Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.3.2007 21:28

ahoj, koupila jsme kobylku čt, dostala jsme ji se všemi papíry, ale ted nevim kam je mám poslat, nebo s nimy zajet aby mě přepsali jako majitelku, poradili by jste?

24.3.2007 21:39

katusa napsal(a):
ahoj, koupila jsme kobylku čt, dostala jsme ji se všemi papíry, ale ted nevim kam je mám poslat, nebo s nimy zajet aby mě přepsali jako majitelku, poradili by jste?

Pošly papíry do Slatiňan.

24.3.2007 21:44

krokodyl napsal(a):
Pošly papíry do Slatiňan.

jao i se smlouvou, nebo jak?

24.3.2007 21:47

katusa napsal(a):

na www.uek.cz si stáhni a vytiskni protokol o změně (majitele), to vyplň a pošli z Průkazem koně na jejich adresu poštou, oni to bezplatně vyřídí a Průkaz ti pošlou do pár dnů zpět

24.3.2007 21:47

katusa napsal(a):

Ne,kuoní smlouvu neposílej,jen si stáhni na stránkách Slatiňan Změnový list,a spolu s ním pošli modrý průkaz koně.Asi po deseti dnech Ti to přijde a už tam budeš uvedená jako majitelka.

24.3.2007 21:48

jaruska napsal(a):
Ne,kuoní smlouvu neposílej,jen si stáhni na stránkách Slatiňan Změnový list,a spolu s ním pošli modrý průkaz koně.Asi po deseti dnech Ti to přijde a už tam budeš uvedená jako majitelka.

Ano, kupní smlouvu neposílej. Tu si nech. Ta jim je k ničemu.

24.3.2007 21:54

krokodyl napsal(a):
Ano, kupní smlouvu neposílej. Tu si nech. Ta jim je k ničemu.

děkuju moc,jdu to stáhnout

25.3.2007 08:34

katusa napsal(a):
děkuju moc,jdu to stáhnout

Ještě jedna připomínka,ať neplatíš zbytečně pokutu-pokud máš koně doma,musíš mít zaregistrované hospodářství,pro ty,co se ptali,jestli to musí být i na jednu blbou ovci-MUSÍ,podrobnosti ohledně hospodářství si vyhledej v diskuzi.A nebo si koníka můžeš ustájit někde,kde už číslo hospodářství mají.

25.3.2007 20:16

jaruska napsal(a):
Ještě jedna připomínka,ať neplatíš zbytečně pokutu-pokud máš koně doma,musíš mít zaregistrované hospodářství,pro ty,co se ptali,jestli to musí být i na jednu blbou ovci-MUSÍ,podrobnosti ohledně hospodářství si vyhledej v diskuzi.A nebo si koníka můžeš ustájit někde,kde už číslo hospodářství mají.

no kobylu má mnormálně v nájemní stáji s 20 komna, tak ho tam snad mají zítra se zeptám.děkuju

Přidejte reakci

Přidat smajlík