Skokové soustředění Albertovec

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.3.2007 17:57

Nemáte někdo prosím nějaké fotečky z víkendového soustředka na Albertovci s p. Jindrou?

Byla jsem tam se svou kobčou, ale neměl mě kdo fotit. Mám pár fotek nějakých koní, ale malinko.Přesto je tady dám...

Na první fotografii je R. Šídlo.

25.3.2007 18:00

barletka napsal(a):
Nemáte někdo prosím nějaké fotečky z víkendového soustředka na Albertovci s p. Jindrou?

Byla jsem tam se svou kobčou, ale neměl mě kdo fotit. Mám pár fotek nějakých koní, ale malinko.Přesto je tady dám...

Na první fotografii je R. Šídlo.

25.3.2007 18:05

barletka napsal(a):

Jinak se soustředěním jsem byla nadmíru spokojena. První den (pátek) byl totalní pohromou. Parma si ze mě dělala srandu a připadala jsem si jak blázen. Ale pak si na ni p. Jinrda sednul a Parma si uvědomila, že e v práci a ne na dovolené..Sobota byla už o 50%lepší. No a dneska? Super!Šla mi sřehledem celý parkur.

A jak říkal p. Jindra, když se něco povedlo:" OPTIMÁLNÍ TÉMĚŘ PROFESIONÁLNÍ.."

25.3.2007 18:09

barletka napsal(a):
Jinak se soustředěním jsem byla nadmíru spokojena. První den (pátek) byl totalní pohromou. Parma si ze mě dělala srandu a připadala jsem si jak blázen. Ale pak si na ni p. Jinrda sednul a Parma si uvědomila, že e v práci a ne na dovolené..Sobota byla už o 50%lepší. No a dneska? Super!Šla mi sřehledem celý parkur.

A jak říkal p. Jindra, když se něco povedlo:" OPTIMÁLNÍ TÉMĚŘ PROFESIONÁLNÍ.."

25.3.2007 18:23

barletka napsal(a):

A tady je Parmule v boxe na Albiku..

25.3.2007 18:30

barletka napsal(a):
A tady je Parmule v boxe na Albiku..

Boxy, které nám byly k dyspozoci..

25.3.2007 18:33

barletka napsal(a):
Boxy, které nám byly k dyspozoci..

Albertovské stádo..