Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kat1956

20.2.2017 11:30
kat1956

XXX.XXX.21.181

Dobrý den všem, mám takový dotaz. Moje kobylka trpí chronickou flegmonou a tak mě napadla jedna věc. Existuje i pro koně nějaká kompresní bandáž či punčocha? Myslím, že třeba do výběhu by taková punčocha byla úplně super. :) Děkuji za odpověd.

20.2.2017 15:40
sovicka

XXX.XXX.35.71

kat1956 napsal(a):
Dobrý den všem, mám takový dotaz. Moje kobylka trpí chronickou flegmonou a tak mě napadla jedna věc. Existuje i pro koně nějaká kompresní bandáž či punčocha? Myslím, že třeba do výběhu by taková punčocha byla úplně super. :) Děkuji za odpověd.

Ano opravdu existuje taková koňská verze stahovací punčochy, vyrábí američani (nebo kanaďani už si to přesně nepamatuji) zapínání má buď na háčky nebo na zip, obepne nohu od kopyta do požaované výšky (různě dlouhé typy). Prý funguje na tyto problémy dobře, ale cena hodně vysoká,1 ks se pobyval myslím cenově myslím přes pět tisíc.
Jak dlouho flegmońu řešíte? Jak velký zůstal otok?

20.2.2017 15:42
sovicka

XXX.XXX.35.71

Plus teda myslím, že ho výběhu to vhodné není, spíš do boxu je v noci v boxe, ale pro takového koně idálně co nejvíce pohybu, tak klidně 24/7 režim pokud to jde... (Samozřejmě že ne ze dne na den a ne v zimě).

Přidejte reakci

Přidat smajlík