Ustájení v Plzni a blízkém okolí

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.9.2017 13:43
Camouflage_fox

XXX.XXX.198.106

Vážení přátelé,
Brzo budu shánět ustájení pro svého koně - v Plzni.
Vím o pár stájích přímo v Plzni, ale než začnu jednotlivé kontaktovat, ptám se zde.
Takže, chci se orientačně zeptat jaké stáje by jste mi doporučily, a kolik by to vyšlo cenově - to je pro mě dost důležité...8tis. za ustájení nemám šanci dát, tak snad mé kritéria nejsou moc vysoká.
Hledám stáj s venkovním a boxovím ustájením. S halou nebo alespoň venkovní jízdárnou. Se sprchou pro koně a sedlovnou, kde se nekrade a příjemnými lidmi u kterých budu vědět, že se mi o koně postarají. Nejlépe přímo v Plzni, pokud to není možné, tak max 15km od Plzně.
Tak snad mi poradíte budu ráda za odpovědi.

14.9.2017 14:12
Dotaz

XXX.XXX.110.146

Bušovice Statek Marek - ale aktuálně mají plno, třeba se Vám to bude hodit do budoucna. Je tam i druhá stáj ve stejném areálu, ale tam za kvalitu neručím.

S.A.M. v České Bříze - péče i areál fajn, ale chtěli skončit, nevím, zda dále ustajují.

V Ledcích je několik stájí, jízdárnu má travnatou jen jedna v kopci. Nedoporučuji ustájení ve stáji vedle Q-produktu, byla to katastrofa, majitelka naslibuje hory doly a to je tak vše. Jízdárna tam není, ale již dlouho slibuje její budování vč. kruhovky, osobně dané dámě nevěřím už ani slovo. Poměr cena/výkon je mizerný, i když boxy v hale jsou pěkné, podestýlka, péče a domluva hrozná.

V Trnové je Dajbych, je to sportovní stáj, občas mívají volno.

14.9.2017 19:02
Camouflage_fox

XXX.XXX.198.106

Děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík