Uživatel s deaktivovaným účtem
prosim nemate nahodou na nej nekdo kontakt?je to moc dulezite.dekuuji
kybosek
napsal(a):
čauky Veru, já na něho mám číslo...ale na co ho chceš?? Kdyžtak mi to napiš na icq...Já jeho čislo nemužu jen tak rozdáva tak mi pisni důvod
ahojik.vis proc?protoze moje kasandra je jeho hribe!a potrebuju oni neco vedet a taky kdo je jeji otec,atd.proto shanim na nej kontakt abych se s nim na vsem domluvila.vlastnil kenty-kasandrinu matku v dobe kdy se kasa narodila a on ji nechal pripustit.a jelikoz byvalej majitel ztratil od kasy papiry a je ja chci znova nechat udelat potrebuju vedet nejaky informace k tomu potrebny od pana kracmara.
napsal(a):
ahojik.vis proc?protoze moje kasandra je jeho hribe!a potrebuju oni neco vedet a taky kdo je jeji otec,atd.proto shanim na nej kontakt abych se s nim na vsem domluvila.vlastnil kenty-kasandrinu matku v dobe kdy se kasa narodila a on ji nechal pripustit.a jelikoz byvalej majitel ztratil od kasy papiry a je ja chci znova nechat udelat potrebuju vedet nejaky informace k tomu potrebny od pana kracmara.
Tak pokud to číslo nechce dávat, dej jí Verčo svoje číslo, ať mu ho předá. Ni?
impact
napsal(a):
Tak pokud to číslo nechce dávat, dej jí Verčo svoje číslo, ať mu ho předá. Ni?
jezis kdyby mel nekdo kdo mel co docineni s kasou cislo na pana kracmara tak ho snad neshanim ne?to je logicky!jenomze na nej nikdo kontakt nema!proto ho shanim vis?
byvaly majitele kdyz kupovaly kenty od pana kracmara tak to je uz hoooodne let.a kontakt prej na nej nemaji.a jelikoz je jednej pan kracmar kdo s kasou mel co doocineni od jejiho narozeni potrebuju na nej cislo.hele pokud chces napis mi ho na icq pokud ne tak nereaguj a ja si ho skusim sehnat nejakym zpusobem jinde.nemusis se bat ze mu reknu zes mi to cislo dala ty ja potrebuju info o moji kobyle kuli papirum ktery ji chci znova nechat vystavit atd. jinak by me byl pan kracmar fakt ukradenej a neshanela bych na nej kontakt
cusik