Na co dáváte sedla v sedlovně?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.9.2017 06:45
sisi58

XXX.XXX.191.1

Na věci máme unimobuňku.Na sedla provizorní stojan, horizontální, přes celou šíři buňky. Pokud se netopí, jde to, ale v topné sezóně jsou dvě sedla přímo proti radiátoru, což samozřejmě nejde. Potřebuji něco vertikálního, aby se vešla 2 western.sedla + 5 anglických. Nějaký nápad? Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.9.2017 08:42
Uživatel s deaktivovaným účtem

A čo obyčajné vešiaky? Dajú sa navŕtať podľa potreby priamo na stenu- i keď neviem, ako budú držať na stene unimobunky.
Predávajú sa aj pod western
https://www.kamir.cz/drzak-na-sedlo-s-hackem.

Neregistrovaný uživatel

6.9.2017 11:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Já mám takto. Většinu držáků udělal bratr, ale mám i ty z Kamíru z odkazu výše.

Neregistrovaný uživatel

6.9.2017 12:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Jinak bych v unimobuňce řešila trámkem či fošínkou od podlahy pod strop a k tomu "špalíčky" z trámku dle požadované délky na sedlo, buď prošroubovat od zadní stěny vertikálního trámku a pak vklínit mezi strop a podlahu, nebo silnějšíma "vinglema" přišroubovat k již zabudovanému trámku.3 sedla nad sebe by se Vám měly pohodlně vejít.

6.9.2017 15:42
sisi58

XXX.XXX.191.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A čo obyčajné vešiaky? Dajú sa navŕtať podľa potreby priamo na stenu- i keď neviem, ako budú držať na stene unimobunky.
Predávajú sa aj pod western
https://www.kamir.cz/drzak-na-sedlo-s-hackem.

To je právě to, že ty stěny jsou takové vachrlaté a westerny těžké.

6.9.2017 15:46
sisi58

XXX.XXX.191.1

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Já mám takto. Většinu držáků udělal bratr, ale mám i ty z Kamíru z odkazu výše.

To vypadá dobře, něco podobného jsme měli v maringotce. Fošna přidělaná na stěnu a na ní držáky.
Ale zdá se, že to bude muset být něco šprajclé mezi podlahou a stropem a teprve na tom držáky. Stěny nepřichází v úvahu, dnes jsem je zkoumala, je to papundekl s polystyrénem uvnitř. To utrží tak poličku na hrnečky, víc ne.

Neregistrovaný uživatel

6.9.2017 16:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Mám to na podobném principu, dva trámy na kotvách, kdy ve stropě a v podlaze je vyvrtaná díra, kotvy zapíchnuté do nich a do toho šprajclej trám, prkna nadél, mezi je ještě "jen tak" přidělaná fošínka, a držáky jsou na trámech a fošínce. Popisovala jsem Vám to výše.

Neregistrovaný uživatel

6.9.2017 16:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Jo a jinde jsem měla na 12mm osb desce, ze které byla stěna, na více místech přišroubované prkno od podlahy ke stropu, a pak k tomu přišroubované držáky. Taky to drželo, a stěna podobná té v unimobuňce.

Neregistrovaný uživatel

6.9.2017 16:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Řešila bych fošnama na výšku buňky na stěně, doražené vinglama (nevím, jak se tomu spisovně říká, je to takový to L s dírkama)přišroubovanýma k podlaze a ke stropu a na to věšáky. Sedla to pohodlně unese.

6.9.2017 17:13
sisi58

XXX.XXX.191.1

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Řešila bych fošnama na výšku buňky na stěně, doražené vinglama (nevím, jak se tomu spisovně říká, je to takový to L s dírkama)přišroubovanýma k podlaze a ke stropu a na to věšáky. Sedla to pohodlně unese.

Určitě bych požila držáky k tomu určené. Šlo hlavně o ten nosný prvek.

6.9.2017 18:35
sisi58

XXX.XXX.191.1

kallisto napsal(a):
Např,...

To je moc praktické, děkuji za inspiraci! Věděla jsem, že někdo poradí.

6.9.2017 18:57
kallisto

XXX.XXX.135.38

Za málo. Google a "western saddle holder".

6.9.2017 19:55
sisi58

XXX.XXX.191.1

kallisto napsal(a):
Za málo. Google a "western saddle holder".

Víte, já umím anglicky jen jíst a spát, proto mi pátrání trvá 2 x tak dlouho, než znalým jazyka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík