se omlouvám,ale ten jedninej mobil na kterej si mi napsala sem zasila na sedacku doma a pozvanku sem si precetla az v nedeli zejo
no,ale ja se aspon pobavim nad tema fotkama :-))
v Sobotu sme měli s Agi staženej zadek z myslívců,tak sme šli jen na jízdárnu
kukinatost
napsal(a):
Holky,mějte prima zbytek dne.Chystám se na odpolední...papa
kukinatost
napsal(a):
Už jsem doma, mám oddrndaný dva oře, vzpomněla jsem si na Janicu, nejdřiv černá raketka a pak tlačivá hnědá hrouda
Jsem vám zapomněla říct, že tenhle týden jsme psí hotel, máme na hlídání Ketynku, která u nás jako pelíšek používá koš na prádlo....
cheyenne
napsal(a):
Už jsem doma, mám oddrndaný dva oře, vzpomněla jsem si na Janicu, nejdřiv černá raketka a pak tlačivá hnědá hrouda
Jsem vám zapomněla říct, že tenhle týden jsme psí hotel, máme na hlídání Ketynku, která u nás jako pelíšek používá koš na prádlo....
.... a Sendynku, pravýho gaučáka (jinak na gauč nesmí
)
haisovad
napsal(a):
Eviku, co jsi ještě odjezdila kromě Harříčka? Něco mi asi uniklo...
Koukala jsi na nový díl školy, moc pěknej koník...myslím že španěl...
Á jsem ještě nekoukla na eqch... půjdu to napravit
Domluvila jsem si ježdění na jedný kobylce, bude to asi dvakrát v týdnu, podle potřeby, chodíme za Hadříkem oba, tak na to bude čas.... je to rozdíl, kobyla je hodně do plňase, koukavá, chodivá, ale pohodlná a příjemná. Zítra vyblejsknu, ať se taky kouknete
kukinatost
napsal(a):
Tož jsem se na chvilku stavila...zrovna makám jak o život..:)
No, baby, vidím, že bavit se vskutku umíte...prostě magooooři.))
Jinak Evula, jásjem v podstatě hrozně ráda, že každý z mých ořů je absolutně jiný...černá tryskomyš, a pak ryzoidní slon.:) aspoň prostě nejezdím furt jednoho koně..kdysi mi u kámošky vcelku vyhovovalo, jak se koně furt točily, že jsem se vcelku hodně naučila...páč je rozdíl, když jezdíte roky na jendom koni, nebo co chvilku na jiném..a teď mi fest vyhovuje,že tihlee dva jsou úplné opaky..baby, jdu večer do kina na Zlatý kompas, tož to zas puknu z popcornu.)))
kukinatost
napsal(a):
Jinak Evula, jásjem v podstatě hrozně ráda, že každý z mých ořů je absolutně jiný...černá tryskomyš, a pak ryzoidní slon.:) aspoň prostě nejezdím furt jednoho koně..kdysi mi u kámošky vcelku vyhovovalo, jak se koně furt točily, že jsem se vcelku hodně naučila...páč je rozdíl, když jezdíte roky na jendom koni, nebo co chvilku na jiném..a teď mi fest vyhovuje,že tihlee dva jsou úplné opaky..baby, jdu večer do kina na Zlatý kompas, tož to zas puknu z popcornu.)))
Já jsem si v sobotu první chvilku připadala jak trubka, když jsem na kobyle seděla poprvý.... trochu mě zkoušela uskakováním a pokusem o úprk, byla prej trochu nabitá
, takže mi dvakrát vypadly třmeny, no ostuda
, ale dneska nám to spolu celkem šlo....
Umírám hlady, dovytisknu školu lehkosti a půjdu si ulovit něco k snídaňoobědu....
Copak jste měly dobrého?
cheyenne
napsal(a):
Já jsem si v sobotu první chvilku připadala jak trubka, když jsem na kobyle seděla poprvý.... trochu mě zkoušela uskakováním a pokusem o úprk, byla prej trochu nabitá
Umírám hlady, dovytisknu školu lehkosti a půjdu si ulovit něco k snídaňoobědu....
Copak jste měly dobrého?
Já jsem měla karboše s kašíí...a za chvíli jdu futrovat cukroví, protože máme v práci mini kancl besídku...jsme šéfovi koupili luxusní polštář s plnoktevníkem, podkovu pro štěstí a hodinku v sedle...
jsem zvědavá co na to bude říkat...
kukinatost
napsal(a):
Jasan Evi, blejskni nám i to další vozítko, je třeba to tady oživit
No, jinak jsem zkoušela s Honzulíkem něco ze země, tak na udidlo reagoval na jedničku, odžvýkl, i ohýbání vpohodě, pak trochu déle trvalo rozchození na bičík, ale taky celkem pochopil no a nakonec jsem vytestovala i ustupování zádí na tom malém kruhu, tak to jsem měla trochu problém, aby šel na kruhu předkama zároveň překračoval zadkem, trochu trvalo než pochopil, bud se vždycky zastavil a překročil, ale pak jsem to vychytala trochu jinak, šla jsem s ním zleva u huby a za sebe jsem jakoby bičíkem působila na záď at ustupuje, tak kolečko jsme zvládli. Chce to cvik :-)
Jo a ze sedla jsem zkoušela na vyjíždce, jenže mi nějak nedošlo, že mám martingal, takže to odžvýknutí když zvednu ruce nepůsobilo tak jak by mělo....Ale ohýbání i vkroku vpohodě, pak jeho nejoblíbenější asi 3 minuty pohov uprostřed lesíka, to se natáhl a byl spokojený ![]()
![]()
Mi šeptal, že je to zatím nejlepší cvik, co jsem kdy po něm chtěla ![]()
![]()
Zkusím teď martingal vypustit úplně, uvidíme jak bude chodit...
cheyenne
napsal(a):
Copak jste měly dobrého?
čau baby já zas jen na kukačku...no jo no budeš mít s Ejzou dost práce...ale myslím že je to hodně chytrý zvířátko tak si s ní poradíš....jinak babice to je kobylka co u nás byla ustájená, když odešel Saxík nastoupila do jeho boxíku...a ted budou drndat s Evkou...
to je magický co?
lanika
napsal(a):
No, jinak jsem zkoušela s Honzulíkem něco ze země, tak na udidlo reagoval na jedničku, odžvýkl, i ohýbání vpohodě, pak trochu déle trvalo rozchození na bičík, ale taky celkem pochopil no a nakonec jsem vytestovala i ustupování zádí na tom malém kruhu, tak to jsem měla trochu problém, aby šel na kruhu předkama zároveň překračoval zadkem, trochu trvalo než pochopil, bud se vždycky zastavil a překročil, ale pak jsem to vychytala trochu jinak, šla jsem s ním zleva u huby a za sebe jsem jakoby bičíkem působila na záď at ustupuje, tak kolečko jsme zvládli. Chce to cvik :-)
Jo a ze sedla jsem zkoušela na vyjíždce, jenže mi nějak nedošlo, že mám martingal, takže to odžvýknutí když zvednu ruce nepůsobilo tak jak by mělo....Ale ohýbání i vkroku vpohodě, pak jeho nejoblíbenější asi 3 minuty pohov uprostřed lesíka, to se natáhl a byl spokojený ![]()
![]()
![]()
jo jo leni proč myslíš že jsme taky již dlouhou dobu bez martingalu....
lanika
napsal(a):
![]()
![]()
Tak to je super, že Honzík spolupracuje....
My už teď jezdíme jen bez martingalu.... dneska bylo ze začátku na hale málo místa, tak jsem Hadříka oklusala na lonži, pak jsme dělali pět minutek ze země a byl příjemnej, když jsem na něj vylezla.... ten kroužek na ruce taky ještě nemáme zmáklej úplně, ale už se nám daří dovnitř plec
, ještě úplně nerozlišuje, že tušírkou na zadek má ustoupit, bere to jako dopředu.... ale odbouráváme to...
klawdie
napsal(a):
čau baby já zas jen na kukačku...no jo no budeš mít s Ejzou dost práce...ale myslím že je to hodně chytrý zvířátko tak si s ní poradíš....jinak babice to je kobylka co u nás byla ustájená, když odešel Saxík nastoupila do jeho boxíku...a ted budou drndat s Evkou...
to je magický co?
Je to magický
a jsem ráda, že jsou tak barevný, můžu říkat bílej, hnědej a černej
klawdie
napsal(a):
jo jo leni proč myslíš že jsme taky již dlouhou dobu bez martingalu....
Holky, musím Vám něco říct. Před chvíli mi volala Marta, že vyhodila dvě holky. Normálně je načapala jak seděj v boxe na Leontýnce...
nikdo neví jak často jí tak tejrali...já je mít po ruce tak si to s nima vyřídím. A já hloupá jsem si říkala proč ta Leuša začala poslední dobou tak blbnout při nasedání...ach jo, ty holky jsou v týhle době čím dál horší. Před člověkem největší svatouškové a když tak dospělák na chvíli není tak tohle...
cheyenne
napsal(a):
Tak to je super, že Honzík spolupracuje....
My už teď jezdíme jen bez martingalu.... dneska bylo ze začátku na hale málo místa, tak jsem Hadříka oklusala na lonži, pak jsme dělali pět minutek ze země a byl příjemnej, když jsem na něj vylezla.... ten kroužek na ruce taky ještě nemáme zmáklej úplně, ale už se nám daří dovnitř plec
, ještě úplně nerozlišuje, že tušírkou na zadek má ustoupit, bere to jako dopředu.... ale odbouráváme to...
jj, to my zas více rozumíme tomu tlaku na ustupování, takže jsem to měla jednodušší. Díky tomu, že jsem si sním hrála ze země jak měl tu nožku, tak pochopil suprově překroky i předek i zadek a teď nám to nedělá problém ani ze sedla. Teda, jak kdy
Ale je vidět, že se učí rychle, hošan.....Zase něco nového, tak ho to baví
lanika
napsal(a):
jj, to my zas více rozumíme tomu tlaku na ustupování, takže jsem to měla jednodušší. Díky tomu, že jsem si sním hrála ze země jak měl tu nožku, tak pochopil suprově překroky i předek i zadek a teď nám to nedělá problém ani ze sedla. Teda, jak kdy
Ale je vidět, že se učí rychle, hošan.....Zase něco nového, tak ho to baví
Dany, to je maras......Kurde, já bych jich propleskala......Máte tam hodně takových holek????
lanika
napsal(a):
Dany, to je maras......Kurde, já bych jich propleskala......Máte tam hodně takových holek????
Nene Leni, nikdy se nic podobného nestalo...tohle bylo poprvé...jsou to holčiny co sem chodí cca rok. Ze začátku jsem s nima byla buď já nebo někdo jinej z dospělíků, vše v pohodě...ale teďka jsem nějaký divný. Prej se na ní dokonce fotily...ach jo, Marta měla úplně rozklepanej hlas, víš nejde mi samozřejmě jen o Leošu ale i o ně, sakra je to mladičká kobylka, kdyby se splašila tak by je mohla podupat...Leo je hodná ale žádnej kůň není 100%. Ach jo, bych chtěla mít detetktor na tyhle lidi...
haisovad
napsal(a):
Nene Leni, nikdy se nic podobného nestalo...tohle bylo poprvé...jsou to holčiny co sem chodí cca rok. Ze začátku jsem s nima byla buď já nebo někdo jinej z dospělíků, vše v pohodě...ale teďka jsem nějaký divný. Prej se na ní dokonce fotily...ach jo, Marta měla úplně rozklepanej hlas, víš nejde mi samozřejmě jen o Leošu ale i o ně, sakra je to mladičká kobylka, kdyby se splašila tak by je mohla podupat...Leo je hodná ale žádnej kůň není 100%. Ach jo, bych chtěla mít detetktor na tyhle lidi...
Danny, to je fakt drsný, když si vzpomenu na svoje začátky, tohle bych si fakt nedovolila, asi části dnešní mládeže ubývá pud sebezáchovy a zodpovědnost....
Nám stačilo koníčka pohladit....
cheyenne
napsal(a):
Danny, to je fakt drsný, když si vzpomenu na svoje začátky, tohle bych si fakt nedovolila, asi části dnešní mládeže ubývá pud sebezáchovy a zodpovědnost....
Nám stačilo koníčka pohladit....
Jedno foto, jak teď vypadá saxík.... na zimu zase trošku ztmavnul...