Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.11.2007 12:24

dobrej ftip Zuzi!

1.11.2007 12:26

klawdie napsal(a):
dobrej ftip Zuzi!

A ten Mr. Bin ještě lepší

1.11.2007 12:26

klawdie napsal(a):
dobrej ftip Zuzi!

Tuhle jsem se byla mrknout u kámošky na malou Sophie

1.11.2007 12:27

molly napsal(a):
Tuhle jsem se byla mrknout u kámošky na malou Sophie

je sladká...

1.11.2007 12:31

molly napsal(a):
Velká holka

co je zač malý žíbátko? je krásný....

1.11.2007 12:31

molly napsal(a):
Velká holka

Zdravim všechny přítomne...zas je nuda na IVT :-D Jinak Kláry,neědí se už ty rentgeny \Grace?

1.11.2007 12:32

molly napsal(a):
je sladká...

Stejně jsou sladcí, ti malí

1.11.2007 12:33

klawdie napsal(a):
dobrej ftip Zuzi!

Uff...Přesný původ si nepamatuji...Maminka má v sobě dost Quoniama a malá je po mladém Quintetovi z Černožic... Fakt si nejsem jistá,že jsem napsala jméno dobře...

molly napsal(a):
Velká holka

Teda Zuzi,malá je fakt fešadna...má zajímavou barvičku.To sem zvědavá co z ní vyroste

lanika napsal(a):
Stejně jsou sladcí, ti malí

Kláry až ve tři...jdeš dnes ke koním?

1.11.2007 12:34

klawdie napsal(a):
Kláry až ve tři...jdeš dnes ke koním?

nn dnes ne.Dnes jde jezdit Aneta,nemýlím-li se

1.11.2007 12:35

klafus napsal(a):
nn dnes ne.Dnes jde jezdit Aneta,nemýlím-li se

aaa už zvoní tak se mějte krásne děvčata

1.11.2007 12:35

molly napsal(a):
Uff...Přesný původ si nepamatuji...Maminka má v sobě dost Quoniama a malá je po mladém Quintetovi z Černožic... Fakt si nejsem jistá,že jsem napsala jméno dobře...

co bude mít za barvičku vypadá to zajímavě, že by dalším šimlík???

1.11.2007 12:37

molly napsal(a):

Šimla bude 100%...jen jaká?? tatínek je šimlatý a mamka hnědá...

1.11.2007 12:39

molly napsal(a):
Šimla bude 100%...jen jaká?? tatínek je šimlatý a mamka hnědá...

Kuk :o) Že by další budoucí vítěz derby?

1.11.2007 12:43

klawdie napsal(a):
dobrej ftip Zuzi!

Holky vy se s tou prac. dobou tak máááte...to já nemám vůbec šanci něco změnit, leda bych dala výpověď a našla si místečko někde jinde. Ale zas by to nesmělo být daleko, bo bych ten čas akorát projezdila :-/

1.11.2007 12:48

klawdie napsal(a):
dobrej ftip Zuzi!

Tak mi právě nedopadla poslední možná naděje na cestu na sever..... Takže se s Vámi loučím a jdu brečet do koutku... Mějte se lépe a všem pěkný zbytek dne... Ať máte víc štěstí,než já .....................................

1.11.2007 12:49

strelish napsal(a):
Holky vy se s tou prac. dobou tak máááte...to já nemám vůbec šanci něco změnit, leda bych dala výpověď a našla si místečko někde jinde. Ale zas by to nesmělo být daleko, bo bych ten čas akorát projezdila :-/

Holky jak má být o víkendu nevíte????

1.11.2007 12:51

molly napsal(a):
Tak mi právě nedopadla poslední možná naděje na cestu na sever..... Takže se s Vámi loučím a jdu brečet do koutku... Mějte se lépe a všem pěkný zbytek dne... Ať máte víc štěstí,než já .....................................

Teda tak to mě vážně mrzí Molly, marně stále přemýšlím, ale bohužel mě nikdo nenapadl....

1.11.2007 13:16

klawdie napsal(a):
dobrej ftip Zuzi!

Molče je to taky líto :(

1.11.2007 13:20

molly napsal(a):

tak si aspon prijed vyvětrat hlavu s námi....

1.11.2007 13:20

molly napsal(a):

Tak jsem teď dorazila z obídku, dala jsem si výbornou pizzu s kuřecím...mno zase dobrá pochoutka.
Holky jaké máte podbřišníky? Já jsem nedávno byla u kamarádky a jak jsem si zvykla na ty gumy tak u ní jsem se vyloženě prala s dotažením... jaký máte podbřišák a jakou délku? Já mám na Leoše klasickej Kentauráckej 130tku...

sadzi saj

1.11.2007 13:23
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Tak jsem teď dorazila z obídku, dala jsem si výbornou pizzu s kuřecím...mno zase dobrá pochoutka.
Holky jaké máte podbřišníky? Já jsem nedávno byla u kamarádky a jak jsem si zvykla na ty gumy tak u ní jsem se vyloženě prala s dotažením... jaký máte podbřišák a jakou délku? Já mám na Leoše klasickej Kentauráckej 130tku...

Já teď baštím rybí salát s houskou. Kolegyně se teda na to moc netvářila nebo spíš byla překvapená, že mi to dovolil, ale to já taky

Jinak Leni, to je super, s tou trenérkou, mám radost s tebou

Jinak Danny, já mám na Elí 120 cm

Tak Adél co kobylka jedeš se podívat?? Jsem zvědavá

1.11.2007 13:26

tajemma danny napsal(a):

Hm, tak na kladrubě mám 125ku s gumama ten anatomický bezúdržbový, ten samý co Klawdie nedávno prodávala a na poňouchovi kentaura takový ten měkký jak z něho nejdou chlupy a straašně smrdí potem..a velikost nevim :) A na westernu provázkový 70 cm. Bohužel takhle maličké se shání strašně blbě, prakticky není na výběr :(((

1.11.2007 13:26

sadzi saj napsal(a):
Já teď baštím rybí salát s houskou. Kolegyně se teda na to moc netvářila nebo spíš byla překvapená, že mi to dovolil, ale to já taky

Já jsem se nacpala gulášovou polívkou

Jinak DAnny mám koženej Kentauráckej s gumama 130 cm.

1.11.2007 13:27

sadzi saj napsal(a):

tak já mám na Kerušku neoprenový 115 s gumama a na Gasii 130 cm, kožený anatomicky tvarovaný Kentaur s gumama.. bez gum už nikdy...a i na Gasii si seženu neoprenový, ty jsou nejlepší..měla jsem na ní na huberta Keroušovo sedlo a vklid ho zapla i s jeho podbřišníkem..

1.11.2007 13:34

strelish napsal(a):
Hm, tak na kladrubě mám 125ku s gumama ten anatomický bezúdržbový, ten samý co Klawdie nedávno prodávala a na poňouchovi kentaura takový ten měkký jak z něho nejdou chlupy a straašně smrdí potem..a velikost nevim :) A na westernu provázkový 70 cm. Bohužel takhle maličké se shání strašně blbě, prakticky není na výběr :(((

Jednoznačně anatomický neopren s gumama. Vemu, obetřu a je to.... Hraje mi tu nohavica a hned mám lepší náladu....Januli, já se fakt fest těším

1.11.2007 13:38

lanika napsal(a):
Jednoznačně anatomický neopren s gumama. Vemu, obetřu a je to.... Hraje mi tu nohavica a hned mám lepší náladu....Januli, já se fakt fest těším

no, já se ještě předtím pojedu podívat na to štěně..:)tož uvidíme, s čím přijdu..pochopila si z té sms cestu?

1.11.2007 13:40

lanika napsal(a):

Taky byla gulášová a k véče bude rybička - mňamka.
TAky mám neopren s gumou, ale i koženej kentaut s gumou.
S kobylou to vypadalo velice nadějně. Ale napsala m, že se ozval ještě někdo předemnou, mají se přijet podívat v ne, atk dá vědět - ono se není čemu divit, žeee. Je to kóča, v květnu tříletá. Jsou až od Přerova A vypadá to nadějně i s cenou, snad bych jí ještě o něco ukecala.....
Molčo, je mi tomoc líto - určo jeť s Blondýnama Také budu v pa v HK, ale v so je bohužel velký a důležitý hon....

1.11.2007 13:41

kukinatost napsal(a):
no, já se ještě předtím pojedu podívat na to štěně..:)tož uvidíme, s čím přijdu..pochopila si z té sms cestu?

Jani, šli jsme tou samou cestou poprvé??? Měla bych tam nejspíš trefit, kdyžtak se poptám....

1.11.2007 13:50

tecos napsal(a):
Taky byla gulášová a k véče bude rybička - mňamka.
TAky mám neopren s gumou, ale i koženej kentaut s gumou.
S kobylou to vypadalo velice nadějně. Ale napsala m, že se ozval ještě někdo předemnou, mají se přijet podívat v ne, atk dá vědět - ono se není čemu divit, žeee. Je to kóča, v květnu tříletá. Jsou až od Přerova A vypadá to nadějně i s cenou, snad bych jí ještě o něco ukecala.....
Molčo, je mi tomoc líto - určo jeť s Blondýnama Také budu v pa v HK, ale v so je bohužel velký a důležitý hon....

Adél jen se zeptám, ty jsi měla v plánu kupovat dalšího koníka nebo to vyplynulo ze situace...

1.11.2007 14:04

tajemma danny napsal(a):
Adél jen se zeptám, ty jsi měla v plánu kupovat dalšího koníka nebo to vyplynulo ze situace...

Leni, jo, šli jsme tamtudy minule..ale máš to popsané tak polopaticky, že ztratit se fakt nemůžeš..:)))

1.11.2007 14:17

kukinatost napsal(a):
Leni, jo, šli jsme tamtudy minule..ale máš to popsané tak polopaticky, že ztratit se fakt nemůžeš..:)))

Jani, klííídek, najdu si tě, ikdyby ses mi schovala

1.11.2007 14:22

klawdie napsal(a):
dobrej ftip Zuzi!

Zdar děvčice, jsem tu zas, snad tu ještě někdo zbyl
Jsem vyvětraná, vysluníčkovaná.... no, je tam krásně.....

1.11.2007 14:24

cheyenne napsal(a):
Zdar děvčice, jsem tu zas, snad tu ještě někdo zbyl
Jsem vyvětraná, vysluníčkovaná.... no, je tam krásně.....

Jinak Hadřík má podbřišák koženej Kentaur s gumama, na Saxíka ho budu chtít taky...
Tady jsem blondýnám vyfotila trochu toho, co se budev sobotu dít

1.11.2007 14:24

cheyenne napsal(a):
Jinak Hadřík má podbřišák koženej Kentaur s gumama, na Saxíka ho budu chtít taky...
Tady jsem blondýnám vyfotila trochu toho, co se budev sobotu dít

Moc toho teda vidět není....

1.11.2007 14:25

cheyenne napsal(a):

Vypadá to tam celkem sympaticky....

sadzi saj

1.11.2007 14:25
sadzi saj

cheyenne napsal(a):

Jo je tam nádherně slunečno

1.11.2007 14:26

cheyenne napsal(a):
Vypadá to tam celkem sympaticky....

A pro mimohradecký jsem vyfotila, jak nám na louce, kde jsme jezdívali, roste městečko o tisíci bytech.....

1.11.2007 14:27

sadzi saj napsal(a):
Jo je tam nádherně slunečno

dík takže to samý co loni! paráda.

1.11.2007 14:28

klawdie napsal(a):

Já vás kašlu, kurnik!!!!!!! U nás je zase škaredě Babska, vy tam jste snad na pámbíčka hodnější? jinak sympatické skůčky

1.11.2007 14:31

lanika napsal(a):
Já vás kašlu, kurnik!!!!!!! U nás je zase škaredě Babska, vy tam jste snad na pámbíčka hodnější? jinak sympatické skůčky

Zas to přijde, neboj.... ale doufám, že si to tady necháme co nejdýl
Frísáci v ohradě nebyli, snad budou odpolko, foťák beru....
Jinak dneska jsme si s Hadříkem pěkně zacválali, na písku jsem ho pustila, pobídla, on si poskočil a vyrazil, až mi tekly slzy , ta půlka plňase je v něm znát , hlavně jsem ráda, že fungujou brzdy a nemusím se bát...

cheyenne napsal(a):
Zas to přijde, neboj.... ale doufám, že si to tady necháme co nejdýl
Frísáci v ohradě nebyli, snad budou odpolko, foťák beru....
Jinak dneska jsme si s Hadříkem pěkně zacválali, na písku jsem ho pustila, pobídla, on si poskočil a vyrazil, až mi tekly slzy , ta půlka plňase je v něm znát , hlavně jsem ráda, že fungujou brzdy a nemusím se bát...

Jedno nebíčko....

klawdie napsal(a):

Tak jsem už mluvila s veterinářem....

1.11.2007 14:32

rocky napsal(a):
Tak jsem už mluvila s veterinářem....

Tak jak?

1.11.2007 14:32

cheyenne napsal(a):
Tak jak?

A co říkal? Je to dobrý? Honem... ser písmenka...

1.11.2007 14:35

tajemma danny napsal(a):
A co říkal? Je to dobrý? Honem... ser písmenka...

no Seitlová mu odjela s rentgenama takže to ještě nemáá!!Mám mu volat až večer!! Se asi nervama ukoušu!!!!ggrrrr

1.11.2007 14:37

rocky napsal(a):
no Seitlová mu odjela s rentgenama takže to ještě nemáá!!Mám mu volat až večer!! Se asi nervama ukoušu!!!!ggrrrr

Ach jo...to je prekérka, tak vydrž Péťo, bude to dobrý uvidíš!!!!

1.11.2007 14:40

tajemma danny napsal(a):
Ach jo...to je prekérka, tak vydrž Péťo, bude to dobrý uvidíš!!!!

ne Andy, záměr s koupí nebyl - jen ta láska na první pohled
Tak Pétruš koukej dát vědět, jsem tu stále už doma....
U nás také sluníčko.

1.11.2007 14:42

tecos napsal(a):
ne Andy, záměr s koupí nebyl - jen ta láska na první pohled
Tak Pétruš koukej dát vědět, jsem tu stále už doma....
U nás také sluníčko.

jasan hned to sem napíšu až se to dozvím.Večer napíšu verdikt

sadzi saj

1.11.2007 14:48
sadzi saj

rocky napsal(a):
jasan hned to sem napíšu až se to dozvím.Večer napíšu verdikt

Tak dámy letím, pa a Petuš dej vědět, ale určo to bude

1.11.2007 14:51

sadzi saj napsal(a):
Tak dámy letím, pa a Petuš dej vědět, ale určo to bude

papa Andy

1.11.2007 15:50

rocky napsal(a):
papa Andy

Holky tak já letím do Varnsdorfu do kočárnárny lámat důchodce aby si vyměnili okénka...papa Danny

1.11.2007 16:00

tajemma danny napsal(a):
Holky tak já letím do Varnsdorfu do kočárnárny lámat důchodce aby si vyměnili okénka...papa Danny

papa danny

Přidejte reakci

Přidat smajlík