Osobní trenér praha/ praha-západ

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

anonymous1234

24.9.2017 11:23
anonymous1234

XXX.XXX.23.111

Dobrý den, je tu nějaký ochotný a profesionální člověk/trenér pro mého koníka a mne.. mám welsh pony x arab 6 let.. před 2mi lety byl dost nehezky obsedlí :/ bojí se sedla a vyhazuje jezdce a je hodně lekavý.. zjistila jsem z jeho papírů že už měl 6 majlelů tak se není čemu divit (chudák).. mám ho 2 měsíce.. před týdnem jsem na něj naskočila poprvé bez sedla a uzdečky a nic nezkusil.. vždycky mám helmu a páteřák.. ale poslední 2 dny vždycky jde v kroku když ho něko drží a najednou se rozcválá a začne vyhazovat a uhýbat do prava.. to cválání se udržím vždy ale pak zahne a vyhodí no to už spadnu.. pořebovala bych dospělého který mi poradí jak s takovým koněm zacházet aby to bylo příjemné jemu i mě :) děkuji za odpovědi a prosím nechte si nějaké urážky jakože píše nějaké dítě.. díky :)

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.9.2017 21:54

Přihlaš se a napiš do SZ. Třeba něco vymyslíme.

28.9.2017 00:18

Mno, urážky se nekonaly, ale evidentně to zas tak žhavé není, že jsi ani nereagovala na nabídku pomoci. Nebo jsi čekala, že tu bude paleta lidí, z Tvojí lokality, kteří by se hrnuli do práce s problémovým koněm a nezkušeným majitelem, že by sis z nich mohla vybírat?...

Přidejte reakci

Přidat smajlík