Kolik unese kůň kilo?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.1.2017 11:40
Anixa

XXX.XXX.12.220

Ahoj.
Prosím pomoc myslím si že jsem moc tučná na to abych jezdila na koni.Prosím řekne mi někdo z vás kolik kůň unese?

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.1.2017 11:48

Pohledej ve starších diskusích, řeší se to tu furt

Neregistrovaný uživatel

26.1.2017 13:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Mě zase včera někdo něco poradil..Mám prý chodit občas se sedlem na procházky..Chápete někdo proč?

26.1.2017 15:17
Dep

XXX.XXX.37.60

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Mě zase včera někdo něco poradil..Mám prý chodit občas se sedlem na procházky..Chápete někdo proč?

A nemáte mít náhodou koně na zádech?

26.1.2017 15:19
sisi58

XXX.XXX.191.1

Aby se měli čemu smát?
To je blbost.
Choďte s koníky, lidí a ještě k tomu blbých si nevšímejte. Ztráta času.

Nikdoooo

26.1.2017 15:43
Nikdoooo

XXX.XXX.169.37

Anixa napsal(a):
Ahoj.
Prosím pomoc myslím si že jsem moc tučná na to abych jezdila na koni.Prosím řekne mi někdo z vás kolik kůň unese?

Jak ktery kun. Nasvaleny, se silnymy bedry a kratsim telem muze unest dost. Jiny zase malo. Je to kun od kone, kazdy unese jinak.
Takovy CT unese vice nez plnas, chladnokrevnici take neusnesou na zadech hodne.

Neregistrovaný uživatel

26.1.2017 15:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Ona spíš dotyčná chce vypadat asi zajímavě.Teď jsem se ptal ošetřovatelky co je to za blbost..Prý pěkná kravina.. No nic mažem ven ať to stihnem.

26.1.2017 15:49
Anixa

XXX.XXX.12.220

Frýský kůň.

26.1.2017 16:38
kapička

XXX.XXX.77.39

Frís zrovna ne. Byl to především kůň do kočáru nikoliv pod sedlo a když se podíváte na to, jak plemeno vypadá dnes, tak pro těžšího jezdce ani náhodou. Mohutný krk a vůbec předek, pak dlouho nic a zadek. Rozhodně nemají krátký hřbet.

26.1.2017 17:05
koně

XXX.XXX.205.252

Se sedlem na procházky, to má dost významů.Nechala bych si to vysvětlit konkrétně
Se sedlem jako na provázku s pejskem?
Nebo dát sedlo na koně a jeho vést?
Případně dát sedlo na svá záda a jít bez koně?
Také je možnost sedlo na svá záda a koně holého vést na ruce?
K čemu tohle má být dobré?

26.1.2017 17:38

koně napsal(a):
Se sedlem na procházky, to má dost významů.Nechala bych si to vysvětlit konkrétně
Se sedlem jako na provázku s pejskem?
Nebo dát sedlo na koně a jeho vést?
Případně dát sedlo na svá záda a jít bez koně?
Také je možnost sedlo na svá záda a koně holého vést na ruce?
K čemu tohle má být dobré?

No normálně.

slečna vezme sedlo a jde na procházku.

když bude praktikovat dostatečně dlouhé procházky pěkně každý den, s tím dvacetikilovým sedlem, tak určitě zhubne a pak bude moct i začít jezdit.

Neregistrovaný uživatel

26.1.2017 19:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No normálně.

slečna vezme sedlo a jde na procházku.

když bude praktikovat dostatečně dlouhé procházky pěkně každý den, s tím dvacetikilovým sedlem, tak určitě zhubne a pak bude moct i začít jezdit.

Je to velké zklamání, ale jsem muž, vážim 85 kg a zvládnu na hrazdě ještě stále 48 shybů.

Neregistrovaný uživatel

26.1.2017 19:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Jinak teda o sedlo vůbec nešlo, takže se omlouvám moc za přitroublý dotaz.

27.1.2017 15:34
Anixa

XXX.XXX.12.220

Jaký plemena by jste mi doporučili ?

27.1.2017 17:02
Krutak1FlE

XXX.XXX.72.248

Když je tu toto téma, přidám se taky s dotazem.
Potřebovala bych pro děti obsednout kobylku a přijezdit. V dubnu bude tříletá. Obsednout jí plánuju buď koncem léta, nebo příští jaro, jako čtyřletou. Momentálně má kobylka 133cm. Váhu si netroufnu odhadnout. Já mám 160cm a 51kg. Bude to váhově ok?

27.1.2017 18:27
kashttan

XXX.XXX.159.23

Krutak1FlE napsal(a):
Když je tu toto téma, přidám se taky s dotazem.
Potřebovala bych pro děti obsednout kobylku a přijezdit. V dubnu bude tříletá. Obsednout jí plánuju buď koncem léta, nebo příští jaro, jako čtyřletou. Momentálně má kobylka 133cm. Váhu si netroufnu odhadnout. Já mám 160cm a 51kg. Bude to váhově ok?

Určitě. Těžko byste sháněla lehčího jezdce. Asi by bylo lepší počkat až do těch čtyř let. A jezdit s rozumem. Asi neexistuje jiný způsob, jak poníka obsednout a 51kg není moc.

27.1.2017 18:42
Krutak1FlE

XXX.XXX.72.248

kashttan napsal(a):
Určitě. Těžko byste sháněla lehčího jezdce. Asi by bylo lepší počkat až do těch čtyř let. A jezdit s rozumem. Asi neexistuje jiný způsob, jak poníka obsednout a 51kg není moc.

Díky. Rozhodně na ní nespěchám. Klidně rok počkám.

Přidejte reakci

Přidat smajlík