Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.11.2006 17:56

cena 700Kč i v případě poštovného,silná,prošívaná,nepromokavá.

22.11.2006 19:56

smoulinka napsal(a):
cena 700Kč i v případě poštovného,silná,prošívaná,nepromokavá.

připadá mi asi hodně dlouhá, že...
na araba by asi nebyla.
Kolik měří na délku? Já teď budu kupovat nepromokavou bederku. Ale potřebuji za westernové sedlo na krátká bedra.

23.11.2006 07:34

lucky napsal(a):
připadá mi asi hodně dlouhá, že...
na araba by asi nebyla.
Kolik měří na délku? Já teď budu kupovat nepromokavou bederku. Ale potřebuji za westernové sedlo na krátká bedra.

Hojky,má 160sm,je to na ČT,mám teď koně pastevně ustájený,tak je zbytečné abych chodila ven s bederkou,jen by schoulostivěly,dávám jen v mrazech termodeky na noc.Proto ji prodávám.

23.11.2006 08:20

smoulinka napsal(a):
Hojky,má 160sm,je to na ČT,mám teď koně pastevně ustájený,tak je zbytečné abych chodila ven s bederkou,jen by schoulostivěly,dávám jen v mrazech termodeky na noc.Proto ji prodávám.

hmm...tak to by bylo na moji zbytečně velké. Ale vypadá hezky.
Můžu se jen zeptat, proč dáváš na noc termodeky, když jsou pastevně odchováváni? Předpokládám, že jsou dobře živeni a mají hustý a kvalitní kožich. S tou dekou jen občas jim můžeš více ublížit než pomoci. Jen se ptám....

23.11.2006 10:31

lucky napsal(a):
hmm...tak to by bylo na moji zbytečně velké. Ale vypadá hezky.
Můžu se jen zeptat, proč dáváš na noc termodeky, když jsou pastevně odchováváni? Předpokládám, že jsou dobře živeni a mají hustý a kvalitní kožich. S tou dekou jen občas jim můžeš více ublížit než pomoci. Jen se ptám....

Opravdu mají kvalitní srst i nějaký špíček,deky jim dávám opravdu jen v mrazech na noc pod -10C a míň.Hned ránko sundávám :-)

23.11.2006 10:38

smoulinka napsal(a):
Opravdu mají kvalitní srst i nějaký špíček,deky jim dávám opravdu jen v mrazech na noc pod -10C a míň.Hned ránko sundávám :-)

Taky si myslím že je to zbytečné-srst se pod dekou splácne a výsledek je méně hřejivý než kdyby deku neměli, koníci zvládnou i - 30 když jsou dobře napapaní a mají možnost pohybu (ne v boxe)

Přidejte reakci

Přidat smajlík