Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.4.2007 17:51

ahoj kamarádka si koupila sedlo na koníka.a actěla se zeptat co je to za typ.zhledově western,ale matemě ta hruška poradte

23.4.2007 17:53

woldemortik napsal(a):
ahoj kamarádka si koupila sedlo na koníka.a actěla se zeptat co je to za typ.zhledově western,ale matemě ta hruška poradte

...........

23.4.2007 18:59

woldemortik napsal(a):

Mě to připadá jako předělaný McClellan, oni se často objevují v různých "mutacích", hrušku tam mohli jen dolepit nebo se i s hruškou McClellan vyrábí (třeba Zajac ho vyrábí ve více typech).

23.4.2007 19:14

avecaesar napsal(a):
Mě to připadá jako předělaný McClellan, oni se často objevují v různých "mutacích", hrušku tam mohli jen dolepit nebo se i s hruškou McClellan vyrábí (třeba Zajac ho vyrábí ve více typech).

není s čr je dotažený z německa.Bývalý majitel ho tam kdysi kupoval ještě se na něm ani nejelo

24.4.2007 06:32

woldemortik napsal(a):

Taky mi to připadá jako mutace McClellana. Poslední dobou jsem jich viděla několik druhů. Napovídá tomu tvar kostry i systém upínacích řemenů.

Přidejte reakci

Přidat smajlík