Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.4.2007 09:54

Tak slavíme další jubileum!

13.4.2007 10:00

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Leni,já si nemyslím,že by to bylo tím,že byla v noci venku,to určitě ne,ale říkám,jen veterinář Ti kobču zrentgenuje a budete o hodně chytřejší.A sama uvidíš,že i kdyby jí bylo cokoliv,tak Ti vet stejně doporučí pohyb venku.
A co Lucinka,ta už má nožky dobrý?

13.4.2007 10:06

jaruska napsal(a):
Leni,já si nemyslím,že by to bylo tím,že byla v noci venku,to určitě ne,ale říkám,jen veterinář Ti kobču zrentgenuje a budete o hodně chytřejší.A sama uvidíš,že i kdyby jí bylo cokoliv,tak Ti vet stejně doporučí pohyb venku.
A co Lucinka,ta už má nožky dobrý?

Přesně tak Leni, nesváděj to na sebe!
Jaru co neštovice? Už se odstěhovaly?

13.4.2007 10:12

Přesně tak Leni, nesváděj to na sebe!
Jaru co neštovice? Už se odstěhovaly?

Venuldo,neštovice už jsou na ústupu,včera jsem Jarušku pustila i ven,ráno na chvilku a odpoledne taky,jenom nebyla na sluníčku,ale už je jí to doma strašně dlouhýýý!!!!No,zase vyhrál Peruááán!!!!

13.4.2007 10:14

jaruska napsal(a):
Venuldo,neštovice už jsou na ústupu,včera jsem Jarušku pustila i ven,ráno na chvilku a odpoledne taky,jenom nebyla na sluníčku,ale už je jí to doma strašně dlouhýýý!!!!No,zase vyhrál Peruááán!!!!

Tak to je super!!!!!!!!! Co máte v plánu na víkend???

13.4.2007 10:34

Tak to je super!!!!!!!!! Co máte v plánu na víkend???

Venuldo,nic,protože ještě všechny nešty nejsou vyloupaný,už jich má jen opravdu pár,ale jsou tam,tam musíme počkat,až se ztratěj,potvory jedny.Naštěstí se udělalo hezky až teď,tak nás to zase tak moc nemrzí,horší bude,až jí dneska kamarád ze třídy přinese úkoly,to bude bííída!No ale ona to zvládne!!!!

13.4.2007 10:45

jaruska napsal(a):
Venuldo,nic,protože ještě všechny nešty nejsou vyloupaný,už jich má jen opravdu pár,ale jsou tam,tam musíme počkat,až se ztratěj,potvory jedny.Naštěstí se udělalo hezky až teď,tak nás to zase tak moc nemrzí,horší bude,až jí dneska kamarád ze třídy přinese úkoly,to bude bííída!No ale ona to zvládne!!!!

Jaruško neboj ona to určitě dožene, na základce to zase tak hrozné neni ale když jsem byla na střední tak sem si nedovolila být nemocná, nebo spíše i nemocná jsem chodila abych něco nezameškala a nemusela dohánět a dopisovat a navíc učitelé nebrali vůbec v potaz že tam člověk nebyl prostě byl vyzkoušenej a nebo psal písemku, jmm to bylo jedno že si chyběl

Já jsem právě mluvila s vetem a říkal, že jsem jí měla nechat doma a ne jí nechat celé dny venku lítat, aby byla spíše v klidu. Tak je dneska na noc zavřu, sice asi moc už nezachráním ale aspon přes noc si trošku odpočine ona i nožka.

13.4.2007 10:50

dolinka napsal(a):
Jaruško neboj ona to určitě dožene, na základce to zase tak hrozné neni ale když jsem byla na střední tak sem si nedovolila být nemocná, nebo spíše i nemocná jsem chodila abych něco nezameškala a nemusela dohánět a dopisovat a navíc učitelé nebrali vůbec v potaz že tam člověk nebyl prostě byl vyzkoušenej a nebo psal písemku, jmm to bylo jedno že si chyběl

Já jsem právě mluvila s vetem a říkal, že jsem jí měla nechat doma a ne jí nechat celé dny venku lítat, aby byla spíše v klidu. Tak je dneska na noc zavřu, sice asi moc už nezachráním ale aspon přes noc si trošku odpočine ona i nožka.

Leni a Tobě koně v ohradě lítaj? Mě teda ne, pasou se, popochází, ale že by běhali jak strhaní?
Jaruš nezávidím, domácí úkoly!! Ble ble!

13.4.2007 10:54

Leni a Tobě koně v ohradě lítaj? Mě teda ne, pasou se, popochází, ale že by běhali jak strhaní?
Jaruš nezávidím, domácí úkoly!! Ble ble!

Vendy, taky si občas zaběhají ale když celej den chodí po 6 ha tak tu nohu celkem dost zatěžuje, navíc když se tam objevím tak se hned ke mě ženou, sice ted je Jesinka mezi posledníma i těhule jí předběhne, tak přesto aby šla v klidu tak se snaží běžet aby jí neutekli a navíc ještě neni dostatek trávy tak opravdu hodně pendlujou.

13.4.2007 10:55

dolinka napsal(a):
Vendy, taky si občas zaběhají ale když celej den chodí po 6 ha tak tu nohu celkem dost zatěžuje, navíc když se tam objevím tak se hned ke mě ženou, sice ted je Jesinka mezi posledníma i těhule jí předběhne, tak přesto aby šla v klidu tak se snaží běžet aby jí neutekli a navíc ještě neni dostatek trávy tak opravdu hodně pendlujou.

No tak to jo, já myslela že mají menší ohradu. Tak vydrž, vet řekne víc. Dneska ji zavři a uvidíš jestli ráno, po odpočinku, to třeba nebude lepší. Věřím že ano!!!!

13.4.2007 11:01

No tak to jo, já myslela že mají menší ohradu. Tak vydrž, vet řekne víc. Dneska ji zavři a uvidíš jestli ráno, po odpočinku, to třeba nebude lepší. Věřím že ano!!!!

díky

13.4.2007 12:04

dolinka napsal(a):
díky

Děvčátka,tak mi ta moje Moruše hodila do dispeje zase nějáký moooc pěkný grimásky,tak se pokochejte se mnou...
Nejvíc se mi líbí tenhle vodní ksichtík,ten půjde do soutěže!!!!

13.4.2007 12:07

jaruska napsal(a):
Děvčátka,tak mi ta moje Moruše hodila do dispeje zase nějáký moooc pěkný grimásky,tak se pokochejte se mnou...

Tak hodně štěstí, je úžasnej ksychtík

13.4.2007 12:10

jaruska napsal(a):

Ona v tý vodě tak vyvádí,strašně cáká,nejradši by se v milým sudu vykoupala,no fakt se moooc těším do rybníka!!!!Budu muset vždycky požádat někoho s autem,aby mi Moruši vytáhl z vody ven,to bude radosti!!!!!

13.4.2007 12:17

racina napsal(a):
Tak hodně štěstí, je úžasnej ksychtík

Díííky moooc,na suchu to umíme takýýýý!!!!!

13.4.2007 12:25

jaruska napsal(a):

A takhle zíváme,až nám jde z toho jazyk šejdrem....

13.4.2007 12:41

jaruska napsal(a):
A takhle zíváme,až nám jde z toho jazyk šejdrem....

Jaruš to je krásný! Motorka umí super grimasky!
A s tou vodou, Zulka vodu miluje, stojí u kaluže, háže na sebe bahýnko a vodičku, v rybníku má tendence se vyválet a nejlépe strká čumák do vody až po oči! A bublinky, to je něco! Ještě u bývalé majitelky měli koně v ohradě na vodu klasickou vanu obloženou dřevem. Po napuštění neměla Zulka nic lepšího na práci, než si v té vaně schladit přední nožky!!! Jaj to bylo kraválu, že je voda špinavá a musí se napustit nová!!!

13.4.2007 12:49

Jaruš to je krásný! Motorka umí super grimasky!
A s tou vodou, Zulka vodu miluje, stojí u kaluže, háže na sebe bahýnko a vodičku, v rybníku má tendence se vyválet a nejlépe strká čumák do vody až po oči! A bublinky, to je něco! Ještě u bývalé majitelky měli koně v ohradě na vodu klasickou vanu obloženou dřevem. Po napuštění neměla Zulka nic lepšího na práci, než si v té vaně schladit přední nožky!!! Jaj to bylo kraválu, že je voda špinavá a musí se napustit nová!!!

Venuldo,moooc a moc děkuju,opravdu se s Moruší nenudím!!!!!
Ale že jsou ty kobči takový kachny,viď?Ale já jsem moc ráda,že má vodu ráda,my v létě chodíme skoro denně k vodě,tam koníky vykoupeme(někdy i několikrát),mezitím tam blbne Jaruška a jsme schopný tam o prázdninách strávit celej den,jídlo beru do brašniček sebou a pití taky.Nemáme to daleko,jen asi 6 km,tak jsme tam cobydup,a pak si to tam užíváme....Já nechápu,jak nějákej kůň nemá rád vodu nebo se jí dokonce bojí,to ty naše kachny by se taky vyráchaly v každý louži!!!!!

13.4.2007 12:56

jaruska napsal(a):
Ale že jsou ty kobči takový kachny,viď?Ale já jsem moc ráda,že má vodu ráda,my v létě chodíme skoro denně k vodě,tam koníky vykoupeme(někdy i několikrát),mezitím tam blbne Jaruška a jsme schopný tam o prázdninách strávit celej den,jídlo beru do brašniček sebou a pití taky.Nemáme to daleko,jen asi 6 km,tak jsme tam cobydup,a pak si to tam užíváme....Já nechápu,jak nějákej kůň nemá rád vodu nebo se jí dokonce bojí,to ty naše kachny by se taky vyráchaly v každý louži!!!!!

Tak já mám kachnu a taky nekachnu, teda nekachňáka. Zulka jo, ale Emiš, jak vidí kaluž, tak obcházi 2 metry od ní. Předloni jsem ho chtěla dostat do rybníka, jen tak, přední kopýtka, žádný nátlak... ale už tehdy neměl rád vodu. Potůčky, brody, kaluže.. nic. Snese ostříkat vodou po nohy, pak nastává boj kdo bude mokřejší, ale vyhrávám! Rybník je super, ale je maličký a hned tam jsou sinice...

13.4.2007 13:01

jaruska napsal(a):

Jaruško tak to já chápu úplně dobře, Dolča jí přímo nesnáší, když začne pršet je první schovaná, když nesu houbičku s vodou tak prchá, nevím proč jí nemá ráda ale je to tak ale minulej rok když byla ta horka tak vlezla do vody, když tam viděla všechny koně i své hříbě tak se překonala, sice tam stála jenom u břehu aby si náhodou nenamočila bříško ale druhý den si i začala hrabat, přesto když vidí někde vodu tak se jí velký obloukem vyhne

13.4.2007 13:02

dolinka napsal(a):
Jaruško tak to já chápu úplně dobře, Dolča jí přímo nesnáší, když začne pršet je první schovaná, když nesu houbičku s vodou tak prchá, nevím proč jí nemá ráda ale je to tak ale minulej rok když byla ta horka tak vlezla do vody, když tam viděla všechny koně i své hříbě tak se překonala, sice tam stála jenom u břehu aby si náhodou nenamočila bříško ale druhý den si i začala hrabat, přesto když vidí někde vodu tak se jí velký obloukem vyhne

Holky ma po pěkném víkendu, něco na mě leze, žaludek mam na vodě a nevím jestli mam si jít povídat se záchodem a nebo radši na něm trůnit, ach jo!

13.4.2007 13:03

dolinka napsal(a):

Leni, Emišek je stejný! Ale ani za koňma do vody nevleze! Ani když mu utečou, je mu to absolutně jedno!

13.4.2007 13:04

dolinka napsal(a):
Holky ma po pěkném víkendu, něco na mě leze, žaludek mam na vodě a nevím jestli mam si jít povídat se záchodem a nebo radši na něm trůnit, ach jo!

Leni to je smůla.... ale dej si nějaký dobrý čajík na žaludek, něco na uklidnění. Nebo kostku cukru s alpou, to mě vždycky pomohlo!

13.4.2007 13:05

dolinka napsal(a):

Jéé,leni,a nebudeš mít malou Leničkůů?

13.4.2007 13:12

jaruska napsal(a):
Jéé,leni,a nebudeš mít malou Leničkůů?

Jé Jaruško nebudu, to by mi ještě scházelo

13.4.2007 13:13

dolinka napsal(a):
Jé Jaruško nebudu, to by mi ještě scházelo

navíc to bych měla nevolnosti ráno, ne! Jen si dělejte srandu z nemocného člověka, to bude spíše střevní chřipka kterou měla moje mamča a já jsem se o ní o víkendu starala ted to mam já,

13.4.2007 13:14

Leni, Emišek je stejný! Ale ani za koňma do vody nevleze! Ani když mu utečou, je mu to absolutně jedno!

neboj možná za 17 let ti tam vleza, jako moje Dolča, taky jí to trvalo 18 let než do té vody vlezla.

13.4.2007 13:21

dolinka napsal(a):
navíc to bych měla nevolnosti ráno, ne! Jen si dělejte srandu z nemocného člověka, to bude spíše střevní chřipka kterou měla moje mamča a já jsem se o ní o víkendu starala ted to mam já,

No,Lení,já když jsem čekala Jarušku,tak jsem vrhala šavli tedy hlavně ráno,ale pak i klidně odpoledne a úplně v pohodě i večééér,naštěstí ve třech měsících jako když utne a byl pokoj od šavlí!!!!No střevní chřipka?Tak to Tě teda upřímně fakt lituju,protože to se člověk bojí někam dál jít,no ale dneska už prodávaj takový kalhotky pro dospělý,do těch můžeš dělat,co je zrovna potřeba,a nikdo nic neví.....No já si dělám srandu,nebooj,já jí měla snad vloni,ale to byl děs běs,bála jsem se dojít i k doktorovi,že bych to nevydržela,tak jsem radši nikam nešla a vytrpěla jsem si to doma,ale trvalo to 3 dni!!!!A jak mě bolelo břicho,to byla hrůůza!!!

13.4.2007 13:23

dolinka napsal(a):
neboj možná za 17 let ti tam vleza, jako moje Dolča, taky jí to trvalo 18 let než do té vody vlezla.

Tak to si počkám, snad se oba dožijem!!!!!!!

13.4.2007 13:25

Ju a s tou chřipku nestarš, to je fůůůůůj! Moje ségra i mamča (obě trpí taky tou bezlepkovou dietou) si před 14 dny nevědomky dali lepkový chleba! Těm bylo zle, au au, fuj fuj!!!!! Mamka si musela jít lehnout jakou měla třepavku, křece a slabost! Ještě že já večeřím později a tak mi dali vědět!

13.4.2007 13:31

Jééé,Venuldo,to mě strašně mooc mrzí,že bydlíš tak daleko-já bych si ho sem na 14 dní v létě vzala a pak bys koníčka nepoznala,jak by chodil do vody jen na ukázání prstíčkem,to mě hrozně baví.

13.4.2007 13:37

Ju a s tou chřipku nestarš, to je fůůůůůj! Moje ségra i mamča (obě trpí taky tou bezlepkovou dietou) si před 14 dny nevědomky dali lepkový chleba! Těm bylo zle, au au, fuj fuj!!!!! Mamka si musela jít lehnout jakou měla třepavku, křece a slabost! Ještě že já večeřím později a tak mi dali vědět!

Holky já to moc dobře znám, to je moje nejooblíbenější nemoc která se mě pořád drží, takže 2 dni budu na záchodě a pak to bude snad už v pohodě,ale nejhorší je ta dieta, tu já nerada a nikdy jí nedodrží

Navíc ta slečna co mi pomáhá má dneska 15 tak měla slíbeno že někam vyrazíme, tak nevím uvidím jak se budu cítit večer

13.4.2007 13:42

jaruska napsal(a):
Jééé,Venuldo,to mě strašně mooc mrzí,že bydlíš tak daleko-já bych si ho sem na 14 dní v létě vzala a pak bys koníčka nepoznala,jak by chodil do vody jen na ukázání prstíčkem,to mě hrozně baví.

Škoda Jaruš! Ale třeba to zvládnem i spolu. Loni jsme moc nejezdili k vodě, Zahir byl prcek, Zulka věčně nemocná a Emiš se teprve obsedal. A taky ta voda je po pár týdnech pěkně hnusná

13.4.2007 13:44

dolinka napsal(a):
Holky já to moc dobře znám, to je moje nejooblíbenější nemoc která se mě pořád drží, takže 2 dni budu na záchodě a pak to bude snad už v pohodě,ale nejhorší je ta dieta, tu já nerada a nikdy jí nedodrží

Navíc ta slečna co mi pomáhá má dneska 15 tak měla slíbeno že někam vyrazíme, tak nevím uvidím jak se budu cítit večer

jejdá, to Ti vůbec nezávidím!!!!!!!

13.4.2007 13:55

Škoda Jaruš! Ale třeba to zvládnem i spolu. Loni jsme moc nejezdili k vodě, Zahir byl prcek, Zulka věčně nemocná a Emiš se teprve obsedal. A taky ta voda je po pár týdnech pěkně hnusná

Přeju krásný víkend radě starších, já utíkám domů!!!!!!!!!!!!! Papa zase v pondělí!

13.4.2007 14:17

Přeju krásný víkend radě starších, já utíkám domů!!!!!!!!!!!!! Papa zase v pondělí!

taky prchám, krásný víkend a hodné koníky přeju. papa

13.4.2007 14:21

Joo,Venuldo,věřím,že to spolu dokážete,chce to jen trošku poténovat.Tady ta voda je taky vošklivá,občas se mi o nohu otře kapr nebo něco podobnýho,ale my už jsme si na to zvykli,koně taky a navíc je tam s nima opravdu zábava.Mě si ten valach taky lehal do vody,jednou tam se mnou plácnul i se sedlem,to jsem to opravdu nečekala,mysleli jsme,že jim jen po vejletě dáme napít v rybníku a ten pacholek se chtěl hnedle umejt,no naštěstí tam sebou plácnul,ale hned vstal,ale od tý doby už jsem si mušela dávat pozor,aby ho to zas nenapadlo.Mobil byl naštěstí v druhý kapse.
Tohle je jedinej rybník tady širokodaleko,a s majitelama to máme domluvený,jsou to bezva chlapi,tak nám to dovolili a sami,když jsou zrovna u rybníka,koukaj,jak tam ti koně blbnou.Je to normálně chovnej rybník,je v tom samý bahno,ale koním je to fuk a my se pak jdem vykoupat ke kaberně,kde to není tak špinavý,když už chceme jet domů.Ale tam koně neberem,protože tam jsou schody a třímetrová hlubina!!!

13.4.2007 14:22

jaruska napsal(a):
Joo,Venuldo,věřím,že to spolu dokážete,chce to jen trošku poténovat.Tady ta voda je taky vošklivá,občas se mi o nohu otře kapr nebo něco podobnýho,ale my už jsme si na to zvykli,koně taky a navíc je tam s nima opravdu zábava.Mě si ten valach taky lehal do vody,jednou tam se mnou plácnul i se sedlem,to jsem to opravdu nečekala,mysleli jsme,že jim jen po vejletě dáme napít v rybníku a ten pacholek se chtěl hnedle umejt,no naštěstí tam sebou plácnul,ale hned vstal,ale od tý doby už jsem si mušela dávat pozor,aby ho to zas nenapadlo.Mobil byl naštěstí v druhý kapse.
Tohle je jedinej rybník tady širokodaleko,a s majitelama to máme domluvený,jsou to bezva chlapi,tak nám to dovolili a sami,když jsou zrovna u rybníka,koukaj,jak tam ti koně blbnou.Je to normálně chovnej rybník,je v tom samý bahno,ale koním je to fuk a my se pak jdem vykoupat ke kaberně,kde to není tak špinavý,když už chceme jet domů.Ale tam koně neberem,protože tam jsou schody a třímetrová hlubina!!!

potrénovat

13.4.2007 14:23

dolinka napsal(a):

Jé,holky,tak papa a Leni,Ty se uzdrav!!!!!A Jesinka taky!!!!!

13.4.2007 14:43

jaruska napsal(a):
potrénovat

Ahooj,takjsem doma z "krásné"zakouřené,plechové,zaprášené Ostravy
No jo,tak už je to tak,už se budu stěhovat v pondělí na jižní Moravu-do Brna do porodniceAni tomuhle doktoru na ultrazvuku se to nezálo-že je tam málo vody a dělá to tam Evikoj paseku,tak prý raděj rychle venTakže bude pidiprďolka asi inkubátorová..má teď asi 2,30kg,tak nevím jak bude veliká...
no včera mě doktooor řikal že on by to řešil císařským řezem,ale ať si to rozhodnou v Brně sami..tak teda nevím..večer jsem na netu našla video-teda to je pro silné nátury-dám vám ho sem-komu vadí krev-nekoukat!!!!!!Ale je to zajímavé-kdo to nikdy neviděl..
Jé to se s Vámi dlouho neuvidím..Jura bude doma sám samotinký,tak si s ním musíte povídat a on Vás bude informovat
Jinak zítra se jedeme podívat na výstavu -národní pejsků do Ostravy,když to máme za kopečkem-tak tam obhlídneme Ňafákyněco vám nafotím
Venku je tak krááááááásně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13.4.2007 14:49

proxima napsal(a):
Ahooj,takjsem doma z "krásné"zakouřené,plechové,zaprášené Ostravy
No jo,tak už je to tak,už se budu stěhovat v pondělí na jižní Moravu-do Brna do porodniceAni tomuhle doktoru na ultrazvuku se to nezálo-že je tam málo vody a dělá to tam Evikoj paseku,tak prý raděj rychle venTakže bude pidiprďolka asi inkubátorová..má teď asi 2,30kg,tak nevím jak bude veliká...
no včera mě doktooor řikal že on by to řešil císařským řezem,ale ať si to rozhodnou v Brně sami..tak teda nevím..večer jsem na netu našla video-teda to je pro silné nátury-dám vám ho sem-komu vadí krev-nekoukat!!!!!!Ale je to zajímavé-kdo to nikdy neviděl..
Jé to se s Vámi dlouho neuvidím..Jura bude doma sám samotinký,tak si s ním musíte povídat a on Vás bude informovat
Jinak zítra se jedeme podívat na výstavu -národní pejsků do Ostravy,když to máme za kopečkem-tak tam obhlídneme Ňafákyněco vám nafotím
Venku je tak krááááááásně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jooo,tady pro silné nátury-blé,
ještě že to ta mamina za plentou nevidí

http://sage-femme.blog.cz /0612/1er-video-cisarsky-rez

za cz smažte mezeru

13.4.2007 14:52

Jééééžíííš,Evikůůůůů,to nám bude smutno převelikéé,no ale tedy doufám,že to všechno dobře dopadne!!!!Jurka nám bude hezky zatepla donášet,viď,Jurko?A rodinko,koukejte fotit malou Evičkůůů,ať tady hezky slintáme,že jo,holky?
Joo,kdybyste někdy náhodou jeli kolem nás,nechcete pro Eviká houpací kohouty?No není to sice kůň,toho už jaruška chudáčka urajtovala skoro do roztrhání,ale je fakt,že se na tom Jaruška strašně vyblbla,aspoň nezlobila,když se houpala,to začala zlobit hned,jak slezla.Věnuji Evikovi zdarma,tak kdybyste měli zájem,přijuchejte,kdybyste sem měli cestičku.....

13.4.2007 14:57

proxima napsal(a):
Jooo,tady pro silné nátury-blé,
ještě že to ta mamina za plentou nevidí

http://sage-femme.blog.cz /0612/1er-video-cisarsky-rez

za cz smažte mezeru

Néé,evííí,jestli je to císařskej řez v životní velikosti,tak na to já koukat fakt nemůžu,něják na to nemám žaloudek!!!!

13.4.2007 15:16

jaruska napsal(a):
Jééééžíííš,Evikůůůůů,to nám bude smutno převelikéé,no ale tedy doufám,že to všechno dobře dopadne!!!!Jurka nám bude hezky zatepla donášet,viď,Jurko?A rodinko,koukejte fotit malou Evičkůůů,ať tady hezky slintáme,že jo,holky?
Joo,kdybyste někdy náhodou jeli kolem nás,nechcete pro Eviká houpací kohouty?No není to sice kůň,toho už jaruška chudáčka urajtovala skoro do roztrhání,ale je fakt,že se na tom Jaruška strašně vyblbla,aspoň nezlobila,když se houpala,to začala zlobit hned,jak slezla.Věnuji Evikovi zdarma,tak kdybyste měli zájem,přijuchejte,kdybyste sem měli cestičku.....

Jééé,takového kohouta jsem taky dřív měla-takovej ten kreslenej ze dvou stran a houpací,že?U babičky-ani nevím kde mu je konec
Dík za nabídku,Jaru,ale to nejde,víš že jsi řikala že ještě Oldu přesvědčíš a budete mít ještě malého Oldřiška
To by Vám ten kohout pak chyběl!!
Teď Jura pustil na terasu holky-tak posílám foto od počítačeZachvíli myslím budou u mě na židli v obýváku

13.4.2007 15:16

proxima napsal(a):
Jééé,takového kohouta jsem taky dřív měla-takovej ten kreslenej ze dvou stran a houpací,že?U babičky-ani nevím kde mu je konec
Dík za nabídku,Jaru,ale to nejde,víš že jsi řikala že ještě Oldu přesvědčíš a budete mít ještě malého Oldřiška
To by Vám ten kohout pak chyběl!!
Teď Jura pustil na terasu holky-tak posílám foto od počítačeZachvíli myslím budou u mě na židli v obýváku

13.4.2007 15:20

proxima napsal(a):

Evíí,nepřesvědčím ho,a bez jeho souhlasu to udělat nechci,to by nebylo fér.Jeho kolega z práce teď čeká třetí mimino,ale tím způsobem,že ona vysadila antikoncepci,ale jemu nic neřekla,tak takhle já si to nepředstavuju,a nutit ho nemůžu.

13.4.2007 15:23

jaruska napsal(a):
Evíí,nepřesvědčím ho,a bez jeho souhlasu to udělat nechci,to by nebylo fér.Jeho kolega z práce teď čeká třetí mimino,ale tím způsobem,že ona vysadila antikoncepci,ale jemu nic neřekla,tak takhle já si to nepředstavuju,a nutit ho nemůžu.

Já vim,já si dělala srandu
Já ti pak půjčím Evika na hlídání,jůůů?Až nám s Jurou budou stříkat nervy,tak jí pošleme v balíčku vlakem k teťě Jarušce na kohouta a až Tě z ní bude bolet hlava,tak nám jí zase vrátíš,jo??

13.4.2007 15:33

proxima napsal(a):

Jeee Eviku, ja te budu mit v Brne. Snad to s malou dobre dopadne, drzim vse co mam, at jste mala i ty v nejlepsim poradku.

13.4.2007 15:36

peggiska napsal(a):
Jeee Eviku, ja te budu mit v Brne. Snad to s malou dobre dopadne, drzim vse co mam, at jste mala i ty v nejlepsim poradku.

Prosim, prosim o foto tibetaka a australaka ;-)
Evi, a ty se dokazes jako tehulka divat na takovy veci? Ja nemam odvahu to pustit ani ted.

13.4.2007 16:48

peggiska napsal(a):
Prosim, prosim o foto tibetaka a australaka ;-)
Evi, a ty se dokazes jako tehulka divat na takovy veci? Ja nemam odvahu to pustit ani ted.

Děkuju moooc Peggisko
Fotit budu,australce chceš honáky,nebo šepardy??Ale tibeťanci tam jsou myslím až v neděli-my jedeme v sobotu..Ale uvidíme
S tím videem -no dívala jsem se na to ať vím co mě třeba čeká,ale chvílema se mě fakt zvedal žaludek

13.4.2007 16:52

proxima napsal(a):
Děkuju moooc Peggisko
Fotit budu,australce chceš honáky,nebo šepardy??Ale tibeťanci tam jsou myslím až v neděli-my jedeme v sobotu..Ale uvidíme
S tím videem -no dívala jsem se na to ať vím co mě třeba čeká,ale chvílema se mě fakt zvedal žaludek

Vyfot oba. Vsak uvidis, co tam bude. Kdyz nebudou tibetaci nevadi - ty mi fotne nekdy Jaruska.

13.4.2007 16:56

peggiska napsal(a):
Vyfot oba. Vsak uvidis, co tam bude. Kdyz nebudou tibetaci nevadi - ty mi fotne nekdy Jaruska.

Nebooj,fotnu,chystám se tam teď o víkendu,má bejt kráásně,tak tam sjedu na kole!!!!!

13.4.2007 16:57

peggiska napsal(a):

Tak jooo,já stejně budu fotit všechno-musím vyčistit foťák ať mám hodně místa..
Teda nedovedu si představit jak tamy bude-je to na výstavišti vevnitř v halách-venku teď peče,to vevnitř bude určitě jak v sauně-chudáci psiska,to se upečou...
Uvidíme...

13.4.2007 20:48

proxima napsal(a):
Tak jooo,já stejně budu fotit všechno-musím vyčistit foťák ať mám hodně místa..
Teda nedovedu si představit jak tamy bude-je to na výstavišti vevnitř v halách-venku teď peče,to vevnitř bude určitě jak v sauně-chudáci psiska,to se upečou...
Uvidíme...

Ahoj holky,tak Maurín měla dnes výcvikovku pod vedením zkušeného trenéra,ovšem někdy to vypadalo zajímavě.

13.4.2007 21:18

bednarik petr napsal(a):
Ahoj holky,tak Maurín měla dnes výcvikovku pod vedením zkušeného trenéra,ovšem někdy to vypadalo zajímavě.

Jééé,ahojky Soni,to je teda trenér,není to nějákej piditrenér?Ale koukám,že se mu to líbí,viď??

13.4.2007 21:41

jaruska napsal(a):
Jééé,ahojky Soni,to je teda trenér,není to nějákej piditrenér?Ale koukám,že se mu to líbí,viď??

Ahoj jarunko,jo líbí se mu to hodně,klikrát běhá za náma kolečka ,chudinka,

14.4.2007 08:11

bednarik petr napsal(a):
Ahoj jarunko,jo líbí se mu to hodně,klikrát běhá za náma kolečka ,chudinka,

.

14.4.2007 08:14

bednarik petr napsal(a):
.

Dobré ránko-vstávat!!!!!!!!!!!!
My už běháme a snídáme..A za chvíli fičíme na ty hafany-už se těšíme
Teda malej kovboj vypadá skvěle a Maurína taky-moc jim to spolu sluší-to bude pak pár na závodech:-))

14.4.2007 08:14

bednarik petr napsal(a):
.

Herna ,aby jí to nebylo líto,že pořád dávám Maurín

14.4.2007 08:16

bednarik petr napsal(a):
Herna ,aby jí to nebylo líto,že pořád dávám Maurín

. Jo a co já???????? No jo máma musí stranou.

14.4.2007 08:30

bednarik petr napsal(a):

.

14.4.2007 08:38

bednarik petr napsal(a):
.

kamarád Evža na prochajdě,klisna je pětiletá ,byla velmi nadějná na závody,bohužel měla úraz nohy ,

14.4.2007 08:42

bednarik petr napsal(a):
kamarád Evža na prochajdě,klisna je pětiletá ,byla velmi nadějná na závody,bohužel měla úraz nohy ,

kobylky z Kozlovic

14.4.2007 11:23

Jaruška dneska jezdila,ale jenom čtvrt hodinky,aby se ještě 3 nezahojený neštovice nesplašily a nezačaly svědit....

14.4.2007 11:26

jaruska napsal(a):
Jaruška dneska jezdila,ale jenom čtvrt hodinky,aby se ještě 3 nezahojený neštovice nesplašily a nezačaly svědit....

14.4.2007 11:30

jaruska napsal(a):

Kačence se pořád zdá,že je málo špinavá....

14.4.2007 11:31

jaruska napsal(a):
Kačence se pořád zdá,že je málo špinavá....

Tak se šla podívat,jestli je medvědice taky tak špinavá....

14.4.2007 11:33

jaruska napsal(a):
Tak se šla podívat,jestli je medvědice taky tak špinavá....

Moruše se v klidu věnovala pastvě,když tu najednou...

14.4.2007 11:35

jaruska napsal(a):
Moruše se v klidu věnovala pastvě,když tu najednou...

...přiletěli 4 černí harvani !!!!

14.4.2007 11:37

jaruska napsal(a):
...přiletěli 4 černí harvani !!!!

Ještě Moruščina prdelká.....

14.4.2007 11:40

bednarik petr napsal(a):

Neboj,Soni,občas Ti Péťula Maurínku půjčí,třeba až bude mít neštovice,tak můžeš v klidu jezdit po závodech sama...Musíte koupit nějákého šikovného poníčka.

14.4.2007 11:49

jaruska napsal(a):
Ještě Moruščina prdelká.....

Jarčo to bylo dobrý s těma ptákama,cha cha to mě rozesmálo.Čteš diskuzi olomoucko!!!! to je fakt hnusný,teď si všichni myslí,že v olomouci jsou takové stáje.ještě že bydlím dostatečně daleko.

14.4.2007 11:55

bednarik petr napsal(a):
Jarčo to bylo dobrý s těma ptákama,cha cha to mě rozesmálo.Čteš diskuzi olomoucko!!!! to je fakt hnusný,teď si všichni myslí,že v olomouci jsou takové stáje.ještě že bydlím dostatečně daleko.

Soni,nečtu,ale hned se tam mrknu.
Dávej sem víc foteček Maurínky,je fakt nádherná,tak nebuď lakomá a nech nás na ní občas kouknout!!!!!!!

14.4.2007 12:00

jaruska napsal(a):
Soni,nečtu,ale hned se tam mrknu.
Dávej sem víc foteček Maurínky,je fakt nádherná,tak nebuď lakomá a nech nás na ní občas kouknout!!!!!!!

Soni,to ani číst nebudu,nezlob se,mě ty hádanice těch děvčat nezajímají.Když už se chtějí hádat,tak si to mají vyříkat samy mezi sebou a nezaplácavat s tím forum,na kterém by si lidi měli spíš bavit.
A neboj,já si nemyslím,že podle jedné stáje se posuzujou všechny stáje v kraji,to tak určitě není!!!!!

14.4.2007 14:25

jaruska napsal(a):
Soni,to ani číst nebudu,nezlob se,mě ty hádanice těch děvčat nezajímají.Když už se chtějí hádat,tak si to mají vyříkat samy mezi sebou a nezaplácavat s tím forum,na kterém by si lidi měli spíš bavit.
A neboj,já si nemyslím,že podle jedné stáje se posuzujou všechny stáje v kraji,to tak určitě není!!!!!

Tak copak asi JaniM,jestlipak dneska budou mít toho hřebečka???A nebo že by až zítra?

14.4.2007 14:43

jaruska napsal(a):

já si mysllím,že právě jsou lidé neupřímní a raději si to budou psát na net ,než aby si to vyříkali na rovinu. Já bych je sem dávala,ale mě připadne,že nemám o čem psát,je to pořád do kola,víš jak je to na mateřské.Jednu novinku bych ale měla,ale neřeknu až to bude na sto péro,abych nezakřikla.

14.4.2007 15:20

bednarik petr napsal(a):
já si mysllím,že právě jsou lidé neupřímní a raději si to budou psát na net ,než aby si to vyříkali na rovinu. Já bych je sem dávala,ale mě připadne,že nemám o čem psát,je to pořád do kola,víš jak je to na mateřské.Jednu novinku bych ale měla,ale neřeknu až to bude na sto péro,abych nezakřikla.

Tak to se těším...
Lidi,ani si nedovedete představit,jak je to hrozný,když nikam nemůžete ject s koníkama a je takhle krááásně!!!!Za to můžou ty neštovice,to je fakt hrůůůza!No tak aspoň jsme si naložili maťo a budeme za chvíli grilovat.

14.4.2007 17:20

jaruska napsal(a):
Tak to se těším...
Lidi,ani si nedovedete představit,jak je to hrozný,když nikam nemůžete ject s koníkama a je takhle krááásně!!!!Za to můžou ty neštovice,to je fakt hrůůůza!No tak aspoň jsme si naložili maťo a budeme za chvíli grilovat.

Ahoj ahoj ahojoj!!!!!!!!!!!!!!
Tak už jsme doma z výstavy a občerstvení a zotavení
Bylo to tam docela náročné-vedro jako v létě,tak nás to nějak zmohlotak jsem se doma museli nejdřív napapat a odpočinout
Tak a teď nám u kafe zaplácám radu hafanamajarusko a doufám že negrilujete naloženého pejska?kdyžtak sem pak taky přidáš fotečku,jo?
No pejsanů tam bylo fůra a člověk by nevěděl co si vybrat..Jen jsem myslela že tam bude víc australalaláků honáků-byli tam jen tři a ještě nic moc..tak začnu jima...

14.4.2007 17:21

proxima napsal(a):
Ahoj ahoj ahojoj!!!!!!!!!!!!!!
Tak už jsme doma z výstavy a občerstvení a zotavení
Bylo to tam docela náročné-vedro jako v létě,tak nás to nějak zmohlotak jsem se doma museli nejdřív napapat a odpočinout
Tak a teď nám u kafe zaplácám radu hafanamajarusko a doufám že negrilujete naloženého pejska?kdyžtak sem pak taky přidáš fotečku,jo?
No pejsanů tam bylo fůra a člověk by nevěděl co si vybrat..Jen jsem myslela že tam bude víc australalaláků honáků-byli tam jen tři a ještě nic moc..tak začnu jima...

14.4.2007 17:22

proxima napsal(a):

Tak a teď hežčí australští příbuzní...šepardi

14.4.2007 17:23

proxima napsal(a):
Tak a teď hežčí australští příbuzní...šepardi

14.4.2007 17:27

proxima napsal(a):
a poslední......

..no a tohle štěňátko bylo ňam ňam...asi šeltie

14.4.2007 17:27

proxima napsal(a):
..no a tohle štěňátko bylo ňam ňam...asi šeltie

..tady jeden fešák s dlouhýma vlasama

14.4.2007 17:29

proxima napsal(a):
..tady jeden fešák s dlouhýma vlasama

...a jeden pejsek co mu do pusy narazilo auto.......nééé,tak vypadá normálně

14.4.2007 17:30

proxima napsal(a):
...a jeden pejsek co mu do pusy narazilo auto.......nééé,tak vypadá normálně

....tady ričbek elegán...

14.4.2007 17:31

proxima napsal(a):
....tady ričbek elegán...

teď dva větší hafani...medvědice a spol tam jsou až zítra,takže bohužel jsem nic většího nenafotila...

14.4.2007 17:32

Teda,ti australáci honáci opravdu nic moc,ale někteří jsou moc hezcí,třeba ta máma Fouse se mi strašně moc líbí.Ti šepardi či jak tomu říkáte se mi taky líběj,ale jsou náročný na údržbu srsti.
Tak mě dneska před tím grilováním táta párkrát vyfotil,jak blbneme s kobčou.

14.4.2007 17:34

proxima napsal(a):
teď dva větší hafani...medvědice a spol tam jsou až zítra,takže bohužel jsem nic většího nenafotila...

a začínám být namylená,protože nevím jak se mám posunout ať se mě ty fotečky dávají zase od kraje...
Takže poslední dvě -nejhezčí...
to je totiž kříženec psa a dítěte v kočárkuNohy dětské a hlavu psí ale krásnou!!!

14.4.2007 17:35

proxima napsal(a):
a začínám být namylená,protože nevím jak se mám posunout ať se mě ty fotečky dávají zase od kraje...
Takže poslední dvě -nejhezčí...
to je totiž kříženec psa a dítěte v kočárkuNohy dětské a hlavu psí ale krásnou!!!

..a ještě jednááááááááááááá

14.4.2007 17:35

jaruska napsal(a):
Teda,ti australáci honáci opravdu nic moc,ale někteří jsou moc hezcí,třeba ta máma Fouse se mi strašně moc líbí.Ti šepardi či jak tomu říkáte se mi taky líběj,ale jsou náročný na údržbu srsti.
Tak mě dneska před tím grilováním táta párkrát vyfotil,jak blbneme s kobčou.

Tady bez ohlávky....

14.4.2007 17:36

proxima napsal(a):
..a ještě jednááááááááááááá

Eví,musíš odpovídat na úplně první příspěvek,ono se to zarovná pak doleva!

14.4.2007 17:40

jaruska napsal(a):
Tady bez ohlávky....

Evíí,ten kříženec je fakt hezkej,hihi!!!!
Všimněte si,že Moruše u skoro všeho spí!!!!

14.4.2007 17:44

jaruska napsal(a):
Evíí,ten kříženec je fakt hezkej,hihi!!!!
Všimněte si,že Moruše u skoro všeho spí!!!!

Jééé,tedy Evíí,copak si myslíš,že já bych jedla psa?Ale Olda říkal,že štěkanátky a psíčková vůbec nejsou špatný a když se začnu ofrňovat,tak mi řekne klasiku-víš h,co je dobrýho....
Tady zvědavej Pierot.

14.4.2007 17:46

jaruska napsal(a):
Jééé,tedy Evíí,copak si myslíš,že já bych jedla psa?Ale Olda říkal,že štěkanátky a psíčková vůbec nejsou špatný a když se začnu ofrňovat,tak mi řekne klasiku-víš h,co je dobrýho....
Tady zvědavej Pierot.

A Horymír,sedna na kůň,uháněl k Neumětelům.

14.4.2007 17:48

jaruska napsal(a):
A Horymír,sedna na kůň,uháněl k Neumětelům.

A jdeme prohnat koně!!!!

14.4.2007 17:50

jaruska napsal(a):
A jdeme prohnat koně!!!!

Hijééé,koněěěě!!!!!

14.4.2007 17:52

jaruska napsal(a):
Hijééé,koněěěě!!!!!

Hajííí!!!

14.4.2007 17:54

jaruska napsal(a):
Hajííí!!!

Na válci se opravdu špatně stojí..

14.4.2007 18:08

jaruska napsal(a):
Na válci se opravdu špatně stojí..

No teda Jaruško!!!!!!!!!!!!
Kam se hrabe celej Pareli a Roberts dohromady!!!!!!!!!!
Ty to s Moruškou zvládneš taky všechno levou zadní a navíc Motoruška u toho ještě spí a zívá-je to pro ní pohodovka-zádné vytřeštěné oko!
Teda měla by jsi uspořádat u Vás na dvoře nějakou show -jako pořádá Bláha a spol+ večer grilování štěkanátků...
Nééé,dělaám si srandu,Motoruška je fakt moc hodná,je vidět že ti věří když si se sebou nechá takhle dělat co chceš..To u každého koně nejde!!

14.4.2007 19:50

proxima napsal(a):
No teda Jaruško!!!!!!!!!!!!
Kam se hrabe celej Pareli a Roberts dohromady!!!!!!!!!!
Ty to s Moruškou zvládneš taky všechno levou zadní a navíc Motoruška u toho ještě spí a zívá-je to pro ní pohodovka-zádné vytřeštěné oko!
Teda měla by jsi uspořádat u Vás na dvoře nějakou show -jako pořádá Bláha a spol+ večer grilování štěkanátků...
Nééé,dělaám si srandu,Motoruška je fakt moc hodná,je vidět že ti věří když si se sebou nechá takhle dělat co chceš..To u každého koně nejde!!

Joo,Evííí,kdepááák,já na ně nemám ani náááhodou,ale mě to zas až tak nevadí,já vím,že kam potřebuju,tam si jí došibuju a ona je fakt moooc hodná.
Dneska mě naštval soused,vysypal posekanou řezanku ke Kačence do výběhu,ta se samozřejmě nacpala,tak jí budu muset pohlídat.No došla jsem mu vynadat,to jen tak trochu,aby to už příště nedělal.Sakramentský lidi
Tak pro zlepšení nálady jeden Pierot v záři sluníčka...

14.4.2007 20:04

jaruska napsal(a):
Joo,Evííí,kdepááák,já na ně nemám ani náááhodou,ale mě to zas až tak nevadí,já vím,že kam potřebuju,tam si jí došibuju a ona je fakt moooc hodná.
Dneska mě naštval soused,vysypal posekanou řezanku ke Kačence do výběhu,ta se samozřejmě nacpala,tak jí budu muset pohlídat.No došla jsem mu vynadat,to jen tak trochu,aby to už příště nedělal.Sakramentský lidi
Tak pro zlepšení nálady jeden Pierot v záři sluníčka...

A ještě jeden drbající se....

14.4.2007 20:37

Ahoj přátelé a kamarádi! Se máte, takhle si tu pokecat Já zas stíhám až teď, celý den jsem byla u oříků... s Brebčou a prckem na prochajdě...

14.4.2007 20:38

jackie napsal(a):
Ahoj přátelé a kamarádi! Se máte, takhle si tu pokecat Já zas stíhám až teď, celý den jsem byla u oříků... s Brebčou a prckem na prochajdě...

Taky jsem se na prochajdě řádně proběhla, aby holky měly co fotit a točit...... takže nejdřív všichni jak běžíme... kamsi...

14.4.2007 20:40

No a tady už bude střed zájmu všech dnešních zúčastněných... silák a čilouš Vilík, dneska s funglnágl ohlávečkou! Ale nasadit jsem mu ji musela s asistentem, celýden se Vilda vztekal, že to na škebličce nechcéééé!!!!

14.4.2007 20:41

Je to malej sportovec, Soni, těšte se s Maurínou na konkurenci

14.4.2007 20:42

14.4.2007 20:43

14.4.2007 20:44

Ohlávečku jsem v pátek, když nás po stěhování vykopli na ulici, zajela koupit do Dance and Jump... vybrala jsem zelenou, ta nám zrzavým moooc sluší

14.4.2007 20:45

14.4.2007 20:49

No já moc s těma pejskama asi kámošit nebudu... dneska nás málem doslova sežral pitbul, jehož majitel ho opět nechal na dlouhatánském řetězu, měl otevřená vrata a ten čokl na nás vylítnul. Brebče cvaknul tak jeden centimetr za zadníma nohama, prcek měl kliku, že prolítnul vnějškem kolem maminy. Já toho psa zahlídla na poslední chvíli, rozklusala jsem kobylu... kdybych zaváhala, urval by jí šlachu. A ten chlap nám ještě řekl, že máme dávat pozor, že jsou otevřená vrata... je to možný? Šli jsme po obecní cestě, kudy chodí i maminy s kočárkama a dětma... já ty lidi nechápu. Přitom pak i ten chlap byl rudý strachy, málem se mu ani nepovedlo to psisko zpacifikovat. Mohla jsem mít po kobyle....

14.4.2007 20:50

jackie napsal(a):

už se těšíme,ííííííháá-říká maurína,

14.4.2007 20:50

A copak asi dělají Janča s Bončou? Nerodí uuuuužžžž????

14.4.2007 20:52

bednarik petr napsal(a):
už se těšíme,ííííííháá-říká maurína,

Soni, to si fakt ještě počkáte, hihi! Než Vilík doroste... to bude pár let

14.4.2007 20:54

jackie napsal(a):
A copak asi dělají Janča s Bončou? Nerodí uuuuužžžž????

14.4.2007 20:55

14.4.2007 21:00

14.4.2007 21:03

Jaruško, ty jsi pěkná kaskadérka, haha! Takhle gymnastikovat na Moruši! Joj, to já bych asi praskla vejpůl, kdybych měla po poloze ležmo na zádech koně zase jít zpět do sedu... auauau!!! Jsi borec, moje starý kosti už tohle asi nezvládnou... vyzkouším a uvidím

14.4.2007 21:04

A už nejsem prcéééék! Když se pořádně natáhnu, tak jsem dlouhatáááánský

14.4.2007 21:06

jackie napsal(a):
A už nejsem prcéééék! Když se pořádně natáhnu, tak jsem dlouhatáááánský

Jééé, a co je totoooo??? Mrkev tomu říkátéééé???

14.4.2007 21:08

Tak doufám, že mi moc nevynadáte, jak jsem to tady totálně zapráskala tím svým prďolou... ale mám z něj hroznou radost, tak se aspoň takto o ni chci s vámi podělit... snad mi to nebudete mít za zlé... a ještě drze založím další Radu

Přidejte reakci

Přidat smajlík