Už je to pár let, kdy jsem pomáhala na jedné menší farmě, a pak pravidelně jezdila jednu chlaďasku a je to dva roky co jsem jezdila skoro každý víkend kamarádce kobylku. Byla to skvělá kobylka, ale kamarádka ji musela prodat. To všechno je pryč a mě to moc schází. Koně mě vždycky moc pomáhali. Teď nemám kam chodit a když si čtu inzerce, kde nabízejí ježdění za příspěvek, tak bych hned napsala. Jenže chodím do práce, kde jsem nejméně do pěti hodin a to už zejména v zimních měsících je dlouho. A tak nechci a ani nemůžu někomu slíbit, že budu chodit jezdit jeho koníka dvakrát - třikrát týdně. Tolik bych si ale přála se ke koním vrátit. Je na tom někdo podobně? Co pokecat? Díky
kvaky
napsal(a):
Už je to pár let, kdy jsem pomáhala na jedné menší farmě, a pak pravidelně jezdila jednu chlaďasku a je to dva roky co jsem jezdila skoro každý víkend kamarádce kobylku. Byla to skvělá kobylka, ale kamarádka ji musela prodat. To všechno je pryč a mě to moc schází. Koně mě vždycky moc pomáhali. Teď nemám kam chodit a když si čtu inzerce, kde nabízejí ježdění za příspěvek, tak bych hned napsala. Jenže chodím do práce, kde jsem nejméně do pěti hodin a to už zejména v zimních měsících je dlouho. A tak nechci a ani nemůžu někomu slíbit, že budu chodit jezdit jeho koníka dvakrát - třikrát týdně. Tolik bych si ale přála se ke koním vrátit. Je na tom někdo podobně? Co pokecat? Díky
Presne tohle jsem jeste pred par mesici zazivala taky.Ke konim jsem chodila nekolik let.Ale uz je to asi pet let zpatky..minimalne..mozna spis tak sedum let.A konecne mam praci kde je celkem uchazejici plat,takze nez hledat jezdeni,koupila jsem si vlastniho kone.Byl to muj sen,ktery jsem si splnila.Nejsem nicim vazana,jdu k nemu co nejvice to jde ale kdyz neni cas,tak se nemusim nikomu omlouvat a podobne..jsem svym panem.Taky delam do peti a v techto zimnich mesicich je to na prd,ale vikendy jsou nase a ve vsedni dny ho aspon vecer polonzuju nebo s nim jdu na prochazku.Jsem rada ze jsem se rozhodla pro sveho kone,je to mnohem lepsi nez u nekoho jezdit.Sice to leze do penez a mas zodpovednost,ale stoji to za to.