Huberty poblíž Jindřichova Hradce

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.10.2007 17:17

Myslím že spoustu lidí co jsou z jižních Čech a ještě k tomu poblíž Jindřichova Hradce rádi ocení,když sem písnete huberty které pořádáte nebo jen o nich víte

5.10.2007 09:22

andy zahourova napsal(a):
Myslím že spoustu lidí co jsou z jižních Čech a ještě k tomu poblíž Jindřichova Hradce rádi ocení,když sem písnete huberty které pořádáte nebo jen o nich víte

ahoj, přesně tak taky by mě to zajímalo :-) Vím, že v Nítovicích je toho 20.října a ta bude super :-)
Jinak slyšela jsem, že Lubě umřel jedem koník, jakej? :-(

5.10.2007 18:17

racina napsal(a):
ahoj, přesně tak taky by mě to zajímalo :-) Vím, že v Nítovicích je toho 20.října a ta bude super :-)
Jinak slyšela jsem, že Lubě umřel jedem koník, jakej? :-(

Je to určitě 20?Mám v plánu tam jet.Když bude volný koník u Luby tak na koni a když ne tak se tam určitě ráda podívám.
No já jen vím že byla její kobylka Lucka hodně nemocná....
Nevíš kdy bud hubert v Kačlehách?

5.10.2007 18:38

Je to určitě 20?Mám v plánu tam jet.Když bude volný koník u Luby tak na koni a když ne tak se tam určitě ráda podívám.
No já jen vím že byla její kobylka Lucka hodně nemocná....
Nevíš kdy bud hubert v Kačlehách?

Takže ta chladaska, jo? .-(
Tak to je mi líto, nejhorší je, že jak jsem i chodila kolem dřív tak nebyla nic moc veselá :-(
Určitě je to toho 20.října. Už jsou vylepený pozvanky po nástěnkách a i Luba má doma pozvanku.
Jinak Kačlehy kdy budou to je na stránkách kouknu se ti paaaaaaaaa

5.10.2007 18:39

racina napsal(a):
Takže ta chladaska, jo? .-(
Tak to je mi líto, nejhorší je, že jak jsem i chodila kolem dřív tak nebyla nic moc veselá :-(
Určitě je to toho 20.října. Už jsou vylepený pozvanky po nástěnkách a i Luba má doma pozvanku.
Jinak Kačlehy kdy budou to je na stránkách kouknu se ti paaaaaaaaa

diego@diego.cz
to je její email - radši jí napiš. Minulej rok bylo 28.10.

5.10.2007 20:18

racina napsal(a):
diego@diego.cz
to je její email - radši jí napiš. Minulej rok bylo 28.10.

Hezká fotka.
To je z nějakýho huberta?Koukám že máš helmu,to u tebe vidím poprvé.
Hele máš nějaký fotky ještě z té oslavy v Kardašce?Jak jsme tam byli spolu?

5.10.2007 20:30

Hezká fotka.
To je z nějakýho huberta?Koukám že máš helmu,to u tebe vidím poprvé.
Hele máš nějaký fotky ještě z té oslavy v Kardašce?Jak jsme tam byli spolu?

jééé já zapomněla, mám jich plno, ale tebe asi 4x

to jsem byla na tom hubertu a helmu si půjčila :-)

5.10.2007 20:31

racina napsal(a):
jééé já zapomněla, mám jich plno, ale tebe asi 4x

to jsem byla na tom hubertu a helmu si půjčila :-)

5.10.2007 21:27

racina napsal(a):
.....

Děkuju

5.10.2007 21:38

Děkuju

řekni který a pošlu ti je na email větší :-)

5.10.2007 21:43

racina napsal(a):
řekni který a pošlu ti je na email větší :-)

kdy půjdeš na jízdárnu do Kardašky. Šla bych taky jezdit, ta moje malá potvůrka neumí nic, jen vyjet do lesa. Žádný prvky jí nic neříkají :-(

6.10.2007 11:16

racina napsal(a):
kdy půjdeš na jízdárnu do Kardašky. Šla bych taky jezdit, ta moje malá potvůrka neumí nic, jen vyjet do lesa. Žádný prvky jí nic neříkají :-(

Mohla by si mi poslat velkou fotku tu s Lubou a tu hned nad ní? To nevím kdy půjdu na jízdárnu.Dneska tam asi pojedu s jednou kamarádkou s autem,páč bych se tam jinak nedostala,tak jestli budeš mít kolem 6 čas tak by jsme se mohli domluvit.Ale ještě to nevím na 100% jestli tam pojedu.Mám tvoje číslo na mobil,tak bych ti dala určitě vědět kdyby si chtěla...

6.10.2007 15:25

Mohla by si mi poslat velkou fotku tu s Lubou a tu hned nad ní? To nevím kdy půjdu na jízdárnu.Dneska tam asi pojedu s jednou kamarádkou s autem,páč bych se tam jinak nedostala,tak jestli budeš mít kolem 6 čas tak by jsme se mohli domluvit.Ale ještě to nevím na 100% jestli tam pojedu.Mám tvoje číslo na mobil,tak bych ti dala určitě vědět kdyby si chtěla...

ahoj pošlu ti jí ve středu až budu v práci, mám jí tam totiž na počítači, tady doma ne-e. Dneska nepujdu jezdit, boli me zada kdyz jsem schrastila z Barci před par dnama. Ale dekujuuuu. Tak poydravuj a mej se paaaaaaaaaaaaaaa

Přidejte reakci

Přidat smajlík