Dobré jitro všem,
tak tu máme středu...Holky, dneska to musíme dotáhnout minimálně na 100vku...
Včera jsem ke koním dojela ve čtvrt na pět, už byla celkem tma...Leontýnku jsem vyčistila poprvé jen pod sedlem a honem honem ven, jedna holčina už byla venku tak jsem doufala, že jí někde potkám...a potkala tak jsme šli jen na půl hodiny...holky, to sedlo je úžasné, včera jsem v něm poprvé klusala a je to fantazie, jen kolenní opěrky budu muset asi trošičku posunout nahoru, mám jaksi krááátké stehenní kosti...sakra
Ale jsem opravdu moc skopojená, fakt kráááása.
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro všem,
Včera jsem ke koním dojela ve čtvrt na pět, už byla celkem tma...Leontýnku jsem vyčistila poprvé jen pod sedlem a honem honem ven, jedna holčina už byla venku tak jsem doufala, že jí někde potkám...a potkala tak jsme šli jen na půl hodiny...holky, to sedlo je úžasné, včera jsem v něm poprvé klusala a je to fantazie, jen kolenní opěrky budu muset asi trošičku posunout nahoru, mám jaksi krááátké stehenní kosti...sakra
Čau paní a jak si chrochtala kobyla? neříkala? no tak hlavně že jste si to holky užili...:)))já se jdu na šedivýho podívat dnes....
klawdie
napsal(a):
Čau paní a jak si chrochtala kobyla? neříkala? no tak hlavně že jste si to holky užili...:)))já se jdu na šedivýho podívat dnes....
Heh čuměla jako péro, že kolem ní lítám v takovém tempu...honem vyčistit, vybrat z kopyt...nasedlat, nauzdit...honem honem...byla mírně vykulená...
Ale venku byla fakt suprová, šlapala si, a klus? No bomba, jak je sníh tak musí hodně zvedat nohy a to je poježděníčko...to je úplně něco jiného než v létě. Moc se mi to líbilo, samozřejmě že jsem nestihla fotit, se špinavým koněm se chlubit nebudu...
Půjdu tak za denního světla v neděli, tak něco určo nafotím, doufám že bude sluníčko...
haisovad
napsal(a):
Heh čuměla jako péro, že kolem ní lítám v takovém tempu...honem vyčistit, vybrat z kopyt...nasedlat, nauzdit...honem honem...byla mírně vykulená...
Ale venku byla fakt suprová, šlapala si, a klus? No bomba, jak je sníh tak musí hodně zvedat nohy a to je poježděníčko...to je úplně něco jiného než v létě. Moc se mi to líbilo, samozřejmě že jsem nestihla fotit, se špinavým koněm se chlubit nebudu...
Půjdu tak za denního světla v neděli, tak něco určo nafotím, doufám že bude sluníčko...
no at tě hlavně někdo blejskne na ní...sem se koukala na Grace strankách a některá fota mi berou dech, segra je dobrej kaskader...hrozný hupy...
klawdie
napsal(a):
no at tě hlavně někdo blejskne na ní...sem se koukala na Grace strankách a některá fota mi berou dech, segra je dobrej kaskader...hrozný hupy...
to mi s tou naší šedesátkou...hehe
haisovad
napsal(a):
Jééééééé, tak to je paráda, Dany...Teď už se budeš na ježdění těšit čím dál víc
Jdu těd makat, ozvu se později.....
Jo a dnes je den pozdravů, máme pozdravit minimálůně 10 lidí kolem sebe,.....Tak já vás tedsa všechny zdravím
lanika
napsal(a):
Jééééééé, tak to je paráda, Dany...Teď už se budeš na ježdění těšit čím dál víc
Jdu těd makat, ozvu se později.....
Jo a dnes je den pozdravů, máme pozdravit minimálůně 10 lidí kolem sebe,.....Tak já vás tedsa všechny zdravím
čauky holky. taky doufám že se to dneska víc rozjede
Klawdie volám ti kdepak jsi??
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro všem,
pusiny, všechny zdravím a doufám, že je mi za včeerejšek odpuštěno, omluvenku sjem psala už tam..:)
A zase jdu rachotit..:(
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro všem,
Dobré ráno...Jsem tu taky... Jdu dnes na odpolední... Včera jste se móc nevytáhly
Ale což... Aspoň u toho netu nedřepím večer tak dlouho
Jediná Klárka mě poslala povzbuzující sms............
Mám stejný problém,jak tuhle Andrejka..Načala jsem nový balík sena a ta moje pažravka se v něm nípe,moc jí nejede
Tak nevím,co to kolem těch kobyl lítá
Spinkáme na slunku
kukinatost
napsal(a):
pusiny, všechny zdravím a doufám, že je mi za včeerejšek odpuštěno, omluvenku sjem psala už tam..:)
A zase jdu rachotit..:(
Holky, mě normálně to ježdění chybí :-( Asi mám absťák....To je hůza....Dnes nám přijde kovář sundat podkůvky , teda doufám
no a pak se uvidí. No a taky mám slíbené skákat s Honzíkem ve volnosti přes zimu. Tak jsem ráda, ono to koníkovi hodně dá...Ale to až tak leden-únor.....
molly
napsal(a):
Dobré ráno...Jsem tu taky... Jdu dnes na odpolední... Včera jste se móc nevytáhly
Mám stejný problém,jak tuhle Andrejka..Načala jsem nový balík sena a ta moje pažravka se v něm nípe,moc jí nejede
Spinkáme na slunku
Zuziku, nejste v tom samy, mě taky Honzík nechce žrát seno .....Sice do rána to skoro zmizne, ale když mu ho donesu tak se toho ani nechytí a rozhrabuje ho po celém boxu.....A žere teď i míň....
Janulku samo omluvíme, ale čekáme polepšení
molly
napsal(a):
Spinkáme na slunku
volej už jsem tu byla jsem u vedení s fakturama...když jsem přišla před dveřmi na mě čekala krabička s obědem..no jo no moje zlatá maminka...
lanika
napsal(a):
Zuziku, nejste v tom samy, mě taky Honzík nechce žrát seno .....Sice do rána to skoro zmizne, ale když mu ho donesu tak se toho ani nechytí a rozhrabuje ho po celém boxu.....A žere teď i míň....
Janulku samo omluvíme, ale čekáme polepšení
Jo a ted mě napadlo.....Dany, myslíš, že bys mi mohla poslat pár foteček s Honzíkem na mail? Ze srazu.....Chtěla bych si je dát na stránky na ukázku, ale neboj, dám tam tvůj autogram, aby sis nemyslela , že ti chci fotečky ukrást
No a Petuliku, tebe taky můžu poprosit???? Plosíííííííííííííííííííííííííím. Moc se vám ty fotečky povedly. Jo a i tu Klárku s čumáčkem, ta nemá chybu....
klawdie
napsal(a):
volej už jsem tu byla jsem u vedení s fakturama...když jsem přišla před dveřmi na mě čekala krabička s obědem..no jo no moje zlatá maminka...
Zuzi to byla taková soucitná sms
...však jsem taky rachotila...
no my teda nemáme problém sežrat jakékoliv seno, ale problém je zas v tom že nám ted omylem přivezli vojtěškový takže nohy jak slon a srajda, bezva a to jsem mu toho dala míň ale nebylo to s čím kombinovta...
klawdie
napsal(a):
Zuzi to byla taková soucitná sms
...však jsem taky rachotila...
no my teda nemáme problém sežrat jakékoliv seno, ale problém je zas v tom že nám ted omylem přivezli vojtěškový takže nohy jak slon a srajda, bezva a to jsem mu toho dala míň ale nebylo to s čím kombinovta...
pošleš mě Leni do soutěže aby měl Honzík nový box :))) já se chystám poslat tu segry se soplíkem, ta atmoska se mi tam hrozně líbí- to se musím pochválit, segra mimochodem pošli mi ji na email.dík...
klawdie
napsal(a):
pošleš mě Leni do soutěže aby měl Honzík nový box :))) já se chystám poslat tu segry se soplíkem, ta atmoska se mi tam hrozně líbí- to se musím pochválit, segra mimochodem pošli mi ji na email.dík...
Ne ne, tu fotečku tam chce poslat Dany, že???? Tak doufám, že už je tam, aby byl Honzík slavný
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro všem,
A já bych chtěla Peťulu poprosit jenom o těch pár skupinových posledních u auta...:)Jak tam jsme všichni v podstatě normální, jenom ona se rozhodla tvářit maximálně vysmátě, i když mi to tež problém nedělá...a v pondělí sjem byla lyžovat a ve čtvrek jedu zas..i když s tou nemocí, nevím nevím...ale o lyže nehodlám přijít...:)a štve mě, že se má oteplovat, tak mám klid, všechno tvrdé, koně mají sníh...a zas bude srajda a bahno, fuj.....
kukinatost
napsal(a):
A já bych chtěla Peťulu poprosit jenom o těch pár skupinových posledních u auta...:)Jak tam jsme všichni v podstatě normální, jenom ona se rozhodla tvářit maximálně vysmátě, i když mi to tež problém nedělá...a v pondělí sjem byla lyžovat a ve čtvrek jedu zas..i když s tou nemocí, nevím nevím...ale o lyže nehodlám přijít...:)a štve mě, že se má oteplovat, tak mám klid, všechno tvrdé, koně mají sníh...a zas bude srajda a bahno, fuj.....
Žádný lyžování, čaj a do postele neb budeš marodná pořád...he devčice na eqch se rozjelo další kolo soutěže-konečně, našla jsem tam foto andrej a ze segry jsem udělala mediální hvězdu..vy nesoutěžíte?
klawdie
napsal(a):
Žádný lyžování, čaj a do postele neb budeš marodná pořád...he devčice na eqch se rozjelo další kolo soutěže-konečně, našla jsem tam foto andrej a ze segry jsem udělala mediální hvězdu..vy nesoutěžíte?
Já nemám s čím...Tlus´tocha prezentovat nemůžu
rocky
napsal(a):
hned tu budu jen obvolam jeste cca 5 čísel a hned se vam budu věnovat.
Jsem tu,
Lení na mailiku máš fotečky, musela jsem je ale zmenšit aby prolezly drátama...
Kláry, ty tam už jsi s Honzíkem na qeuichannelu...hned v pondělí nebo v úterý po srazu jsem jí tam posílala...
Holky, já snad dneska zase pojedu na Leošu...vezmu sebou reflexní pásky aby nás bylo vidět, včera jsem sice měla reflexní pruhy na bundě ale frajer debilní kolem nás profrčel a ani nepřibrždil...ty bych střílela, ješlě že to je Leoše jedno... na tohle je sprachovací ale když je v sadu polámaná višeň tak se bojí aby jí náhodou neukosla...včera jsem jí horko těžko dostávala kolem jednoho padlého stromu, byl zasněžený...no strašák jako prase, ale překecala jsem Leošu a opravdu se přiblížila až k němu a jednu větev dokonce překročila...to je frajerka že? A o kopýtka nepřišla...
Jinak včera se mi ozvala jedna paní, že znala prvního potomka Gitky, hřebce Jaguára...je prodanej do Ameriky, tak jsem si říkala co to máme za zlatíčko ve stáji...mno starej osvědčenej nemochovickej chov...
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro všem,
já bych chtěla teplóó...
lanika
napsal(a):
Neprovokuj zase tím vaším suprovým rybníčkem
Já bych ho chtěla taky.....A ty dlouhé večery, chjo:-( Dany, díkes moc za fotečky, jsi zlato
Jj, v pohodě Leni. Jinak teď mi volala majitelka Granda že je jako medvídek, tlustej jako prasátko a připravenej na zimu. Pošle mi fotky, tak vám to sem hodím, ju?
Jinak tady jsou fotky k hlasování do VI. kola...já tam mám tu fotku Leontýnky uší...
Tady Grand a Lord...to je dvojka , že?
haisovad
napsal(a):
Jj, v pohodě Leni. Jinak teď mi volala majitelka Granda že je jako medvídek, tlustej jako prasátko a připravenej na zimu. Pošle mi fotky, tak vám to sem hodím, ju?
Jinak tady jsou fotky k hlasování do VI. kola...já tam mám tu fotku Leontýnky uší...
Tady Grand a Lord...to je dvojka , že?
žluťáci mě zas tak neberou, ale ten Grand, mmm, být tak můj....holky, jsem si včera pekelně mákla s tím senem...a dneska jdeme s Kerušou halit do haly:)))Zas nebyl 2 dny venku...a Gasii má smůlu asi celý týden, páč jedu ve čtvrtek zase na lyže...takže až o weekendu, jenže to prý má pršet či co..:(No, vezmu jí aspoň jenom tak na ohlávce a bez sedla, jezdí se na ní jak na křesle a i na ohlávce je v klidu zvladatelná, teda když jedu sama..:))
kukinatost
napsal(a):
žluťáci mě zas tak neberou, ale ten Grand, mmm, být tak můj....holky, jsem si včera pekelně mákla s tím senem...a dneska jdeme s Kerušou halit do haly:)))Zas nebyl 2 dny venku...a Gasii má smůlu asi celý týden, páč jedu ve čtvrtek zase na lyže...takže až o weekendu, jenže to prý má pršet či co..:(No, vezmu jí aspoň jenom tak na ohlávce a bez sedla, jezdí se na ní jak na křesle a i na ohlávce je v klidu zvladatelná, teda když jedu sama..:))
No já tam právě dala foto segry s Rockym, pač to jsem fotila já, jééé ty Leošky uši jsem teda nepoznala, ale poznala jsem tam jen Andrejčin portretek v západu
kukinatost
napsal(a):
Tak ségra máš tam tu fotku na emailu, a teď Janičce a Leničce ty vyžádaný fotky.
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro všem,
Peťula, dík jak cip...:))))
Btw vypadám dost dobře po té protanynynované noci s Klárkou..:)))jinak mé sedlové dilema vyřešeno, krásný hnědý Jupiter bude Gasulin, Kerkovi ten Ramirák sedí lépe...Danny, to je povozeníčko, že?
Asi zas Kerouše nechám něco hopnout v hale ve volnosti, minule to nehcápu, on, stará pružina a zcela maximálně se mu nechtělo...:)))Jenom metr tam a zpátkyy, a pak vyloženě vyžadoval jenom amzlinkání nebo klid i ode mě...nj, Fernet nebyl a když muži mají své dny..:)
kukinatost
napsal(a):
Btw vypadám dost dobře po té protanynynované noci s Klárkou..:)))jinak mé sedlové dilema vyřešeno, krásný hnědý Jupiter bude Gasulin, Kerkovi ten Ramirák sedí lépe...Danny, to je povozeníčko, že?
Asi zas Kerouše nechám něco hopnout v hale ve volnosti, minule to nehcápu, on, stará pružina a zcela maximálně se mu nechtělo...:)))Jenom metr tam a zpátkyy, a pak vyloženě vyžadoval jenom amzlinkání nebo klid i ode mě...nj, Fernet nebyl a když muži mají své dny..:)
Jééééééééééééééé, to je bomba fotečka. To jsem ani nepostřehla, že je Peťula vyfocená s tím snoplíkem :-) Honzíková nefotogeničnost zachránil pouze jeho detail a krasavice bloňdatá vedle
Jedna a druhá......A je z toho náááááádherný snímek
Januliku, co v práci? Co ten konkurz, už se ti ozvali?
kukinatost
napsal(a):
Já jsem hlasovala pro fotku Kerouška pod stromem na golfovém hřišti...je to jako z pohádky.
Holky šéfik rozhazuje úkoly...asi půjdu na cígo, aby mě minul...
Tady byl Merínek poprvé venku...a na mámu totál dlabal, měla jsem co dělat abych jí udržela...
lanika
napsal(a):
Jééééééééééééééé, to je bomba fotečka. To jsem ani nepostřehla, že je Peťula vyfocená s tím snoplíkem :-) Honzíková nefotogeničnost zachránil pouze jeho detail a krasavice bloňdatá vedle
Jedna a druhá......A je z toho náááááádherný snímek
Januliku, co v práci? Co ten konkurz, už se ti ozvali?
Teď se dívám, že je to nejspíš Gasíííííí
lanika
napsal(a):
Teď se dívám, že je to nejspíš Gasíííííí
Nene to je Leni z návštěvi u saxíka, hříbátko
haisovad
napsal(a):
Já jsem hlasovala pro fotku Kerouška pod stromem na golfovém hřišti...je to jako z pohádky.
Holky šéfik rozhazuje úkoly...asi půjdu na cígo, aby mě minul...
Tady byl Merínek poprvé venku...a na mámu totál dlabal, měla jsem co dělat abych jí udržela...
nené to není Gasinka, to je hříbek z Březovic jak jste tam byli za Saxíkem...segra ty jsi posílal Evče ty fota saxika, bych je chtěla taky něco bych si vybrala a dala Saboj na stranky jak bráška roste do krásy...
nebo EVČO ty si je někeam veřejně uložíš?Kde se zas fláká...jo a segra prochajda mě nahání kvuli tomu videu, bys ji to konečně mohla dodělat....
klawdie
napsal(a):
nené to není Gasinka, to je hříbek z Březovic jak jste tam byli za Saxíkem...segra ty jsi posílal Evče ty fota saxika, bych je chtěla taky něco bych si vybrala a dala Saboj na stranky jak bráška roste do krásy...
nebo EVČO ty si je někeam veřejně uložíš?Kde se zas fláká...jo a segra prochajda mě nahání kvuli tomu videu, bys ji to konečně mohla dodělat....
přepošlu ti ty fotky na email.
No to bych ráda, taky už jsem to chtěla udělat ale bohužel, jak jsem stahovala ty videa do mýho compa a vypalovala tak jsem to pak z počítače vymazávala! Takže tu výstavu má taťka doma na dvd, předtím má nějaké video jak byli na tom puťáku nebo co.. Tak ji to pujč od táty. a ať si to přepálí.
rocky
napsal(a):
přepošlu ti ty fotky na email.
No to bych ráda, taky už jsem to chtěla udělat ale bohužel, jak jsem stahovala ty videa do mýho compa a vypalovala tak jsem to pak z počítače vymazávala! Takže tu výstavu má taťka doma na dvd, předtím má nějaké video jak byli na tom puťáku nebo co.. Tak ji to pujč od táty. a ať si to přepálí.
máš to tam
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro všem,
jsem dnes nějak mimo... Jdu za molčovou...
molly
napsal(a):
jsem dnes nějak mimo... Jdu za molčovou...
Vypadá to,že budu mít konečně hladké hnědé otěže k mému sidepullu...
molly
napsal(a):
Tak to je prima
To budete zuzi s molčou kofifky![]()
molly
napsal(a):
Jéé Zuzi, ty tam máš taky pěkné cestičky na ježdění...já chvi taky...béééé
CO dělá ten můj oblíbenec ušáček u tebe v krámu...pozdravuj ho odpoledne...
Tuhle jsem sem etě nedávala...potkali jsme koníky po cestě do Ostravy...
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro všem,
Jani,fotky jsou starší...Dnes je venku tak šedo,že to vypadá,že se stmívá
Cestičky tady žádná sláva,jen se vždycky snažím vybrat docela místo na focení
Pojď malá,pojď... na na....
molly
napsal(a):
Jani,fotky jsou starší...Dnes je venku tak šedo,že to vypadá,že se stmívá
Cestičky tady žádná sláva,jen se vždycky snažím vybrat docela místo na focení
Pojď malá,pojď... na na....
Tuhle mám ráda...A teď už fakt jdu za ní...
molly
napsal(a):
Tuhle mám ráda...A teď už fakt jdu za ní...
Krásné....tady je to nějaké mrtvé...trochu jsem se hrabala v fotkach taky tu máme nějaké...
klawdie
napsal(a):
Krásné....tady je to nějaké mrtvé...trochu jsem se hrabala v fotkach taky tu máme nějaké...
a tady veselá sestřička...
klawdie
napsal(a):
a tady veselá sestřička...
A tady malá pomsta Evičce..mlask mlask a jedem...sabula krátce obssednutý....ještě hřebčoun..
klawdie
napsal(a):
A tady malá pomsta Evičce..mlask mlask a jedem...sabula krátce obssednutý....ještě hřebčoun..
Lehni SAxíku...![]()
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro všem,
Zdarec, už jsem tu, v kanclu jsem bez compu, tak až doma na polední přestávce
, kuchtim sekanou a polívka z pytlíku to jistí
Na fotky Saxíka si vždycky vzpomenu když vypínám počítač, chci je hodit do alba, doufám, že autorky souhlasíte....
cheyenne
napsal(a):
Na fotky Saxíka si vždycky vzpomenu když vypínám počítač, chci je hodit do alba, doufám, že autorky souhlasíte....
No já v to doufám, a snad nevadí když se s ním pochlubím na stránkach jak brácha vyrostl...
TAdy s opuchlou hlavou druhý den po utoku
toto jsou rodiče našeho dogátka...
klawdie
napsal(a):
No já v to doufám, a snad nevadí když se s ním pochlubím na stránkach jak brácha vyrostl...
TAdy s opuchlou hlavou druhý den po utoku
toto jsou rodiče našeho dogátka...
A tady ten borec je můj bratránek TOm, tuhle káru řídil uplně sám a to mu bylo necelých pět...autům rozumí víc než já...je to chlapák...
cheyenne
napsal(a):
Kláro, hustý fotky, jsem úplně zapomněla, jak jsem drandila na Sábovi
a Saxík, jak je tam ještě maličkej, ta prdelka....
, pro ostatní info - fotka cca rok stará
Včera jsem se suprácky svezla na Hadříkovi, Lukáš na mě hrál, že ho bolí koleno, páč se mu nechtělo jezdit, tak jsem šla já.... na to, že od čtvrtka nebyl pod sedlem, se choval luxusně, spolupracoval, ochota sama
, v kroku se sice táhnul jak smrad, ale začínáme vychytávat rozumnej cval, přeskoky už začínaj vypadat k světu a jsou všema nožičkama najednou
a zkoušeli jsme novej cvik a úžasně se Hadřík po tom všem uvolnil, měla jsem ten pocit, že po něm můžu chtít cokoliv a udělá to....
Jen foťák byl celou dobu v baťůžku
klawdie
napsal(a):
A tady ten borec je můj bratránek TOm, tuhle káru řídil uplně sám a to mu bylo necelých pět...autům rozumí víc než já...je to chlapák...
\"segra prej jdou k nám na snídani?\"
cheyenne
napsal(a):
Kláro, hustý fotky, jsem úplně zapomněla, jak jsem drandila na Sábovi
a Saxík, jak je tam ještě maličkej, ta prdelka....
, pro ostatní info - fotka cca rok stará
Včera jsem se suprácky svezla na Hadříkovi, Lukáš na mě hrál, že ho bolí koleno, páč se mu nechtělo jezdit, tak jsem šla já.... na to, že od čtvrtka nebyl pod sedlem, se choval luxusně, spolupracoval, ochota sama
, v kroku se sice táhnul jak smrad, ale začínáme vychytávat rozumnej cval, přeskoky už začínaj vypadat k světu a jsou všema nožičkama najednou
a zkoušeli jsme novej cvik a úžasně se Hadřík po tom všem uvolnil, měla jsem ten pocit, že po něm můžu chtít cokoliv a udělá to....
Jen foťák byl celou dobu v baťůžku
no musela jsem to tu trošku zaplnit pač jinak jsme uplně marný...mám v compu foto z dovolený, tak vás aspon trochu namlsám.."kdo říkál že se musí jezdit jen na koni"
klawdie
napsal(a):
no musela jsem to tu trošku zaplnit pač jinak jsme uplně marný...mám v compu foto z dovolený, tak vás aspon trochu namlsám.."kdo říkál že se musí jezdit jen na koni"
che, dobře drsná motorkáčka...:) zrovna ty mi tam fakt vtipně pasuješ...:))Jo, kdyby třeba Evula a její bas..ale ty,, ty blondýnko barbinovitá...:())Juva, jak já bych teď chtěla jet ven, ale jsem tu zas až do půl 5...ale pak aspoň podrandíme v té hale..:)
kukinatost
napsal(a):
che, dobře drsná motorkáčka...:) zrovna ty mi tam fakt vtipně pasuješ...:))Jo, kdyby třeba Evula a její bas..ale ty,, ty blondýnko barbinovitá...:())Juva, jak já bych teď chtěla jet ven, ale jsem tu zas až do půl 5...ale pak aspoň podrandíme v té hale..:)
Tak fotečky jsou uložený v albu - album.volny.cz/generale.saxana2
Taky asi kouknu po nějakejch fotkách, tu stovku dneska zmáknem
Jani, už mám za sebou dva motosrazy
cheyenne
napsal(a):
ještě mám bloncku, sme si zablbli...
cheyenne
napsal(a):
Našla jsem fotku, když jsem kupovala auto, jsem se svezla ve ferrari a nakonec jsem ho nechtěla
cheyenne
napsal(a):
Našla jsem fotku, když jsem kupovala auto, jsem se svezla ve ferrari a nakonec jsem ho nechtěla
Sahib spící
klawdie
napsal(a):
ještě mám bloncku, sme si zablbli...
jinak já spíš takhle...
cheyenne
napsal(a):
Sahib spící
Detailek... je to z telefonu, tak kvalita nic moc
cheyenne
napsal(a):
Detailek... je to z telefonu, tak kvalita nic moc
Saxík drtí večeři
cheyenne
napsal(a):
Sahib spící
Péťa si hraje s balónkem, pes nechápe...."
klawdie
napsal(a):
Péťa si hraje s balónkem, pes nechápe...."
solo pro segru a její držtičky....
klawdie
napsal(a):
solo pro segru a její držtičky....
a jedem...holky baví vás to?
cheyenne
napsal(a):
Sahib spící
taky přidávám.
Táááákhle byl děda šťastnej když dostal k narozeninám kolo:)
rocky
napsal(a):
taky přidávám.
Táááákhle byl děda šťastnej když dostal k narozeninám kolo:)
supr kolo!!!
klawdie
napsal(a):
a jedem...holky baví vás to?
Tady to bylo: " segra mavej ifauňačkám" pastva pro koníky, konec v nedohlednu...tam by se těm našim miláčkům líbilo...
na chvilku zmízím práce čeká....
rocky
napsal(a):
supr kolo!!!
Odplata pro ségru!!!!!!!!
Hamty Hamty ať mám víc jak tamty!!!
rocky
napsal(a):
Odplata pro ségru!!!!!!!!
Hamty Hamty ať mám víc jak tamty!!!
baf!
rocky
napsal(a):
baf!
ty vole jsem byla po těžké stresové situaci...no a tak já si to vyrovnám slíbené foto v novém střihu...nechtěla jsem moc zkracovat, proužky budou příště..špatná domluva...
klawdie
napsal(a):
ty vole jsem byla po těžké stresové situaci...no a tak já si to vyrovnám slíbené foto v novém střihu...nechtěla jsem moc zkracovat, proužky budou příště..špatná domluva...
ty vole to je ksift, vlasy to nespravý
tak já jdu na pět minut makat...
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro všem,
Nestíhám číst,bo jak se tlemím,tak se mi klepou písmenka na monitoru
Vzala jsem Molčovou na ruce na prochajdu,byla v sadu jak utržená a paběrkovala mezi sněhem v sadu trsy trávy
jak kdybych jí nedala najíst!!!
kukinatost
napsal(a):
tak Klarušo, tak trošku lehká vtěrka k tomu motorkářovi, z té sjem jako slušně mrtvá...mě to štve, mám tolik příšerných fotek, ale tady v compu žádné..:(
Tak to zas necháte na mě jo....tak tu trošku letní sprška....
molly
napsal(a):
Nestíhám číst,bo jak se tlemím,tak se mi klepou písmenka na monitoru
Vzala jsem Molčovou na ruce na prochajdu,byla v sadu jak utržená a paběrkovala mezi sněhem v sadu trsy trávy
jak kdybych jí nedala najíst!!!
tak tím pádem to účel plní tož to je pro vaši dobrou náladu...
Evička po prohlídce parkuru: "hlavně to nesmí zapomenout, kdyžtak zavřu oči!!!"
klawdie
napsal(a):
tak tím pádem to účel plní tož to je pro vaši dobrou náladu...
Evička po prohlídce parkuru: "hlavně to nesmí zapomenout, kdyžtak zavřu oči!!!"
Tak já ještě něco přidám
cheyenne
napsal(a):
Tak já ještě něco přidám
Tohle nám bylo nabídnuto jako sporťák pro Péťu místo Rockyho
cheyenne
napsal(a):
Tak já ještě něco přidám
"Nerrrušit čtu, teď je to napínavý!!"
cheyenne
napsal(a):
Tohle nám bylo nabídnuto jako sporťák pro Péťu místo Rockyho
Hadřík a spolupráce při úklidu
klawdie
napsal(a):
"Nerrrušit čtu, teď je to napínavý!!"
"Ty vole to jako slalom jo?...to nedám!!!"
cheyenne
napsal(a):
Hadřík a spolupráce při úklidu
Takhle u nás na chalupě vznikaly kamenné schody
klawdie
napsal(a):
"Ty vole to jako slalom jo?...to nedám!!!"
"TAk pojďte já vám to ukážu"
cheyenne
napsal(a):
Tak já ještě něco přidám
Tak jo, taky něco z oslavy.......tady jsem už byla tak nažraná, že když předemne pokládali talíř, odvrátila JSEM RADĚJI HLAVU.....kDEŽTO MOJE SESTŘIČKA SI RÁDA NA VŠEM POCHUTNÁ
klawdie
napsal(a):
"TAk pojďte já vám to ukážu"
"tak to prubnem"... neměli jsem kličkovat????
klawdie
napsal(a):
"tak to prubnem"... neměli jsem kličkovat????
"Spadlo ti to Máchale"
lanika
napsal(a):
Tak jo, taky něco z oslavy.......tady jsem už byla tak nažraná, že když předemne pokládali talíř, odvrátila JSEM RADĚJI HLAVU.....kDEŽTO MOJE SESTŘIČKA SI RÁDA NA VŠEM POCHUTNÁ
Modelka ve skálách
lanika
napsal(a):
hLAVNĚ SE NESMĚJTE, LETNÍ ÚBOR A V NĚM PŘÍPRAVA SVAČINKY......HEMENEX
lanika
napsal(a):
hehe ty jseš mamina...krásný..chybí ti natáčky....
tady sazím na pitbula...
lanika
napsal(a):
kLÁRI, SUPER KÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓČA
Tak jsem teď přijela z oběda...ani se nejtejte co jsem si dala....snmaženej květáček s brambůrkama a tatarčičkou...zase dobrý
Kláry, sekne ti to, máš to o kus kratší...já jsem posera na změny...ke kadeřnici jednou za uherák
Ale až se naseru to budete koukat...ale na trojku nejdu...
Já tyhlety křáplé fotky v práci nemám, aby to s někým neseklo kdyby na ně přišel...ale doma jich mám spousty
něco dovalím.
Hraju si s vlasy...
cheyenne
napsal(a):
Hrad
Jsem našla morčátka, který jsem měla před tím, co mám teď..
lanika
napsal(a):
hehe teda ženský vy máte zásoby fotek. tak já si na zítřek taky musím něco připravit
klawdie
napsal(a):
tady sazím na pitbula...
Taky pitbul
klawdie
napsal(a):
tady sazím na pitbula...
PItbull vyhrál
klawdie
napsal(a):
tady sazím na pitbula...
Letní soukromá spařka......Stydím se
to byl alkoholický víkend....
rocky
napsal(a):
hehe teda ženský vy máte zásoby fotek. tak já si na zítřek taky musím něco připravit
už asi došli, jsem si přetahlsaz kolegova PC fota z dovolený pak ti hodím odkaz až je uložím na net.
rocky
napsal(a):
Čumim jak umim...počkejte zejtra, musím se také pochlubit...musím dovalit nějakou historii ať se máte čemu chechtat...
dnes bohužel jen koňské...
rocky
napsal(a):
.....![]()
![]()
lanika
napsal(a):
....he, ten den vznikaly fota
....a motorku jsme taky měly
lanika
napsal(a):
...útěk z vězení??????
jsem jen a jen tvá....Vem si mě
lanika
napsal(a):
jsem jen a jen tvá....Vem si mě
hele Leni, mluvili jsme o porodech...tak se činím a tady je Merlínek, musela jsem mu pomoct...mamině se vůbec nechtělo tlačit
haisovad
napsal(a):
hele Leni, mluvili jsme o porodech...tak se činím a tady je Merlínek, musela jsem mu pomoct...mamině se vůbec nechtělo tlačit
Bude zdravej jako řípa, pěkně jsme ho zapili...
haisovad
napsal(a):
Bude zdravej jako řípa, pěkně jsme ho zapili...
to byl ušák obecnej...chuděra malinkej...
lanika
napsal(a):
Nechápala jsem
koukala jsem už na web, boží, ale já bych se asi potento strachem.....
mno tak nějak mi to naběhlo samo co mám dělat...hlavně dostat hříbě ven...byl to ťulpas...za hodinu byl na nohách, šikulka
haisovad
napsal(a):
mno tak nějak mi to naběhlo samo co mám dělat...hlavně dostat hříbě ven...byl to ťulpas...za hodinu byl na nohách, šikulka
Je to úžasná chvíli, kdy se na svět dere novej živůteček...Laidy je zodpovědná mamina, honem pořádně vysušit...
haisovad
napsal(a):
Je to úžasná chvíli, kdy se na svět dere novej živůteček...Laidy je zodpovědná mamina, honem pořádně vysušit...
krásné, u porodu hříbátka jsem ještě nebyla, jen u našich hafíku... se znám bych u toho bulela, jsem dojákovej typ!
no tak stovku jsme splnili, tak jsem na vás zvědavá, chci se smát....
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro všem,
Tak jsem pro vás taky něco málo pohledala....
...práce všeho druhu - Ferda mravenec?
cheyenne
napsal(a):
Tak jsem pro vás taky něco málo pohledala....
...práce všeho druhu - Ferda mravenec?
Vzdej se!
klawdie
napsal(a):
Přes 100-SUPER.. Jdu na BUS.. Mějte se a pěkný odpoledne
Páčko...
haisovad
napsal(a):
U narození Granda jsem také byla...ale chtěli bychom opatřit alespoň dva boxy kamerama v budoucnu abychom zbytečně nestresovali kobyly...takhle spíme v uličce mezi boxama...
cheyenne
napsal(a):
nová poloha do kamasutry?
Hradec z výšky... sledujte opět model Chicago 23
cheyenne
napsal(a):
Hradec z výšky... sledujte opět model Chicago 23
Tady vás musím upozornit, kam se dívat:
1. dredy na vlasech - někdo byl líný vzít hřeben
2. přetejkající olej - proto ten luxusní výraz
haisovad
napsal(a):
U narození Granda jsem také byla...ale chtěli bychom opatřit alespoň dva boxy kamerama v budoucnu abychom zbytečně nestresovali kobyly...takhle spíme v uličce mezi boxama...
cheyenne
napsal(a):
Tady vás musím upozornit, kam se dívat:
1. dredy na vlasech - někdo byl líný vzít hřeben
2. přetejkající olej - proto ten luxusní výraz
když z kanclu odejde šéf....
molly
napsal(a):
Jéžiš.loučila jsem se a ono se to uložilo kamsi nahoru!!! To je mazec..Tak čauky :-)
.....