koně jsou nej
XXX.XXX.225.167
Porad'te mi prosím když vedu svého koně na vodítku a chci naklusat tak ho pobídnu koncem vodítka ale když ho tím vodítkem pobídnu tak se mi zastaví a nechce naklusat nevíte co stím? Je koník línej nebo se mu nechce?
koně jsou nej
XXX.XXX.225.167
Ano já vím ale potřebuju ho trošku nasvalit.
Nepojmenovana
XXX.XXX.49.86
Ja to konika kdysi naucila s tusirkou... na jizdarne, lri praci ze zeme. Pouzilq jsem pri tom hlasovou pomucku, naklusala jsem vedle nej.
A po par lekcich mi stacilo vedle nej popobehnout a uz klusal vedle ne, kdekoli
Ale souvisi to s pripravou - mame spolu vztah, takze si me hlida a chce byt stale vedle me... a ucila jsem ho tu pobidku predem na jizdarne.
Uživatel s deaktivovaným účtem
koně jsou nej
napsal(a):
Porad'te mi prosím když vedu svého koně na vodítku a chci naklusat tak ho pobídnu koncem vodítka ale když ho tím vodítkem pobídnu tak se mi zastaví a nechce naklusat nevíte co stím? Je koník línej nebo se mu nechce?
Použi pomôcku, na ktorú je kôň naučený kusať zo zeme na lonži. Ja trebárs použijemhlasovú pomôcku, ľavou rukou pošlem koňa vpred a pokiaľ je to potrebné, pravá v mieste holene dá pomôcku( zatočením vodítka, alebo tak). Nebežím pred koňom, ale max na úrovni jeho pliec.
koně jsou nej
XXX.XXX.225.167
Dobře děkuju.
koně jsou nej
XXX.XXX.225.167
No jo ale můj kůn na hlasovou pomůcku nereaguje.
Uživatel s deaktivovaným účtem
A Ty rozumíš čínsky, když jsi se to nikdy neučila?
koně jsou nej
XXX.XXX.225.167
A co jsem se nikdy neučila?
Nepojmenovana
XXX.XXX.49.86
Nepojmenovana
napsal(a):
Ja to konika kdysi naucila s tusirkou... na jizdarne, lri praci ze zeme. Pouzilq jsem pri tom hlasovou pomucku, naklusala jsem vedle nej.
A po par lekcich mi stacilo vedle nej popobehnout a uz klusal vedle ne, kdekoli
Ale souvisi to s pripravou - mame spolu vztah, takze si me hlida a chce byt stale vedle me... a ucila jsem ho tu pobidku predem na jizdarne.
Tou tusirkou jsem se ho jen dotkla na miste pobidky holeni :).