kukinatost
napsal(a):
tož baby, že bysme daly ještě dvojku?:)
jj pokračujem??hele to se jede po dálnici??
lanika
napsal(a):
Zlatenko, já už pomalu pádím, musím do banky a do sklepu. Toš ale přízpěvek ti sem ještě hodit musím....Přeci tě nenechám ve štychu
Hele myslím si, že to není dálnice ale nějaká rychlo komunikace...ale když tak koukám na mapu tak mi to přijde rychlejší přes ten Šupmerk a Opavu...ale nechávám to na vás holky...
tajemma danny
napsal(a):
Hele myslím si, že to není dálnice ale nějaká rychlo komunikace...ale když tak koukám na mapu tak mi to přijde rychlejší přes ten Šupmerk a Opavu...ale nechávám to na vás holky...
no pusiny, záelžé na vás, jestli to struhnete přes Olomouc - Hranice - Ostrava...anebo přes tu Opavu...a Lenošku paa...:)
kukinatost
napsal(a):
no pusiny, záelžé na vás, jestli to struhnete přes Olomouc - Hranice - Ostrava...anebo přes tu Opavu...a Lenošku paa...:)
já nevím kudy jedem , já jen řídím
a už u nás chcije....takze dneska opet vykydat a zavrit do staje,chjo to je desny!!!!
kukinatost
napsal(a):
zaltka, už jste mi asi frnkly, co? No,doma budu až kolem půl 6., ale dneska se musím bezpodmínečně dokopat vzít některého ořouše ven,...ach jo..
Jani taky se musim dneska postarat o oby my zlobidla, ale pokud budet zase prset dest tak zustanou doma, se jim ani nechce do toho hnusu...a me taky ne ale zas mi je jich lito ze jsou zavreny doma.no asi dostanou svobodnou volbu bud pujdou nebo ne..
molly
napsal(a):
Ahoj holky..Dnes jsem z práce o něco dřív,kámoš mě hodil dom,abych mohla potit ...Není mi o nic lépe,než včera :( Moc mě to mrzí ....
Ahojda Zuzko,
já jsem ještě v rachotě...ale za půl hodinky si pro mě přijede Tomíno.
S tou nemocí je to pech. Vím jak nepříjemné to je, nesnáším plnej nos a nesnáším když mi z toho zalejbaj uši a nemůžu dýchat. Nejraději bych se zahrabala do peřin a nevylezla ani na krok...plně chápu to, že zůstáváš doma...jak jsem již psala, pořádně to vylež a příště už to vyjde...
tajemma danny
napsal(a):
Ahojda Zuzko,
já jsem ještě v rachotě...ale za půl hodinky si pro mě přijede Tomíno.
S tou nemocí je to pech. Vím jak nepříjemné to je, nesnáším plnej nos a nesnáším když mi z toho zalejbaj uši a nemůžu dýchat. Nejraději bych se zahrabala do peřin a nevylezla ani na krok...plně chápu to, že zůstáváš doma...jak jsem již psala, pořádně to vylež a příště už to vyjde...
hoj Danny,louskala jsem jedničku... Už mám čaj,ležím( ještě,že mám notebook) a je zatopeno... Jen kdyby to nakonec dopadlo,i s Andrej,nemám pro ni odpocku,páč dnes už vážně nikam nejedu...
kukinatost
napsal(a):
Ale musím se nabalit a jít udělat Molčí... Už na mě volá...
pohoda ve výběhu...
klawdie
napsal(a):
Ta potvurka kdyby se tak uměla vykydat a nakrmit sama aby ses mohla lečit...jen mě tak napadlo s tím odvozem zítra počítám hodíme tě...
Jinak kdyby jsem zaskočila DAnny, taky jsem koukala že horem je to kratší,ale jde o to že vyhledávače ti najdou vždy tu snadnější tudíž rychlejší variantu, tam by jsme se třeba kodrcali nějakejma dírama a tady u Olmu pofrčíme jak o závod po dálnici...ale na atlasu mi to vyhazuje dojezd nad ostravou a ne pod což se jeví jako o hodinu kratší varianta...zkus si to zadat na ruzných vyhledavačích pokaždé je něco jiného...HK-Rychvald...zatím pravě vyhral atlas 239 km 2:58 spodní varinat na centrumu vysla na necelý čtyři hodiny a 260 km
klawdie
napsal(a):
Jinak kdyby jsem zaskočila DAnny, taky jsem koukala že horem je to kratší,ale jde o to že vyhledávače ti najdou vždy tu snadnější tudíž rychlejší variantu, tam by jsme se třeba kodrcali nějakejma dírama a tady u Olmu pofrčíme jak o závod po dálnici...ale na atlasu mi to vyhazuje dojezd nad ostravou a ne pod což se jeví jako o hodinu kratší varianta...zkus si to zadat na ruzných vyhledavačích pokaždé je něco jiného...HK-Rychvald...zatím pravě vyhral atlas 239 km 2:58 spodní varinat na centrumu vysla na necelý čtyři hodiny a 260 km
přeju hezký večer pracantům a marodů
Zuzi hezky se poť a třeba se stane zázrak a zítra bude lépe!!!Celá poslední řada v autě je pro tebe rezervovaná a můžeš tam hajat
molly
napsal(a):
Péťo,uvidíme..
Nechci nic slibovat... Dobrá,večer budu mít jako taxi Vás
Jen ,Molly je jak bahňák obecný:( Se stydím,ale jen jsem poklidila a spěchala zas dom...Nečistila jsem...
to nevadíííí
hlavně odpočívej !!!!!Zítra se uvidíme,pa
molly
napsal(a):
Péťo,uvidíme..
Nechci nic slibovat... Dobrá,večer budu mít jako taxi Vás
Jen ,Molly je jak bahňák obecný:( Se stydím,ale jen jsem poklidila a spěchala zas dom...Nečistila jsem...
jo jo přijdem ti omrknout zvířátka, rovnou jim tam u tebe taky něco nakoupím, copak bych to byla za paničku
a tobě udělám nějakej malej kšeftík! Jinak doufám, že nám ukážeš Mollynku jaké má bydleníčko jsme holky zvědavé a DAnny jistě bude chtít poznat slečnu Molly na živo, snad to bude vhod i takto navečír..no taky stáel budu doufat, že se ti najednou udělá dobře, se ráno probudíš a bude ti hej,ale i kdyby ti to nedopadlo ted přeju ti aby to bylo co nejdřív..musí to být nepříjemné...
kukinatost
napsal(a):
Zdravím pracantky při večeru, po masakřím pracovním dni jdu na pivko, tak zas čau
klawdie
napsal(a):
Koukám že sjem z vás nejpoctivější pracant...opět hákuju...
ježiš a jak dlouho? To fakt nezávidim :-(
klafus
napsal(a):
ježiš a jak dlouho? To fakt nezávidim :-(
hele tak jeden z těch odkazů na ty masáže:
http://www.equichannel.cz/clanek/ukaz6413
Jen mě trošku štve že to tam víc nerozváděj.
molly
napsal(a):
Nestěžuj si ..Já tam včera touhle dobou byla taky
Jinak díky za zájem o můj zdrav. stav
nestěžuju pochvaluju se jakej jsem dříč, kdyby aspon bylo tolik peněz co práce...byla bych za vodou...snad z nich dnes dostanu vyplatu...heh
jinak s tebou fakt soucítím...já se stale při každém pšíknutí modlím abych nebyla nemocná...nemám na to čas...
co molly už papá?
klawdie
napsal(a):
nestěžuju pochvaluju se jakej jsem dříč, kdyby aspon bylo tolik peněz co práce...byla bych za vodou...snad z nich dnes dostanu vyplatu...heh
jinak s tebou fakt soucítím...já se stale při každém pšíknutí modlím abych nebyla nemocná...nemám na to čas...
co molly už papá?
Molča večeřela kolem sedmé
teď večeřím já...česnek. pomazánku a hoórký čajík..Pozdravuj tam
molly
napsal(a):
Molča večeřela kolem sedmé
teď večeřím já...česnek. pomazánku a hoórký čajík..Pozdravuj tam
Holky přeju krásný večer.Zuzi zdravim na dálku as Klárkou se třeba zítra uvidím.tak paa
molly
napsal(a):
Fešný koník...
jj je krásný opravdu jeden z tmv. hnědáků ketrý se mi fakt líbil.ale takový to byl debil...no nebyl vychvaaný,ale ted je mu konec někde v dánsku a dělá rodinného koníka a zavodí na něm 12 letá holčina
klafus
napsal(a):
jj je krásný opravdu jeden z tmv. hnědáků ketrý se mi fakt líbil.ale takový to byl debil...no nebyl vychvaaný,ale ted je mu konec někde v dánsku a dělá rodinného koníka a zavodí na něm 12 letá holčina
na fotkách mu sou 2,5 roku
kukinatost
napsal(a):
Holky, jsem tu tež...teprve před chvilkou jsem dala smraďochům večeři...už spokojeně tlačí o halvy...no, holky, tak dneska se Kerka předvedl v celé parádě...bylo to mnohem horší teď po 3 dnech, než tehdy po Praze...jsem úplně vytřesená, jak furt natřísal, protivný, krk jak jelen převrácený, rval se furt domů...aspoň že s Gasulou sjem spáchala fajnou procházku...akorát s mamčou sjem se teď pohádala a segra se samozřejmě musela taky zapojit, ach jo...to je den, jštěže už je zítra pátek..
kukinatost
napsal(a):
Holky, jsem tu tež...teprve před chvilkou jsem dala smraďochům večeři...už spokojeně tlačí o halvy...no, holky, tak dneska se Kerka předvedl v celé parádě...bylo to mnohem horší teď po 3 dnech, než tehdy po Praze...jsem úplně vytřesená, jak furt natřísal, protivný, krk jak jelen převrácený, rval se furt domů...aspoň že s Gasulou sjem spáchala fajnou procházku...akorát s mamčou sjem se teď pohádala a segra se samozřejmě musela taky zapojit, ach jo...to je den, jštěže už je zítra pátek..
Ahoj Jani...Copa se stalo?? Já ještě nespím....
S plným frňákem se špatně dýchá...
molly
napsal(a):
Ahoj Jani...Copa se stalo?? Já ještě nespím....
S plným frňákem se špatně dýchá...
no, tak změrzlého jsem ho pod sedlem ještě snad neviděla...je fakt, že my prostě nezačínáme krokováním, to nejde, aspoň klus a nejlépe si párkrát vyhodí a vykluše se...pak už se uklidníme a jdeme hezky na volné otěži kročkem...dneska jak piznutý hlavu furt vyvrácenou, poklusával, jakýkoliv směr mířící k domovu se rval jak šibnutý...on prostě nesnese myšlenku, že Gasina si věčeří a on boroček musí makat pdo sedlem...a navíc je pěrunsky nastátý, no, tož se u mladého plňasa není čemu divit...takže to ho holky uvidí v plné káse a elánu..akorát mě štve,že pak je fakt hnusný a po sedlem vypadá jak......ale víš jak, stejně tě to štve,...
kukinatost
napsal(a):
jj,Molly,když nechce makat tak taky otáčí hlavu...Bo zdrhá šíleně pod otěž a vyhazuje do toho...Ale neboj,zas je to přejde..Jen to chvilku trvá
Já funím,jak lokomotiva,prý když dřímnu,tak hrozně chrápu
Tož fakt nevím,jestli mám ty svoje bacily šířit někde dál
molly
napsal(a):
jj,Molly,když nechce makat tak taky otáčí hlavu...Bo zdrhá šíleně pod otěž a vyhazuje do toho...Ale neboj,zas je to přejde..Jen to chvilku trvá
já věřím, že je fakt nabitý energií, bo v ohradě stojí v přístřešku a celé dny podřimuje nebo chroupe seno, max. hypnotizuje horizont..:)ale co cvalový nebo pobídka, to nohy v luftě, jenom běs z toho, že bych byla v tom bahně jako prase mě udržela v sedle:))
molly
napsal(a):
Molča má tenhle týden taky totál volno,páč nestíhám,jezdím dlouho... Taky to budu mít po víkendu veselé....
Ale zas až tak ve vzduchu nebývá...Spíš uskakuje a bojí se i špatně ohnuté větévky....
Jdu pod sprchu..
molly
napsal(a):
Molča má tenhle týden taky totál volno,páč nestíhám,jezdím dlouho... Taky to budu mít po víkendu veselé....
Ale zas až tak ve vzduchu nebývá...Spíš uskakuje a bojí se i špatně ohnuté větévky....
Jdu pod sprchu..
zuzajdi, tak se neutop:))) jinak razím do postele a bez noťasu už, takže brou noc a leč se!:)