Pro sražené pracantky..:))

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.11.2007 19:53

baby, já vás tu chci zpátky, už teď je mi po vás maximálním způsobem smutno, bdeme se muset srazit co nejdřív..:)jsem ráda, že jste mi po té strastiplné cestě dojely....tak zítra ráno v práci:))
užfrčím spát, ta teplota mě nějak zmáhá...a to je jedna taková motivační!:)))

11.11.2007 19:57

kukinatost napsal(a):
baby, já vás tu chci zpátky, už teď je mi po vás maximálním způsobem smutno, bdeme se muset srazit co nejdřív..:)jsem ráda, že jste mi po té strastiplné cestě dojely....tak zítra ráno v práci:))

no, ifauna a její kvalita opět nezklamaly...tak ještě jednu, ale už teď frčím fakt spát...

11.11.2007 19:59

kukinatost napsal(a):

Janico,hlavně se uzdrav,ju??Abys to neomarodila Běž se pěkně vyležet a pa zítra

sadzi saj

11.11.2007 20:05
sadzi saj

molly napsal(a):
Janico,hlavně se uzdrav,ju??Abys to neomarodila Běž se pěkně vyležet a pa zítra

Ahoj holčiny, takže v pohodě? Jsem na Vás myslela, v tom počasí a co Zuzi razila si teda nakonec s nima jo??

11.11.2007 20:25

sadzi saj napsal(a):
Ahoj holčiny, takže v pohodě? Jsem na Vás myslela, v tom počasí a co Zuzi razila si teda nakonec s nima jo??

Razila a jsem tomu moc ráda.Sice s rýmou,ale v noci jsem nechrápala,tak to dobře dopadlo... Andrejko,cesta domů byla jedna velká stezka odvahy a Klárka s Péťou to zvládly na 1 s hvězdičkou... Jen kvůli počasí nám to trvalo o pár hodin déle,než jsme předpokládaly...

12.11.2007 07:18

kukinatost napsal(a):

Dobré ránko všem pracantkám... Venku je toho bílého bordelu až až... Prohazovala jsem si cestu ke kobylce-mazec...

Jak jste se vyspaly po tom náročném víkendu??Jak Vám je?Jani,co bacily?Přemohlas je?A jak ten Honzula,Leni?

12.11.2007 07:26

molly napsal(a):
Dobré ránko všem pracantkám... Venku je toho bílého bordelu až až... Prohazovala jsem si cestu ke kobylce-mazec...

Jak jste se vyspaly po tom náročném víkendu??Jak Vám je?Jani,co bacily?Přemohlas je?A jak ten Honzula,Leni?

Ahoj všem.
U nás je sněhu, že Mařenka neprojde, do práce jsem jela o 20 min dýl a od baráku až k cestě taky lopatovala.
Koukám, že jste si srazík hezky užily - fajne.
Nám se hubert také moc povedl, 22 sedlových koní, 10 kočárů a mezi nimi p. Jirásek - super skromný člověk Krásně připravený skoky, super cesty, večer mega zábava s hojnou účastí.
Roječek se operaci vyhnul - ve sněhové vánici se pánům doktorům pracovat nechtělo

12.11.2007 07:41

tecos napsal(a):
Ahoj všem.
U nás je sněhu, že Mařenka neprojde, do práce jsem jela o 20 min dýl a od baráku až k cestě taky lopatovala.
Nám se hubert také moc povedl, 22 sedlových koní, 10 kočárů a mezi nimi p. Jirásek - super skromný člověk Krásně připravený skoky, super cesty, večer mega zábava s hojnou účastí.
Roječek se operaci vyhnul - ve sněhové vánici se pánům doktorům pracovat nechtělo

Ahojda holky,
já jsem po včerejším návratu jen skočila na otočku do spcháče a jako že se budu koukat na televizi...heh, ještě jsem nedolehla na sedačku a už jsem spala...takže to co jsem Tomajsovi slíbila jsem nesplnila... Tomajs mě téměř pět minut přesvědčoval ať si jdu lehnout do ložnice...
Pán co mě vezl z Hradce do Hořic byl suprovej...moc jsem mu děkovala, Tomajs dorazil asi po deseti minutách do Hočic, takže to parádně navazovalo...
Klárka a Péťa si zasloužej medaile za statečnost, holky fakt smekám...
Leni, co Honzula? Doufám, že bude co nejdříve v pořádku...co má s tou levou zadní?

Abych to shrnula, všechny jste pro mě jako ségry, jako členky mé rodiny. Ještě v pátek jsem měla takové lehtání v žaludku...bála jsem se, co když si nesedneme? Heh, omyl...jako bychom se znaly celej život...máte také ten pocit? Já teda joo...
Jste skvělý....

12.11.2007 07:45

kukinatost napsal(a):

Ahoj Danny,myslím,že nám všem budeš mluvit z duše... Líp se to snad ani vyjádřit nedá...

Prima,žes dojela v pořádku,on se Pavel určitě nechtěl dostat do povědomí veřejnosti Byl fajne...
P.S-Molly mi moc neochumelila,to drbání mě stejně čeká

12.11.2007 07:57

tecos napsal(a):
Ahoj všem.

Nazdar ženský!!!! Toho bílýho svinstva je opravdu všude hafo!!!!Kurňa ale cestu jsme zvládli ....
TÍMTO DĚKUJI MOC MOJI SÉGŘE ŽE NÁS Z TOHO DOSTALA A DOVEZLA NÁS VE ZDRAVÍ A BEZ ŠKOD NA AUTĚ VPOŘÁDKU DOMŮŮŮŮ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Omlouvám se posádce ale já to psychicky nezvládla...

12.11.2007 07:57

molly napsal(a):
Ahoj Danny,myslím,že nám všem budeš mluvit z duše... Líp se to snad ani vyjádřit nedá...

Prima,žes dojela v pořádku,on se Pavel určitě nechtěl dostat do povědomí veřejnosti Byl fajne...

Holky, zdarec...:) jee, já sjem se na vás těšila aspoň tady...ještěže jsou Klaruša a Peťuša takové dobré řidičky, že jste to zmákly...
No, já jsem celá nějak divně dobitá a je mi rzoné vedro, vidím to zas na teplotu, tož z toho nemáým moc radost..venku sněhu minimálně, za to sračky až po kolena, humus blé...

12.11.2007 08:02

molly napsal(a):

Holky achoooooj. Jsem přišla do práce až ted, chladila jsem Honzíkovi tu nožku a Lulda mě vzala do práce. Jinak jste měly v sobotu pravdu, už nechodil na ní 100%, ale mě se tomu pořád věřit nechtělo. No, dopoledne si taky ještě normálně bez kulhání špacíroval po zahradě. Až tak kolem 16 hod mě budila ségra, že už na to nevstane. Dneska to ještě nechám v klídku, budem chladit, stejně vet k nám jezdí jen přes poledne, jinak je v ordinačce. Takže uvidíme. Dneska jsem si ho pustila před stáj , prohlídla jsem to pořádně, vypadá to buď něco v kloubku, nebo pod spěnkou....Uvidíme

Jinak babky, co ta cesta? Lucka chtěla odemne jet taky už včera večer, kvůli kamionum, ale jak jste psaly, jaké to tam je, tak to odložila raději na ráno....A už je fuč. Všechny jsate už fuč Ale bylo hrozně hezky. A štve mě,, že jsem v pátek pila, a v sobotu byla taková omámená, bez nálady. Ale fakt jsem byla K.O.

12.11.2007 08:08

kukinatost napsal(a):
Holky, zdarec...:) jee, já sjem se na vás těšila aspoň tady...ještěže jsou Klaruša a Peťuša takové dobré řidičky, že jste to zmákly...
No, já jsem celá nějak divně dobitá a je mi rzoné vedro, vidím to zas na teplotu, tož z toho nemáým moc radost..venku sněhu minimálně, za to sračky až po kolena, humus blé...

Ženský já Vás zbožnuju..byl to super víkend, sice adrenalinový ale dobrý, včera jsem odmaturovala...díky segra za pochvalu, ještě ted se klepu..o tom budu muset napsat story...Andrej přišla jsi o hodně,ale neboj brzičko se uvidime, akorát až budu vdět že nebude sníh! to jedu radši vlakem KOníčky máte užásný, krásný a šikovný...Leni ty dej vědět jak ten Honzík, my jsme si té nožičky všimli že jsi ji odlehčoval...tak snad to nebude nic vážného...já už se dnes strašně těším za "šedivou věcí" miluju Janičiny hlášky!!!Jé já jsem toho tak plná...Kerooušek byl užasnej, je vidět že je to pan kůň, GAssi je všežravec ale nádhernej, to je figura.... no a HOnzík no toho jsem málem sežrala jakej to byl mazlík, ani nemůžu uvěřit že takovej andílek tě občas může pozlobit...pusinky i přes tu pekelnou cestu jsem šťastná že jsem Vás poznala, nemluvě o Lucince, to je je mlžíčka roku! Přesně jak to řekla Danny je to tak...už se na Vás těším.......já fotky nemám tak to sem koukejte nahazet..třeba to ostatní iFauňaky bude zajímavat, jak proběhl 1.SRAZ PRACUJÍCÍ IFAUNY!

12.11.2007 08:12

lanika napsal(a):
Holky achoooooj. Jsem přišla do práce až ted, chladila jsem Honzíkovi tu nožku a Lulda mě vzala do práce. Jinak jste měly v sobotu pravdu, už nechodil na ní 100%, ale mě se tomu pořád věřit nechtělo. No, dopoledne si taky ještě normálně bez kulhání špacíroval po zahradě. Až tak kolem 16 hod mě budila ségra, že už na to nevstane. Dneska to ještě nechám v klídku, budem chladit, stejně vet k nám jezdí jen přes poledne, jinak je v ordinačce. Takže uvidíme. Dneska jsem si ho pustila před stáj , prohlídla jsem to pořádně, vypadá to buď něco v kloubku, nebo pod spěnkou....Uvidíme

Jinak babky, co ta cesta? Lucka chtěla odemne jet taky už včera večer, kvůli kamionum, ale jak jste psaly, jaké to tam je, tak to odložila raději na ráno....A už je fuč. Všechny jsate už fuč Ale bylo hrozně hezky. A štve mě,, že jsem v pátek pila, a v sobotu byla taková omámená, bez nálady. Ale fakt jsem byla K.O.

Zlatíčko byla si skvělá..strašně jsme Vám zaviděli tu nádhrenou krajinu, nemluvě o těch vašich super Hafíkách, Leni a má to oteklé nebo něco...asi by to chtělo rentgen, trošku mě straší v hlavě že by to mohlo být něco podobného co měl ten koník od nás, žádnej otok nic ale nedošlápnul...musíš informovat, klidně na mobil, budu na Honzíka moc myslet holky kdo má ten jeho užasnej nosánek, to jsem v životě neviděla takhle krásné palení...fešák to je!

12.11.2007 08:17

klawdie napsal(a):
Zlatíčko byla si skvělá..strašně jsme Vám zaviděli tu nádhrenou krajinu, nemluvě o těch vašich super Hafíkách, Leni a má to oteklé nebo něco...asi by to chtělo rentgen, trošku mě straší v hlavě že by to mohlo být něco podobného co měl ten koník od nás, žádnej otok nic ale nedošlápnul...musíš informovat, klidně na mobil, budu na Honzíka moc myslet holky kdo má ten jeho užasnej nosánek, to jsem v životě neviděla takhle krásné palení...fešák to je!

Doufám že Honzík bude O.K. a že se mu to spraví, třeba to má jen namožené, někde se mohl sklouznout a natáhnout si to...
Fotky už jsou nastartovaný na to, aby se uložily sem...ale mám jich tolik že to nevím, kterou mám sem hodit dřív
Jinak bych chtěla od Péťule ať sem hodí fotku obsedání žluté věci...byl moc šikovnej a ani nevyhazoval...
Položení umí také na jedničkuTak jak chtěla Klárka...tady jedna muchlující

12.11.2007 08:19

tajemma danny napsal(a):
Doufám že Honzík bude O.K. a že se mu to spraví, třeba to má jen namožené, někde se mohl sklouznout a natáhnout si to...
Fotky už jsou nastartovaný na to, aby se uložily sem...ale mám jich tolik že to nevím, kterou mám sem hodit dřív
Jinak bych chtěla od Péťule ať sem hodí fotku obsedání žluté věci...byl moc šikovnej a ani nevyhazoval...
Položení umí také na jedničkuTak jak chtěla Klárka...tady jedna muchlující

a heboučký nosánek...Honzík se tvářil jako jelimánek...byl trošičku přepadlý z toho, co tam kolem něco dělá tolik bab a jak to, že ho všichni znají když ho viděli naživo poprvé...

12.11.2007 08:21

klawdie napsal(a):

Bohužel mám fotečky všechny ve foťáku který leží vedle mě na stole ale jsem bez kabelu ale všechny fotečky má Jaňulka v notasovi Já to sem budu flákat až zítra!!!!!!!
Byl to jeden z nejkrásnějších výletu a na to že to byl první srázek, tak byl nejlepšíí!!!
Taky si myslím že by chtělo hodit na diskuzi to obsedání v šesti letech, myslím si že nám to asi hodně lidí zkritizuje, jakým stylem jsme to provedly, ale.... pan dotyčnej obsedlej byl celkem ok, jen kdyby si stím sedlem pořád nelehal, viď Zuzi

12.11.2007 08:22

tajemma danny napsal(a):
a heboučký nosánek...Honzík se tvářil jako jelimánek...byl trošičku přepadlý z toho, co tam kolem něco dělá tolik bab a jak to, že ho všichni znají když ho viděli naživo poprvé...

Ten čumáček byl naprosto neodolatelný

12.11.2007 08:26

rocky napsal(a):
Bohužel mám fotečky všechny ve foťáku který leží vedle mě na stole ale jsem bez kabelu ale všechny fotečky má Jaňulka v notasovi Já to sem budu flákat až zítra!!!!!!!
Byl to jeden z nejkrásnějších výletu a na to že to byl první srázek, tak byl nejlepšíí!!!
Taky si myslím že by chtělo hodit na diskuzi to obsedání v šesti letech, myslím si že nám to asi hodně lidí zkritizuje, jakým stylem jsme to provedly, ale.... pan dotyčnej obsedlej byl celkem ok, jen kdyby si stím sedlem pořád nelehal, viď Zuzi

Za odměnu dostal mrkvičku a náležitě si jí vychutnal...

12.11.2007 08:30

tajemma danny napsal(a):
Za odměnu dostal mrkvičku a náležitě si jí vychutnal...

jo, nejprve na něho chudáka nepřipraveného hodily sedlo...:)))

12.11.2007 08:31

kukinatost napsal(a):

kdyby nebyl ňouma, určo by se tvářil takhle:))ale předtím proběhla příprava ze země, takže tohle se nekonalo...:)

12.11.2007 08:31

kukinatost napsal(a):

Všem nezůčastněným...Zvířátko je v 6 letech již dostatečně vyspělé a dovyvinuté...Tak jsme na to vlítly Byl to takový rychlokurz,no uvidíme příště,co si z toho Dasty odnesl

12.11.2007 08:32

molly napsal(a):
Všem nezůčastněným...Zvířátko je v 6 letech již dostatečně vyspělé a dovyvinuté...Tak jsme na to vlítly Byl to takový rychlokurz,no uvidíme příště,co si z toho Dasty odnesl

a tady už pod jezdcem..:)

12.11.2007 08:33

kukinatost napsal(a):
a tady už pod jezdcem..:)

a takového rezatého arabáče mám doma:)))

12.11.2007 08:34

klawdie napsal(a):

Jinak dámy myslím že naše adrenalinové dobrodružství stojí za to trochu přiblížit, takže Vám popíši jak jsme byli všechny!!! statečné:

Nu což ještě po cestě jsme se fotili u slona a ani nevím kde,ale po cestě začal padat sníh a pak už zustaval na silnici a na dálnici už se dalo jet max. 60km/h...no budiš to jsme celkem zvládali ač jsme měli srdce v kalhotech...ale pak přišla Mohelnice a jeden blbec s favoritech a kvuil němu jsme museli zastavit a na těch letňákách segra už nissana nerozjela, ale chudák byla v koncích tak jsem musela skáknout za volant já posera...no kousek jsme popojeli,ale ten favorit nás opět blokl...takže rozhodnutí padlo vratit se dolu na benzínu a čekat a čekat a čekat než se ti debilní silničáři vzpamatujou z překvapení a hnou zadkem a něco s tím udělají..bylo nás dole spoustu co jsme čekali, našli jsme si tam kamaráda PAvla kterej byl v podobné situaci jako my, akorat ten neměl velké auto s letňákama, ale malé auto s letňákama a vlekem...domluvili jsme se na společném výjezdu což nám všech dodalu trochu klidu, že máme spojence...nevím jak dloho jsme přesně čekali než kopec dle jakžtakž zprůjezdnili,tipuji tak 2 hodiny,zahrali jsme si karty dali čajíček, ale náladička byla stále OK za což jsme moc ráda, ženský byli super...no tak jsme vyjeli, velkou radost jsem měla když jsem mohla zařadit trojku, no ale pak to přišlo, popojíždělo se po kousku, pač někde na druhý straně kopce byli semafory, naštestí silnice byli posolené, takže jsme se v klidu rozjeli i do kopce...jenže pak přišel další usek kde v kopci stáli tři kamiony a nebylo to vubec posolené, naštestí se nám zdařilo první kamion objet,ale najednou se to seklo a auta se nehli, jen par chytraku vytvořilo vedle nás levý pruh anás zablokovali uplně...po té co přišel Pavel se zpravou že kamion objížděl kamion a ujelo mu to do příkopa a zablokavat celou silnici jsme byla již zoufala neměla jsem ponětí co budem dělat, tak jsme vypli motor a čekali, čtvrt hodina strachu že tam snad budem nocovat, ale podařilo se jim kamion odklidit stranou a rozjela se levá kolona, no mi jsme se nedali, kdyby jste viděli holky jak krásnnně tlačili, nejdřív toho našeho pomocníka a pak se vrhli na náš vuz a docpali jsme ho do kolony a pak se pomalu KONEČNĚ dali do plynulého leč pomalého pohybu...hurrá to bylo vítezství a konečně z cest začal ustupavat sníh a byl to zázrak když jsem mohla zařadit pětku...a pak už náše cesta plynula poklidně až na objíždky...no segra to hezky na začátku zakřikla, jak to je super výlet že se nic enstalo, tak tady to máte!!!!JInak já moc děkuji holkám za psychickou podporu skvělou náladu a perfektní tlačení!!!!

12.11.2007 08:35

kukinatost napsal(a):

Jani,teď budeš shánět ještě 1rajťáka,bo 3 "koně" na ježdění vážně nemůžeš zvládat

12.11.2007 08:38

kukinatost napsal(a):
a takového rezatého arabáče mám doma:)))

No to jo Janičko, ta tvoje fešanda se nosila...na tu byl po ránu krásnej pohled ne jako na bubáka Lucinku--------------

12.11.2007 08:38

kukinatost napsal(a):

Mára (kamoš) si včera koupil vínko...A freťula konečně projevila svůj charakter

12.11.2007 08:39

molly napsal(a):
Mára (kamoš) si včera koupil vínko...A freťula konečně projevila svůj charakter

12.11.2007 08:42

molly napsal(a):

Zuzi tak to jsem se od srdce zasmála jak se tam Válí s tou flašku, safirka má nového přítele:))) jinak jak se mělo o víkendu Andrejka, určitě po nás smutnila, vid??!!a co Evík...?

12.11.2007 08:44

molly napsal(a):

Než jsem se vyprostila ze spacáku tak koníci doběhali...bééé a já tak ráda fotím...
Mno ale Gásííí je krásná i když jen tak stojí...je to opravdu moc fešná kobyla...jen pro náročné...že holky? Moc se mi líbila, možná to bude tím, že je to prostě má oblíbená rezatica...

12.11.2007 08:51

tajemma danny napsal(a):
Než jsem se vyprostila ze spacáku tak koníci doběhali...bééé a já tak ráda fotím...
Mno ale Gásííí je krásná i když jen tak stojí...je to opravdu moc fešná kobyla...jen pro náročné...že holky? Moc se mi líbila, možná to bude tím, že je to prostě má oblíbená rezatica...

Ty bláho, tak ta cesta byla hustá, no ......... A co dědeček, nezlobil se na vás? Zmeškaly jste asi oslavu, že? Ale hlavně, že se nic nestalo.....My včera dorazily kolem 12 hod, a zašly si se segrou na oběd, Lucka jela ještě za známýma. No a pak jsem zalomila jak tvrdé dřevo asi na 2 hodiny a pak ten nemilý budíček od segry, až se jdu kuknout na Honzíka :-(
Jinak segra vás taky moc chválila

sadzi saj

12.11.2007 08:52
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):

Hoj baby, tak koukám, že jste si to pořádně užili, se máte Jsem na Vás myslela v tom počasí, to muselo být maso, upřímně jsem pak byla ráda, že jsem zalezlá doma, pač se totiž bojím s někým cizím autíčkem Jinak Gasula je teda fešná

Takhle vypadal pohled z ložnice o víkendu

12.11.2007 08:56

kukinatost napsal(a):

Dejte semka taky nějakou fotečku Kerky,bo mu to musí být líto,že je tady rezatice více

12.11.2007 08:57

sadzi saj napsal(a):
Hoj baby, tak koukám, že jste si to pořádně užili, se máte Jsem na Vás myslela v tom počasí, to muselo být maso, upřímně jsem pak byla ráda, že jsem zalezlá doma, pač se totiž bojím s někým cizím autíčkem Jinak Gasula je teda fešná

Takhle vypadal pohled z ložnice o víkendu

ty jo taky mazec a to hlásili jen mírné sněžení, u Janičky jsme měli hezké počasí jen samo byla zima, sníh jen občas trochu něco poprášil, akorát do hospudky a z hospudky se nám to klouzalo... a co Andrej vylela si s Elí na vyjíždku v tom bílým, já mám strašně ráda vyjíždky ve sněhu,ale v tom neuklouzaným, tak jsem zvědavá jak to u nás bude vypadat, kdyžtak budem courat po lesíku ...

12.11.2007 08:58

molly napsal(a):
Dejte semka taky nějakou fotečku Kerky,bo mu to musí být líto,že je tady rezatice více

Hlavně tu chybí také Mollynka...na tu samozřejmě nezapomínáme ale kvalita fotek je opravdu mizerná...nějak má tu noc nechtěl pořádně brát
Jinak pro ostatní, ty fleky jsou vrozený...to není špína

12.11.2007 08:59

tajemma danny napsal(a):
Hlavně tu chybí také Mollynka...na tu samozřejmě nezapomínáme ale kvalita fotek je opravdu mizerná...nějak má tu noc nechtěl pořádně brát
Jinak pro ostatní, ty fleky jsou vrozený...to není špína

12.11.2007 09:01

molly napsal(a):

Tady celá celičkááá Mollinečka.
Měla jsem trošku vítr z toho že se do toho pře a bude nás bonit kolem baráku...

sadzi saj

12.11.2007 09:06
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):

Jinak holčiny, povídejte, co je Honzíkovi, snad to nebude nic vážného a bude ok a co ten nadpis, jsem se nějak pěkně lekla, že jste bourali

Jinak v sobotu ráno u nás padal déšť se sněhem, pršelo a tak různě, ale v pátek jsem byla na prochajdě s Elčou se jenom projít na ohlávce a napást a chodila, jak hřebčák, takže déšť nedéšť jsem musela vyrazit. Míra si samo ťukal na hlavu, ale koňury jsou pořád doma, tady pořád leje . Elí samo natěšená, nechávám si pootevřený dveře do boxu, když ji čistím, jak pořád lezu pro čištění a chudinka pořád koukala ven a rozhlížela se a chtěla ven, ani jí nevadilo, že jedeme v dešti, ale převážně klusovka, cval jsme dali kousek, všude plno vody a bederka bodla, byla potom pěkně suchá Chudák potom chtěla ven, ale pořád lilo Na vyjížďce docela prdel, jedu, ve Vrutici pršelo, v lese déšť se sněhem a u mě na Hostín sníh

JInak v neděli bylo nasněžíno, takže jsem se měla strach doklouzat dolů ke koním, pač nemám ještě zimáky šli jsme na jízdárnu, pěkná břečka, ale dalo se to, pořád čučela u vchodu ke stájím, ale jinak ok, pěkně přežvykovala, přechody klus, cval, super, i se sníženou hlavinkou, občas pospíchala sice, ale jako, když jsou celý den zavřený v boxe, tak co člověk může čekat, se z toho počasí asi po...

12.11.2007 09:06

molly napsal(a):

Joojoo výlet za všechny prachy! Četla jsem si ten článek od ségry a uplně se mi ta cesta vybavila:( ale je to za náma..no vlastně..mě to bude čekat každej den z toho našeho prdelákova!!!!Už aby mi přišly zimáky...už ať je zas teplo. Ohlásila se někomu Lucka, že dorazila v pořádku??
Freťule je hustá, teď budeš mít doma dva vinaře!!
Honzíkovi držím pěsti ať se brzinko uzdraví brouček velkej,chlepatej

12.11.2007 09:09

tajemma danny napsal(a):

tak tady Keruška...když on je takový odtažitý smraďoch...a gasi byla asi lepší objekt na focení:)

12.11.2007 09:10

sadzi saj napsal(a):
Jinak holčiny, povídejte, co je Honzíkovi, snad to nebude nic vážného a bude ok a co ten nadpis, jsem se nějak pěkně lekla, že jste bourali

Jinak v sobotu ráno u nás padal déšť se sněhem, pršelo a tak různě, ale v pátek jsem byla na prochajdě s Elčou se jenom projít na ohlávce a napást a chodila, jak hřebčák, takže déšť nedéšť jsem musela vyrazit. Míra si samo ťukal na hlavu, ale koňury jsou pořád doma, tady pořád leje . Elí samo natěšená, nechávám si pootevřený dveře do boxu, když ji čistím, jak pořád lezu pro čištění a chudinka pořád koukala ven a rozhlížela se a chtěla ven, ani jí nevadilo, že jedeme v dešti, ale převážně klusovka, cval jsme dali kousek, všude plno vody a bederka bodla, byla potom pěkně suchá Chudák potom chtěla ven, ale pořád lilo Na vyjížďce docela prdel, jedu, ve Vrutici pršelo, v lese déšť se sněhem a u mě na Hostín sníh

JInak v neděli bylo nasněžíno, takže jsem se měla strach doklouzat dolů ke koním, pač nemám ještě zimáky šli jsme na jízdárnu, pěkná břečka, ale dalo se to, pořád čučela u vchodu ke stájím, ale jinak ok, pěkně přežvykovala, přechody klus, cval, super, i se sníženou hlavinkou, občas pospíchala sice, ale jako, když jsou celý den zavřený v boxe, tak co člověk může čekat, se z toho počasí asi po...

Ti Andrejko závidím taky už se na tu svoji kobylu těším, i když stojí počasí za prd!!!ale už se těším až ji pomuckám a celou opusinkuju a samo nesmím zapomenout na žlutýho, ale jelikož se o něj starala Klafuška, tak ten byl celý víkend láskou zahrnutej jak ji znám

12.11.2007 09:12

rocky napsal(a):
Joojoo výlet za všechny prachy! Četla jsem si ten článek od ségry a uplně se mi ta cesta vybavila:( ale je to za náma..no vlastně..mě to bude čekat každej den z toho našeho prdelákova!!!!Už aby mi přišly zimáky...už ať je zas teplo. Ohlásila se někomu Lucka, že dorazila v pořádku??
Freťule je hustá, teď budeš mít doma dva vinaře!!
Honzíkovi držím pěsti ať se brzinko uzdraví brouček velkej,chlepatej

já tež na Honzulu moc myslíma doufám,že si to prostě jenom namohl a bude to ok....

12.11.2007 09:20

kukinatost napsal(a):
já tež na Honzulu moc myslíma doufám,že si to prostě jenom namohl a bude to ok....

Jinak dědeček již zpívala kokrhal když jsme dorazili a tatka byl strrašně rád že jsme celý...takže vše OK...hlavně že i Danny se podařilo zařídit rozumný odvoz a hodnej Tomášek si pro ní dojel...budeš muset odměnu přesunout na dnes...a holky PAM PAM...

12.11.2007 09:31

kukinatost napsal(a):

Že bych vyměnila za Molču? http://www.jksagyra.wbs.cz /index.php?menu=4 (jedna mezera)

12.11.2007 09:36

klawdie napsal(a):
Jinak dědeček již zpívala kokrhal když jsme dorazili a tatka byl strrašně rád že jsme celý...takže vše OK...hlavně že i Danny se podařilo zařídit rozumný odvoz a hodnej Tomášek si pro ní dojel...budeš muset odměnu přesunout na dnes...a holky PAM PAM...

Chci si dát...něco...no a tak se ptám..dáte mi, když mi stojí....za to žít..Je jak slon, velkej...ten tuplák co mám, tak teď se podívej...na ex ho dáááám....

12.11.2007 09:36

molly napsal(a):
Že bych vyměnila za Molču? http://www.jksagyra.wbs.cz /index.php?menu=4 (jedna mezera)

Hele ještě na tom vydělám, protože je Mollča pro náročné tak jí prodáš za min 140 tis...do toho bych bejt tebou šla Zuzko...
Ach jo, tady valí sníh jako prase...to jsou vločky jak pětikoruny... ale když to musí být tak joo, je to lepší než déšť... teda pokuď se nikam nejede autem...
Ach jo, jak mě se nechce dělat, přehazuji si tady ty papíry z jedné strany na druhou a nevím, kde mám začít...
Tady jedna romantika z cesty...

12.11.2007 09:43

tajemma danny napsal(a):
Hele ještě na tom vydělám, protože je Mollča pro náročné tak jí prodáš za min 140 tis...do toho bych bejt tebou šla Zuzko...
Ach jo, tady valí sníh jako prase...to jsou vločky jak pětikoruny... ale když to musí být tak joo, je to lepší než déšť... teda pokuď se nikam nejede autem...
Ach jo, jak mě se nechce dělat, přehazuji si tady ty papíry z jedné strany na druhou a nevím, kde mám začít...
Tady jedna romantika z cesty...

Ta je kráásna, ale ty by si tu svoji uštěkanou babu stejně nikomu neprodala

12.11.2007 09:44

kukinatost napsal(a):

Asi by mě vyšlo nejlépe objednat si od Stanika Kalendy nové... http://www.equisboy.cz/udidla /hackamore/ (jedna mezera)

Ještě jednou detail Molčiného sidepullu

12.11.2007 09:52

kukinatost napsal(a):

už ten bílý binec zas padá i tady!

12.11.2007 09:54

molly napsal(a):
už ten bílý binec zas padá i tady!

fuj ajo....blééé...bílé svinstvo padá mi za límec, čtvrtý měsíc furt prosinec...

12.11.2007 10:04

klawdie napsal(a):
fuj ajo....blééé...bílé svinstvo padá mi za límec, čtvrtý měsíc furt prosinec...

Tady padají ty obrovské bílé vločandy. je to krásné Jinak holčinky, jak budete mít některá čas, přepošlete mi pár foteček, chci mít taky památk na vás a pochlubit se Jo a Dany, koukala jsem už na tvé fotečky, moc hezké

12.11.2007 10:05

klawdie napsal(a):

no jo tady taky:( koukám na fotečku z víkendu a je mi smutno při představě že se na nějaký čas musíme spokojit jen s ifaunou!!!!Ale zas na druhou stranu DÍKY ZA NÍ!!!!!

12.11.2007 10:06

kukinatost napsal(a):

VENKU

12.11.2007 10:07

molly napsal(a):
VENKU

Jinak ,Molča je celá zválená a úplně mokrá!!! Takže jezdit se dnes nebude...

12.11.2007 10:08

molly napsal(a):

12.11.2007 10:09

klawdie napsal(a):

no, u vás aspoň bílé svinstvo, tady snad ta sračka padá přímo z nebe, včera dokonce večer pršelo, fakt hnus, to už zlatý sníh než tohle..

12.11.2007 10:10

molly napsal(a):

hehe ale nzas je to lepší než ten blátinec né...já mám sníh celkem ráda, ale nesmí být na silnici...

12.11.2007 10:10

molly napsal(a):
VENKU

Zuzi, u nás to vypadá podobně....je to děsivý pohled. Jo a Klári a Peti, víte co o vás řekla segra??, Jak jsem je viděla, tak mi přišly takové barbinovské paničky s velkými nosánky, ale po prvním zasmání uznala, že se mýlila A pak, že tomu se ani nechce věřit, že tak hezké holky jsou u koní Jo a někdo má u mě 2 hnědé sponky....Čípak jsou?

12.11.2007 10:13

lanika napsal(a):
Zuzi, u nás to vypadá podobně....je to děsivý pohled. Jo a Klári a Peti, víte co o vás řekla segra??, Jak jsem je viděla, tak mi přišly takové barbinovské paničky s velkými nosánky, ale po prvním zasmání uznala, že se mýlila A pak, že tomu se ani nechce věřit, že tak hezké holky jsou u koní Jo a někdo má u mě 2 hnědé sponky....Čípak jsou?

Lenica, ty jsou moje, jsem si tak s nima vyhrála, až jsem je tam nechala..:) No, moje mamina byla z těch dvou taky hotová..:) Ježiš, ony jsou tak hezké...:))))JO a přeposlala sjem ti fotky, kteér sjem si poslala na mail, abych tu mohla přes den něco hodit..

12.11.2007 10:14

lanika napsal(a):

my barbínky hehe to by mě měla vidět s vidlema v ruce v holínkach s naraženou kšiltovkou a ve špinavejch hadtrech...leniš škoda že to u tebe bylo tak rychle, ale věřím že se k Vám v teplejším období určitě vypravíme a pobudem u tebe déle a potrapíme Honzulu!ale máte to tam boží...a ty hafíkci, no kouzelní!

12.11.2007 10:15

kukinatost napsal(a):

Zdarec všem, tak koukám, že jste si to všechno pěkně užily..... můj víkend stál celkem za prd, školení jsem zmákla a dál už těžce nic moc....
Hrály jste aktivity? Povídejte, jak se zdařil večer....

12.11.2007 10:18

kukinatost napsal(a):
Lenica, ty jsou moje, jsem si tak s nima vyhrála, až jsem je tam nechala..:) No, moje mamina byla z těch dvou taky hotová..:) Ježiš, ony jsou tak hezké...:))))JO a přeposlala sjem ti fotky, kteér sjem si poslala na mail, abych tu mohla přes den něco hodit..

Lucka zas mlžila, kdepak vubec je pracantka, dorazila v pohodě máte zprávy někdo??? A dejte pokoj za hezkou se nepovažuju s tou křivou hubou

12.11.2007 10:20

cheyenne napsal(a):
Zdarec všem, tak koukám, že jste si to všechno pěkně užily..... můj víkend stál celkem za prd, školení jsem zmákla a dál už těžce nic moc....

nene na aktivity nedošlo..bohužel, nebo bohudík mě přišlo že buď pořád někde jíme nebo chlastáme:) a když už jsme se dostali domů, tak jsme se rozhodli s danny a zuzou obsednout žlutýho..no nebyl čas. Jen na karty došlo na benzině cestou domů:)

12.11.2007 10:21

rocky napsal(a):
nene na aktivity nedošlo..bohužel, nebo bohudík mě přišlo že buď pořád někde jíme nebo chlastáme:) a když už jsme se dostali domů, tak jsme se rozhodli s danny a zuzou obsednout žlutýho..no nebyl čas. Jen na karty došlo na benzině cestou domů:)

Jsem přefotila ten článek z novin, kde jsme za mediální hvězdy...

12.11.2007 10:22

cheyenne napsal(a):

Aktivity nakonec nebyli...čekáme až u toho budeš ty...vystřídali jsme dvě hospudky...no a holky pak doma obsedali žlutou věc...někteří byli lehce indisponování?!ale to nám v ničem nebránilo, že?!

cheyenne napsal(a):

Jinak, takhle to vypadá u nás za oknem
Padá dost brutálně... kalamita v HK

cheyenne napsal(a):

supéér at viděj že jsme slavníííítaky ho tady mám v práci, škoda škoda že tam neni segra se zuzou

12.11.2007 10:23

klawdie napsal(a):
Aktivity nakonec nebyli...čekáme až u toho budeš ty...vystřídali jsme dvě hospudky...no a holky pak doma obsedali žlutou věc...někteří byli lehce indisponování?!ale to nám v ničem nebránilo, že?!

Jo, mě zas budete dusit

12.11.2007 10:25

rocky napsal(a):
supéér at viděj že jsme slavníííítaky ho tady mám v práci, škoda škoda že tam neni segra se zuzou

A Romana tam trošku překáží Hadřík tam není v celé své kráse....

Takhle na nás včera dělal bubáka Saxík, takovýhle ksichty dělá, když dostane někdo krmení dřív, než on ...

12.11.2007 10:25

cheyenne napsal(a):
Jo, mě zas budete dusit

Hej a kdo má tu fotku u auta před odjezdem s cedulí...

12.11.2007 10:27

kukinatost napsal(a):

Holky ,sleduju dopravu a myslím na Lulu,aby v poho dojela...Tam co jsme včera zůstaly viset je kolona kamoinů a cestáři se je snaží roztáhnout,aby to bylo aspoň trochu průjezdné...Jsem ráda,že jsme doma Dnes je kopec totál zasekaný...

12.11.2007 10:28

klawdie napsal(a):
Hej a kdo má tu fotku u auta před odjezdem s cedulí...

No tu má Peťula nejspíš ve foťáku bez kablu, že? Jinak prdelky, mysleta na mě třeba doma a ve chvilce času mi šuopněte fotečky.....A chci všecki Hele a přesně ta věta, že jsme pořád jedly.....Já jsem nažraná ještě teď. Bleeeeee

12.11.2007 10:28

molly napsal(a):
Holky ,sleduju dopravu a myslím na Lulu,aby v poho dojela...Tam co jsme včera zůstaly viset je kolona kamoinů a cestáři se je snaží roztáhnout,aby to bylo aspoň trochu průjezdné...Jsem ráda,že jsme doma Dnes je kopec totál zasekaný...

Když to tak vidím za oknem, tak přemejšlím, jestli dneska do tý Prahy dojedem.... jedem ještě busem, snad už naposled, tak jsem zvědavá, jak bude vypadat D11...

12.11.2007 10:39

cheyenne napsal(a):
Když to tak vidím za oknem, tak přemejšlím, jestli dneska do tý Prahy dojedem.... jedem ještě busem, snad už naposled, tak jsem zvědavá, jak bude vypadat D11...

Však jo, bylo to rychlé, ale já jsem ráda, že jste přijely aspon na tu chvíli Však léto bude ouplně o něčem jiném :-)
Bych už chtěla být doma .....

12.11.2007 10:40

cheyenne napsal(a):

No, zas příjdu a vy jste zaseklý a pracující
Musím se rozloučit, mizím směr Praha, snad dojedem
Tak se mějte a ať mám večer na co koukat, všechny fotky séééém!!!!!

12.11.2007 10:42

cheyenne napsal(a):
No, zas příjdu a vy jste zaseklý a pracující
Musím se rozloučit, mizím směr Praha, snad dojedem
Tak se mějte a ať mám večer na co koukat, všechny fotky séééém!!!!!

Holký, psala Lucka, zatím jede vpohodě, už je za Příborem, tak uvidíme co dál....Měla jsem vám všem napsat, at se nebojíte Cestáři se asi přes noc činili

12.11.2007 10:52

kukinatost napsal(a):

Tak vidím, že výlet se vydařil :-) My makali na přístřešku a zároveň jsem chytla nějakého bacila, takže žůžo...

Takhle bylo včera...

12.11.2007 10:53

cheyenne napsal(a):

jako soused jel večer tou samou cestou a prej byl z olomouce doma za dvě hodiny, kopec dobrej, jen málem skončil asi 3x ve škarpě..a to jel taky taky na letní gum. Tak to nechápu to jsme snad chytli to nejhorší počasí my!!!!! ale kolony tam jeěte byli,jen prej občas předjížděl..

12.11.2007 10:53

strelish napsal(a):
Tak vidím, že výlet se vydařil :-) My makali na přístřešku a zároveň jsem chytla nějakého bacila, takže žůžo...

Takhle bylo včera...

...a takhle dneska.

12.11.2007 10:55

strelish napsal(a):

Takhle bylo včera...

Jo mám ještě nějaké fotky , když jsme odjížděli, ale budou opravdu až zítra.. A Leni neboj zahrnu tě fotkama, jen co budu doma a budu moct šoupnout kartu do compa
Evčo jeďte opatrně!

12.11.2007 10:58

rocky napsal(a):
Jo mám ještě nějaké fotky , když jsme odjížděli, ale budou opravdu až zítra.. A Leni neboj zahrnu tě fotkama, jen co budu doma a budu moct šoupnout kartu do compa
Evčo jeďte opatrně!

Holky, tak kdyže je ten další srazík?

12.11.2007 11:00

lanika napsal(a):
Holky, tak kdyže je ten další srazík?

No,když přijedete s Janičkou do Hradce... Čím dříveeee ,tím lééépeeeeee

12.11.2007 11:06

molly napsal(a):

ale vemte si holky lyže, ten kopec budete mít rychleji sjetej

12.11.2007 11:11

molly napsal(a):

Tak sem musím honem honem něco napsat dokud jde elektrika...už jednou jsem byla u čtvrtého řádku a vypli proud hajzli...
Jinak Jani, musím ještě jednou pochválit tvou maminu, která se stáále starala o to abychom se cítili dobře...moc děkujeme za azyl...
A já musím poděkovat ještě jednou Klárce za přespání...nebo spíše přžekecání u ní doma...
Hele Leni, tvá ségra se mi zdála trošku taková mno zakřiknutá, nevím jestli je taková normálně a nebo jestli z nás...
Poznáváte ho? Ten s náíma byl na dýze...

12.11.2007 11:16

rocky napsal(a):
ale vemte si holky lyže, ten kopec budete mít rychleji sjetej

Teda ženský já si tady hrůzou koušu nehty,když čtu všechny ty zážitky z víkendu.sem moc ráda že ste všici přijeli ve zdraví a v celku a plné zážitků na které se nezapomíná
Jinak my tady v HK jsme taky přežili i když včera to bylo značně krušné.byli sme s Agi na vyjížďce a taková byla nehorázná chumelenice že to snad ani nešlo.jako nejhustší bylo asi cválání,kdy proti nám foukal vítr se sněhem a nebylo vidět na krok! Pak sme docválali a já koukla na Agi a začala sem se strašně řezat,neb jak byl ten sníh mokrej tak,měla po celym ksichtě rozmazanou řasenku a vypadala jak když řvala dobrý 2 hodiny Jenže načeš mě ona taky uzemnila,že se nemám moc tlemit,že vypadám úplně stejně |Takže sme zbytek vyjížďky rozdejchávaly tenhle výtlem...Jinak je to pěkně na hov** ,že koníci ještě pořád nemůžou do ohrádky...takže sou už za ty celý dny čumění do zdi pěkně zpruzený a sou fakt šťastný za každý vyvenčení mimo stáj.Přijeli sme teda mokrý jak držky všichni 4,ale uvnitř šastný,že se aspoň trochu protáhli..

12.11.2007 11:26

tajemma danny napsal(a):
Tak sem musím honem honem něco napsat dokud jde elektrika...už jednou jsem byla u čtvrtého řádku a vypli proud hajzli...
Jinak Jani, musím ještě jednou pochválit tvou maminu, která se stáále starala o to abychom se cítili dobře...moc děkujeme za azyl...
A já musím poděkovat ještě jednou Klárce za přespání...nebo spíše přžekecání u ní doma...
Hele Leni, tvá ségra se mi zdála trošku taková mno zakřiknutá, nevím jestli je taková normálně a nebo jestli z nás...

No já si myslím že Leni z nás musela bejt chudák v šoku, vždyt jsme hrozný era.... DAnny davaj fota...šup šup at je na co koukat, já nic nemám jinak bych to tu hltila.....nemáš náhodou fota z toho večera...

12.11.2007 11:28

tajemma danny napsal(a):

Jasan, seděl přeci nad náma.....Jo, segra krapet zaskočená byla, vždyt vás vůbec neznala.....Ale jinak je úplně jinačí Byla spíše z vás vyhukaná....Jdu papat, tak se odmlčím :-)

12.11.2007 11:29

tajemma danny napsal(a):

Kláry moc děkujem za koníky, kdyby jsme vás holky neměli tak si takhle vyrazit nemůžem...já už se na oslíka moc moc těším,,,v lese to neklouzalo???Děkuji ti za dlouhatanskou zpravu, jsem si početla a potěšila že váš šedivej nezlobil...a co ty ohrady, to už budou ty z těch trubek???? a kdy to dodělaj....

12.11.2007 11:32

klawdie napsal(a):
Kláry moc děkujem za koníky, kdyby jsme vás holky neměli tak si takhle vyrazit nemůžem...já už se na oslíka moc moc těším,,,v lese to neklouzalo???Děkuji ti za dlouhatanskou zpravu, jsem si početla a potěšila že váš šedivej nezlobil...a co ty ohrady, to už budou ty z těch trubek???? a kdy to dodělaj....

Zuzy mám u sebe tvýho zelenýho krále..našli jsme ho pod sedačkou...nechám ti ho na pokladně

12.11.2007 11:35

klawdie napsal(a):

njn podpisy až na letišti to byla samozřejmost. No jako jeli jsme přiměřeně terénu,ale nějak extra se to neklouzala...teda nám se sáhibem ne,ale Denisa s pepřem si stěžovala že mu předky s podkovama jezděj...(kdo by to byl řek...) a kdy ohrady budo? hele to chceš moc..nevim jesi se dělaj už z těch trubek nějak sem to blíž nezkoumala..jako ono by to možná šlo nějaký koně tam purtit jenže tam sou 2 rizika...není nataženej ohradnik a sou tam díry od těch minulejch kůlů a to za zlomenou nohu nestojí!! Tak uvidíme jak bude Lukáš a spol rychlí

12.11.2007 11:35

klawdie napsal(a):
Zuzy mám u sebe tvýho zelenýho krále..našli jsme ho pod sedačkou...nechám ti ho na pokladně

Ehm no a Danny ten zelenej zapalovač jsem ti bohužel uloupila, omlouvámse

12.11.2007 11:36

klawdie napsal(a):

tak nějaké foto ještě...já mám zase hrozně práce...

12.11.2007 11:37

klafus napsal(a):
njn podpisy až na letišti to byla samozřejmost. No jako jeli jsme přiměřeně terénu,ale nějak extra se to neklouzala...teda nám se sáhibem ne,ale Denisa s pepřem si stěžovala že mu předky s podkovama jezděj...(kdo by to byl řek...) a kdy ohrady budo? hele to chceš moc..nevim jesi se dělaj už z těch trubek nějak sem to blíž nezkoumala..jako ono by to možná šlo nějaký koně tam purtit jenže tam sou 2 rizika...není nataženej ohradnik a sou tam díry od těch minulejch kůlů a to za zlomenou nohu nestojí!! Tak uvidíme jak bude Lukáš a spol rychlí

no kruhovka to jistí...taky vybeh i kdyz mini, vy jste byli s Denisou???

12.11.2007 11:42

kukinatost napsal(a):
tak nějaké foto ještě...já mám zase hrozně práce...

Kláry, ten zapalovač nepřežiju...když znáčneš ten konec a namíříš na dlaň tak to svítí ve tvaru kozenky... Ale že jdi to ty, tak ti ho daruji...ale víckrát to nedělej...
Leni, já jsem si myslela že byla taková vykulená...
Tady se mi moc líbí Gása...je moc fajná...a ten klussssss, jé radost pohledět

12.11.2007 12:27

tajemma danny napsal(a):
Kláry, ten zapalovač nepřežiju...když znáčneš ten konec a namíříš na dlaň tak to svítí ve tvaru kozenky... Ale že jdi to ty, tak ti ho daruji...ale víckrát to nedělej...
Leni, já jsem si myslela že byla taková vykulená...
Tady se mi moc líbí Gása...je moc fajná...a ten klussssss, jé radost pohledět

Tak jsem se vrátila byla jsem nakupovat hamu!!!

12.11.2007 12:42

kukinatost napsal(a):

Mně se nechce do prááácee...A po zbytek týdne mám ranní a s Váma se tu neuvidím :(

12.11.2007 13:07

molly napsal(a):
Mně se nechce do prááácee...A po zbytek týdne mám ranní a s Váma se tu neuvidím :(

Mrtvolky moje kdepak jste...já jsem uplně vyřízená, ale valím oči jak hodiny skáčou už je jedna....

12.11.2007 13:11

klawdie napsal(a):
Mrtvolky moje kdepak jste...já jsem uplně vyřízená, ale valím oči jak hodiny skáčou už je jedna....

Tak jsem se doklouzala z obídku, mno dice na fábce máme zimáky ale ani ty to nějak nemůžou pobrat...fuj tajxl sračky jedny sračkovitý
Jinak dala jsem si smaženej hermoš s brambůrkama za 55,-Kč...super věc. Teď si jdu uvařit kýbl kafíčka a koupila jsem si vlnky...bude siestááá
Ta Gásie je velice fotogenická, tím že nebylo světlo Kerka splývá a detaily nejsou tak pěkné tako u té rezatice...

12.11.2007 13:16

tajemma danny napsal(a):

Ahoj! Zdravím všechny pracantky a pracanty! Toho ptáka poznávám, je to ibis posvátný, ale bohužel se mnou na disco tento pták nechodí. Dnes jsem vyfotila před chvílí pár fotek z výběhu. Přestalo sněžit, a tak se mi dobře fotil, ale teď už zase u nás ve Zlíně sněží. Výběhy jsou úplně podmáčené

12.11.2007 13:22

monikafris napsal(a):
Ahoj! Zdravím všechny pracantky a pracanty! Toho ptáka poznávám, je to ibis posvátný, ale bohužel se mnou na disco tento pták nechodí. Dnes jsem vyfotila před chvílí pár fotek z výběhu. Přestalo sněžit, a tak se mi dobře fotil, ale teď už zase u nás ve Zlíně sněží. Výběhy jsou úplně podmáčené

12.11.2007 13:32

tajemma danny napsal(a):
Tak jsem se doklouzala z obídku, mno dice na fábce máme zimáky ale ani ty to nějak nemůžou pobrat...fuj tajxl sračky jedny sračkovitý
Jinak dala jsem si smaženej hermoš s brambůrkama za 55,-Kč...super věc. Teď si jdu uvařit kýbl kafíčka a koupila jsem si vlnky...bude siestááá
Ta Gásie je velice fotogenická, tím že nebylo světlo Kerka splývá a detaily nejsou tak pěkné tako u té rezatice...

no, já už mám tež oběd za sebou, ale kupu práce před sebou a halvně na zítra se musím nachystat na poradu..fuj, mám úplně hnusně rozpraskané rty...bleee...a musím uznat, že co mám teď ty Gasuliny fotky, s tím můžu machrovta, akorát teda abyste věděli, je to dílo Danny a Peťuly, jestli je tu teda někdo, kdo to neví:))
a u nás teda tak nějak protrhaně, ale co slyším ve zprávách, tak všude docela chumelí..koně vezmu večer, aspoň doufám..

12.11.2007 13:33

kukinatost napsal(a):

Holčiny moje,pojedu za chvíli do práce...Tak se opatrujte,Jani vyhoď ty bacily,co Tě otravujou Podrbejte ty své koňské fešáky a fešandy papapapapa....Pam pam................................ ................ ......................

12.11.2007 13:41

molly napsal(a):
Holčiny moje,pojedu za chvíli do práce...Tak se opatrujte,Jani vyhoď ty bacily,co Tě otravujou Podrbejte ty své koňské fešáky a fešandy papapapapa....Pam pam................................ ................ ......................

Pam Pam Zuzanko! ty zas podrbej všechny potkánky...

12.11.2007 13:43

molly napsal(a):

Zuzíku, papa a pozdravuj králíčky...a nejvíc toho beránka rezavobílého...ten byl sladnej...
Dneska budu dělat módní přehlídku před Tomášem v pantalonech...tak zítra poreferuji a samo že budeme fotit...
Šéf mi asi někde zapadl...neozývá se...
Záběr z dálnice...už se k tomu nechci vracet já jen aby holky viděly, v čem holky řídily...

12.11.2007 13:46

tajemma danny napsal(a):
Zuzíku, papa a pozdravuj králíčky...a nejvíc toho beránka rezavobílého...ten byl sladnej...
Dneska budu dělat módní přehlídku před Tomášem v pantalonech...tak zítra poreferuji a samo že budeme fotit...
Záběr z dálnice...už se k tomu nechci vracet já jen aby holky viděly, v čem holky řídily...

zdravím Zuzajdu tež, ať ti to v práci uteče...mi to dneska utíká až moc, páč nechutně nestíhám, ale fakt nechutně...
a i Honzíka tu musíme hodit v celém provedení:))

12.11.2007 13:47

klawdie napsal(a):
Pam Pam Zuzanko! ty zas podrbej všechny potkánky...

a králíčky a myšky a morčátka a želvičky.....a ostatnííí ať ti to uteče!

12.11.2007 14:11

monikafris napsal(a):

jak jou krásně čerňoučký v tom sněhu, ale ten sníh už by stačil!!!a beztak bude na vánoce zase prd!!!!

12.11.2007 14:16

tajemma danny napsal(a):

fujky jde mi mráz po zádech,,řeknu vám tady na tý dálnici by to bylo na běžky

12.11.2007 14:31

rocky napsal(a):
fujky jde mi mráz po zádech,,řeknu vám tady na tý dálnici by to bylo na běžky

Holky moje ušatý, za chvili zmizím, jdem na oslavu narzenin managera, ale já pochopitelně nepiju, za víkend toho bylo dost....a pak frčím za mazlíkem...tak zejtra pusy.

12.11.2007 15:01

klawdie napsal(a):
Holky moje ušatý, za chvili zmizím, jdem na oslavu narzenin managera, ale já pochopitelně nepiju, za víkend toho bylo dost....a pak frčím za mazlíkem...tak zejtra pusy.

Tak jsem volala veta.....Dříve jak zítra vpoledne nedojede. Segra volala, že to má ještě horší než to měl.....Holky, já mám strach

12.11.2007 15:06

lanika napsal(a):
Tak jsem volala veta.....Dříve jak zítra vpoledne nedojede. Segra volala, že to má ještě horší než to měl.....Holky, já mám strach

Leni, drž se a Honzík taky!!!Budem na vás myslet ,však víš. A uvidíš co zítra doktor! Opravdu se mohl jen podsmeknout nebo si zvrtnout nožku..vše bude dobré, hlavně nemyslet na nejhorší!!! Držím pěstičky buďte oba statečný, třeba to opravdu bude jen nějaká blbost...

12.11.2007 15:19

rocky napsal(a):
Leni, drž se a Honzík taky!!!Budem na vás myslet ,však víš. A uvidíš co zítra doktor! Opravdu se mohl jen podsmeknout nebo si zvrtnout nožku..vše bude dobré, hlavně nemyslet na nejhorší!!! Držím pěstičky buďte oba statečný, třeba to opravdu bude jen nějaká blbost...

Leni, neboj sa, věřím v to, že to všechno dopadne dobře a že má jak jsem již psala nějakou namoženou nožku nebo nataženou. CHápu že by si mu ráda pomohla hned ale počkej na zítřek na veta...má to opuchlé? Jak to vypadá? Hřeje to?
Holky já frčím domů...venku valí sníh a já doufám, že bych mohla stihnout nějakou mini vyjížďku...uvidíme až přijedu domů jak to bude vypadat. Tak papa zítra, Danny

12.11.2007 15:20

rocky napsal(a):

Jj holky, však já tajně doufám, že to bude prkotina....Ale i tak mám strach, doktor mě nastrašil. Nechladit, nezahřívat, žáden pohyb....
Snad to bude prkotina, která odezní časem sama......

12.11.2007 15:24

lanika napsal(a):
Jj holky, však já tajně doufám, že to bude prkotina....Ale i tak mám strach, doktor mě nastrašil. Nechladit, nezahřívat, žáden pohyb....
Snad to bude prkotina, která odezní časem sama......

Dany, nehřeje to, opuchlé to také není, spíše takové tvrdé a nenašlápne na to vůbec. Jen na špičku kopýtka. Myslím, že je to spěnkový kloubek, ale můžu se mýlit. Třeba má nataženou šlachu a v tom kloubku to prostě nechce ohnout. Já už fakt nevím.....

Ale zítra budu chytřejší. Tak se mějte, pokud už frčíte domů, já si raději naddělám hodiny, abych mohla zítra bez problému dřív

12.11.2007 15:40

lanika napsal(a):
Dany, nehřeje to, opuchlé to také není, spíše takové tvrdé a nenašlápne na to vůbec. Jen na špičku kopýtka. Myslím, že je to spěnkový kloubek, ale můžu se mýlit. Třeba má nataženou šlachu a v tom kloubku to prostě nechce ohnout. Já už fakt nevím.....

Ale zítra budu chytřejší. Tak se mějte, pokud už frčíte domů, já si raději naddělám hodiny, abych mohla zítra bez problému dřív

Lenuško, zkontroluj hlavně kopyto, pokud stojí na špičce, může to být třeba absces..navíc mi přijde, že ty příznaky docela odpovídají, akorát by to teda mělo hřát..i když zase jestli to má tvrdé u kloubu...no, uvidíme, co na to vet...držím moc, moc palce..

12.11.2007 15:44

kukinatost napsal(a):
Lenuško, zkontroluj hlavně kopyto, pokud stojí na špičce, může to být třeba absces..navíc mi přijde, že ty příznaky docela odpovídají, akorát by to teda mělo hřát..i když zase jestli to má tvrdé u kloubu...no, uvidíme, co na to vet...držím moc, moc palce..

Zítra se mu povidnu ještě pořádně kuknu na to kopyto, ikdyž nevím, no :-( Jani, do kolika budeš v práci? Pošlu ti za chvíli mail s fotkami kopýtek od kámošky......Zdá se ji to nějaké divné, já je ještě neviděla, ale řekneš co a jak, pokud budeš vědět....

12.11.2007 15:53

lanika napsal(a):
Zítra se mu povidnu ještě pořádně kuknu na to kopyto, ikdyž nevím, no :-( Jani, do kolika budeš v práci? Pošlu ti za chvíli mail s fotkami kopýtek od kámošky......Zdá se ji to nějaké divné, já je ještě neviděla, ale řekneš co a jak, pokud budeš vědět....

až do půl 5., tak pošli...no, loni jsme přesně v téhle době prodělávali absces a příznaky řesně odpovídají...ono totiž koník se pak na nohu vůbec nemůže postavit..snaž se mu opravdu pořádně zkontrolovat kopyto, jestli tam nemá něco zapíchnuté, ale může to být i jenom z otlaku...

12.11.2007 16:09

kukinatost napsal(a):
až do půl 5., tak pošli...no, loni jsme přesně v téhle době prodělávali absces a příznaky řesně odpovídají...ono totiž koník se pak na nohu vůbec nemůže postavit..snaž se mu opravdu pořádně zkontrolovat kopyto, jestli tam nemá něco zapíchnuté, ale může to být i jenom z otlaku...

Už to máš na mailu, zlato......Zdají se ti divná? Mě tak nepřipadají

12.11.2007 16:13

lanika napsal(a):
Už to máš na mailu, zlato......Zdají se ti divná? Mě tak nepřipadají

css, tomu říkám výstavní kopýtka, super, krásné široké střely, akorát škoda že nejsou vidět ještě patky..a chtělo by to leda udělat pěkně mustang roll kolem celého kopýtka, aby nebylo zubaté a srovnat kolem tloušťku stěn..bylo by třeba vidět ho ještě položené na zemi, takhle z vrchu mi přijdou ok..no, já za chvilku povalím, tak papa..:) a držím palce s Honzulou...

Přidejte reakci

Přidat smajlík