klawdie
napsal(a):
dobrej ftip Zuzi!
Tuhle jsem se byla mrknout u kámošky na malou Sophie
molly
napsal(a):
Tuhle jsem se byla mrknout u kámošky na malou Sophie
je sladká...
molly
napsal(a):
Uff...Přesný původ si nepamatuji...Maminka má v sobě dost Quoniama a malá je po mladém Quintetovi z Černožic...
Fakt si nejsem jistá,že jsem napsala jméno dobře...
co bude mít za barvičku vypadá to zajímavě, že by dalším šimlík???
molly
napsal(a):
Šimla bude 100%...jen jaká??
tatínek je šimlatý a mamka hnědá...
Kuk :o) Že by další budoucí vítěz derby?
klawdie
napsal(a):
dobrej ftip Zuzi!
Tak mi právě nedopadla poslední možná naděje na cestu na sever..... Takže se s Vámi loučím a jdu brečet do koutku... Mějte se lépe a všem pěkný zbytek dne... Ať máte víc štěstí,než já .....................................
strelish
napsal(a):
Holky vy se s tou prac. dobou tak máááte...to já nemám vůbec šanci něco změnit, leda bych dala výpověď a našla si místečko někde jinde. Ale zas by to nesmělo být daleko, bo bych ten čas akorát projezdila :-/
Holky jak má být o víkendu nevíte????
molly
napsal(a):
Tak mi právě nedopadla poslední možná naděje na cestu na sever..... Takže se s Vámi loučím a jdu brečet do koutku... Mějte se lépe a všem pěkný zbytek dne... Ať máte víc štěstí,než já .....................................
Teda tak to mě vážně mrzí Molly, marně stále přemýšlím, ale bohužel mě nikdo nenapadl....
molly
napsal(a):
Molče je to taky líto :(
tak si aspon prijed vyvětrat hlavu s námi....
molly
napsal(a):
Molče je to taky líto :(
Tak jsem teď dorazila z obídku, dala jsem si výbornou pizzu s kuřecím...mno zase dobrá pochoutka.
Holky jaké máte podbřišníky? Já jsem nedávno byla u kamarádky a jak jsem si zvykla na ty gumy tak u ní jsem se vyloženě prala s dotažením... jaký máte podbřišák a jakou délku? Já mám na Leoše klasickej Kentauráckej 130tku...
sadzi saj
tajemma danny
napsal(a):
Tak jsem teď dorazila z obídku, dala jsem si výbornou pizzu s kuřecím...mno zase dobrá pochoutka.
Holky jaké máte podbřišníky? Já jsem nedávno byla u kamarádky a jak jsem si zvykla na ty gumy tak u ní jsem se vyloženě prala s dotažením... jaký máte podbřišák a jakou délku? Já mám na Leoše klasickej Kentauráckej 130tku...
Já teď baštím rybí salát s houskou. Kolegyně se teda na to moc netvářila nebo spíš byla překvapená, že mi to dovolil, ale to já taky
Jinak Leni, to je super, s tou trenérkou, mám radost s tebou
Jinak Danny, já mám na Elí 120 cm
Tak Adél co kobylka jedeš se podívat?? Jsem zvědavá
tajemma danny
napsal(a):
Hm, tak na kladrubě mám 125ku s gumama ten anatomický bezúdržbový, ten samý co Klawdie nedávno prodávala a na poňouchovi kentaura takový ten měkký jak z něho nejdou chlupy a straašně smrdí potem..a velikost nevim :) A na westernu provázkový 70 cm. Bohužel takhle maličké se shání strašně blbě, prakticky není na výběr :(((
sadzi saj
napsal(a):
Já teď baštím rybí salát s houskou. Kolegyně se teda na to moc netvářila nebo spíš byla překvapená, že mi to dovolil, ale to já taky
Já jsem se nacpala gulášovou polívkou
Jinak DAnny mám koženej Kentauráckej s gumama 130 cm.
sadzi saj
napsal(a):
tak já mám na Kerušku neoprenový 115 s gumama a na Gasii 130 cm, kožený anatomicky tvarovaný Kentaur s gumama.. bez gum už nikdy...a i na Gasii si seženu neoprenový, ty jsou nejlepší..měla jsem na ní na huberta Keroušovo sedlo a vklid ho zapla i s jeho podbřišníkem..
strelish
napsal(a):
Hm, tak na kladrubě mám 125ku s gumama ten anatomický bezúdržbový, ten samý co Klawdie nedávno prodávala a na poňouchovi kentaura takový ten měkký jak z něho nejdou chlupy a straašně smrdí potem..a velikost nevim :) A na westernu provázkový 70 cm. Bohužel takhle maličké se shání strašně blbě, prakticky není na výběr :(((
Jednoznačně anatomický neopren s gumama. Vemu, obetřu a je to....
Hraje mi tu nohavica a hned mám lepší náladu....Januli, já se fakt fest těším
lanika
napsal(a):
Jednoznačně anatomický neopren s gumama. Vemu, obetřu a je to....
Hraje mi tu nohavica a hned mám lepší náladu....Januli, já se fakt fest těším
Taky byla gulášová a k véče bude rybička - mňamka.
TAky mám neopren s gumou, ale i koženej kentaut s gumou.
S kobylou to vypadalo velice nadějně. Ale napsala m, že se ozval ještě někdo předemnou, mají se přijet podívat v ne, atk dá vědět - ono se není čemu divit, žeee. Je to kóča, v květnu tříletá. Jsou až od Přerova
A vypadá to nadějně i s cenou, snad bych jí ještě o něco ukecala.....
Molčo, je mi tomoc líto - určo jeť s Blondýnama
Také budu v pa v HK, ale v so je bohužel velký a důležitý hon....
tecos
napsal(a):
Taky byla gulášová a k véče bude rybička - mňamka.
TAky mám neopren s gumou, ale i koženej kentaut s gumou.
S kobylou to vypadalo velice nadějně. Ale napsala m, že se ozval ještě někdo předemnou, mají se přijet podívat v ne, atk dá vědět - ono se není čemu divit, žeee. Je to kóča, v květnu tříletá. Jsou až od Přerova
A vypadá to nadějně i s cenou, snad bych jí ještě o něco ukecala.....
Molčo, je mi tomoc líto - určo jeť s Blondýnama
Také budu v pa v HK, ale v so je bohužel velký a důležitý hon....
Adél jen se zeptám, ty jsi měla v plánu kupovat dalšího koníka nebo to vyplynulo ze situace...
klawdie
napsal(a):
dobrej ftip Zuzi!
Zdar děvčice, jsem tu zas, snad tu ještě někdo zbyl
Jsem vyvětraná, vysluníčkovaná.... no, je tam krásně.....
cheyenne
napsal(a):
Zdar děvčice, jsem tu zas, snad tu ještě někdo zbyl
Jsem vyvětraná, vysluníčkovaná.... no, je tam krásně.....
Jinak Hadřík má podbřišák koženej Kentaur s gumama, na Saxíka ho budu chtít taky...
Tady jsem blondýnám vyfotila trochu toho, co se budev sobotu dít
cheyenne
napsal(a):
Jinak Hadřík má podbřišák koženej Kentaur s gumama, na Saxíka ho budu chtít taky...
Tady jsem blondýnám vyfotila trochu toho, co se budev sobotu dít
Moc toho teda vidět není....
cheyenne
napsal(a):
Vypadá to tam celkem sympaticky....
sadzi saj
cheyenne
napsal(a):
Jo je tam nádherně slunečno
cheyenne
napsal(a):
Vypadá to tam celkem sympaticky....
A pro mimohradecký jsem vyfotila, jak nám na louce, kde jsme jezdívali, roste městečko o tisíci bytech.....
lanika
napsal(a):
Já vás kašlu, kurnik!!!!!!! U nás je zase škaredě
Babska, vy tam jste snad na pámbíčka hodnější? jinak sympatické skůčky
Zas to přijde, neboj.... ale doufám, že si to tady necháme co nejdýl
Frísáci v ohradě nebyli, snad budou odpolko, foťák beru....
Jinak dneska jsme si s Hadříkem pěkně zacválali, na písku jsem ho pustila, pobídla, on si poskočil a vyrazil, až mi tekly slzy
, ta půlka plňase je v něm znát
, hlavně jsem ráda, že fungujou brzdy a nemusím se bát...
cheyenne
napsal(a):
Zas to přijde, neboj.... ale doufám, že si to tady necháme co nejdýl
Frísáci v ohradě nebyli, snad budou odpolko, foťák beru....
Jinak dneska jsme si s Hadříkem pěkně zacválali, na písku jsem ho pustila, pobídla, on si poskočil a vyrazil, až mi tekly slzy
, ta půlka plňase je v něm znát
, hlavně jsem ráda, že fungujou brzdy a nemusím se bát...
Jedno nebíčko....
tajemma danny
napsal(a):
Ach jo...to je prekérka, tak vydrž Péťo, bude to dobrý uvidíš!!!!
ne Andy, záměr s koupí nebyl - jen ta láska na první pohled
Tak Pétruš koukej dát vědět, jsem tu stále
už doma....
U nás také sluníčko.
tecos
napsal(a):
ne Andy, záměr s koupí nebyl - jen ta láska na první pohled
Tak Pétruš koukej dát vědět, jsem tu stále
už doma....
U nás také sluníčko.
jasan hned to sem napíšu až se to dozvím.Večer napíšu verdikt
sadzi saj
rocky
napsal(a):
jasan hned to sem napíšu až se to dozvím.Večer napíšu verdikt
Tak dámy letím, pa a Petuš dej vědět, ale určo to bude
sadzi saj
napsal(a):
Tak dámy letím, pa a Petuš dej vědět, ale určo to bude
papa Andy
rocky
napsal(a):
papa Andy
Holky tak já letím do Varnsdorfu do kočárnárny lámat důchodce aby si vyměnili okénka...papa Danny
tajemma danny
napsal(a):
Holky tak já letím do Varnsdorfu do kočárnárny lámat důchodce aby si vyměnili okénka...papa Danny
papa danny