woldemortik
napsal(a):
Ahoj touto cestou hledák klisnu Anču.Byla ustájena v Trhových svinech u p.Tomáše Kaleny.Popis hnědka.Výšší větčí uši.cca 15let možná i více přesně nevím.Hodná klidná.Tato kobyla mě naučila jezdit a chtěla bych jí anjít a koknout se jak se má dlouho jsem jí neviděla
No asi tě sklamu ale Anča žel bohu skončila u handláka jako většina koní co se jich Kalena loni zbavoval. No škoda, ještě jezdíš u Kaleny?
zazika
napsal(a):
No asi tě sklamu ale Anča žel bohu skončila u handláka jako většina koní co se jich Kalena loni zbavoval. No škoda, ještě jezdíš u Kaleny?
u Kaleny jsem dávno skončila jak jsem odešla ze školy mám, vlastní 4 koníky,ale škoda anču jsem si chtěla koupit.Je to suprová kobča.No jo co jinýho se dá čekat od kaldy a nevíš kam šel hagino
woldemortik
napsal(a):
u Kaleny jsem dávno skončila jak jsem odešla ze školy mám, vlastní 4 koníky,ale škoda anču jsem si chtěla koupit.Je to suprová kobča.No jo co jinýho se dá čekat od kaldy a nevíš kam šel hagino
Hag skáče parkur a má se jak prase v žitě, tuším je u Prahy a Sorbon je někde tady v jižních čechách a je na tom podobně jen je už valach chvíli byl jako hřebec v Hakláku ale nedělalo to dobrotu. Monťase má pořád.
zazika
napsal(a):
Hag skáče parkur a má se jak prase v žitě, tuším je u Prahy a Sorbon je někde tady v jižních čechách a je na tom podobně jen je už valach chvíli byl jako hřebec v Hakláku ale nedělalo to dobrotu. Monťase má pořád.
ta to jsem ráda,že aspon ty dva se mají dobře.Moty to vím nedávno jsem tam u něj byla no nevím kdo by si ho koupil s tou zadní nohou
woldemortik
napsal(a):
ta to jsem ráda,že aspon ty dva se mají dobře.Moty to vím nedávno jsem tam u něj byla no nevím kdo by si ho koupil s tou zadní nohou
Co má s tou nohou? Já už tam zase dlouho nebyla. To je tvoje kobča? Hezounká...
zazika
napsal(a):
Co má s tou nohou? Já už tam zase dlouho nebyla. To je tvoje kobča? Hezounká...
to nevíš není do sportu vyskakuje kost z kloubu
woldemortik
napsal(a):
to nevíš není do sportu vyskakuje kost z kloubu
joj to je blbý, to sem nevěděla, ukaž ještě nějaký koníky![]()
![]()
Já jsem z protipólu mám A1/1
Tady ještě u Kaleny...
zazika
napsal(a):
joj to je blbý, to sem nevěděla, ukaž ještě nějaký koníky![]()
![]()
Já jsem z protipólu mám A1/1
Tady ještě u Kaleny...
jsem si to myslea jak jsem tu fotku viděla první je lavina pak ferda a tady honzík
woldemortik
napsal(a):
jsem si to myslea jak jsem tu fotku viděla první je lavina pak ferda a tady honzík
a poslední můj koník mendy
woldemortik
napsal(a):
a poslední můj koník mendy
No jó máš je krásný, takhle by u Kaleny nikdy neztloustli
. Jak to zvládáš tolik koníků? Já mám dost jedné![]()
![]()
Tady se učila nosit uzdečku.
zazika
napsal(a):
No jó máš je krásný, takhle by u Kaleny nikdy neztloustli
. Jak to zvládáš tolik koníků? Já mám dost jedné![]()
![]()
Tady se učila nosit uzdečku.
to ne .Mám je celoročně venku v zimě přikrmuju ovsem a vitamínama a přes léto jen tráva a voda někdy seno.chleba a rohlíky mrkev,jakbka atd.no někdy jsem tak naštvaná,že bych je všechny prodala,ale pak si uvědomim,že bych beznich nemohla žít
woldemortik
napsal(a):
to ne .Mám je celoročně venku v zimě přikrmuju ovsem a vitamínama a přes léto jen tráva a voda někdy seno.chleba a rohlíky mrkev,jakbka atd.no někdy jsem tak naštvaná,že bych je všechny prodala,ale pak si uvědomim,že bych beznich nemohla žít
No to já plánuju taky, už stavíme ale pómálů uhuuu
, mám sen že ji budu mít ve dřevěné stáječce, voda- je tam potok a vevnitř káď s vodou, a jinak ječmen, granulky, vitamínky, mrkev, jabka a seno mám to tak krásně vymyšlené pozemek by mi to umožnil ale sama to nepostavím
to už by to bylo loni, tak ji mám u soukromníka a moc se mi tam nelíbí, taky bych s tím nejradši někdy sekla ale bez toho zlobidýlka už bych prostě nemohla být
. Ferda je krasavec jezdíš na něm? Poznáš koníka?
zazika
napsal(a):
No to já plánuju taky, už stavíme ale pómálů uhuuu
, mám sen že ji budu mít ve dřevěné stáječce, voda- je tam potok a vevnitř káď s vodou, a jinak ječmen, granulky, vitamínky, mrkev, jabka a seno mám to tak krásně vymyšlené pozemek by mi to umožnil ale sama to nepostavím
to už by to bylo loni, tak ji mám u soukromníka a moc se mi tam nelíbí, taky bych s tím nejradši někdy sekla ale bez toho zlobidýlka už bych prostě nemohla být
. Ferda je krasavec jezdíš na něm? Poznáš koníka?
já mám ohradu posuvnou na zimu budu stavět pevnou.vodu vozim za traktůrkem v nádrži.na ferdovy moc ne jezdím na lavině není to monty
woldemortik
napsal(a):
z benešova nad černou cca 13 km od svynů
Jů tak to jsme kousek, já su kousek od Svinů jmenuje se to Buková...Přes Benešov jezdím k taťkovi ale na koníky jsem se nečučala, jestli jsou tedy vidět ze silnice...
zazika
napsal(a):
Jů tak to jsme kousek, já su kousek od Svinů jmenuje se to Buková...Přes Benešov jezdím k taťkovi ale na koníky jsem se nečučala, jestli jsou tedy vidět ze silnice...
jo to znám to je směrem na olešnici jezdila jsem tudy traktorek. mám je za benešovem směrem na pohorskou ves kuří když pojedeš přes lužnici mám je louce u přítele a tam už jsou vidět ze silnice.když jsem je měla v benešově tak byly kousek od silnice zase směrem na kuří měla jsem je ani ne 50m od okan na louce
woldemortik
napsal(a):
Ahoj touto cestou hledák klisnu Anču.Byla ustájena v Trhových svinech u p.Tomáše Kaleny.Popis hnědka.Výšší větčí uši.cca 15let možná i více přesně nevím.Hodná klidná.Tato kobyla mě naučila jezdit a chtěla bych jí anjít a koknout se jak se má dlouho jsem jí neviděla
Ahoj holky, jsem ráda že se Hag má jako prase v žitě, že to tak vidíte, já
jsem jeho majitelka a dělám pro to maximum. Jestli chcete tak mrkněte na
http://www.katkamaskova.info , tam jsou aktuální fotky. Jen se neděste, stránky
dělal manžel a ten trošku přehání
. Jinak je Hagino suprovej, je mi moc líto,
že ho budu asi muset kvůli málo výběhům kastrovat. Katka
katkam
napsal(a):
Ahoj holky, jsem ráda že se Hag má jako prase v žitě, že to tak vidíte, já
jsem jeho majitelka a dělám pro to maximum. Jestli chcete tak mrkněte na
http://www.katkamaskova.info , tam jsou aktuální fotky. Jen se neděste, stránky
dělal manžel a ten trošku přehání
. Jinak je Hagino suprovej, je mi moc líto,
že ho budu asi muset kvůli málo výběhům kastrovat. Katka
No a je to tak
, tak mi holky nekecaly. Jo Hag byl kavalír, tay jse ho chtěla ale jelikož já su bez sportovních ambicí tak jsem ho nechala jiným, teď mám toto a nestěžuju si, jsem ráda že se ale spoň několik koníků od Kaldy dostalo do dobrých rukou. Hag vypadá vážně super
zazika
napsal(a):
No a je to tak
, tak mi holky nekecaly. Jo Hag byl kavalír, tay jse ho chtěla ale jelikož já su bez sportovních ambicí tak jsem ho nechala jiným, teď mám toto a nestěžuju si, jsem ráda že se ale spoň několik koníků od Kaldy dostalo do dobrých rukou. Hag vypadá vážně super
Tak tomu říkám rychlá reakce. Tvůj koník vypadá taky moc dobře. Je to kobylka či valach? Musím říct že se mi Hagino na první pohled moc nelíbyl, zato teď mi to vynahrazuje jak může. No nemohla jsem si vybrat líp.
Tak přeju hlavně ať jsou koníci zdravi. čauky
katkam
napsal(a):
Tak tomu říkám rychlá reakce. Tvůj koník vypadá taky moc dobře. Je to kobylka či valach? Musím říct že se mi Hagino na první pohled moc nelíbyl, zato teď mi to vynahrazuje jak může. No nemohla jsem si vybrat líp.
Tak přeju hlavně ať jsou koníci zdravi. čauky
Děkuji
. Je to kobylka A1/1. Taková moje trubka.
To se divím že se neozvala Marťa