Dneska se nepracuje, baby?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.11.2007 07:59

Jenom zdravím, azčínám amkat, pak se ozvu, ať vám to slunečka utíká:)))

19.11.2007 08:06

kukinatost napsal(a):

Dobré ránko všem... Teď jsem zasedla k notebooku Zvířátka konečně všechna snídají,tak jsem si dovolila udělat něco malého k snědku aji sobě...Je pěkná kosa,tak jsem roztopila i v kamnech,bo jedu až na odpolední a nechcu tu zatím zmrznout

Janičko,jak sis užila ježdění?

19.11.2007 08:07

kukinatost napsal(a):

Jsem to dnes nestihla nastartovat tak Janička...jaké bylo lyžování?

se segrou jsme udělali nějaké nové photos z výběhu...

19.11.2007 08:27

klawdie napsal(a):
Jsem to dnes nestihla nastartovat tak Janička...jaké bylo lyžování?

se segrou jsme udělali nějaké nové photos z výběhu...

Babinky moje čaute U nás je taky kosa, ale moc hezký den....V sobotu bylo táááák nádherně, den stvořený jako k ježdění.....Honzíkovi začíná šibat z toho stání, včera mě kousek smyčil za sebou z výběhu, ale to jen proto, že jsem měla velké obrovské gumáky a neměla se čím zapřít jak vystartoval a začal skákat. No, kopyta lítala kolem mé hlavy hodněkrát, ale ani jedna rána mě nenašla
Tak a teď mi ženské poraďte, jak dlouho ho mám nechat ještě stát? Včera už skoro nekulhal....Uvažovala jsem, že do středy počkám, stejně má dojet kovář sundat podkovy a pak bych ho na pul hodinky vzala v kroku pod sedlo? Je to brzo? Myslím, kdyby už nezakulhal od včerejška. Bo jinak nevím nevím jak si sním dám rady

19.11.2007 08:30

lanika napsal(a):
Babinky moje čaute U nás je taky kosa, ale moc hezký den....V sobotu bylo táááák nádherně, den stvořený jako k ježdění.....Honzíkovi začíná šibat z toho stání, včera mě kousek smyčil za sebou z výběhu, ale to jen proto, že jsem měla velké obrovské gumáky a neměla se čím zapřít jak vystartoval a začal skákat. No, kopyta lítala kolem mé hlavy hodněkrát, ale ani jedna rána mě nenašla
Tak a teď mi ženské poraďte, jak dlouho ho mám nechat ještě stát? Včera už skoro nekulhal....Uvažovala jsem, že do středy počkám, stejně má dojet kovář sundat podkovy a pak bych ho na pul hodinky vzala v kroku pod sedlo? Je to brzo? Myslím, kdyby už nezakulhal od včerejška. Bo jinak nevím nevím jak si sním dám rady

zdarec bando.jih čech hlásí mráz,ale krásně slunečno asi půjdu dneska fotit koníky počasí na to je

19.11.2007 08:40

woldemortik napsal(a):
zdarec bando.jih čech hlásí mráz,ale krásně slunečno asi půjdu dneska fotit koníky počasí na to je

Dobrééé ránečko, koukám ségra fotečky dorazily..

19.11.2007 08:40

lanika napsal(a):

Ahoj Leňoušku Koukám,bezpečnější bude ze sedla,než abys ho brala na ruce...Krokovku ano,chvilku a po tvrdém,aby si nožku zas třeba ještě někde nezvrtnul..
A Ty si dej vteřiňák na zadek,abys zůstala sedět

19.11.2007 08:41

woldemortik napsal(a):

Leni ahojík...na toho Honzíka to se raději ptej veta!

My jsme zas měli včera nohy jak báně, pitomá vojtěška...přivezli nám ji místo normálního sena, tak jsem včera byla chladit v potoku...děsný...

No včera teda opravdu bylo vyjíždkově my si vyrazili dopoledne což bylo i teploučko..bylo to bájooo krásnej víkend...

včera jsme byla za SAxíkem je to obřík, nezávidím evče na tohle pak sánět uzdečku je to obřík, pan Březina tam má ale samý fešák, užásný hříbky...SArgoni bohužel chyběl tak jsme aspon oslintali Cicera...jsou to tam samý fešáci...
segra vyhod foto...

19.11.2007 08:43

molly napsal(a):
Ahoj Leňoušku Koukám,bezpečnější bude ze sedla,než abys ho brala na ruce...Krokovku ano,chvilku a po tvrdém,aby si nožku zas třeba ještě někde nezvrtnul..
A Ty si dej vteřiňák na zadek,abys zůstala sedět

s tím vteřinákem to je dobrý...

jo jo segra dorazili dík...a co ty od saxika...jsem se vyřádila tak bych chtěla ty výtvory vidět na živo...

19.11.2007 08:46

klawdie napsal(a):
s tím vteřinákem to je dobrý...

jo jo segra dorazili dík...a co ty od saxika...jsem se vyřádila tak bych chtěla ty výtvory vidět na živo...

Holky, fotky suprové......Tak šupejte další. A co Saxík? Povídejte, přehánějte....

Zuziku a co zabíjačka??? Kdo u vás padl???

19.11.2007 08:58

lanika napsal(a):
Holky, fotky suprové......Tak šupejte další. A co Saxík? Povídejte, přehánějte....

Zuziku a co zabíjačka??? Kdo u vás padl???

Jéé Leni to je bezva, že už se to Honzíkovi lepší, taky si myslim že bude lepší konzultace s veterinářem než vyjedete pod sedlem.Uvidíš:)

Tady slíbená ukázka foteček od Saxíka

rocky napsal(a):
Jéé Leni to je bezva, že už se to Honzíkovi lepší, taky si myslim že bude lepší konzultace s veterinářem než vyjedete pod sedlem.Uvidíš:)

Tady slíbená ukázka foteček od Saxíka

pusuuuu

kukinatost napsal(a):

Leni,Marek dostal z práce prasátko,jako k vánocům.V dnešní době drahého masa a všeho ostatního to měl za jedinečnou cenu za kg! Tak máme plné mrazáčky jenže tím úklidem jsem se zabarikádovala doma,ani jsem nejela s holčinama na saxíka a s Molinatou jsem vyrážela po 16hod... Ale mám uklizeno!

19.11.2007 09:00

rocky napsal(a):
zase Saxíík

a tááákhle jsem už velkej

19.11.2007 09:01

rocky napsal(a):
a tááákhle jsem už velkej

a hříííbátka

19.11.2007 09:01

rocky napsal(a):
a hříííbátka

malej cardík

19.11.2007 09:02

rocky napsal(a):
nekousne?

velká pusa se soplíkem

19.11.2007 09:03

rocky napsal(a):
velká pusa se soplíkem

to je nuda!

19.11.2007 09:04

rocky napsal(a):
to je nuda!

I Evičku oňuhňávala školka

19.11.2007 09:06

rocky napsal(a):
I Evičku oňuhňávala školka

a to už stačííííí

A na závěr foto mojíí KRASAVICE (výstavní póza)

19.11.2007 09:20

kukinatost napsal(a):

Peti,dík za fotečky... Víc jich nebylo

19.11.2007 09:25

molly napsal(a):

Koukám, že Molča už má taky pěkné bříško Já to zas vidím, že my budem shazovat do léta nebo na podzim a jak už konečně budem mírt postavičku, tak zase přes zimu začnem tloustnout

Saxík pěkný kus, tolik bab kolem sebe Peti a snoplujíci fotečka je bombová

19.11.2007 09:28

molly napsal(a):

Zuzi moc se omlouvám ale víc jich nemám jelikož jsem měla plnou kartu, tak jsem to nechtěla odmazávat, když sis měla ty fotky z výletu stahovat, mno ale pak jsme se stejně domluvily jinak:)

19.11.2007 09:28

molly napsal(a):

jo Leni Saxík jak je vidno má se dobře, roste do krásy, koníky jsme okukovali jen přes ohradu a pak ve stáji...takže se žádné velké akce moc nekonali....
Jinak co má Saxík bych přála každému mladému koni, partu kámošu, každodenní výběh, obr box a každodenní obr dlabanec... byl to super výlet, škoda že Zuzík nemohla frčet s námi...ale aspon Molinatá věc na nás tentokrát byla hodná, moc ji to bez toho bláta slušelo, bylo opravdu pěkný den koníci byli spokojení...jen ten její sorbo mi pěkně zmazal boty...no jo no jen kdyby blondýna nejala ke koním v bílejch

19.11.2007 09:32

kukinatost napsal(a):

Tady je to samý kůň,tak to ještě trochu říznu fretkou

19.11.2007 09:32

klawdie napsal(a):
jo Leni Saxík jak je vidno má se dobře, roste do krásy, koníky jsme okukovali jen přes ohradu a pak ve stáji...takže se žádné velké akce moc nekonali....
Jinak co má Saxík bych přála každému mladému koni, partu kámošu, každodenní výběh, obr box a každodenní obr dlabanec... byl to super výlet, škoda že Zuzík nemohla frčet s námi...ale aspon Molinatá věc na nás tentokrát byla hodná, moc ji to bez toho bláta slušelo, bylo opravdu pěkný den koníci byli spokojení...jen ten její sorbo mi pěkně zmazal boty...no jo no jen kdyby blondýna nejala ke koním v bílejch

PS.: snad se velká blondýna nebude zlobit že jsme ji tu takto zveřejnili obříka...jiank nechtěla nás na Saxíkovi povozit, zlá holka

19.11.2007 09:33

molly napsal(a):

No kdyby jenom samý kůň, ale ono to tu je dnes vše bílé

19.11.2007 09:33

molly napsal(a):

19.11.2007 09:37

molly napsal(a):

To jo, trochu to nařeď

Vám pak musím blejsknout tý mý čoklíky. máj nové psí dečky, tka jsou fakt ftipny...Zuzy mamka nakonec doze vestičku ušila na míru a ještě zbylo na tři malý pesany...ještě že je tak šikovná a nudí se doma, ještě ji čekají deky na koně:)

tady pro pobavení...lítám...

19.11.2007 09:39

klawdie napsal(a):
To jo, trochu to nařeď

Vám pak musím blejsknout tý mý čoklíky. máj nové psí dečky, tka jsou fakt ftipny...Zuzy mamka nakonec doze vestičku ušila na míru a ještě zbylo na tři malý pesany...ještě že je tak šikovná a nudí se doma, ještě ji čekají deky na koně:)

tady pro pobavení...lítám...

no hurá konečně jednou vedou šimlíci...

Co je u Vás nového Leni...máte hodně snížku?!!!Agata mi psala že tam máte jak na sibiři

19.11.2007 09:40

klawdie napsal(a):
no hurá konečně jednou vedou šimlíci...

Co je u Vás nového Leni...máte hodně snížku?!!!Agata mi psala že tam máte jak na sibiři

koukám víkend jsete si pěkně užily co

19.11.2007 09:43

kukinatost napsal(a):

Leni,přidej se Končí nadvláda šimlíků...

19.11.2007 09:44

woldemortik napsal(a):
koukám víkend jsete si pěkně užily co

No když se koukám na ty vaše hnědé, nezasněžené výběhy, chce se mi plakat. Tady je to bílé široko daleko kde se podíváte. I cesty u nás.....Blééééé.

Jinak co je nového? celkem nic...Včera jsem si dělala pořádek doma v papírech a našla jsem spoustu strých foteček z jezďáku, jsem zavzpomínala.....Byly to moc hezké časy.

19.11.2007 09:45

molly napsal(a):

a co ty Marti, máš koně stále na dvě party...

Danny mám prozatím omluvit nejde jim net...

19.11.2007 09:45

kukinatost napsal(a):

Marti,co že jsi šla do albínka??? už jsi viděla na vlastní oči panda zbarvení??

19.11.2007 09:46

molly napsal(a):

He.....

19.11.2007 09:47

molly napsal(a):

a jeden hlídač "Sorbo"..

19.11.2007 09:49

lanika napsal(a):
No když se koukám na ty vaše hnědé, nezasněžené výběhy, chce se mi plakat. Tady je to bílé široko daleko kde se podíváte. I cesty u nás.....Blééééé.

Jinak co je nového? celkem nic...Včera jsem si dělala pořádek doma v papírech a našla jsem spoustu strých foteček z jezďáku, jsem zavzpomínala.....Byly to moc hezké časy.

jo jo to věřím leni méně starosti na naše bedra a těch lumpáren co jsme vyváděli...je je to bych se taky mohla rozvzpomínat...

19.11.2007 09:49

molly napsal(a):

Kdy my to břicho shodíme..........

19.11.2007 09:50

molly napsal(a):
a jeden hlídač "Sorbo"..

válecí..

19.11.2007 09:51

lanika napsal(a):

...jedna běhací.....

19.11.2007 09:52

lanika napsal(a):

tož,neshazujte My jej máme taky celoročně

19.11.2007 09:53

lanika napsal(a):
...jedna běhací.....

...překroky taky umíme

19.11.2007 09:53

molly napsal(a):
a jeden hlídač "Sorbo"..

Klary pořád mám dva tábory.janek pod barákem a zbytek nad barákem.a si to tak bude,ale už plánuju rozedělyt evnou ohradu na dva kusy menší a větší v jendy janek apak ostaní vté vetší a budou zase spolu

molly ne pandu zabrvení jsem ještě na vlastn oči neviděla,ale harlekýna jsem si hladila.albína jsem si přídila je to cca měsíc chtěl jsem činčilu,ale fretka mezaujala víc.a albínek(méd´a) mě uchvátil více

19.11.2007 09:56

molly napsal(a):

Ale když se tak koukám, ještě ho nemáme nejhorší

19.11.2007 09:58

molly napsal(a):

taky máme bříško, to aby jsme měli z čeho dělat svaly..

19.11.2007 10:02

klawdie napsal(a):
taky máme bříško, to aby jsme měli z čeho dělat svaly..

tady je to dobře vidět..

těhotnej šiml...

19.11.2007 10:04

klawdie napsal(a):
tady je to dobře vidět..

těhotnej šiml...

kdopak mi tu loupe oříšky???

19.11.2007 10:45

kukinatost napsal(a):

Kdepak jste všechny???

19.11.2007 10:46

molly napsal(a):
Kdepak jste všechny???

paní má uklizeno tak se nudí vid...se topím v papírech musím něco spálit:)

moc práce ach jo...

19.11.2007 10:48

klawdie napsal(a):

moc práce ach jo...

Jdu na odpolední a zítra mám celý den,jsem myslela,že si Vás dneska trochu užiju

19.11.2007 10:49

klawdie napsal(a):

moc práce ach jo...

Mi co povídejte Navíc mi praskl ret a krev teče už 10 mín .....Hrůza. Jo a mám bíklý svetřík a dnes máme na oběd špagety a to já se vždy postříkám a ostříkám Tak budu jako prasátko

19.11.2007 10:58

lanika napsal(a):
Mi co povídejte Navíc mi praskl ret a krev teče už 10 mín .....Hrůza. Jo a mám bíklý svetřík a dnes máme na oběd špagety a to já se vždy postříkám a ostříkám Tak budu jako prasátko

hele garfield...No Leni to buedš jako čunátko:) to budeš krásná

19.11.2007 10:59

klawdie napsal(a):

Jak hvězda jasnáááááááá Janulka maká??? Chjo :-(

19.11.2007 11:00

klawdie napsal(a):

Nazdar, už jsem tady taky.... no, co dodat k výletu, jen se budu bránit, jsem vám holky říkala, vyskočte si na Saxíka a jeďte se projet , sedlo zatím nemám a holky do toho bez sedla nešly .
Jedna fotka do soutěže o největší pupek

19.11.2007 11:04

kukinatost napsal(a):

Molly mi venku lomcuje s parapetem...Jdu se za ní mrknout

19.11.2007 11:20

molly napsal(a):
Molly mi venku lomcuje s parapetem...Jdu se za ní mrknout

Všichni makáte, nebo co?

19.11.2007 11:47

cheyenne napsal(a):
Všichni makáte, nebo co?

čus babky chňapky, jenom jsem Evula chtěla říct, že mi zrovna volali asi z kooperativy či co to bylo a ptali se mě na tebe, tož jsem tě vychválila až do nebes:))))
Holky, já se dneska upracuju k smrti..
a to mi ještě mělo přijet 6 obr balíků sena...ale odvolali to a že prý až zítra...takže zítra budu vesele sama sklízet 3 tuny sena, fajn program na večer, a to sjem chtěla s klukama na hokej....:(

19.11.2007 11:59

kukinatost napsal(a):
čus babky chňapky, jenom jsem Evula chtěla říct, že mi zrovna volali asi z kooperativy či co to bylo a ptali se mě na tebe, tož jsem tě vychválila až do nebes:))))
Holky, já se dneska upracuju k smrti..
a to mi ještě mělo přijet 6 obr balíků sena...ale odvolali to a že prý až zítra...takže zítra budu vesele sama sklízet 3 tuny sena, fajn program na večer, a to sjem chtěla s klukama na hokej....:(

Čaues holky,
tak jsem konečně také tady...net je snad funkční a konečně mohu k vám...
O pátku mi ani nemluvte. Byla jsem ráno u náhradní zubařky (moje má měsíc !!!! dovču) - prej dětská...chuděry děti. Tak jsem přišla, sedla na křeslo s pocitem že mi chce pomoct...říkám jí ať mi to opíchá a znecitliví, že to bude lepší...a ona na mě, že jsem ženská a musím něco vydržet...z ordinace jsem po dvaceti minutách vyšla s brekem do čekárny (super příklad pro plnou čekárnu malejch dětí) se slovy už nikdy jsem šla ven...přijela jsem do práce a fakt to nešlo, zub bolel jako čert a nic nepomáhalo...Tomáš mě odvezl domů a já se modlila abych co nejdříve usnula... Takže vydařenej pátek...večer měla přijít parta z jahty co jsem s nima byla v chodvatsku...chlastačka jako prase - šla jsem pinkat až v půl třetí ráno...
Sobota volejbal...totál hotová, večer fotbal...další parta u nás doma, měla jsem doma dataprojektor tak se promítalo na zeď...super pařba...spánek zase k ránu, no a včera povinná návštěva u babičky...málem jsem usnula na stole...

19.11.2007 12:03

haisovad napsal(a):
Čaues holky,
tak jsem konečně také tady...net je snad funkční a konečně mohu k vám...
O pátku mi ani nemluvte. Byla jsem ráno u náhradní zubařky (moje má měsíc !!!! dovču) - prej dětská...chuděry děti. Tak jsem přišla, sedla na křeslo s pocitem že mi chce pomoct...říkám jí ať mi to opíchá a znecitliví, že to bude lepší...a ona na mě, že jsem ženská a musím něco vydržet...z ordinace jsem po dvaceti minutách vyšla s brekem do čekárny (super příklad pro plnou čekárnu malejch dětí) se slovy už nikdy jsem šla ven...přijela jsem do práce a fakt to nešlo, zub bolel jako čert a nic nepomáhalo...Tomáš mě odvezl domů a já se modlila abych co nejdříve usnula... Takže vydařenej pátek...večer měla přijít parta z jahty co jsem s nima byla v chodvatsku...chlastačka jako prase - šla jsem pinkat až v půl třetí ráno...
Sobota volejbal...totál hotová, večer fotbal...další parta u nás doma, měla jsem doma dataprojektor tak se promítalo na zeď...super pařba...spánek zase k ránu, no a včera povinná návštěva u babičky...málem jsem usnula na stole...

teda DAnny to bylo vyčerpávající...

Janička nám ale neřekla jaké bylo to lyžování....

19.11.2007 12:10

klawdie napsal(a):
teda DAnny to bylo vyčerpávající...

Janička nám ale neřekla jaké bylo to lyžování....

Janička by vám řekla, kdyby nějaké bylo...Janička se totiž v pátek sežrala jako prase, všichni chlapi byli hrozně sexy, takže ojela celý bar...:)))No a hlavně když jsem domů musela z té hospy, kde jsme byly jet taxíkem, tak si asi umíte představit, jak jsem vypadala...Ještě v 9 jsem vykřikovala hesla: Kdo nejede s náma, neví o co přichází...V 10 jsem řešila, že nemám na lyžích servis a jak je sundám z půdy, to sjem měla asi 8. beefeatera...no a dorazili chlapci moji drazí...vypila jsem asi 12 beefeaterů a x zlatých Jelzinů...tancovala sjem, líbala se s kamarádkou, s chlapama se vyblbovala....holky, ostuda jako prase...ale prý sjem byla fakt sladká a úžasná..no, ráno už míň...v 7 ráno sjem se sotva domotala ke koním, podotýkám, že jsem se vrátila zcela svěží tím taxanem před 6...pokrmila jsme, nějak odvedla oře do ohrady a šla spát..a do půl 1. jsem nevěděla o světě, tož taka já sjem bestyja..ale tenhle weekend už fakt pojedu..Btw aspoň jsme s oběma ořama fajně polítali ve sněhu:)

19.11.2007 12:18

kukinatost napsal(a):

Tak jsem doma.Molly má na večer nachystano Měla jsem pomocníky

19.11.2007 12:20

molly napsal(a):
Tak jsem doma.Molly má na večer nachystano Měla jsem pomocníky

"Apollon z opatovických rovin" to jistil z povzdálí...

19.11.2007 12:21

molly napsal(a):
"Apollon z opatovických rovin" to jistil z povzdálí...

Tlus´toška paběrkovala zbytky-"nenasyta ,drobky sbírá,chutnají mu-nevybírá..."

19.11.2007 12:21

kukinatost napsal(a):
Janička by vám řekla, kdyby nějaké bylo...Janička se totiž v pátek sežrala jako prase, všichni chlapi byli hrozně sexy, takže ojela celý bar...:)))No a hlavně když jsem domů musela z té hospy, kde jsme byly jet taxíkem, tak si asi umíte představit, jak jsem vypadala...Ještě v 9 jsem vykřikovala hesla: Kdo nejede s náma, neví o co přichází...V 10 jsem řešila, že nemám na lyžích servis a jak je sundám z půdy, to sjem měla asi 8. beefeatera...no a dorazili chlapci moji drazí...vypila jsem asi 12 beefeaterů a x zlatých Jelzinů...tancovala sjem, líbala se s kamarádkou, s chlapama se vyblbovala....holky, ostuda jako prase...ale prý sjem byla fakt sladká a úžasná..no, ráno už míň...v 7 ráno sjem se sotva domotala ke koním, podotýkám, že jsem se vrátila zcela svěží tím taxanem před 6...pokrmila jsme, nějak odvedla oře do ohrady a šla spát..a do půl 1. jsem nevěděla o světě, tož taka já sjem bestyja..ale tenhle weekend už fakt pojedu..Btw aspoň jsme s oběma ořama fajně polítali ve sněhu:)

Janičko, děkuji mnohokráte za vylepšení mého profilu ve firmě
Koukám, že kvalitní víkend.... taky jsem nebyla pozadu, v pátek dlouho plánovaná neodvolatelná tequila party, v sobotu sraz z gymplem, ze kterého jsem celkem brzo prchla a šla "na jedno" k nám do klubu a vznikla nějaká časová smyčka, že jsem přišla domů ve dvě.... no, včera se mi dost nechtělo na šipky, ale musela jsem, celej večer jsem cucala jen čajíček
Tak pro představu, co se dá dělat v hospodě - např. prohrát v šipkách a muset v koutě chrochtat a kvičet jako prasátko

19.11.2007 12:23

molly napsal(a):

Evičce se na hubertu líbil její vír na krku,no nevím,jak to bude vidět :)

19.11.2007 12:23

molly napsal(a):

Čau Zuzi, ten sníh na zelený trávě je kouzelnej
Reklama na tequilu..

19.11.2007 12:24

molly napsal(a):

A poslední....

19.11.2007 12:25

molly napsal(a):

Ten vírek byl kouzelnej, jsem furt musela koukat, páč jsem se nemohla moc koukat zblízka, tak jsem pořád očumovala z uctivé vzdálenosti
Pozdravuje tě pan Březina...

Lukášovo podání hrobníka

19.11.2007 12:25

cheyenne napsal(a):
Čau Zuzi, ten sníh na zelený trávě je kouzelnej
Reklama na tequilu..

Ode dneška piju tequilu

19.11.2007 12:27

molly napsal(a):
Ode dneška piju tequilu

Ewi, dobrýýýý Holky, přeikvapivě mám čistý svetr

jani, tak to bylo více akční, než jsem čekala....No a ským jsi byla nakonec jezdit?

19.11.2007 12:27

molly napsal(a):
Ode dneška piju tequilu

Jsme před tím poslali ještě trochu vína, no, bylo to drsný, rozjely se luxusní hry, těšte se na příští srázek, program bude stát za to
Třeba vcucávání piškotů na niti bez použití rukou

19.11.2007 12:29

cheyenne napsal(a):
Jsme před tím poslali ještě trochu vína, no, bylo to drsný, rozjely se luxusní hry, těšte se na příští srázek, program bude stát za to
Třeba vcucávání piškotů na niti bez použití rukou

Sfoukávání svíčky trychtýřem na co největší vzdálenost....

19.11.2007 12:30

cheyenne napsal(a):
Sfoukávání svíčky trychtýřem na co největší vzdálenost....

Obouvání židle poslepu....

19.11.2007 12:31

cheyenne napsal(a):

Zapalování svíčky v sedu na flašce od vína

A končim a jdu kouřit
Kdepak máme Péťu a Kláru? Makáte, makáte?

19.11.2007 12:33

cheyenne napsal(a):

Přepošlu vám SMS od mé ségry, co mi před chvíli poslala....: "Ty vole!!! To byl maras. Pustila jsem ho na plac, jak na mě vyletěl....Seno nema zezrane,ted tam žere z toček. Ani jsem je nestihla dat na bok. Vypálil po mě jak debil!!!

A odpověd? Honzíkovi hrabe

19.11.2007 12:37

kukinatost napsal(a):

Takhle vypadá \"hlídací\" fretka je horší než kočka,ať žijou kamna!

19.11.2007 12:41

molly napsal(a):
Takhle vypadá \"hlídací\" fretka je horší než kočka,ať žijou kamna!

Marti,koukáš,viď??? jak je na tom ten Tvůj fre´táček???

19.11.2007 12:50

molly napsal(a):

Tak jsem tady taky
Jako obvykle jsem si dala hermelína s kroketama, narvaná jak buřt jsem se dobelhala do židle k PC!Pěkně funím
Zdravím Danny a gratuluji ti že jsi to vydržela u toho tyrana jménem zubařka!!!!!brrr, bych se asi posr...bolestí! A budou ti s tím ještě něco dělat??
Jani ty jsi měla teda pěknej víkend!! Tohle znám z doby kdy jsem měla ještě Jerryka doma, nebo když jsem makala u koní, občas jsem chodila rovnou z tahu. Nasmrádlá kouřem, chlast ze mě táhnul,se divím že mě ty koně vůbec poznali

19.11.2007 12:54

molly napsal(a):

jj koukám ten můj tedka chrápe v klcei má tam zevěšení tryko a ani nedutá.je malinkej koncem mesíce jde na očkování včera mi pokousal psa.

tedka jsem dovařila dělala jsem přírodní řízky s osmaženíma bramborama .janek tady pořád řechtá,byla jsem dát koním mrkev fotiti apak se dám fota.

19.11.2007 13:00

lanika napsal(a):
Přepošlu vám SMS od mé ségry, co mi před chvíli poslala....: "Ty vole!!! To byl maras. Pustila jsem ho na plac, jak na mě vyletěl....Seno nema zezrane,ted tam žere z toček. Ani jsem je nestihla dat na bok. Vypálil po mě jak debil!!!

A odpověd? Honzíkovi hrabe

asi naštvaná Leni co??

19.11.2007 13:06

rocky napsal(a):
Tak jsem tady taky
Jako obvykle jsem si dala hermelína s kroketama, narvaná jak buřt jsem se dobelhala do židle k PC!Pěkně funím
Zdravím Danny a gratuluji ti že jsi to vydržela u toho tyrana jménem zubařka!!!!!brrr, bych se asi posr...bolestí! A budou ti s tím ještě něco dělat??
Jani ty jsi měla teda pěknej víkend!! Tohle znám z doby kdy jsem měla ještě Jerryka doma, nebo když jsem makala u koní, občas jsem chodila rovnou z tahu. Nasmrádlá kouřem, chlast ze mě táhnul,se divím že mě ty koně vůbec poznali

Ahojí baby, tak koukám už jsme tu zase v hojném počtu, vo víkend bylo asi pěkně rušno jak tak pozoruju, já už mám kobi zdravou- veta potvrdil a tak asi začnu reobsedat, sem na ní v neděli tak čučala a roste nám břicho jako blázen. Počkáme si na snížek aby bylo kam padat a bude. Jak se nám tam tak nastěhovali další koňové tak i ta závislost přešla , docela se těším. Rocky teda ty jsi číslo, koníci museli mít radost. Hele já vyhrabala fotku naší ohrady. To vzadu je stáj.

19.11.2007 13:16

woldemortik napsal(a):
jj koukám ten můj tedka chrápe v klcei má tam zevěšení tryko a ani nedutá.je malinkej koncem mesíce jde na očkování včera mi pokousal psa.

tedka jsem dovařila dělala jsem přírodní řízky s osmaženíma bramborama .janek tady pořád řechtá,byla jsem dát koním mrkev fotiti apak se dám fota.

No jak to čtu tak Evizna by si s Janicou na to kalení skvěle sedli..já nic nevydržím...jsem se raději naučila bavit bez chlastu než abych pořád blinkala...pač když je super grupa můžu bejt i řidič a bavím se nej... a má to jednu obrovskou výhod, že mi je druhý den dobře, což je opravdu velký klad...ale zas bych kecala, tenhle víkend jsem v patek dala pul litru oblíbenýho bílýho se sprajtem a 3 vodky s jahodovým džusem na rozjezd stačilo...v sobotu jsem to pošimrala jen dvěma deckama vinkama a spritem...žádná velká kalba ale stačilo
už se na vás zase těším...kdepak je lucinka snad nepracuje do roztrhání těla, nebo se s námi nebavím neb co?

19.11.2007 13:20

klawdie napsal(a):
No jak to čtu tak Evizna by si s Janicou na to kalení skvěle sedli..já nic nevydržím...jsem se raději naučila bavit bez chlastu než abych pořád blinkala...pač když je super grupa můžu bejt i řidič a bavím se nej... a má to jednu obrovskou výhod, že mi je druhý den dobře, což je opravdu velký klad...ale zas bych kecala, tenhle víkend jsem v patek dala pul litru oblíbenýho bílýho se sprajtem a 3 vodky s jahodovým džusem na rozjezd stačilo...v sobotu jsem to pošimrala jen dvěma deckama vinkama a spritem...žádná velká kalba ale stačilo
už se na vás zase těším...kdepak je lucinka snad nepracuje do roztrhání těla, nebo se s námi nebavím neb co?

tak ti gratuluji. kobylka je zdrava a to je hlavná a co stáj libí se jí tam povídej

19.11.2007 13:23

woldemortik napsal(a):
tak ti gratuluji. kobylka je zdrava a to je hlavná a co stáj libí se jí tam povídej

Zazi znovu obsedání je pohoda, pokud si koníka na poprvý vše dobře naučila tak myslím že to bude vegáč..btw ted je to taky měkký, to blátičko...a co vlastně kobyle bylo...?stáj je pěkná nebo teda lépe řečeno to zelený předtím už aby se zas travička zelená vrátila..

19.11.2007 13:28

kukinatost napsal(a):

Holčiny,loučím se.. mějte krásné odpoledne a vzpomeňte na mne.. papa

19.11.2007 13:29

molly napsal(a):
Holčiny,loučím se.. mějte krásné odpoledne a vzpomeňte na mne.. papa

papapa molly

19.11.2007 13:35

woldemortik napsal(a):
papapa molly

Holky, ten net je debilně pomalej...už se tady nervuju delší dobu, maily choděj pomalu nebo neprolezou vůbec...
Eviku, také to máš pestrý koukám...heh, se těším až spolu pořádně zakalíme...si budeme určo rozumět, jsem pro každou špatnost...

19.11.2007 13:39

woldemortik napsal(a):
papapa molly

holky, tak teď jsem se maximálně vytočila...ježiš, tak nasraná jsem snad ještě nebyla.....
Tak já prý jsem stále nezaplatila za Gasii, paní jí chce zpátky a neví, jak mi to má říct, už jí mám 3 měsíce a nic..no, mě asi odvezou...jak někdo může toto řít, když absolutně neví, o čem je řeč? Gasii mě stojí 20000, mám sepsanou smlouvu, vybavení jim nechávám, k čemu mi bude, když mám svoje, takže mě nakonec vyjde ještě navíc, tak nějak jsem to neuměla usmlouvat....Absolutně nechápu, proč se někdo do tohohle montuje, to prostě nechápu...!!!!Jsem brutálně naštvaná....

19.11.2007 13:42

kukinatost napsal(a):
holky, tak teď jsem se maximálně vytočila...ježiš, tak nasraná jsem snad ještě nebyla.....
Tak já prý jsem stále nezaplatila za Gasii, paní jí chce zpátky a neví, jak mi to má říct, už jí mám 3 měsíce a nic..no, mě asi odvezou...jak někdo může toto řít, když absolutně neví, o čem je řeč? Gasii mě stojí 20000, mám sepsanou smlouvu, vybavení jim nechávám, k čemu mi bude, když mám svoje, takže mě nakonec vyjde ještě navíc, tak nějak jsem to neuměla usmlouvat....Absolutně nechápu, proč se někdo do tohohle montuje, to prostě nechápu...!!!!Jsem brutálně naštvaná....

No kdo si dovoluje tohle o Janičce pindat, zase se někdo nudí a neumí se starat o sebe...mi řekni jdu se bít.....

19.11.2007 13:46

klawdie napsal(a):
No kdo si dovoluje tohle o Janičce pindat, zase se někdo nudí a neumí se starat o sebe...mi řekni jdu se bít.....

Jani kdo povídá takový kraviny!!!!

19.11.2007 13:52

rocky napsal(a):
Jani kdo povídá takový kraviny!!!!

nevím, nicméně nejhorší je, že tohle prostě nezastavím...tak já sjem si připadala jak hrdina, páč jsem v podstatě majitelce pomohla v době, kdy to nejvíce potřebovala, celá zasádrovaná, nehýbala rukou a dodnes nehýbe po pádu z Gasii zlomená klíční kost...původně jsem Gasii vůbec nechtěla, nabídla jsem jí pouze ustájení, jenže tak nějak jsem si na ni zvykla, takže proto sjem se rozhodla, že jí odkoupím já...holky, vždyť víte, že jsem sháněla malého poníka a teď mám rezavého slona a někdo o mě pronáší tohle...docela fest mě to bolí...jneže z toho už se stejně nevyhrabu, že...

19.11.2007 14:00

kukinatost napsal(a):
nevím, nicméně nejhorší je, že tohle prostě nezastavím...tak já sjem si připadala jak hrdina, páč jsem v podstatě majitelce pomohla v době, kdy to nejvíce potřebovala, celá zasádrovaná, nehýbala rukou a dodnes nehýbe po pádu z Gasii zlomená klíční kost...původně jsem Gasii vůbec nechtěla, nabídla jsem jí pouze ustájení, jenže tak nějak jsem si na ni zvykla, takže proto sjem se rozhodla, že jí odkoupím já...holky, vždyť víte, že jsem sháněla malého poníka a teď mám rezavého slona a někdo o mě pronáší tohle...docela fest mě to bolí...jneže z toho už se stejně nevyhrabu, že...

Ti co tě maj rádi to šířit nebudou a ty závistivci nepřející ať se těma pomluvama zadusí...

19.11.2007 14:07

klawdie napsal(a):
Ti co tě maj rádi to šířit nebudou a ty závistivci nepřející ať se těma pomluvama zadusí...

Moje řeč......Lidi jedni pomstiví a závistiví......Fuj!!!!! Zkus si z toho nic nedělat, ti, kdo ví, tak VÍ, a ti kdo neví ať jdou někam.....

19.11.2007 14:33

lanika napsal(a):
Moje řeč......Lidi jedni pomstiví a závistiví......Fuj!!!!! Zkus si z toho nic nedělat, ti, kdo ví, tak VÍ, a ti kdo neví ať jdou někam.....

Jani, vy..r se na kecy nějakej budiškničemů...každej kdo tě zná ví co jak je a ten kdo neví a nechce vědět tak ať si políbí...víš co... Vykašli se na ně, ju?
Hele pracantky si vyhrnou rukávy a jdem tě očistit...
Holky, omlouvám se, že Vás dneska tak flákám ale nedá se svítit, muším se tady pořádně vyhrabat s papírů, ten pátek mi chybí no...
Heh, Kala má občas choutky se do mě drze navážet... ale to holka nesmí dělat...

19.11.2007 14:45

haisovad napsal(a):
Jani, vy..r se na kecy nějakej budiškničemů...každej kdo tě zná ví co jak je a ten kdo neví a nechce vědět tak ať si políbí...víš co... Vykašli se na ně, ju?
Holky, omlouvám se, že Vás dneska tak flákám ale nedá se svítit, muším se tady pořádně vyhrabat s papírů, ten pátek mi chybí no...

Jani kašli na ně, máš krásnýho razatýho slona? Máš. Je celá tvoje? Je. Tak co řešit? Kecy závistivejch, zamindrákovanejch lidí? To nemá cenu, jiný nebudou a ze světa je taky navyluxujem. My tady víme jak a kerak to je a to je hlavní. Jinak kobča měla probodlou nohu- zranění z pův. ustájení, tam bylo furt něco. V ustájení se jí líbí, už je to zase moje stará zlatá holčička. Reobsedání bude spíš sranda než že bych čekala nějakej ďes ale kdo ví. Malá ochutnávka těch menších zranění co se jí přiházívala v bývalém ustájení.

19.11.2007 14:47

zazika napsal(a):
Jani kašli na ně, máš krásnýho razatýho slona? Máš. Je celá tvoje? Je. Tak co řešit? Kecy závistivejch, zamindrákovanejch lidí? To nemá cenu, jiný nebudou a ze světa je taky navyluxujem. My tady víme jak a kerak to je a to je hlavní. Jinak kobča měla probodlou nohu- zranění z pův. ustájení, tam bylo furt něco. V ustájení se jí líbí, už je to zase moje stará zlatá holčička. Reobsedání bude spíš sranda než že bych čekala nějakej ďes ale kdo ví. Malá ochutnávka těch menších zranění co se jí přiházívala v bývalém ustájení.

Taky další

19.11.2007 14:51

haisovad napsal(a):

Pusinky moje blíží se třetí já se budu pomalu loučit, vím že tě to Jani štve člověk si nechce nechat špinit své jmeno to znám...ale zkus to hoditza hlavu, nebo si zařvi, mě to v autě pomáhalo, že jo holky...ted jsem si na to vzpoměla, je fakt že to celkem uvolňovalo...

19.11.2007 14:55

klawdie napsal(a):
Pusinky moje blíží se třetí já se budu pomalu loučit, vím že tě to Jani štve člověk si nechce nechat špinit své jmeno to znám...ale zkus to hoditza hlavu, nebo si zařvi, mě to v autě pomáhalo, že jo holky...ted jsem si na to vzpoměla, je fakt že to celkem uvolňovalo...

A poslední

19.11.2007 14:56

klawdie napsal(a):

Klári, boží fotka, jak čučí :-))) Hele Zazi, co prosímtě koník prováděl, že má po sobě tolik šrámu?????

19.11.2007 15:02

zazika napsal(a):
A poslední

jani kašly na to všichni vime jak to je a bude kerk a gasii budou spolu dokad to ty!!!jinak nerozhodneš smlouvu na ni máš a nikdo ti nic nemůže.

zazi koukam na ty tvoje fotky s kobušinymi zranenimy no to je šílený to bylo jak byla na tom statku.se ani nedivim tam bylo ve výběhu tam u stěny pěknej bordel

19.11.2007 15:03

lanika napsal(a):
Klári, boží fotka, jak čučí :-))) Hele Zazi, co prosímtě koník prováděl, že má po sobě tolik šrámu?????

Teda Zazi, ta kobča je pěknej kaskadér? Nebo od čeho je takhle zmasakrovaná?
Dneska prostě půjdu na koně, alespoň na chvíli, jen na kukačku... holky, na equi prodávají pravý beránek na sedlo za 300 asi do něj půjdu...možná...abych měla prdýlku v teplíčku

19.11.2007 15:19

lanika napsal(a):

Ona nic, ostatní koně+bordel ve výběhu, prostě příšerný podmínky nota bene pro koně co je slepý na jedno oko, no ale tohle všechno už je zahojené a nic nepřibývá, nový astájení je o 100% lepší. Na otázku proč jsem tam kobylu nechala odpovím radši hned: Před rokem a půl jsem se, po tom co mi mámy přítel nabídl vystavět na pile ustájení ( bouda a ohradou), rozhodla koupit od otce mého přítele kobylku A1/1, ustájila jsem jí v Trhových Svinech, tam byla dva měsíce- dokud jsem nepochopila že ten rok na pile nic nevyroste- pak jsem jí poslala na tři měsíce k tátovi na pastviny, no a pak jsem ji převezla k nám do vsi do stáje, to bylo cca před rokem- a tak to začalo, vytáčky proč nepřijeli lidi na ohradu (na pile) atd. po půl roce jsme se s přítelem sebrali a ohradu po víkendech zbouchali za svý- nabídli jsme že uděláme i boudu sami ale to Honza nechtěl- suma sumárům- rok a půl v prdeli, do ohrady jsme s přítelem nacpali 2500,- a vím že tam ji stejně nikdy nebudu moct dát neb ji tam Honza nechce ( což tedy nepronesl nahlas to už by byl vrchol) ale když jsem před několika měsíci přišla s tím že ji ustájím jinde protože ta stáj kde je, stojí za houby, tak na mě s mámou řvali že jsem nevděčná a zakázali mi to,jenže oni mi na ustájení nedali ani korunu a ještě koukat se, na to jak mi ničí kobču, no to fakt ne. Pak si kobča propíchla nohu, já přišla domů řekla že mám jiné ustájení a na jejich názor prostě nedbám- na pile nic nestojí a já ji mám moc ráda na to abych jí nechala ubližovat. No a tak jen byla noha trochu lepší převezla jsem jí tam kde je. A hodlám ji tam nechat. Fuj to je dlouhý.

19.11.2007 15:22

zazika napsal(a):
Ona nic, ostatní koně+bordel ve výběhu, prostě příšerný podmínky nota bene pro koně co je slepý na jedno oko, no ale tohle všechno už je zahojené a nic nepřibývá, nový astájení je o 100% lepší. Na otázku proč jsem tam kobylu nechala odpovím radši hned: Před rokem a půl jsem se, po tom co mi mámy přítel nabídl vystavět na pile ustájení ( bouda a ohradou), rozhodla koupit od otce mého přítele kobylku A1/1, ustájila jsem jí v Trhových Svinech, tam byla dva měsíce- dokud jsem nepochopila že ten rok na pile nic nevyroste- pak jsem jí poslala na tři měsíce k tátovi na pastviny, no a pak jsem ji převezla k nám do vsi do stáje, to bylo cca před rokem- a tak to začalo, vytáčky proč nepřijeli lidi na ohradu (na pile) atd. po půl roce jsme se s přítelem sebrali a ohradu po víkendech zbouchali za svý- nabídli jsme že uděláme i boudu sami ale to Honza nechtěl- suma sumárům- rok a půl v prdeli, do ohrady jsme s přítelem nacpali 2500,- a vím že tam ji stejně nikdy nebudu moct dát neb ji tam Honza nechce ( což tedy nepronesl nahlas to už by byl vrchol) ale když jsem před několika měsíci přišla s tím že ji ustájím jinde protože ta stáj kde je, stojí za houby, tak na mě s mámou řvali že jsem nevděčná a zakázali mi to,jenže oni mi na ustájení nedali ani korunu a ještě koukat se, na to jak mi ničí kobču, no to fakt ne. Pak si kobča propíchla nohu, já přišla domů řekla že mám jiné ustájení a na jejich názor prostě nedbám- na pile nic nestojí a já ji mám moc ráda na to abych jí nechala ubližovat. No a tak jen byla noha trochu lepší převezla jsem jí tam kde je. A hodlám ji tam nechat. Fuj to je dlouhý.

Jo Marti tam, ale už je v pořádku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík