Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.11.2007 12:42

i Janka už je po obídku...dneska byly los špagetos..
Jo, budu msuet začít chodit na kurzy sebeovládání, nějak zjišťuju, že je tolik lidí, co bych jim rozbila pysky...ludry malé a toho dospělého majitele..no, všem jim přeju hemeroidy jak vlašské ořechy!

2.11.2007 12:46

kukinatost napsal(a):
Jo, budu msuet začít chodit na kurzy sebeovládání, nějak zjišťuju, že je tolik lidí, co bych jim rozbila pysky...ludry malé a toho dospělého majitele..no, všem jim přeju hemeroidy jak vlašské ořechy!

kaj jste, okamžitě se vraťe:))

2.11.2007 12:52

kukinatost napsal(a):

jdu umatlat brambor. salát... ještě se vrátím..

2.11.2007 13:00

molly napsal(a):
jdu umatlat brambor. salát... ještě se vrátím..

hele, frajerko, to bych ti radila...:))))

2.11.2007 13:04

kukinatost napsal(a):
hele, frajerko, to bych ti radila...:))))

no nééé paní si na nás udělal časík!!

2.11.2007 13:08

klawdie napsal(a):
no nééé paní si na nás udělal časík!!

díky bohu, že je pátek..:)

2.11.2007 13:13

kukinatost napsal(a):
díky bohu, že je pátek..:)

mi povídej Janico..už se dnes těším ke koníkům jak si tam bez spěchu užiju, akorát že ráno musíme vstávat, no co se dá dělat....snad nám klapne počasí a těším se na Zuzu s Molly.

2.11.2007 13:18

klawdie napsal(a):
mi povídej Janico..už se dnes těším ke koníkům jak si tam bez spěchu užiju, akorát že ráno musíme vstávat, no co se dá dělat....snad nám klapne počasí a těším se na Zuzu s Molly.

ty myslet, že my nevstávat?ja tež vstávat, bo my jet tež přece na huberta...:)))

2.11.2007 13:21

kukinatost napsal(a):
ty myslet, že my nevstávat?ja tež vstávat, bo my jet tež přece na huberta...:)))

Tak jsem tady, obídek zase luxusní a zase jen za 55 kačen...
Jináč my také zítra vstávat...nechtít se ale muset, jít podržet kovářovy.......................koně ale vstát a nekecat. Holky já musím jít dodělat ty hnusy co se mi do toho nechtělo celej tejden, se z toho fakt po....

divná fotka, že...tří denní hříbě zdrhá mámě

sadzi saj

2.11.2007 13:23
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Tak jsem tady, obídek zase luxusní a zase jen za 55 kačen...
Jináč my také zítra vstávat...nechtít se ale muset, jít podržet kovářovy.......................koně ale vstát a nekecat. Holky já musím jít dodělat ty hnusy co se mi do toho nechtělo celej tejden, se z toho fakt po....

divná fotka, že...tří denní hříbě zdrhá mámě

Dámy moje, máte nějaká zkušenosti s elektrickými ohradníky?? Co se týče toho, že bych potřebovala zajistit vchod s proudem

2.11.2007 13:29

sadzi saj napsal(a):
Dámy moje, máte nějaká zkušenosti s elektrickými ohradníky?? Co se týče toho, že bych potřebovala zajistit vchod s proudem

Používala jsem doma elektr.,když jsem dělala Molče "oplůtky"...

Salát umíchaný,auto domluvené,tak zítra snad se sejdeme Tedy,s těmi hradeckými...

2.11.2007 13:35

sadzi saj napsal(a):

Tady člověk chvíli pracuje, pak se na momentík zakecá u paní doktorky a už je dvojka na světě

S el. ohradníkem asi takový, že máme vchod pružiny (údajně je ale lepší vodivá guma, bo se pružiny vytahají) ...a pak že jsou koně, kteří respektujou pásku i když tam proud není (kupodivu i můj poňouch) a jsou koně, kteří projdou i zapnutým ohradníkem...

sadzi saj

2.11.2007 13:39
sadzi saj

strelish napsal(a):
Tady člověk chvíli pracuje, pak se na momentík zakecá u paní doktorky a už je dvojka na světě

S el. ohradníkem asi takový, že máme vchod pružiny (údajně je ale lepší vodivá guma, bo se pružiny vytahají) ...a pak že jsou koně, kteří respektujou pásku i když tam proud není (kupodivu i můj poňouch) a jsou koně, kteří projdou i zapnutým ohradníkem...

No Elí je ten střed, prostě, jak zjistí, že tam proud není, tak to podleze, ale jak je proud, je v pohodě a u vchodu na pastvu jsou jenom provázky a ona to podlejzá a tudíž tam nemůže chodit , proto řeším, zda by tam šla dát elektrika, takže lepší guma a tou jde taky proud tedy? Už si druhá, kdo pružiny nedoporučuje.

2.11.2007 13:41

sadzi saj napsal(a):
No Elí je ten střed, prostě, jak zjistí, že tam proud není, tak to podleze, ale jak je proud, je v pohodě a u vchodu na pastvu jsou jenom provázky a ona to podlejzá a tudíž tam nemůže chodit , proto řeším, zda by tam šla dát elektrika, takže lepší guma a tou jde taky proud tedy? Už si druhá, kdo pružiny nedoporučuje.

Já má pružiny rok a zatím OK, takže jen co jsem slyšela... No a dát víc vrstev? Tak aby to podlézt nemohla? Nebo je i ochotná tím projít za každou cenu?

sadzi saj

2.11.2007 13:49
sadzi saj

strelish napsal(a):
Já má pružiny rok a zatím OK, takže jen co jsem slyšela... No a dát víc vrstev? Tak aby to podlézt nemohla? Nebo je i ochotná tím projít za každou cenu?

No jsou tam dvě vrstvy, dala jsem tam ještě třetí dospodu a pak mi Ilonka říkala, že stejně přišla do stáje, čůza jedna, bych se z ní zbláznila, takže moje jediná a poslední šance je elektrika do vchodu, jinak jsem nahraná. Je tam pěkný travnatý výběh, kvůli kterému jsem jí tam stěhovala a ne abych platila o tisícovku víc za to, že je ve stejném malém hliněném výběhu a sama

2.11.2007 13:50

kukinatost napsal(a):

Holčiny,pro dnešek končím... Mějte se kásně a užijte si víkend...

2.11.2007 13:56

strelish napsal(a):

My máme taky elektricky Andrej, ohrada z tří bílých pásek a z vnitřní sstrany jde jeden provázek elektriky, vchod máme provázek a mezi držadlem a provazkem je pružina, ale ta je celkem schovaná v držadle...bohužel se mi nepodařilo najít nějaké foto východu...jen ohrady

2.11.2007 13:57

molly napsal(a):

já už teď jsem úplně mrtvák...no, jinak jestli bude zítra takhle hnusně, tak to se mi na huberta teda moc nechce,,,ach jo...a dneska nakládám hnůj..

2.11.2007 13:57

kukinatost napsal(a):
já už teď jsem úplně mrtvák...no, jinak jestli bude zítra takhle hnusně, tak to se mi na huberta teda moc nechce,,,ach jo...a dneska nakládám hnůj..

Zuzajdali čuus....fajny weekend..:)

2.11.2007 13:58

molly napsal(a):

Tak zejtra čuuusss...

2.11.2007 14:06

klawdie napsal(a):
Tak zejtra čuuusss...

Hele andrej a to prostě nejde tu elektriku prodloužit i přes vchod, my to tak máme, vchod není celý z pružiny, jen malá pružinka je u toho držadla...si myslím že by stačilo sehnat to držadlo a prodloužit to...to by šlo né? Hele takhle SAbula vypadal chlupatej loni je to tedy z prosince...

2.11.2007 14:07

klawdie napsal(a):
Hele andrej a to prostě nejde tu elektriku prodloužit i přes vchod, my to tak máme, vchod není celý z pružiny, jen malá pružinka je u toho držadla...si myslím že by stačilo sehnat to držadlo a prodloužit to...to by šlo né? Hele takhle SAbula vypadal chlupatej loni je to tedy z prosince...

a ted jsme takový makový

sadzi saj

2.11.2007 14:08
sadzi saj

klawdie napsal(a):
a ted jsme takový makový

No to nevím, to se musím nejdřív zeptat, jestli na to vůbec majitelka přistoupí, aby se tam ten proud dal, jinak jsem v Snad bude sdílná.

2.11.2007 14:12

sadzi saj napsal(a):
No to nevím, to se musím nejdřív zeptat, jestli na to vůbec majitelka přistoupí, aby se tam ten proud dal, jinak jsem v Snad bude sdílná.

Ségra tak dnes u koní ju, já musím na otočku na tu poštu.a pak hned přifrčím,když tam budeš dřív než já tak mi vem domů alespoň Jerrynka.díkasss

2.11.2007 14:14

sadzi saj napsal(a):

A ona ty se odváží tuknout do elektriky, že by jsi tam natahla stejnou pasku nebo provázek(nevím v čem máte proud) ale bez elektriky, jestli si to rozmyslela...kdyžtak bych ji nechala čuchnout vedle k zapnutému ohradníku, třeba by si to rozmyslela...jinak nevím a budu držet palec aby majitelka byla ochotná...

buggyna

2.11.2007 14:14
buggyna

sadzi saj napsal(a):

čus holčiny tak jak vám to jde v práci??? Andy,jak to dneska vidiš?v kolik dorazíš??
Klárko,ta taška jak se ti líbí,tu maj i v Equiservisu,stojí 995,- ale je kráásnáá,vždycky se u ní zastavím

sadzi saj

2.11.2007 14:15
sadzi saj

klawdie napsal(a):
A ona ty se odváží tuknout do elektriky, že by jsi tam natahla stejnou pasku nebo provázek(nevím v čem máte proud) ale bez elektriky, jestli si to rozmyslela...kdyžtak bych ji nechala čuchnout vedle k zapnutému ohradníku, třeba by si to rozmyslela...jinak nevím a budu držet palec aby majitelka byla ochotná...

Nene, ona je vyčůraná, doma jsem měla pásky a jak zjistila, že v tom není proud, podlezla to za lepší trávou, ale jak tam proud byl, byl klid, takže pokud se tam nenatáhne proud, je to marný No držte mi palce, ať majitelka svolí.

2.11.2007 14:17

klawdie napsal(a):

Hafling co ho tam mame podbehl paskou i kdyz jsme mu predtim strcili tu samou pasku, ale pod proudem na telo a dostal ranu...delal jako by se nechumelilo. Pritom rany to docela dava, cloveka brni pul tela...co brni psa nevim, ale kvici a stahne ocas a zdrha, kdyz si neda pozor :)

2.11.2007 14:18

buggyna napsal(a):
čus holčiny tak jak vám to jde v práci??? Andy,jak to dneska vidiš?v kolik dorazíš??
Klárko,ta taška jak se ti líbí,tu maj i v Equiservisu,stojí 995,- ale je kráásnáá,vždycky se u ní zastavím

ehm díky za cenovou relaxi..ehm ehm za litra taška na čištění vždyt to říkám že je to škoda...co kobylka je hodná!

2.11.2007 14:19

klawdie napsal(a):
ehm díky za cenovou relaxi..ehm ehm za litra taška na čištění vždyt to říkám že je to škoda...co kobylka je hodná!

Jasný segra provedu co stíhnu...

sadzi saj

2.11.2007 14:21
sadzi saj

buggyna napsal(a):

Zdarec, akorát jsem ti chtěla psát sms Máme tu dneska novou managerku, před chvílí dorazila, takže dneska nemůžu měla přijít včera, ale šéfik to přesunul na dnešek, takže to padá, tak až zítra. To chci jít na vyjížďku a v neděli na jízdárnu přiježďovat Tak jí dneska volno nezabije, byli jsme teď dva dny za sebou a celý měsíc měla volnějš, tak musim nějak naběhnout zase zpátky Psala mi dneska pani z Jihlavy, přijede se 2 koníkama

buggyna

2.11.2007 14:23
buggyna

klawdie napsal(a):

jj,celkem je,jen si občas pěkně hnusně vyhodí a já se katapultuju

buggyna

2.11.2007 14:26
buggyna

sadzi saj napsal(a):
Zdarec, akorát jsem ti chtěla psát sms Máme tu dneska novou managerku, před chvílí dorazila, takže dneska nemůžu měla přijít včera, ale šéfik to přesunul na dnešek, takže to padá, tak až zítra. To chci jít na vyjížďku a v neděli na jízdárnu přiježďovat Tak jí dneska volno nezabije, byli jsme teď dva dny za sebou a celý měsíc měla volnějš, tak musim nějak naběhnout zase zpátky Psala mi dneska pani z Jihlavy, přijede se 2 koníkama

tak to je dobrý,takže más už je dohromady kolik?? 5?

sadzi saj

2.11.2007 14:33
sadzi saj

buggyna napsal(a):
tak to je dobrý,takže más už je dohromady kolik?? 5?

Jj, tak tak, je nás pět, Drozenka zatím nepsala, tak uvidíme, ještě 3 lidi. Tak se uvidíme zítra, jestli tam razíš??

buggyna

2.11.2007 14:41
buggyna

sadzi saj napsal(a):
Jj, tak tak, je nás pět, Drozenka zatím nepsala, tak uvidíme, ještě 3 lidi. Tak se uvidíme zítra, jestli tam razíš??

jj,ale až se vyspim takže tak na 10:30 -11:00 sem tam
dneska tedy taky nepojedu...je i celkem hnusně,vypadá že by mělo každou chvilku začít lejt

sadzi saj

2.11.2007 14:46
sadzi saj

buggyna napsal(a):
jj,ale až se vyspim takže tak na 10:30 -11:00 sem tam
dneska tedy taky nepojedu...je i celkem hnusně,vypadá že by mělo každou chvilku začít lejt

To jo, dneska je tam fakt hnusně Včera jsme to ještě zmákli za sluníčka, tak jsem doufala, že vydrží i na víkend a ono prdlajs.

Jj, já jedu zítra taky až se vyhrabu z pelechu, Míra musí s babičkou a dědou po hřbitovech, jsou dušičky, takže supééér, ale musím doma uklidit, je tam bordel a tu zahradu posekat konečně

2.11.2007 14:57

kukinatost napsal(a):

Jsem doma, pošlu vám pár ochutnávek před zítřejším hubertem, ať blondýny ví, do čeho jdou, jestli tu ještě jsou

2.11.2007 14:57

cheyenne napsal(a):
Jsem doma, pošlu vám pár ochutnávek před zítřejším hubertem, ať blondýny ví, do čeho jdou, jestli tu ještě jsou

Hadříkovi se to líbilo...

2.11.2007 14:59

cheyenne napsal(a):
Schody do svahu...

Seskok ze svahu....

2.11.2007 15:00

cheyenne napsal(a):
Seskok ze svahu....

pohled z druhé strany

2.11.2007 15:00

cheyenne napsal(a):
pohled z druhé strany

přírodní smrčkový skok

2.11.2007 15:01

cheyenne napsal(a):

a takhle vypadá oxer, když si koníček na odrazu nesrovná nožičky

2.11.2007 15:02

cheyenne napsal(a):
a takhle vypadá oxer, když si koníček na odrazu nesrovná nožičky

a na tenhle dvojskok jsme se radši vybodli

2.11.2007 15:03

cheyenne napsal(a):
a na tenhle dvojskok jsme se radši vybodli

no, prej to byla nudááááá
a já si teď jdu přečíst, co jste všechno psaly....

2.11.2007 15:15

cheyenne napsal(a):
no, prej to byla nudááááá
a já si teď jdu přečíst, co jste všechno psaly....

No fotky parááádní, už se začínám bát aby jsme takovou vejšku vůbec přeskákali
Mysleli i trochu na Jerrynka??

2.11.2007 15:19

rocky napsal(a):
No fotky parááádní, už se začínám bát aby jsme takovou vejšku vůbec přeskákali
Mysleli i trochu na Jerrynka??

Péťo, nejsou nijak bubácký, sázim na to, že to Jerryk zmákne.... každopádně, všechno jde objet, jen když se skočí na písek, tak ta z písku se objet nedá, ale třeba zas rozeberou kousek žbrdlení, aby to šlo....
Kdo vůbec je vyvolený na blonďáka?
Když jsme šli domů, tak jsem si říkala, že asi přestanu chlastat, tak jsem vám tu svojí vidinu na dvoře vyblejskla

2.11.2007 15:25

cheyenne napsal(a):
Péťo, nejsou nijak bubácký, sázim na to, že to Jerryk zmákne.... každopádně, všechno jde objet, jen když se skočí na písek, tak ta z písku se objet nedá, ale třeba zas rozeberou kousek žbrdlení, aby to šlo....
Kdo vůbec je vyvolený na blonďáka?
Když jsme šli domů, tak jsem si říkala, že asi přestanu chlastat, tak jsem vám tu svojí vidinu na dvoře vyblejskla

No právě ho jede malá/velká Klárka tak jen sonduju abych ji pak na to připravila ale jo písek chodil každej rok semnou tak žádný objíždění!!
Ukaz to je stejně boreček!!

2.11.2007 16:11

kukinatost napsal(a):

Tedy,Evi,těším se...Molča má raděj přírodní skoky,než barevný Tak už jen aby se pánbíček smiloval a pršet začalo až zítra večer :-)

2.11.2007 16:40

kukinatost napsal(a):

Tohle je Molčí tatínek

2.11.2007 16:42

molly napsal(a):
Tohle je Molčí tatínek

pro porovnání

2.11.2007 20:29

kukinatost napsal(a):

Nikde nikdo??? Adél...Janico... Evi,Péťo..Klári...Jsem tu sám..................

2.11.2007 20:57

kukinatost napsal(a):

3.11.2007 17:17

kukinatost napsal(a):

Vám to posunu Abyste mohly mrknout na toho Molči tatu

3.11.2007 17:19

kukinatost napsal(a):

Jo,díky holčinám z HK jsem měla prima den Takže děkuju moc A šup sem někam z fotečkama... Já jdu udělat z kobylky zas koně(cestou dom mi pěkně zapotila a byla hódně ulepená)...

Takže ještě jednou díky

3.11.2007 19:51

kukinatost napsal(a):

A jedna ,co mám od Evuli...

Přidejte reakci

Přidat smajlík