Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Markíkk

16.2.2017 18:21
Markíkk

XXX.XXX.43.89

Dobrý den,
shaním pronájem koně ( jen se poptávám jestli někdo nemá), chtěla bych pronájem koně, chtěla bych aby byl v Ostravě a aby bylo možné nechat ho zdarma ve stáji kde je, super by také bylo kdyby poblíž byla louka, les a jezero nebo nějaká voda. Předem děkuji za nějakou nabídku.

16.2.2017 18:25
koně

XXX.XXX.205.252

Myslím, že v Ostravě je plno luk, lesů a jezer Asi tolik, jako ustájeních zdarma

16.2.2017 23:23
sovicka

XXX.XXX.33.41

Markíkk napsal(a):
Dobrý den,
shaním pronájem koně ( jen se poptávám jestli někdo nemá), chtěla bych pronájem koně, chtěla bych aby byl v Ostravě a aby bylo možné nechat ho zdarma ve stáji kde je, super by také bylo kdyby poblíž byla louka, les a jezero nebo nějaká voda. Předem děkuji za nějakou nabídku.

Se někdo asi po večerech nudí co :-D:-D:-D.

Bhbdbsbbd

15.6.2017 15:49
Bhbdbsbbd

XXX.XXX.9.115

Ahoj chci se zeptat máte nekdo konika v pronajmu?jak často za ním chodite? Diky za odpovědi

17.6.2017 18:07
balisek

XXX.XXX.131.211

Máte v tom trochu zmatek.

PRONÁJEM koně (ať už za poplatek nebo někdy i bezplatně) znamená, že ačkoliv kůň zůstává v majetku původního vlastníka, vy na sebe po dobu pronájmu přebíráte veškeré náklady spojené s jeho "provozem" - tj. budete platit za ustájení, krmivo, odčervení a očkování, podkováře atd. Je pak zcela na Vás, jak často budete za koněm chodit.

Druhou možností je tzv. SPOLUJÍZDA. Domluvíte se s vlastníkem koně, že Vás za příspěvek na ustájení nechá na svém koni jezdit - obvykle 1-2x týdně. Ostatní náklady nadále hradí majitel.

Neregistrovaný uživatel

17.6.2017 20:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.226.145

koně napsal(a):
Myslím, že v Ostravě je plno luk, lesů a jezer Asi tolik, jako ustájeních zdarma

Co je to Ostrava?

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.6.2017 22:35

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Co je to Ostrava?

Jako vážně?

Neregistrovaný uživatel

18.6.2017 00:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jako vážně?

Hezky jsem si naběhl. Češi určitě vědí co je Ostrava, že?

18.6.2017 09:45
koně

XXX.XXX.205.252

Co je to Ostrava?

Podle zadavatelky ráj pro koně i majitele

18.6.2017 17:45

Hezky jsem si naběhl. Češi určitě vědí co je Ostrava, že?

Mně jen překvapilo, že se někdo tak blbě ptá

Neregistrovaný uživatel

18.6.2017 17:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mně jen překvapilo, že se někdo tak blbě ptá

Dlouho jsem nebyl v čechách..Vlastně hodně dlouho, ale to je jedno.Proto i to moje vyjadřování je hrůza to vím. smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík