Pomoc
XXX.XXX.1.209
Hledam timto zousobem pomoc pro tri kobylky. Zijou v male staji. Dospěla kobyla ma velky box jak pro ponika a jeji dva potomci stoji spolu v jednom malem boxe ve tme. Jedna kdyz byla mala rok nevidela denní svetlo s neznala nic jineho nez box. Kone jsou hubene a podvizivene. Nikdy nebyly ockovane ani odcervene. O kopyta se jim snazi "starat" on sam. Jejich krmna dávka sena na vecer je hrstka jako pro králíka. Sem tam dostanou oves. Konici opravdu trpí a majitel je skrblik a jak rikal jsou pro neho jen pritez. Ja sama se snazim uz pul roku o jejich nápravu. Postupne získali již nejaky respekt k cloveku, ale stale je potreba pracovat na důvěře. A timto bych vas chtela požádat jedtli byste nekdo nemohl na koniky přispět jakkoli. Mam v planu je odkoupit a dopřát jim lepsi zivot, ale bohuzel muj mesicni plat mi nedovoluje je vsechny odkoupit hned jelikoz sama uz vlastním jednoho konika. Pokud by mel tedy nekdo zajem přispět nebo jakkoli pomoci budu velice rada. Mohu vam zaslat i fotky jak vypadaji konici, jejich krmna dávka nebo je moznost videt je na vlastni oci. Pokud ma nekdo opravdovy zajem zanechte na sebe kontakt pod diskuzi co nejdrive se vam ozvu. Dekuji mnohokrat,.
farfar
XXX.XXX.48.22
Fotky vložte klidně sem na forum.
Pomoc
XXX.XXX.1.209
Uživatel s deaktivovaným účtem
Protoze by pak "zachranari" nemeli co delat
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.213.247
Mě brání jen to že už nevěřim...
Pomoc
XXX.XXX.61.33