Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

anik

18.2.2007 11:45
anik

Shalimix (FR)
O:Linamix (FR)
M:Street Shaana (FR)

Znáte tohodle koníka??
Je to malý,drobný šimlíček,3 roky starý,běhá,hledám nějaké jeho fotky,protože se mi tenhle plňásek strašně mooc libí
Taky bych ráda věděla,jak si vede na dráze a jaký je povahově..mooc mě to zajmá,tak pokud tohodle koníka znáte a máte nějaké jeho fotečky,tak je pls semky dejte juu??Dik moc

18.2.2007 13:10

anik napsal(a):
Shalimix (FR)
O:Linamix (FR)
M:Street Shaana (FR)

Znáte tohodle koníka??
Je to malý,drobný šimlíček,3 roky starý,běhá,hledám nějaké jeho fotky,protože se mi tenhle plňásek strašně mooc libí
Taky bych ráda věděla,jak si vede na dráze a jaký je povahově..mooc mě to zajmá,tak pokud tohodle koníka znáte a máte nějaké jeho fotečky,tak je pls semky dejte juu??Dik moc

Ja ho neznam,ale mam jeho brasku Royamixe..tomu budou ted v breznu 4 roky a taky behal..je asi podobny,maly drobny simlicek,povahove moc hodny konik akorat trosku sklebounek..:-)

18.2.2007 13:22

ukulemba napsal(a):
Ja ho neznam,ale mam jeho brasku Royamixe..tomu budou ted v breznu 4 roky a taky behal..je asi podobny,maly drobny simlicek,povahove moc hodny konik akorat trosku sklebounek..:-)

Nasla jsem jednu fotku na staji Ufonek...rekla bych ze je to urcite on tak snad se nebude na me Autorka zlobit,kdyz ti ji sem hodim..

18.2.2007 14:31

ukulemba napsal(a):
Nasla jsem jednu fotku na staji Ufonek...rekla bych ze je to urcite on tak snad se nebude na me Autorka zlobit,kdyz ti ji sem hodim..

Jinak zadej si do Googlu Shalimix,dej tam obrazky a je jich tam dost..:-)

anik

19.2.2007 19:05
anik

ukulemba napsal(a):

jj tenhle konik je faakt Shalimixikovi podobnejmoocky hesonkejnoo a jak si vedl on na draze??

anik

19.2.2007 19:07
anik

ukulemba napsal(a):
Jinak zadej si do Googlu Shalimix,dej tam obrazky a je jich tam dost..:-)

joo a jinak sem hledala na tom googlu,ale nic sem nenasla..vside je jenom jeho pedigree a uspechy na draze...fota zadne..

Přidejte reakci

Přidat smajlík