Markíkk
XXX.XXX.43.89
Dobrý den,
shaním pronájem koně ( jen se poptávám jestli někdo nemá), chtěla bych pronájem koně, chtěla bych aby byl v Ostravě a aby bylo možné nechat ho zdarma ve stáji kde je, super by také bylo kdyby poblíž byla louka, les a jezero nebo nějaká voda. Předem děkuji za nějakou nabídku.
Markíkk
napsal(a):
Dobrý den,
shaním pronájem koně ( jen se poptávám jestli někdo nemá), chtěla bych pronájem koně, chtěla bych aby byl v Ostravě a aby bylo možné nechat ho zdarma ve stáji kde je, super by také bylo kdyby poblíž byla louka, les a jezero nebo nějaká voda. Předem děkuji za nějakou nabídku.
Se někdo asi po večerech nudí co :-D:-D:-D.
Bhbdbsbbd
XXX.XXX.9.115
Ahoj chci se zeptat máte nekdo konika v pronajmu?jak často za ním chodite? Diky za odpovědi
Máte v tom trochu zmatek.
PRONÁJEM koně (ať už za poplatek nebo někdy i bezplatně) znamená, že ačkoliv kůň zůstává v majetku původního vlastníka, vy na sebe po dobu pronájmu přebíráte veškeré náklady spojené s jeho "provozem" - tj. budete platit za ustájení, krmivo, odčervení a očkování, podkováře atd. Je pak zcela na Vás, jak často budete za koněm chodit.
Druhou možností je tzv. SPOLUJÍZDA. Domluvíte se s vlastníkem koně, že Vás za příspěvek na ustájení nechá na svém koni jezdit - obvykle 1-2x týdně. Ostatní náklady nadále hradí majitel.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.226.145
koně
napsal(a):
Myslím, že v Ostravě je plno luk, lesů a jezer Asi tolik, jako ustájeních zdarma
Co je to Ostrava?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Co je to Ostrava?
Jako vážně?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.213.247
napsal(a):
Jako vážně?
Hezky jsem si naběhl. Češi určitě vědí co je Ostrava, že?
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Hezky jsem si naběhl. Češi určitě vědí co je Ostrava, že?
Mně jen překvapilo, že se někdo tak blbě ptá
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.213.247
napsal(a):
Mně jen překvapilo, že se někdo tak blbě ptá
Dlouho jsem nebyl v čechách..Vlastně hodně dlouho, ale to je jedno.Proto i to moje vyjadřování je hrůza to vím.