Ahojky,prosím sháním ježdění na koních.....
Je mi 16 let a u koní jsem už 6 let.Nevíte někdo o nějakým statku,jízdárně či soukromníkovi??Prosím jestli tam nekdo chodíte,ozvěte se mi....
Jsem spolehlivá...
Budu ráda když se najde nějakej človíček....Díky papa
andy zahourova
napsal(a):
Ahojky,prosím sháním ježdění na koních.....
Je mi 16 let a u koní jsem už 6 let.Nevíte někdo o nějakým statku,jízdárně či soukromníkovi??Prosím jestli tam nekdo chodíte,ozvěte se mi....
Jsem spolehlivá...
Budu ráda když se najde nějakej človíček....Díky papa
Ahoj :-) chci tě jen pozdravit :-) Bydlím v Kardašově ŕečici :-)
andy zahourova
napsal(a):
A to je tvůj koník,nebo jezdíš někde na statku
??
mám kobču doma
andy zahourova
napsal(a):
Já jsem tvojí kobylku asi viděla,nejsi náhodou ze Sega ranče?
nejsem, ale kobču si tam dávám :-) Aspoň má velkej výběh a koně u sebe, ale teď jsou na připuštění. Viděla jsem tě taky? Proč si nezašla? paaaaa
racina
napsal(a):
nejsem, ale kobču si tam dávám :-) Aspoň má velkej výběh a koně u sebe, ale teď jsou na připuštění. Viděla jsem tě taky? Proč si nezašla? paaaaa
Ty jsi byla ty u kobylky?Všimla jsem si,že jste jí tam zkoušeli dečku pod sedlo že jo?Mě vůbec nenapadlo že by si to mohla být zrovna ty.Jak se vůbec jmenuješ?Tak příště na mě hejkni .Teď jezdím u Luby a v pátek tam budu od 12,tak až budeme jezdit,tak klidně přijď ju?Papa
andy zahourova
napsal(a):
Ty jsi byla ty u kobylky?Všimla jsem si,že jste jí tam zkoušeli dečku pod sedlo že jo?Mě vůbec nenapadlo že by si to mohla být zrovna ty.Jak se vůbec jmenuješ?Tak příště na mě hejkni .Teď jezdím u Luby a v pátek tam budu od 12,tak až budeme jezdit,tak klidně přijď ju?Papa
to jsem byla já :-) ta blondata, ty dve mi prave dovezli na Barču věci, tak jsme zkoušely :-D tak to jsi byla ty jak jsme si řekly dobrý den
No vidíš to :-) rada zajdu v pátek se podívat :-) jezdíš taky ven? Ze bychom jeli spolu? Me samotny nebaví :-(
racina
napsal(a):
to jsem byla já :-) ta blondata, ty dve mi prave dovezli na Barču věci, tak jsme zkoušely :-D tak to jsi byla ty jak jsme si řekly dobrý den
No vidíš to :-) rada zajdu v pátek se podívat :-) jezdíš taky ven? Ze bychom jeli spolu? Me samotny nebaví :-(
To jsem byla já
.Nebyla jsem si jistá,jestli to jsi ty,tak jsem radši pozdravila.Jezdím ven na koních.No já si myslím,že by mi to s tebou Luba dovolila jet na projížďku.Určitě se znáte se nebo ne?
V pátek budu u koní asi od 11 nebo od 12 hodin.V pátek končím vždycky brzo..
A nebo by jsme mohli zkusit jízdárnu,jestli bude suchá
.
Mohla bych ti dám moje tel.číslo kdyby si chtěla.Zatím papa a těším se.Andy
andy zahourova
napsal(a):
To jsem byla já
.Nebyla jsem si jistá,jestli to jsi ty,tak jsem radši pozdravila.Jezdím ven na koních.No já si myslím,že by mi to s tebou Luba dovolila jet na projížďku.Určitě se znáte se nebo ne?
V pátek budu u koní asi od 11 nebo od 12 hodin.V pátek končím vždycky brzo..
A nebo by jsme mohli zkusit jízdárnu,jestli bude suchá
.
Mohla bych ti dám moje tel.číslo kdyby si chtěla.Zatím papa a těším se.Andy
ahoooj, tak jsem dovedla kobylku 5 km od baráčku a bude tam mít 8 koní.
Nebudu mít teď totiž moc času, tak snad se jí tam bude líbit. Takže pátek bohužel ruším, ale když jindy bych byla velice ráda když bychom šly spolu. Lubu znám a dobře, takže v tom problém není. Měj se krásně a bryo vzjedem :-) Jinak jízdárna je suchá :-)
racina
napsal(a):
Nebudu mít teď totiž moc času, tak snad se jí tam bude líbit. Takže pátek bohužel ruším, ale když jindy bych byla velice ráda když bychom šly spolu. Lubu znám a dobře, takže v tom problém není. Měj se krásně a bryo vzjedem :-) Jinak jízdárna je suchá :-)
Kam si dovezla kobylu?Na nějaký statek?To nevadí,že pátek nevyjde.
Budu u Luby teď každou středu po 3 hodině a každý pátek.
No a teď budu asi plakat,kamarádka prodala Billíka a mě bude smutno,je to ten koník na fotkách.
To je fajn že je jízdárna suchá,ještě jsem na ní tam nebyla.
Až budeš mít teda časík tak napiš sem a já ti písnu jestli tam budu ju?Tak papa
andy zahourova
napsal(a):
Kam si dovezla kobylu?Na nějaký statek?To nevadí,že pátek nevyjde.
Budu u Luby teď každou středu po 3 hodině a každý pátek.
No a teď budu asi plakat,kamarádka prodala Billíka a mě bude smutno,je to ten koník na fotkách.
To je fajn že je jízdárna suchá,ještě jsem na ní tam nebyla.
Až budeš mít teda časík tak napiš sem a já ti písnu jestli tam budu ju?Tak papa
je to za Nitovicema - Vřesná. Posílám ti foto :-) Mají se tam koníci jak prasátka v žitě, tak jezdím s nima ven :-) Je to jízda žádný flákání, takže supeeer, vždy zajedem na pivko a pak zase zpet :-) Velikánský výběhy a super majitel. Tak to je mi líto s tím prodejem, ale určo bude zase někde v objevu taky parádní koník, paaaaaaaaa
racina
napsal(a):
je to za Nitovicema - Vřesná. Posílám ti foto :-) Mají se tam koníci jak prasátka v žitě, tak jezdím s nima ven :-) Je to jízda žádný flákání, takže supeeer, vždy zajedem na pivko a pak zase zpet :-) Velikánský výběhy a super majitel. Tak to je mi líto s tím prodejem, ale určo bude zase někde v objevu taky parádní koník, paaaaaaaaa
a tady pred odjezdem dneska
andy zahourova
napsal(a):
Ahoj,hezká fotka
.Kde to vůbec je?Přesnějc?A kolik tam máte koníků???
Je mi to přece jen líto,že koník odjede pryč,ale co s tím můžu dělat,když koník není můj:(
Vždyť jsem ti to napsala
Nítovice 3km za Kardaškou a pak směr Veselí je to 2kmod Nítovic je po cestě Vřesná. Je to bývalý pivovar. pOHLED ZE SILNICE
racina
napsal(a):
Jsem u koní každý pátek a čtvrtek,tak až budeš mít čas,tak se kdykoliv stav ju?
Snad se poznáme
.Jak je kobylce v nový stáji?
andy zahourova
napsal(a):
Jsem u koní každý pátek a čtvrtek,tak až budeš mít čas,tak se kdykoliv stav ju?
Snad se poznáme
.Jak je kobylce v nový stáji?
Nazdárek, četla jsem nový inzerát, sháníš koníka? Tak to je super jestli ano není nad vlastního.Kobylce je super v nový stáji, už je tam jako doma :-) je zlatíčko moje
racina
napsal(a):
Nazdárek, četla jsem nový inzerát, sháníš koníka? Tak to je super jestli ano není nad vlastního.Kobylce je super v nový stáji, už je tam jako doma :-) je zlatíčko moje
Jojo sháním koníka:).Ale moc s tím zatím nespěchám.
Hele chtěla jsem se zeptat,jak je u náš v Kradašce ta jízdárna,je taky možná si půjčit nebo vyrobit vlastní překážky?Ráda bych zkusila skákat....