anik
Shalimix (FR)
O:Linamix (FR)
M:Street Shaana (FR)
Znáte tohodle koníka??
Je to malý,drobný šimlíček,3 roky starý,běhá,hledám nějaké jeho fotky,protože se mi tenhle plňásek strašně mooc libí![]()
Taky bych ráda věděla,jak si vede na dráze a jaký je povahově..mooc mě to zajmá,tak pokud tohodle koníka znáte a máte nějaké jeho fotečky,tak je pls semky dejte juu??Dik moc
anik
napsal(a):
Shalimix (FR)
O:Linamix (FR)
M:Street Shaana (FR)
Znáte tohodle koníka??
Je to malý,drobný šimlíček,3 roky starý,běhá,hledám nějaké jeho fotky,protože se mi tenhle plňásek strašně mooc libí![]()
Taky bych ráda věděla,jak si vede na dráze a jaký je povahově..mooc mě to zajmá,tak pokud tohodle koníka znáte a máte nějaké jeho fotečky,tak je pls semky dejte juu??Dik moc
Ja ho neznam,ale mam jeho brasku Royamixe..tomu budou ted v breznu 4 roky a taky behal..je asi podobny,maly drobny simlicek,povahove moc hodny konik akorat trosku sklebounek..:-)
ukulemba
napsal(a):
Ja ho neznam,ale mam jeho brasku Royamixe..tomu budou ted v breznu 4 roky a taky behal..je asi podobny,maly drobny simlicek,povahove moc hodny konik akorat trosku sklebounek..:-)
Nasla jsem jednu fotku na staji Ufonek...rekla bych ze je to urcite on tak snad se nebude na me Autorka zlobit,kdyz ti ji sem hodim..
anik
ukulemba
napsal(a):
jj tenhle konik je faakt Shalimixikovi podobnej
moocky hesonkej
noo a jak si vedl on na draze??
anik
ukulemba
napsal(a):
Jinak zadej si do Googlu Shalimix,dej tam obrazky a je jich tam dost..:-)
joo a jinak sem hledala na tom googlu,ale nic sem nenasla
..vside je jenom jeho pedigree a uspechy na draze...![]()
fota zadne..