Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.9.2007 22:19

ahoj koukala jsem na eqi ty prodáváš toho valáška.?

9.9.2007 23:01

woldemortik napsal(a):

dovolim si odpovedet za Ladu, jj prodavaho, nejprve ho chtela pronajmout s tim, ze by zustal ve stavajici staji...ale nenasel se nikdo, tak ho ted prodava, ale vic ti rekne sama

10.9.2007 12:56

woldemortik napsal(a):

Ahoj, ano, nabízím ho k prodeji. Kdyby byl další dotaz, tak ráda odpovím.

10.9.2007 12:59

avecaesar napsal(a):
Ahoj, ano, nabízím ho k prodeji. Kdyby byl další dotaz, tak ráda odpovím.

ne je moc krásnej jen je škoda,že se nikdo neozval na pronájem.

10.9.2007 14:55

woldemortik napsal(a):
ne je moc krásnej jen je škoda,že se nikdo neozval na pronájem.

Mě to s tím pronájmem taky mrzí, ale rodina se shodla na tom, že ho nemůžeme dál držet...

10.9.2007 15:01

avecaesar napsal(a):
Mě to s tím pronájmem taky mrzí, ale rodina se shodla na tom, že ho nemůžeme dál držet...

škoda.to je mi,líto doma mám sama pět koní a taky jednoho prodávám.kbybych měla mín koní a byla bych blíž šla bych do něj nejsem moc zkušený jezdec jezdím jen rekreačku ajak tak o něm čtu byl by to koník akorát pro mě jen ti přeji at se dostane do dobrých rukou a nádherných podmínek

10.9.2007 15:42

woldemortik napsal(a):
škoda.to je mi,líto doma mám sama pět koní a taky jednoho prodávám.kbybych měla mín koní a byla bych blíž šla bych do něj nejsem moc zkušený jezdec jezdím jen rekreačku ajak tak o něm čtu byl by to koník akorát pro mě jen ti přeji at se dostane do dobrých rukou a nádherných podmínek

Taky doufám

10.9.2007 17:36

tak to je mi líto, vypadal jak náš větší brácha. Hlavně at ho prodáte do dobrých a milujících rukou

Přidejte reakci

Přidat smajlík