PŘI STŘEDĚ PRACANTKY ZABEREME NA IFAUNĚ...:)

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.11.2007 07:24

Dobré jitro všem,
tak tu máme středu...Holky, dneska to musíme dotáhnout minimálně na 100vku... Včera jsem ke koním dojela ve čtvrt na pět, už byla celkem tma...Leontýnku jsem vyčistila poprvé jen pod sedlem a honem honem ven, jedna holčina už byla venku tak jsem doufala, že jí někde potkám...a potkala tak jsme šli jen na půl hodiny...holky, to sedlo je úžasné, včera jsem v něm poprvé klusala a je to fantazie, jen kolenní opěrky budu muset asi trošičku posunout nahoru, mám jaksi krááátké stehenní kosti...sakra Ale jsem opravdu moc skopojená, fakt kráááása.

21.11.2007 07:33

haisovad napsal(a):
Dobré jitro všem,
tak tu máme středu...Holky, dneska to musíme dotáhnout minimálně na 100vku... Včera jsem ke koním dojela ve čtvrt na pět, už byla celkem tma...Leontýnku jsem vyčistila poprvé jen pod sedlem a honem honem ven, jedna holčina už byla venku tak jsem doufala, že jí někde potkám...a potkala tak jsme šli jen na půl hodiny...holky, to sedlo je úžasné, včera jsem v něm poprvé klusala a je to fantazie, jen kolenní opěrky budu muset asi trošičku posunout nahoru, mám jaksi krááátké stehenní kosti...sakra Ale jsem opravdu moc skopojená, fakt kráááása.

Čau paní a jak si chrochtala kobyla? neříkala? no tak hlavně že jste si to holky užili...:)))já se jdu na šedivýho podívat dnes....

21.11.2007 07:40

klawdie napsal(a):
Čau paní a jak si chrochtala kobyla? neříkala? no tak hlavně že jste si to holky užili...:)))já se jdu na šedivýho podívat dnes....

Heh čuměla jako péro, že kolem ní lítám v takovém tempu...honem vyčistit, vybrat z kopyt...nasedlat, nauzdit...honem honem...byla mírně vykulená...
Ale venku byla fakt suprová, šlapala si, a klus? No bomba, jak je sníh tak musí hodně zvedat nohy a to je poježděníčko...to je úplně něco jiného než v létě. Moc se mi to líbilo, samozřejmě že jsem nestihla fotit, se špinavým koněm se chlubit nebudu... Půjdu tak za denního světla v neděli, tak něco určo nafotím, doufám že bude sluníčko...

21.11.2007 07:45

haisovad napsal(a):
Heh čuměla jako péro, že kolem ní lítám v takovém tempu...honem vyčistit, vybrat z kopyt...nasedlat, nauzdit...honem honem...byla mírně vykulená...
Ale venku byla fakt suprová, šlapala si, a klus? No bomba, jak je sníh tak musí hodně zvedat nohy a to je poježděníčko...to je úplně něco jiného než v létě. Moc se mi to líbilo, samozřejmě že jsem nestihla fotit, se špinavým koněm se chlubit nebudu... Půjdu tak za denního světla v neděli, tak něco určo nafotím, doufám že bude sluníčko...

no at tě hlavně někdo blejskne na ní...sem se koukala na Grace strankách a některá fota mi berou dech, segra je dobrej kaskader...hrozný hupy...

21.11.2007 07:46

klawdie napsal(a):
no at tě hlavně někdo blejskne na ní...sem se koukala na Grace strankách a některá fota mi berou dech, segra je dobrej kaskader...hrozný hupy...

to mi s tou naší šedesátkou...hehe

21.11.2007 07:50

haisovad napsal(a):

Jééééééé, tak to je paráda, Dany...Teď už se budeš na ježdění těšit čím dál víc Jdu těd makat, ozvu se později.....
Jo a dnes je den pozdravů, máme pozdravit minimálůně 10 lidí kolem sebe,.....Tak já vás tedsa všechny zdravím

21.11.2007 07:59

lanika napsal(a):
Jééééééé, tak to je paráda, Dany...Teď už se budeš na ježdění těšit čím dál víc Jdu těd makat, ozvu se později.....
Jo a dnes je den pozdravů, máme pozdravit minimálůně 10 lidí kolem sebe,.....Tak já vás tedsa všechny zdravím

čauky holky. taky doufám že se to dneska víc rozjede
Klawdie volám ti kdepak jsi??

21.11.2007 08:04

haisovad napsal(a):
Dobré jitro všem,

pusiny, všechny zdravím a doufám, že je mi za včeerejšek odpuštěno, omluvenku sjem psala už tam..:)
A zase jdu rachotit..:(

21.11.2007 08:08

haisovad napsal(a):
Dobré jitro všem,

Dobré ráno...Jsem tu taky... Jdu dnes na odpolední... Včera jste se móc nevytáhly Ale což... Aspoň u toho netu nedřepím večer tak dlouho
Jediná Klárka mě poslala povzbuzující sms............
Mám stejný problém,jak tuhle Andrejka..Načala jsem nový balík sena a ta moje pažravka se v něm nípe,moc jí nejede Tak nevím,co to kolem těch kobyl lítá

Spinkáme na slunku

21.11.2007 08:14

kukinatost napsal(a):
pusiny, všechny zdravím a doufám, že je mi za včeerejšek odpuštěno, omluvenku sjem psala už tam..:)
A zase jdu rachotit..:(

Holky, mě normálně to ježdění chybí :-( Asi mám absťák....To je hůza....Dnes nám přijde kovář sundat podkůvky , teda doufám no a pak se uvidí. No a taky mám slíbené skákat s Honzíkem ve volnosti přes zimu. Tak jsem ráda, ono to koníkovi hodně dá...Ale to až tak leden-únor.....

21.11.2007 08:17

molly napsal(a):
Dobré ráno...Jsem tu taky... Jdu dnes na odpolední... Včera jste se móc nevytáhly Ale což... Aspoň u toho netu nedřepím večer tak dlouho
Mám stejný problém,jak tuhle Andrejka..Načala jsem nový balík sena a ta moje pažravka se v něm nípe,moc jí nejede Tak nevím,co to kolem těch kobyl lítá

Spinkáme na slunku

Zuziku, nejste v tom samy, mě taky Honzík nechce žrát seno .....Sice do rána to skoro zmizne, ale když mu ho donesu tak se toho ani nechytí a rozhrabuje ho po celém boxu.....A žere teď i míň....
Janulku samo omluvíme, ale čekáme polepšení

21.11.2007 08:19

molly napsal(a):

Spinkáme na slunku

volej už jsem tu byla jsem u vedení s fakturama...když jsem přišla před dveřmi na mě čekala krabička s obědem..no jo no moje zlatá maminka...

21.11.2007 08:20

lanika napsal(a):
Zuziku, nejste v tom samy, mě taky Honzík nechce žrát seno .....Sice do rána to skoro zmizne, ale když mu ho donesu tak se toho ani nechytí a rozhrabuje ho po celém boxu.....A žere teď i míň....
Janulku samo omluvíme, ale čekáme polepšení

Jo a ted mě napadlo.....Dany, myslíš, že bys mi mohla poslat pár foteček s Honzíkem na mail? Ze srazu.....Chtěla bych si je dát na stránky na ukázku, ale neboj, dám tam tvůj autogram, aby sis nemyslela , že ti chci fotečky ukrást
No a Petuliku, tebe taky můžu poprosit???? Plosíííííííííííííííííííííííííím. Moc se vám ty fotečky povedly. Jo a i tu Klárku s čumáčkem, ta nemá chybu....

21.11.2007 08:21

klawdie napsal(a):
volej už jsem tu byla jsem u vedení s fakturama...když jsem přišla před dveřmi na mě čekala krabička s obědem..no jo no moje zlatá maminka...

Zuzi to byla taková soucitná sms...však jsem taky rachotila... no my teda nemáme problém sežrat jakékoliv seno, ale problém je zas v tom že nám ted omylem přivezli vojtěškový takže nohy jak slon a srajda, bezva a to jsem mu toho dala míň ale nebylo to s čím kombinovta...

21.11.2007 08:24

klawdie napsal(a):
Zuzi to byla taková soucitná sms...však jsem taky rachotila... no my teda nemáme problém sežrat jakékoliv seno, ale problém je zas v tom že nám ted omylem přivezli vojtěškový takže nohy jak slon a srajda, bezva a to jsem mu toho dala míň ale nebylo to s čím kombinovta...

pošleš mě Leni do soutěže aby měl Honzík nový box :))) já se chystám poslat tu segry se soplíkem, ta atmoska se mi tam hrozně líbí- to se musím pochválit, segra mimochodem pošli mi ji na email.dík...

21.11.2007 08:26

klawdie napsal(a):
pošleš mě Leni do soutěže aby měl Honzík nový box :))) já se chystám poslat tu segry se soplíkem, ta atmoska se mi tam hrozně líbí- to se musím pochválit, segra mimochodem pošli mi ji na email.dík...

Ne ne, tu fotečku tam chce poslat Dany, že???? Tak doufám, že už je tam, aby byl Honzík slavný

21.11.2007 08:38

haisovad napsal(a):
Dobré jitro všem,

A já bych chtěla Peťulu poprosit jenom o těch pár skupinových posledních u auta...:)Jak tam jsme všichni v podstatě normální, jenom ona se rozhodla tvářit maximálně vysmátě, i když mi to tež problém nedělá...a v pondělí sjem byla lyžovat a ve čtvrek jedu zas..i když s tou nemocí, nevím nevím...ale o lyže nehodlám přijít...:)a štve mě, že se má oteplovat, tak mám klid, všechno tvrdé, koně mají sníh...a zas bude srajda a bahno, fuj.....

21.11.2007 08:46

kukinatost napsal(a):
A já bych chtěla Peťulu poprosit jenom o těch pár skupinových posledních u auta...:)Jak tam jsme všichni v podstatě normální, jenom ona se rozhodla tvářit maximálně vysmátě, i když mi to tež problém nedělá...a v pondělí sjem byla lyžovat a ve čtvrek jedu zas..i když s tou nemocí, nevím nevím...ale o lyže nehodlám přijít...:)a štve mě, že se má oteplovat, tak mám klid, všechno tvrdé, koně mají sníh...a zas bude srajda a bahno, fuj.....

Žádný lyžování, čaj a do postele neb budeš marodná pořád...he devčice na eqch se rozjelo další kolo soutěže-konečně, našla jsem tam foto andrej a ze segry jsem udělala mediální hvězdu..vy nesoutěžíte?

21.11.2007 08:48

klawdie napsal(a):
Žádný lyžování, čaj a do postele neb budeš marodná pořád...he devčice na eqch se rozjelo další kolo soutěže-konečně, našla jsem tam foto andrej a ze segry jsem udělala mediální hvězdu..vy nesoutěžíte?

Já nemám s čím...Tlus´tocha prezentovat nemůžu

21.11.2007 08:57

molly napsal(a):
Já nemám s čím...Tlus´tocha prezentovat nemůžu

hned tu budu jen obvolam jeste cca 5 čísel a hned se vam budu věnovat.

21.11.2007 09:17

rocky napsal(a):

Koukala jsem na equi, Peťula tam na mě působí dojmem, "tak a to celé je moje" Klári a co tam máš ještě za fotku? Sabika jsem nenašla.....Ale pár je tam moc hezkých foteček

21.11.2007 09:17

rocky napsal(a):

Jsem tu,
Lení na mailiku máš fotečky, musela jsem je ale zmenšit aby prolezly drátama...
Kláry, ty tam už jsi s Honzíkem na qeuichannelu...hned v pondělí nebo v úterý po srazu jsem jí tam posílala...
Holky, já snad dneska zase pojedu na Leošu...vezmu sebou reflexní pásky aby nás bylo vidět, včera jsem sice měla reflexní pruhy na bundě ale frajer debilní kolem nás profrčel a ani nepřibrždil...ty bych střílela, ješlě že to je Leoše jedno... na tohle je sprachovací ale když je v sadu polámaná višeň tak se bojí aby jí náhodou neukosla...včera jsem jí horko těžko dostávala kolem jednoho padlého stromu, byl zasněžený...no strašák jako prase, ale překecala jsem Leošu a opravdu se přiblížila až k němu a jednu větev dokonce překročila...to je frajerka že? A o kopýtka nepřišla...
Jinak včera se mi ozvala jedna paní, že znala prvního potomka Gitky, hřebce Jaguára...je prodanej do Ameriky, tak jsem si říkala co to máme za zlatíčko ve stáji...mno starej osvědčenej nemochovickej chov...

21.11.2007 09:20

haisovad napsal(a):
Dobré jitro všem,

já bych chtěla teplóó...

21.11.2007 09:25

molly napsal(a):
já bych chtěla teplóó...

Neprovokuj zase tím vaším suprovým rybníčkem Já bych ho chtěla taky.....A ty dlouhé večery, chjo:-( Dany, díkes moc za fotečky, jsi zlato

21.11.2007 09:36

lanika napsal(a):
Neprovokuj zase tím vaším suprovým rybníčkem Já bych ho chtěla taky.....A ty dlouhé večery, chjo:-( Dany, díkes moc za fotečky, jsi zlato

Jj, v pohodě Leni. Jinak teď mi volala majitelka Granda že je jako medvídek, tlustej jako prasátko a připravenej na zimu. Pošle mi fotky, tak vám to sem hodím, ju?
Jinak tady jsou fotky k hlasování do VI. kola...já tam mám tu fotku Leontýnky uší...
Tady Grand a Lord...to je dvojka , že?

21.11.2007 09:41

haisovad napsal(a):
Jj, v pohodě Leni. Jinak teď mi volala majitelka Granda že je jako medvídek, tlustej jako prasátko a připravenej na zimu. Pošle mi fotky, tak vám to sem hodím, ju?
Jinak tady jsou fotky k hlasování do VI. kola...já tam mám tu fotku Leontýnky uší...
Tady Grand a Lord...to je dvojka , že?

žluťáci mě zas tak neberou, ale ten Grand, mmm, být tak můj....holky, jsem si včera pekelně mákla s tím senem...a dneska jdeme s Kerušou halit do haly:)))Zas nebyl 2 dny venku...a Gasii má smůlu asi celý týden, páč jedu ve čtvrtek zase na lyže...takže až o weekendu, jenže to prý má pršet či co..:(No, vezmu jí aspoň jenom tak na ohlávce a bez sedla, jezdí se na ní jak na křesle a i na ohlávce je v klidu zvladatelná, teda když jedu sama..:))

21.11.2007 10:00

kukinatost napsal(a):
žluťáci mě zas tak neberou, ale ten Grand, mmm, být tak můj....holky, jsem si včera pekelně mákla s tím senem...a dneska jdeme s Kerušou halit do haly:)))Zas nebyl 2 dny venku...a Gasii má smůlu asi celý týden, páč jedu ve čtvrtek zase na lyže...takže až o weekendu, jenže to prý má pršet či co..:(No, vezmu jí aspoň jenom tak na ohlávce a bez sedla, jezdí se na ní jak na křesle a i na ohlávce je v klidu zvladatelná, teda když jedu sama..:))

No já tam právě dala foto segry s Rockym, pač to jsem fotila já, jééé ty Leošky uši jsem teda nepoznala, ale poznala jsem tam jen Andrejčin portretek v západu

21.11.2007 10:03

kukinatost napsal(a):

Tak ségra máš tam tu fotku na emailu, a teď Janičce a Leničce ty vyžádaný fotky.

21.11.2007 10:05

rocky napsal(a):
Tak ségra máš tam tu fotku na emailu, a teď Janičce a Leničce ty vyžádaný fotky.

škoda že taky nemáš takovýho soplíka, to by jste teprve byli dvojka:))

21.11.2007 10:10

haisovad napsal(a):
Dobré jitro všem,

Peťula, dík jak cip...:))))
Btw vypadám dost dobře po té protanynynované noci s Klárkou..:)))jinak mé sedlové dilema vyřešeno, krásný hnědý Jupiter bude Gasulin, Kerkovi ten Ramirák sedí lépe...Danny, to je povozeníčko, že?
Asi zas Kerouše nechám něco hopnout v hale ve volnosti, minule to nehcápu, on, stará pružina a zcela maximálně se mu nechtělo...:)))Jenom metr tam a zpátkyy, a pak vyloženě vyžadoval jenom amzlinkání nebo klid i ode mě...nj, Fernet nebyl a když muži mají své dny..:)

21.11.2007 10:18

kukinatost napsal(a):
Btw vypadám dost dobře po té protanynynované noci s Klárkou..:)))jinak mé sedlové dilema vyřešeno, krásný hnědý Jupiter bude Gasulin, Kerkovi ten Ramirák sedí lépe...Danny, to je povozeníčko, že?
Asi zas Kerouše nechám něco hopnout v hale ve volnosti, minule to nehcápu, on, stará pružina a zcela maximálně se mu nechtělo...:)))Jenom metr tam a zpátkyy, a pak vyloženě vyžadoval jenom amzlinkání nebo klid i ode mě...nj, Fernet nebyl a když muži mají své dny..:)

Jééééééééééééééé, to je bomba fotečka. To jsem ani nepostřehla, že je Peťula vyfocená s tím snoplíkem :-) Honzíková nefotogeničnost zachránil pouze jeho detail a krasavice bloňdatá vedle Jedna a druhá......A je z toho náááááádherný snímek

Januliku, co v práci? Co ten konkurz, už se ti ozvali?

21.11.2007 10:19

kukinatost napsal(a):

Já jsem hlasovala pro fotku Kerouška pod stromem na golfovém hřišti...je to jako z pohádky.
Holky šéfik rozhazuje úkoly...asi půjdu na cígo, aby mě minul...
Tady byl Merínek poprvé venku...a na mámu totál dlabal, měla jsem co dělat abych jí udržela...

21.11.2007 10:19

lanika napsal(a):
Jééééééééééééééé, to je bomba fotečka. To jsem ani nepostřehla, že je Peťula vyfocená s tím snoplíkem :-) Honzíková nefotogeničnost zachránil pouze jeho detail a krasavice bloňdatá vedle Jedna a druhá......A je z toho náááááádherný snímek

Januliku, co v práci? Co ten konkurz, už se ti ozvali?

Teď se dívám, že je to nejspíš Gasíííííí

21.11.2007 10:22

lanika napsal(a):
Teď se dívám, že je to nejspíš Gasíííííí

Nene to je Leni z návštěvi u saxíka, hříbátko

21.11.2007 10:25

haisovad napsal(a):
Já jsem hlasovala pro fotku Kerouška pod stromem na golfovém hřišti...je to jako z pohádky.
Holky šéfik rozhazuje úkoly...asi půjdu na cígo, aby mě minul...
Tady byl Merínek poprvé venku...a na mámu totál dlabal, měla jsem co dělat abych jí udržela...

nené to není Gasinka, to je hříbek z Březovic jak jste tam byli za Saxíkem...segra ty jsi posílal Evče ty fota saxika, bych je chtěla taky něco bych si vybrala a dala Saboj na stranky jak bráška roste do krásy...nebo EVČO ty si je někeam veřejně uložíš?Kde se zas fláká...jo a segra prochajda mě nahání kvuli tomu videu, bys ji to konečně mohla dodělat....

21.11.2007 10:44

klawdie napsal(a):
nené to není Gasinka, to je hříbek z Březovic jak jste tam byli za Saxíkem...segra ty jsi posílal Evče ty fota saxika, bych je chtěla taky něco bych si vybrala a dala Saboj na stranky jak bráška roste do krásy...nebo EVČO ty si je někeam veřejně uložíš?Kde se zas fláká...jo a segra prochajda mě nahání kvuli tomu videu, bys ji to konečně mohla dodělat....

přepošlu ti ty fotky na email.
No to bych ráda, taky už jsem to chtěla udělat ale bohužel, jak jsem stahovala ty videa do mýho compa a vypalovala tak jsem to pak z počítače vymazávala! Takže tu výstavu má taťka doma na dvd, předtím má nějaké video jak byli na tom puťáku nebo co.. Tak ji to pujč od táty. a ať si to přepálí.

21.11.2007 10:49

rocky napsal(a):
přepošlu ti ty fotky na email.
No to bych ráda, taky už jsem to chtěla udělat ale bohužel, jak jsem stahovala ty videa do mýho compa a vypalovala tak jsem to pak z počítače vymazávala! Takže tu výstavu má taťka doma na dvd, předtím má nějaké video jak byli na tom puťáku nebo co.. Tak ji to pujč od táty. a ať si to přepálí.

máš to tam

21.11.2007 10:49

haisovad napsal(a):
Dobré jitro všem,

jsem dnes nějak mimo... Jdu za molčovou...

21.11.2007 10:50

molly napsal(a):
jsem dnes nějak mimo... Jdu za molčovou...

Vypadá to,že budu mít konečně hladké hnědé otěže k mému sidepullu...

21.11.2007 10:54

molly napsal(a):

Tak to je prima To budete zuzi s molčou kofifky

21.11.2007 10:55

molly napsal(a):

no jo,to budet zase za kočeny...ta Moluša je fakt kus koňa, celý tatík, jak jsi je tehdy dávala...si to užijte, úplně vám závidím , jak tam svítí sluníčko, já zas budu doma až za tmy..:(

21.11.2007 10:55

molly napsal(a):

Jéé Zuzi, ty tam máš taky pěkné cestičky na ježdění...já chvi taky...béééé
CO dělá ten můj oblíbenec ušáček u tebe v krámu...pozdravuj ho odpoledne...
Tuhle jsem sem etě nedávala...potkali jsme koníky po cestě do Ostravy...

21.11.2007 10:59

haisovad napsal(a):
Dobré jitro všem,

Jani,fotky jsou starší...Dnes je venku tak šedo,že to vypadá,že se stmívá
Cestičky tady žádná sláva,jen se vždycky snažím vybrat docela místo na focení

Pojď malá,pojď... na na....

21.11.2007 11:05

molly napsal(a):
Jani,fotky jsou starší...Dnes je venku tak šedo,že to vypadá,že se stmívá
Cestičky tady žádná sláva,jen se vždycky snažím vybrat docela místo na focení

Pojď malá,pojď... na na....

Tuhle mám ráda...A teď už fakt jdu za ní...

21.11.2007 11:21

molly napsal(a):
Tuhle mám ráda...A teď už fakt jdu za ní...

Krásné....tady je to nějaké mrtvé...trochu jsem se hrabala v fotkach taky tu máme nějaké...

21.11.2007 11:23

klawdie napsal(a):
Krásné....tady je to nějaké mrtvé...trochu jsem se hrabala v fotkach taky tu máme nějaké...

a tady veselá sestřička...

21.11.2007 11:24

klawdie napsal(a):
a tady veselá sestřička...

A tady malá pomsta Evičce..mlask mlask a jedem...sabula krátce obssednutý....ještě hřebčoun..

21.11.2007 11:25

klawdie napsal(a):
A tady malá pomsta Evičce..mlask mlask a jedem...sabula krátce obssednutý....ještě hřebčoun..

Lehni SAxíku...

21.11.2007 11:26

haisovad napsal(a):
Dobré jitro všem,

Zdarec, už jsem tu, v kanclu jsem bez compu, tak až doma na polední přestávce , kuchtim sekanou a polívka z pytlíku to jistí
Na fotky Saxíka si vždycky vzpomenu když vypínám počítač, chci je hodit do alba, doufám, že autorky souhlasíte....

21.11.2007 11:26

klawdie napsal(a):
Lehni SAxíku...

jsem silák co?!

21.11.2007 11:28

cheyenne napsal(a):
Zdarec, už jsem tu, v kanclu jsem bez compu, tak až doma na polední přestávce , kuchtim sekanou a polívka z pytlíku to jistí
Na fotky Saxíka si vždycky vzpomenu když vypínám počítač, chci je hodit do alba, doufám, že autorky souhlasíte....

No já v to doufám, a snad nevadí když se s ním pochlubím na stránkach jak brácha vyrostl...

TAdy s opuchlou hlavou druhý den po utoku toto jsou rodiče našeho dogátka...

21.11.2007 11:29

klawdie napsal(a):
No já v to doufám, a snad nevadí když se s ním pochlubím na stránkach jak brácha vyrostl...

TAdy s opuchlou hlavou druhý den po utoku toto jsou rodiče našeho dogátka...

A tady ten borec je můj bratránek TOm, tuhle káru řídil uplně sám a to mu bylo necelých pět...autům rozumí víc než já...je to chlapák...

21.11.2007 11:31

cheyenne napsal(a):

Kláro, hustý fotky, jsem úplně zapomněla, jak jsem drandila na Sábovi a Saxík, jak je tam ještě maličkej, ta prdelka...., pro ostatní info - fotka cca rok stará

Včera jsem se suprácky svezla na Hadříkovi, Lukáš na mě hrál, že ho bolí koleno, páč se mu nechtělo jezdit, tak jsem šla já.... na to, že od čtvrtka nebyl pod sedlem, se choval luxusně, spolupracoval, ochota sama , v kroku se sice táhnul jak smrad, ale začínáme vychytávat rozumnej cval, přeskoky už začínaj vypadat k světu a jsou všema nožičkama najednou a zkoušeli jsme novej cvik a úžasně se Hadřík po tom všem uvolnil, měla jsem ten pocit, že po něm můžu chtít cokoliv a udělá to....
Jen foťák byl celou dobu v baťůžku

21.11.2007 11:31

klawdie napsal(a):
A tady ten borec je můj bratránek TOm, tuhle káru řídil uplně sám a to mu bylo necelých pět...autům rozumí víc než já...je to chlapák...

\"segra prej jdou k nám na snídani?\"

21.11.2007 11:34

cheyenne napsal(a):
Kláro, hustý fotky, jsem úplně zapomněla, jak jsem drandila na Sábovi a Saxík, jak je tam ještě maličkej, ta prdelka...., pro ostatní info - fotka cca rok stará

Včera jsem se suprácky svezla na Hadříkovi, Lukáš na mě hrál, že ho bolí koleno, páč se mu nechtělo jezdit, tak jsem šla já.... na to, že od čtvrtka nebyl pod sedlem, se choval luxusně, spolupracoval, ochota sama , v kroku se sice táhnul jak smrad, ale začínáme vychytávat rozumnej cval, přeskoky už začínaj vypadat k světu a jsou všema nožičkama najednou a zkoušeli jsme novej cvik a úžasně se Hadřík po tom všem uvolnil, měla jsem ten pocit, že po něm můžu chtít cokoliv a udělá to....
Jen foťák byl celou dobu v baťůžku

no musela jsem to tu trošku zaplnit pač jinak jsme uplně marný...mám v compu foto z dovolený, tak vás aspon trochu namlsám.."kdo říkál že se musí jezdit jen na koni"

21.11.2007 11:38

klawdie napsal(a):
no musela jsem to tu trošku zaplnit pač jinak jsme uplně marný...mám v compu foto z dovolený, tak vás aspon trochu namlsám.."kdo říkál že se musí jezdit jen na koni"

che, dobře drsná motorkáčka...:) zrovna ty mi tam fakt vtipně pasuješ...:))Jo, kdyby třeba Evula a její bas..ale ty,, ty blondýnko barbinovitá...:())Juva, jak já bych teď chtěla jet ven, ale jsem tu zas až do půl 5...ale pak aspoň podrandíme v té hale..:)

21.11.2007 11:41

kukinatost napsal(a):
che, dobře drsná motorkáčka...:) zrovna ty mi tam fakt vtipně pasuješ...:))Jo, kdyby třeba Evula a její bas..ale ty,, ty blondýnko barbinovitá...:())Juva, jak já bych teď chtěla jet ven, ale jsem tu zas až do půl 5...ale pak aspoň podrandíme v té hale..:)

Tak fotečky jsou uložený v albu - album.volny.cz/generale.saxana2

Taky asi kouknu po nějakejch fotkách, tu stovku dneska zmáknem
Jani, už mám za sebou dva motosrazy

21.11.2007 11:44

cheyenne napsal(a):

ještě mám bloncku, sme si zablbli...

21.11.2007 11:45

cheyenne napsal(a):

Našla jsem fotku, když jsem kupovala auto, jsem se svezla ve ferrari a nakonec jsem ho nechtěla

21.11.2007 11:46

cheyenne napsal(a):
Našla jsem fotku, když jsem kupovala auto, jsem se svezla ve ferrari a nakonec jsem ho nechtěla

Sahib spící

21.11.2007 11:46

klawdie napsal(a):
ještě mám bloncku, sme si zablbli...

jinak já spíš takhle...

21.11.2007 11:47

cheyenne napsal(a):
Sahib spící

Detailek... je to z telefonu, tak kvalita nic moc

21.11.2007 11:48

cheyenne napsal(a):
Detailek... je to z telefonu, tak kvalita nic moc

Saxík drtí večeři

21.11.2007 11:48

cheyenne napsal(a):
Sahib spící

Péťa si hraje s balónkem, pes nechápe...."

21.11.2007 11:49

cheyenne napsal(a):
Saxík drtí večeři

Klára a strakatý ďábel....

21.11.2007 11:50

klawdie napsal(a):

21.11.2007 11:50

klawdie napsal(a):

solo pro segru a její držtičky....

21.11.2007 11:52

klawdie napsal(a):
solo pro segru a její držtičky....

a jedem...holky baví vás to?

21.11.2007 11:53

cheyenne napsal(a):
Sahib spící

taky přidávám.
Táááákhle byl děda šťastnej když dostal k narozeninám kolo:)

21.11.2007 11:53

rocky napsal(a):
taky přidávám.
Táááákhle byl děda šťastnej když dostal k narozeninám kolo:)

supr kolo!!!

21.11.2007 11:54

klawdie napsal(a):
a jedem...holky baví vás to?

Tady to bylo: " segra mavej ifauňačkám" pastva pro koníky, konec v nedohlednu...tam by se těm našim miláčkům líbilo...

na chvilku zmízím práce čeká....

21.11.2007 11:57

rocky napsal(a):
supr kolo!!!

Odplata pro ségru!!!!!!!!

Hamty Hamty ať mám víc jak tamty!!!

21.11.2007 11:58

rocky napsal(a):
Odplata pro ségru!!!!!!!!

Hamty Hamty ať mám víc jak tamty!!!

baf!

21.11.2007 12:02

rocky napsal(a):
baf!

ty vole jsem byla po těžké stresové situaci...no a tak já si to vyrovnám slíbené foto v novém střihu...nechtěla jsem moc zkracovat, proužky budou příště..špatná domluva...

21.11.2007 12:04

rocky napsal(a):
baf!

Já se z vás poseru Jenom dávejte, dávejte.....Se tady směju, div nevyzvracímzpět ty těstoviny

21.11.2007 12:05

klawdie napsal(a):
ty vole jsem byla po těžké stresové situaci...no a tak já si to vyrovnám slíbené foto v novém střihu...nechtěla jsem moc zkracovat, proužky budou příště..špatná domluva...

ty vole to je ksift, vlasy to nespravý tak já jdu na pět minut makat...

21.11.2007 12:10

lanika napsal(a):
Já se z vás poseru Jenom dávejte, dávejte.....Se tady směju, div nevyzvracímzpět ty těstoviny

kLÁRI, SUPER KÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓČA

21.11.2007 12:21

lanika napsal(a):

tak Klarušo, tak trošku lehká vtěrka k tomu motorkářovi, z té sjem jako slušně mrtvá...mě to štve, mám tolik příšerných fotek, ale tady v compu žádné..:(

21.11.2007 12:30

haisovad napsal(a):
Dobré jitro všem,

Nestíhám číst,bo jak se tlemím,tak se mi klepou písmenka na monitoru
Vzala jsem Molčovou na ruce na prochajdu,byla v sadu jak utržená a paběrkovala mezi sněhem v sadu trsy trávy jak kdybych jí nedala najíst!!!

21.11.2007 12:30

kukinatost napsal(a):
tak Klarušo, tak trošku lehká vtěrka k tomu motorkářovi, z té sjem jako slušně mrtvá...mě to štve, mám tolik příšerných fotek, ale tady v compu žádné..:(

Tak to zas necháte na mě jo....tak tu trošku letní sprška....

21.11.2007 12:32

molly napsal(a):
Nestíhám číst,bo jak se tlemím,tak se mi klepou písmenka na monitoru
Vzala jsem Molčovou na ruce na prochajdu,byla v sadu jak utržená a paběrkovala mezi sněhem v sadu trsy trávy jak kdybych jí nedala najíst!!!

tak tím pádem to účel plní tož to je pro vaši dobrou náladu...

Evička po prohlídce parkuru: "hlavně to nesmí zapomenout, kdyžtak zavřu oči!!!"

21.11.2007 12:36

klawdie napsal(a):
tak tím pádem to účel plní tož to je pro vaši dobrou náladu...

Evička po prohlídce parkuru: "hlavně to nesmí zapomenout, kdyžtak zavřu oči!!!"

Tak já ještě něco přidám

21.11.2007 12:37

cheyenne napsal(a):
Tak já ještě něco přidám

Tohle nám bylo nabídnuto jako sporťák pro Péťu místo Rockyho

21.11.2007 12:38

cheyenne napsal(a):
Tak já ještě něco přidám

"Nerrrušit čtu, teď je to napínavý!!"

21.11.2007 12:38

cheyenne napsal(a):
Tohle nám bylo nabídnuto jako sporťák pro Péťu místo Rockyho

Hadřík a spolupráce při úklidu

21.11.2007 12:40

klawdie napsal(a):
"Nerrrušit čtu, teď je to napínavý!!"

"Ty vole to jako slalom jo?...to nedám!!!"

21.11.2007 12:40

cheyenne napsal(a):
Hadřík a spolupráce při úklidu

Takhle u nás na chalupě vznikaly kamenné schody

21.11.2007 12:41

klawdie napsal(a):
"Ty vole to jako slalom jo?...to nedám!!!"

"TAk pojďte já vám to ukážu"

21.11.2007 12:41

cheyenne napsal(a):
Tak já ještě něco přidám

Tak jo, taky něco z oslavy.......tady jsem už byla tak nažraná, že když předemne pokládali talíř, odvrátila JSEM RADĚJI HLAVU.....kDEŽTO MOJE SESTŘIČKA SI RÁDA NA VŠEM POCHUTNÁ

21.11.2007 12:43

klawdie napsal(a):
"TAk pojďte já vám to ukážu"

"tak to prubnem"... neměli jsem kličkovat????

21.11.2007 12:44

klawdie napsal(a):
"tak to prubnem"... neměli jsem kličkovat????

"Spadlo ti to Máchale"

21.11.2007 12:45

lanika napsal(a):
Tak jo, taky něco z oslavy.......tady jsem už byla tak nažraná, že když předemne pokládali talíř, odvrátila JSEM RADĚJI HLAVU.....kDEŽTO MOJE SESTŘIČKA SI RÁDA NA VŠEM POCHUTNÁ

Modelka ve skálách

21.11.2007 12:46

klawdie napsal(a):
"Spadlo ti to Máchale"

Psí lesbi při siestě....

21.11.2007 12:47

lanika napsal(a):

hLAVNĚ SE NESMĚJTE, LETNÍ ÚBOR A V NĚM PŘÍPRAVA SVAČINKY......HEMENEX

21.11.2007 12:50

lanika napsal(a):

hehe ty jseš mamina...krásný..chybí ti natáčky....

tady sazím na pitbula...

21.11.2007 12:50

lanika napsal(a):

Tak jsem teď přijela z oběda...ani se nejtejte co jsem si dala....snmaženej květáček s brambůrkama a tatarčičkou...zase dobrý
Kláry, sekne ti to, máš to o kus kratší...já jsem posera na změny...ke kadeřnici jednou za uherák Ale až se naseru to budete koukat...ale na trojku nejdu...
Já tyhlety křáplé fotky v práci nemám, aby to s někým neseklo kdyby na ně přišel...ale doma jich mám spousty něco dovalím.
Hraju si s vlasy...

21.11.2007 12:51

cheyenne napsal(a):
Hrad

Jsem našla morčátka, který jsem měla před tím, co mám teď..

21.11.2007 12:51

lanika napsal(a):

hehe teda ženský vy máte zásoby fotek. tak já si na zítřek taky musím něco připravit

21.11.2007 12:52

klawdie napsal(a):

tady sazím na pitbula...

Taky pitbul

21.11.2007 12:53

klawdie napsal(a):

tady sazím na pitbula...

PItbull vyhrál

21.11.2007 12:54

klawdie napsal(a):

tady sazím na pitbula...

Letní soukromá spařka......Stydím se to byl alkoholický víkend....

21.11.2007 12:55

rocky napsal(a):
hehe teda ženský vy máte zásoby fotek. tak já si na zítřek taky musím něco připravit

už asi došli, jsem si přetahlsaz kolegova PC fota z dovolený pak ti hodím odkaz až je uložím na net.

21.11.2007 12:56

rocky napsal(a):

Čumim jak umim...počkejte zejtra, musím se také pochlubit...musím dovalit nějakou historii ať se máte čemu chechtat...
dnes bohužel jen koňské...

21.11.2007 12:57

rocky napsal(a):

.....

21.11.2007 13:00

lanika napsal(a):
.....

....he, ten den vznikaly fota

21.11.2007 13:01

lanika napsal(a):

Masakr...

21.11.2007 13:04

lanika napsal(a):

....a motorku jsme taky měly

21.11.2007 13:06

lanika napsal(a):
....a motorku jsme taky měly

...útěk z vězení??????

21.11.2007 13:19

lanika napsal(a):
...útěk z vězení??????

Hustýý L

21.11.2007 13:20

lanika napsal(a):
...útěk z vězení??????

jsem jen a jen tvá....Vem si mě

21.11.2007 13:23

lanika napsal(a):

NO COMENT....

21.11.2007 13:24

lanika napsal(a):

hele Leni, mluvili jsme o porodech...tak se činím a tady je Merlínek, musela jsem mu pomoct...mamině se vůbec nechtělo tlačit

21.11.2007 13:24

haisovad napsal(a):
hele Leni, mluvili jsme o porodech...tak se činím a tady je Merlínek, musela jsem mu pomoct...mamině se vůbec nechtělo tlačit

Bude zdravej jako řípa, pěkně jsme ho zapili...

21.11.2007 13:25

haisovad napsal(a):

Nechápala jsem koukala jsem už na web, boží, ale já bych se asi potento strachem.....

21.11.2007 13:25

haisovad napsal(a):
Bude zdravej jako řípa, pěkně jsme ho zapili...

to byl ušák obecnej...chuděra malinkej...

21.11.2007 13:26

lanika napsal(a):
Nechápala jsem koukala jsem už na web, boží, ale já bych se asi potento strachem.....

mno tak nějak mi to naběhlo samo co mám dělat...hlavně dostat hříbě ven...byl to ťulpas...za hodinu byl na nohách, šikulka

21.11.2007 13:30

haisovad napsal(a):
mno tak nějak mi to naběhlo samo co mám dělat...hlavně dostat hříbě ven...byl to ťulpas...za hodinu byl na nohách, šikulka

Je to úžasná chvíli, kdy se na svět dere novej živůteček...Laidy je zodpovědná mamina, honem pořádně vysušit...

21.11.2007 13:33

haisovad napsal(a):
Je to úžasná chvíli, kdy se na svět dere novej živůteček...Laidy je zodpovědná mamina, honem pořádně vysušit...

krásné, u porodu hříbátka jsem ještě nebyla, jen u našich hafíku... se znám bych u toho bulela, jsem dojákovej typ!

no tak stovku jsme splnili, tak jsem na vás zvědavá, chci se smát....

21.11.2007 13:34

haisovad napsal(a):
Dobré jitro všem,

Tak jsem pro vás taky něco málo pohledala....

...práce všeho druhu - Ferda mravenec?

21.11.2007 13:34

cheyenne napsal(a):
Tak jsem pro vás taky něco málo pohledala....

...práce všeho druhu - Ferda mravenec?

Vzdej se!

21.11.2007 13:35

cheyenne napsal(a):
Vzdej se!

nová poloha do kamasutry?

21.11.2007 13:36

klawdie napsal(a):

Přes 100-SUPER.. Jdu na BUS.. Mějte se a pěkný odpoledne Páčko...

haisovad napsal(a):

U narození Granda jsem také byla...ale chtěli bychom opatřit alespoň dva boxy kamerama v budoucnu abychom zbytečně nestresovali kobyly...takhle spíme v uličce mezi boxama...

cheyenne napsal(a):

Hradec z výšky... sledujte opět model Chicago 23

21.11.2007 13:38

cheyenne napsal(a):

Tady vás musím upozornit, kam se dívat:
1. dredy na vlasech - někdo byl líný vzít hřeben
2. přetejkající olej - proto ten luxusní výraz

haisovad napsal(a):
U narození Granda jsem také byla...ale chtěli bychom opatřit alespoň dva boxy kamerama v budoucnu abychom zbytečně nestresovali kobyly...takhle spíme v uličce mezi boxama...

cheyenne napsal(a):

Jéžiš.loučila jsem se a ono se to uložilo kamsi nahoru!!! To je mazec..Tak čauky :-)

cheyenne napsal(a):

cheyenne napsal(a):
Tady vás musím upozornit, kam se dívat:
1. dredy na vlasech - někdo byl líný vzít hřeben
2. přetejkající olej - proto ten luxusní výraz

když z kanclu odejde šéf....

21.11.2007 13:42

molly napsal(a):
Jéžiš.loučila jsem se a ono se to uložilo kamsi nahoru!!! To je mazec..Tak čauky :-)

.....

Přidejte reakci

Přidat smajlík